Njemačka - Španija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
zeleni xy

#351 Re: Njemačka - Španija

Post by zeleni xy »

Španija zasluženo u finalu, Njemačka večeras blago rečeno "očajna"
Eweleen

#352 Re: Njemačka - Španija

Post by Eweleen »

Eweleen wrote:Španija će da spusti na zemlju i njih i vas 8)

Ja bih samo iskoristio priliku da pozdravim samog sebe uz pjesmu "Kud baš tebe da se setim"
elixiaboy

#353 Re: Njemačka - Španija

Post by elixiaboy »

Baltazar_khan wrote:Kad u reprezentaciji imaš 7 fudbalera u početnom sastavu koji igraju za Barcelonu, na startu se zna da protivnik kao što je Njemačka nema nikakvih šansi. Svaki španac treba da bude ponosan na ponos katalonije, Barcelonu :thumbup:

P.S. Xavi proglašen za igrača utakmice :thumbup:
Ma sve OK, al brate sta onaj ludi Pedro radi :? Svaka cast Del Bosque-u sto ga odmah vadi iz igre.
Gde si sad cica maco

#354 Re: Njemačka - Španija

Post by Gde si sad cica maco »

Barcelona - Holandija 4-0
elixiaboy

#355 Re: Njemačka - Španija

Post by elixiaboy »

Eweleen wrote:
Eweleen wrote:Španija će da spusti na zemlju i njih i vas 8)

Ja bih samo iskoristio priliku da pozdravim samog sebe uz pjesmu "Kud baš tebe da se setim"
:thumbup:
fosil

#356 Re: Njemačka - Španija

Post by fosil »

Njemacka katastrofa, bolje da su se otvorili pa zijanili ko nasi zmajevi, a ne na ovaj nacin. Pod hitno "elf" kod hodze u Visoko poslat', po kakav zapis i salijevanje strave.
Zmijuga loma

#357 Re: Njemačka - Španija

Post by Zmijuga loma »

Image

Jest kriminalno zajebo s onim driblingom, al Pedro mora startati u finalu. Grizo je danas.
Baltazar_khan

#358 Re: Njemačka - Španija

Post by Baltazar_khan »

elixiaboy wrote: Ma sve OK, al brate sta onaj ludi Pedro radi :? Svaka cast Del Bosque-u sto ga odmah vadi iz igre.
Baltazar_khan wrote: Da sam selektor Španije iste sekunde bi poslao Pedra prvim avionom za Madrid. Onakva nonšalantnost u polufinalu... Sramota stvarno :x
LSD

#359 Re: Njemačka - Španija

Post by LSD »

Pedro je glupan neviđeni :!: ...ono je morao biti gol, levat nešto dribla umjesto da asistira Toresu i to bi bila gotova prica.
Da su švabe izjednacile ,on bi bio glavni krivac...nema njemu više igre poslije onakve gluposti.
elixiaboy

#360 Re: Njemačka - Španija

Post by elixiaboy »

Baltazar_khan wrote:
elixiaboy wrote: Ma sve OK, al brate sta onaj ludi Pedro radi :? Svaka cast Del Bosque-u sto ga odmah vadi iz igre.
Baltazar_khan wrote: Da sam selektor Španije iste sekunde bi poslao Pedra prvim avionom za Madrid. Onakva nonšalantnost u polufinalu... Sramota stvarno :x
:wink:
Cyrax

#361 Re: Njemačka - Španija

Post by Cyrax »

Ljudi dodju do polufinala,najefikasnija ekipa i igraju bunkerov bunker :? pa to nigdje nema.Hebo ih Mourinho i takva igra kud ih ne nagrdise Spanci jedino mi je to zao.
Šibicar

#362 Re: Njemačka - Španija

Post by Šibicar »

Vidi niko da prokomentariše golčinu Puyola. :oops:
vivaldi

#363 Re: Njemačka - Španija

Post by vivaldi »

zeleni xy wrote:Španija zasluženo u finalu, Njemačka večeras blago rečeno "očajna"
Nisu Svabe bile ocajne vec su jednostavno igrali protiv boljih.
LSD

#364 Re: Njemačka - Španija

Post by LSD »

Šibicar wrote:Vidi niko da prokomentariše golčinu Puyola. :oops:
Puyol je zakucao onu loptu ko nogom 8-)
Cyrax

#365 Re: Njemačka - Španija

Post by Cyrax »

Bosanski_kralj wrote:Paul, bravo. :D A kako hobotnica remi prognozira, to me pravo interesuje

Šteta što go nije postignut ranije, tad bi gledali pravu utakmicu, ovako nije bila baš nešto.

P.S. Onaj je Iniesta teški padavičar. :x Haj što padne onako teatralno, nego se on još dodatno po terenu valja, a protivnik ga jedva dotakao. Slatko bi mu bubrege odvalio. :x :x
Je li tebe iko klepio po nogama kad si igrao lopte ali bas ono momacki?
ultima_palabra

#366 Re: Njemačka - Španija

Post by ultima_palabra »

Bosanski_kralj

#367 Re: Njemačka - Španija

Post by Bosanski_kralj »

todd_smith wrote:
Bosanski_kralj wrote:Paul, bravo. :D A kako hobotnica remi prognozira, to me pravo interesuje

Šteta što go nije postignut ranije, tad bi gledali pravu utakmicu, ovako nije bila baš nešto.

