Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Koliko KM i gdje? cestitam i uzivaj, javi utiske xD
Hvala.
Za sad sam igrao malo Mario Kart i meni bas odlicno. Valja se jos naviknuti malo na sve ali podsjeca na djecije dane kada se igralo na Nintendo 64.
A kupio sam u Svicarskoj za 380 Franaka. Tu je to negdje sa cijenom kao u Njemackoj itd
Dobio dvije igrice ili? Kod nas je bila ponuda Switch Oled sa Mario Kart 330EUR
Jedino mi je zao da niko u ponudi nije imao ovu crno-bijelu konzolu sa igricom, nego samo crveno-plavu ...
E sta mi se svidja, skinuli smo stare verzije Nintenda da se prisjetimo Maria i Donkeya od prije 30godina i cine mi se sad mnogo teske, puno lakse su mi nove verzije
Mario Wonder je extra, Donkey Kong, Just Dance, Tetris 99, Zelde obje, jedino ne znam isplati li se kupiti i Mario Deluxe?
Samo oled bez igrica je bila ta cijena.
Ma interesantno je svakako, ima fini igrica. Za mario kart sam bas uzeo onak bouster pass sa jos dodatni 48 trkacki pista pa se ima vise toga igrati. Bio sam uzeo i Fifu prosle godine ali mi nije bas nesto. Ove igrice sto su nintendove su mi dosta bolje.
Sve u svemu odlicna kupovina. Pa cak i da samo maria igras.
Sto se tice ovog bros deluxe isti interesantna igra. Preporucujem.
A meni i UNO i Tetris extra, mada je dosta tezak Tetris99
Skinuli smo i sa starih konzola Nintendo i Gameboy igrice, to je u ponudi sa pretplatom ... lakse mi nove igrice od starih 30+ godina
I muz igra Zeldu i Donkey Kong i Mario, a ostalo PS i Xbox
Ne treba ti online, osim ako ne želiš igrati protiv nekog. Ali možeš igati normalno bez online pretplate. SD karticu uzmi bilo koju UHS-1 (Switch ne podržava benefite UHS-2 i UHS-3 kartica) i uzmi neku s A ratingom za brzinu. Brand, kapacitet - to ostavljam tebi na izbor ovisno koliko hoćeš platiti.
vaučer wrote: ↑02/01/2024 17:19
Ne treba ti online, osim ako ne želiš igrati protiv nekog. Ali možeš igati normalno bez online pretplate. SD karticu uzmi bilo koju UHS-1 (Switch ne podržava benefite UHS-2 i UHS-3 kartica) i uzmi neku s A ratingom za brzinu. Brand, kapacitet - to ostavljam tebi na izbor ovisno koliko hoćeš platiti.
Hvala na odgovoru i preporuci šta da se kupi
A igricu sam kupio nakon upita ovdje jer mi se nije dalo čekati može li ili ne može(ako i fulim nije neka šteta love).
Jedino ako imaš preporuku za tačno neku karticu, a da nije preskupa, slobodno ostavi link ovdje.
Prva konzola s mislim Nintendo Sports igrom koliko mogu razumijeti, druga samo konzola - obe standardna verzija konzole. Jeftiniji je jer se ti bundle paketi nekad slabije prodaju. OLED vrijedi uzeti ako ćeš puno igrati handheld. Ako ćeš većinom igrati povezan na TV - nemaš potrebe, jer je hardver osim ekrana potpuno isti.
Kakav je Switch sa igrama i nekim novijim naslovima ? Ima li ovaj zadnji Spiderman? Predpostavljam da je talasika.. Razmisljam, za istu cijenu, jel bolje uzeti Switch ili Xbox. Dakle cilj su neke djecije igrice supermario, spiderman itd.. i igranje na TV-u uglavnom.
vaučer wrote: ↑15/01/2024 15:27
Prva konzola s mislim Nintendo Sports igrom koliko mogu razumijeti, druga samo konzola - obe standardna verzija konzole. Jeftiniji je jer se ti bundle paketi nekad slabije prodaju. OLED vrijedi uzeti ako ćeš puno igrati handheld. Ako ćeš većinom igrati povezan na TV - nemaš potrebe, jer je hardver osim ekrana potpuno isti.
Imamo ps5 tako da mislim da ce ovo vise biti kada negdje putujemo, npr. u autu da imaju.
gentoo wrote: ↑15/01/2024 16:45
Kakav je Switch sa igrama i nekim novijim naslovima ? Ima li ovaj zadnji Spiderman? Predpostavljam da je talasika.. Razmisljam, za istu cijenu, jel bolje uzeti Switch ili Xbox. Dakle cilj su neke djecije igrice supermario, spiderman itd.. i igranje na TV-u uglavnom.
Ako hoćeš da uštediš para xbox series s i game lass. Ako hoćeš više igara za djecu Switch.
Zvanično nismo podržani ni na jednoj konzoli. Ne vjerujem da sa bilo kojom regijom to možeš. Nisam probavao ove evropske, možda neko drugi jeste pa ti može reći. Tako da si osuđen na gift cards. Ja sam xbox naštimao na Tursku regiju i uredno plaćam našom unicredit karticom. Neki dan sam isto i jaran naštimao prateći moje upute.
Vidim ima po koji Nintendo cipovan kupiti Cip na maticnoj zalemljen - da li njemu normalno radi update sistema i da li se sve igre skidaju iz njihove prodavnice ili kako to ide? I dobru cijenu drzi cca 600 KM polovan
probook wrote: ↑10/02/2024 18:00
Vidim ima po koji Nintendo cipovan kupiti Cip na maticnoj zalemljen - da li njemu normalno radi update sistema i da li se sve igre skidaju iz njihove prodavnice ili kako to ide? I dobru cijenu drzi cca 600 KM polovan
Koja je najbolja mario igra na switchu za osobu koja je igrala stare mario igre na super nintendu ?
Kontam da uzmem super mario deluxe jer je slican stil igranja ali ne znam ima li nesto bolje od toga sa tim stilom igranja..
mirsek wrote: ↑26/03/2024 18:21
Koja je najbolja mario igra na switchu za osobu koja je igrala stare mario igre na super nintendu ?
Kontam da uzmem super mario deluxe jer je slican stil igranja ali ne znam ima li nesto bolje od toga sa tim stilom igranja..