Sa'ce on pasti u depresijuStrpljiva wrote: Muškarci množe s dva, žene dijele s 3
NJEN PRVI PUT
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#201 Re: NJEN PRVI PUT
-
Strpljiva
#202 Re: NJEN PRVI PUT
Nema potrebe, bio je sa proladyblue18 wrote:Sa'ce on pasti u depresijuStrpljiva wrote: Muškarci množe s dva, žene dijele s 3![]()
- ladyblue18
#203 Re: NJEN PRVI PUT
Strpljiva wrote: Nema potrebe, bio je sa pro
- Pikaboo
#204 Re: NJEN PRVI PUT
Bas tako.Cisto sumnjam da je bio i sa setacicom.Ovaj se oduzme kad je na slici vidi
(ne)forumas wrote:i tako... guslam ti ja guslam pa promijenim ruku...Sizzla wrote:ma bodem ja nju sat i 20 minuta nema sanse da dodjem do vrhunca i na kraju zamisljam neke ribe i jedva svrsim klosarski po njoj
-
Sizzla
#205 Re: NJEN PRVI PUT
geahladyblue18 wrote:Dile wrote: a sta je nevjerovatno u tome boldiranomvaljda to sto vecina kaze "drugi si mi"
pa mu cudno sto je neka iskrena, sto opet ne znaci ni da je ona iskrena, al eto valjda mu drago sto nije opet bio drugi.
-
Sizzla
#206 Re: NJEN PRVI PUT
Matori dziglo mi ga znone(ne)forumas wrote:i tako... guslam ti ja guslam pa promijenim ruku...Sizzla wrote:ma bodem ja nju sat i 20 minuta nema sanse da dodjem do vrhunca i na kraju zamisljam neke ribe i jedva svrsim klosarski po njoj
Ma ne ozbiljno bila je nekako fuj
-
Neena
#207 Re: NJEN PRVI PUT
Sizzla wrote:
-
nAN3
#208 Re: NJEN PRVI PUT
malo kulture, nije na odmetSizzla wrote:Matori dziglo mi ga znone(ne)forumas wrote:i tako... guslam ti ja guslam pa promijenim ruku...Sizzla wrote:ma bodem ja nju sat i 20 minuta nema sanse da dodjem do vrhunca i na kraju zamisljam neke ribe i jedva svrsim klosarski po njoj
-
(ne)forumas
#209 Re: NJEN PRVI PUT
hajde ti loma na satrovackom cire coca cola smedje boje...
Sizzla wrote:Matori dziglo mi ga znone(ne)forumas wrote:i tako... guslam ti ja guslam pa promijenim ruku...Sizzla wrote:ma bodem ja nju sat i 20 minuta nema sanse da dodjem do vrhunca i na kraju zamisljam neke ribe i jedva svrsim klosarski po njoj
-
Sizzla
#210 Re: NJEN PRVI PUT
ja uopste ovog covijeka nisam pomenuo , sam se prozvao , nisam mu kriv ... "ne diraj me ne diram te "nAN3 wrote:malo kulture, nije na odmetSizzla wrote:Matori dziglo mi ga znone(ne)forumas wrote:i tako... guslam ti ja guslam pa promijenim ruku...
]
-
PalaSa Marsa
#211 Re: NJEN PRVI PUT
Izvini sto ti moram rec' sljedece: Nekako mi i ti dodjes fuj, kad imas takvo misljenje o osobi s' kojom si bio in'timan, cim si bio s'njom, a takvog misljenja, nebi treb'o ni ti bit' daleko od je.Sizzla wrote:Matori dziglo mi ga znone(ne)forumas wrote:i tako... guslam ti ja guslam pa promijenim ruku...Sizzla wrote:ma bodem ja nju sat i 20 minuta nema sanse da dodjem do vrhunca i na kraju zamisljam neke ribe i jedva svrsim klosarski po njoj
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#212 Re: NJEN PRVI PUT
pa takvi i najviše povale cura
ostali koji poštuju odu suha u nebo
-
PalaSa Marsa
#213 Re: NJEN PRVI PUT
Garant u njihovim pricama je tako. Haj'di im ga znaj kako oni kontaju.komi wrote:pa takvi i najviše povale cura
- Truba
#214 Re: NJEN PRVI PUT
ne znam vala nađi mi jednog finog i dobrog dečka sa skorom boljim od drskog arogantnog i samoživog ako su jednako lijepi
-
PalaSa Marsa
#215 Re: NJEN PRVI PUT
Ama ko trazi i nadje, a valjda to zavisi sta ko podrazumjeva pod finim. Ima finih momaka, djevojaka/ljudi, mora imat', da nema nebi svijeta bilo, garant.komi wrote:ne znam vala nađi mi jednog finog i dobrog dečka sa skorom boljim od drskog arogantnog i samoživog ako su jednako lijepi
