NISAM HAKER
-
violentjack
Sta ces hej napisi jos 1000 poruka..sto se mene tice..neces nikad Manijaka stici ili neke
Ti pricaj i pisi po svom..ali zasluzila si ban davno..ja sam rekao jednoj osobi nesto lose..i priznajem curi i eto dobio sam zuti karton ovdje..ti ne samo da vrijedas mene..nego i ostale forumase
Mislim stvarno

Ti pricaj i pisi po svom..ali zasluzila si ban davno..ja sam rekao jednoj osobi nesto lose..i priznajem curi i eto dobio sam zuti karton ovdje..ti ne samo da vrijedas mene..nego i ostale forumase
Mislim stvarno
-
violentjack
Bogami kad sam bio mali..gledao sam kako moja rahmetli nena kolje kokosi..vise od 3 minuta ne moze bez glavesojka wrote:Zoomy,
ne nerviraj se bezze.![]()
Kvochku kad zakoljesh ona satima trchkara okolo bez glave.
-
violentjack
Nisam ona je znala po par komada u danu zaklati
Neke kokosi se ritaju..ali sat ne mogu po meni ne vise od 10 minuta

Neke kokosi se ritaju..ali sat ne mogu po meni ne vise od 10 minuta
- sojka
Ti da si iole majka, ne bi radila ono shto radish.margareta wrote:ja nisam nicija majka jeli?zoom66 wrote:margareta, tebe ionako ovdje na forumu niko ne jebe ni dva posto......dezurna isfrustrirana lujka...
![]()
![]()
Iako imash i budesh ih imala, budi sigurna da ce ovo shto propipash sad udariti po njihovim plecima.
Tvoja glupost.
Ali samilosna sam ja. Primi moj iskreni sucut!
-
Sarajevska Princeza
Margareta i Obilic su vezani ko' pupcanom vrpcom.
U to nemam sumnje!
-
Sarajevska Princeza
ODLUCAN JE. 
-
hananah
Margareta, krsim cutanje prema tebi, samo da ti kazem - zooma i sojku mi ne diraj
i ne psuj ljudima i ne nazivaj ih imenima, pa sama si rekla da si po godinama baba, stidi se godina, umjesto da ljudi nesto nauce od tebe ti mozes od njih nauciti kako se ponasati, i kako postovati sugovornika
Stidi se godina jos jednom

i ne psuj ljudima i ne nazivaj ih imenima, pa sama si rekla da si po godinama baba, stidi se godina, umjesto da ljudi nesto nauce od tebe ti mozes od njih nauciti kako se ponasati, i kako postovati sugovornika
-
missA
marg, ja tebe stvarno ne razumijem. Koga bodris?margareta wrote: Obilicu kako se nisko spustas ? Kome se pravdas ? Sandjosi vladaju Bosnom a ti se njima pravdas da nisi haker! Ja sam i jos njih 8 iz jednog internet centra srusila sve smajlice.
vozdrica
Kome upoucujes rijeci.
sta govoris?
Gdje ti zivis?!
Pa sandjosi mozda vladaju sarajevom, a bosnom nikako ne!
Marg, kao lijek propisujem putovanje na sjever domovine, za ostalo ce se pobrinuti kolege (toozla, fukara_tz)
-
bosniaque
#43 Re: NISAM HAKER
Aristokrata wrote:ZIVIM U CH , I SVI KOJI TO ZELE MOGU DA VIDE MOJU ADRESU NA KOMPJUTERU , A VALJDA SE ZNA ODAKLE SU HAKERI DOSLI,
IZ KOJE ZEMLJE ,PA JA NISAM VECU GLUPOST CUO U SVOM ZIVOTU OD OVE!
POZDRAV-SELAM SVIMA
wo in CH, gruess!
-
violentjack
Maedu wrote:Ova Marga fakat ima kriticnih stavova...
Kao da je clan SDA![]()
![]()