Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja predlazem da se ta izjava da je Kravina guza NAJ i Njaj...potkrijepi dokazima Da se svi uvjerimo Pa da onda sudimo i glasamo
I onda da usput kazem jel bolja i od moje
hej ne brini za onu koznu kutiju sa blagom...zaboravila sam ti reci da ti ne treba satalajt i da je sve ok
e ovako prvih 3 4 puta sam ignoriro ovu Dzemilu ali sad me stvarno zanima ko je ta Dzemila jer pocesto nadje mjesto u postovima, unaprijed hvala na informaciji
hej ne brini za onu koznu kutiju sa blagom...zaboravila sam ti reci da ti ne treba satalajt i da je sve ok
e ovako prvih 3 4 puta sam ignoriro ovu Dzemilu ali sad me stvarno zanima ko je ta Dzemila jer pocesto nadje mjesto u postovima, unaprijed hvala na informaciji
Saian ...da me ubijes ne znam kako izgleda...samo sam cula za neku vidovitu glupacu koja se odaziva na ime Dzemila...
Mozda Pooll zna ko je ona...ali..ima ti tih vidovnjakusa na svakom cosku...npr. Azira, Kleopatra, Beba i sl.
sicky wrote:NO WAY LISAC....RAZOCARANA SAM NJEGOVIM POSTUPCIMA
dobro dobro. ja sam se samo salio. ja sam poprilicno novi a i ne bih da se petljam u vase interne nesuglasice. samo mi se ucinilo da shala nije toliko strashna niti atipicna za hornsa, i da ne treba odmah da se ljutis. ali ti si valjda vec velika djevojcica pa ces sama znati ...
sicky wrote:NO WAY LISAC....RAZOCARANA SAM NJEGOVIM POSTUPCIMA
dobro dobro. ja sam se samo salio. ja sam poprilicno novi a i ne bih da se petljam u vase interne nesuglasice. samo mi se ucinilo da shala nije toliko strashna niti atipicna za hornsa, i da ne treba odmah da se ljutis. ali ti si valjda vec velika djevojcica pa ces sama znati ...
Dakle! Dajte obim Kravine guze I prilozite fotografiju
A menadzer je odlucio da je moja van konkurencije.
Ostavljam prvo mjesto Kravi a svoju nekom drugom