- The Nightwatchman
#216 Re: NJEN PRVI PUT
da ti nisi u zadnje vrijeme pogledala kakvu romantičnu komediju, tipa She's all that ili nesto slično? mislim, ovaj tvoj post mi se čini kao glavna misao vodilja jednog takvog filmaPalaSa Marsa wrote:Ama ko trazi i nadje, a valjda to zavisi sta ko podrazumjeva pod finim. Ima finih momaka, djevojaka/ljudi, mora imat', da nema nebi svijeta bilo, garant.komi wrote:ne znam vala nađi mi jednog finog i dobrog dečka sa skorom boljim od drskog arogantnog i samoživog ako su jednako lijepi
-
PalaSa Marsa
#217 Re: NJEN PRVI PUT
Sta god da ti se cini, ja nemam nista s'tim. Samo sam napisala ono sto mislim i znam. Ako ti sta nije jasno ti reci.The Nightwatchman wrote:da ti nisi u zadnje vrijeme pogledala kakvu romantičnu komediju, tipa She's all that ili nesto slično? mislim, ovaj tvoj post mi se čini kao glavna misao vodilja jednog takvog filmaPalaSa Marsa wrote:Ama ko trazi i nadje, a valjda to zavisi sta ko podrazumjeva pod finim. Ima finih momaka, djevojaka/ljudi, mora imat', da nema nebi svijeta bilo, garant.komi wrote:ne znam vala nađi mi jednog finog i dobrog dečka sa skorom boljim od drskog arogantnog i samoživog ako su jednako lijepi
- The Nightwatchman
#218 Re: NJEN PRVI PUT
pa samo hocu da kazem da mislim da si svojim razmisljanjem, iskazanim u prethodnom postu, zapravo implicitno pokazala da zivis u oblacima.
stvari nisu takve kakvima ih zamisljas. daleko od toga da me konkretno zanima ono sto ti mislis, osjecas i razmisljas. samo sam se ukljucio u raspravu i htio reci da se ne slazem s tvojim pogledom na svijet.
stvari nisu takve kakvima ih zamisljas. daleko od toga da me konkretno zanima ono sto ti mislis, osjecas i razmisljas. samo sam se ukljucio u raspravu i htio reci da se ne slazem s tvojim pogledom na svijet.
-
PalaSa Marsa
#219 Re: NJEN PRVI PUT
Ok, nikakvih problema nema, tebi tvoj hastal, meni moj. Ziv'jo.The Nightwatchman wrote:pa samo hocu da kazem da mislim da si svojim razmisljanjem, iskazanim u prethodnom postu, zapravo implicitno pokazala da zivis u oblacima.
- Cholina_Lokica
#220 Re: NJEN PRVI PUT
sto bi se reklo, krpa nadje zakrpukomi wrote:pa takvi i najviše povale cura
- ladyblue18
#221 Re: NJEN PRVI PUT
Ja ne znam zasto je njena misao "vodilja nekog filma", nit mislim da ona zivi u oblacima.The Nightwatchman wrote:
da ti nisi u zadnje vrijeme pogledala kakvu romantičnu komediju, tipa She's all that ili nesto slično? mislim, ovaj tvoj post mi se čini kao glavna misao vodilja jednog takvog filma
Normalno da na svijetu ima finih ljudi, ta nismo svi isti majka mu stara.
Svako trazi sebi ono sto mu odgovara.
- Truba
#222 Re: NJEN PRVI PUT
jeste svi smo fini
onda ona baraba iz mog posta povali finu curu pa je nogira
onda ona bude govno prema finom momku kasnije...opet iz mog posta
-
todd_smith
#223 Re: NJEN PRVI PUT
da je tako zar se to ne bi trebalo davno desiti, i onda bi danas svi sjebani bilikomi wrote:jeste svi smo fini
-
Sizzla
- andolC
#225 Re: NJEN PRVI PUT
fuj tekstivan_herc007 wrote:E ovak imam 23 godina hodam s curom koja ima 20 i nevina je. Neću da se hvalim nemam ni ja previše iskustva radio sam to 4 puta ali sa djevojkama koje nisu bile nevine. Hodamo već 3 mjeseca i uradio bih to s njom ali dosta mi je stalo do nje i nebih je htio povrijediti. Htio bih da to pamti kao lijepo iskustvo.