P.S. Onaj je Iniesta teški padavičar. :x Haj što padne onako teatralno, nego se on još dodatno po terenu valja, a protivnik ga jedva dotakao. Slatko bi mu bubrege odvalio. :x :x
:-) Iniesta bacio Klosea ko` slinu jednim potezom, ovaj ga pokosio nogama i gurnuo rukom i ti bi da skace covjek ko` kengur :lol:
A je li ono bio oštar start?

Svaki start nad njim večeras koji se desio( a nijedan teži) mu je bio povod za izležavanje na podu, za bolnu grimasu na licu i hvatanje za nogu, koda su mu je odsjekli. :x
Edin H.

#368 Re: Njemačka - Španija

Post by Edin H. »

oho wrote:
ak81 wrote:Nego vidim niko ne prica o onom frajeru koji se malo proseta terenom kad je tekma pocela... :lol: :lol:
Koji bi ono junak :lol: :lol: :lol: ...

Da nije i on fulio vrata za WC ko onaj sa Beckhamom :lol:
Ili je možda pošao po autogram od sudca ;-)
Zavalio se repa za kartu i zamurijase ga na samom pocetku :shock:
Šibicar

#369 Re: Njemačka - Španija

Post by Šibicar »

Cyrax wrote:Ljudi dodju do polufinala,najefikasnija ekipa i igraju bunkerov bunker :? pa to nigdje nema.Hebo ih Mourinho i takva igra kud ih ne nagrdise Spanci jedino mi je to zao.
Jarane,mislim da ono što su Švabe igrale nije vidjelo bunkera,već jednostavno Španci su ih toliko stisli i vršili presing na svakom centimetru terena,da su Švabe izgledale potpuno izgubljeno i u većini slučajeva su samo nabijali loptu naprijed,bez neke pretjerane ideje,znači sila prilika ih je natjerala da igraju defanzivnije.Da su Njemci igrali bunker,vjeruj mi da se Španci ne bi naigrali,a i bolje bi im bilo da su igrali bunker,jer bi tako imali više šanse da prodju nego ovako,gdje su mislili da mogu parirati ovakvim Špancima,što slabo ko može.
Gandalf

#370 Re: Njemačka - Španija

Post by Gandalf »

Ako je neko unazadio fudbal kao sport to su Rehagel I Mourihno - taktika turbo bunkera gdje i napadač ima svog igrača kojeg striktno čuva je čista perverzija - nažalost na ovom SP-u takvu je igru igralo oko 90% ekipa - i sada su svi bunkeraši kraj malih ekrana pa se mogu čuvati da ne kažem za šta i gledati Španiju i Holandiju u finalu :thumbup:
Last edited by Gandalf on 07/07/2010 23:25, edited 1 time in total.
Mikado

#371 Re: Njemačka - Španija

Post by Mikado »

Cyrax wrote:Ljudi dodju do polufinala,najefikasnija ekipa i igraju bunkerov bunker :? pa to nigdje nema.Hebo ih Mourinho i takva igra kud ih ne nagrdise Spanci jedino mi je to zao.
Protiv spanaca se drugacije nemoze igrat ako se zeli izvuc neki rezultat. Nijemci su za spance limitirana repka.
Mislim da ova spanska repka spada u najbolje u historiji fudbala. Dugo nisam vidio reprezentaciju koja ima toliko dominaciju tokom cijele utakmice. Ove spance je nemogu nadigrat, al eto to su nasi uspjeli u prvih 10 minuta u Zenici i poslije je uslijedila kaznena kanonada nakon sillnih promasaja nasih zmajeva. :mrgreen:
Bosanski_kralj

#372 Re: Njemačka - Španija

Post by Bosanski_kralj »

Cyrax wrote:

Je li tebe iko klepio po nogama kad si igrao lopte ali bas ono momacki?
Nije, ne smije niko. :oops:

Oštar start je bio onaj Ramosa nad Podolskim, poslije kojeg je Podolski morao na trenutak izaći sa terena. Zašto poslije nijednog faula nad Iniestom on nije izašao sa terena, a žali se na tolike bolove
Mikado

#373 Re: Njemačka - Španija

Post by Mikado »

Image
Cyrax

#374 Re: Njemačka - Španija

Post by Cyrax »

Bosanski_kralj wrote: Oštar start je bio onaj Ramosa nad Podolskim, poslije kojeg je Podolski morao na trenutak izaći sa terena. Zašto poslije nijednog faula nad Iniestom on nije izašao sa terena, a žali se na tolike bolove
Iniesta visok 1.70 i nema 60 kila znas koji je problem njega povrijediti.Zalio se da bi sudija primjetio i sankcionisao ostrije startove poslije.To sto bi on glumio mangupa i trpio ne pije vode.
Cyrax

#375 Re: Njemačka - Španija

Post by Cyrax »

Gandalf wrote:Ako je neko unazadio fudbal kao sport to su Rehagel I Mourihno - taktika turbo bunkera gdje i napadač ima svog igrača kojeg striktno čuva je čista perverzija - nažalost na ovom SP-u takvu je igru igralo oko 90% ekipa - i sada su svi bunkeraši kraj malih ekrana pa se mogu čuvati da ne kažem za šta i gledati Španiju i Holandiju u finalu :thumbup:
Svaka cast :thumbup:
Locked