Nino Fejzibegović - komentari zabranjeni, a nisu na člancima o zločinima i tragedijama

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

ferratilis

#1 Nino Fejzibegović - komentari zabranjeni, a nisu na člancima o zločinima i tragedijama

Post by ferratilis »

http://www.klix.ba/vijesti/bih/nino-fej ... /150726010

Koja je to idiotska logika, kad se neko ubije ili strada u saobraćajnoj, idioti komentarišu sve i svašta, a o mladom doktoru se ne smije ništa reći
mudrac2

#2 Re: Nino Fejzibegović - komentari zabranjeni, a nisu na člancima o zločinima i tragedijama

Post by mudrac2 »

zato što je dotični nafalio sam sebe i platio reklamu, tj objavu članka.

Tako funkcioniše novinarstvo u demokratskom društvu.
Last edited by mudrac2 on 26/07/2015 12:04, edited 1 time in total.
Fauja Singh

#3 Re: Nino Fejzibegović - komentari zabranjeni, a nisu na člancima o zločinima i tragedijama

Post by Fauja Singh »

Mozda je mladi doktor pristao da se o njemu napise clanak pod uslovom da se iskljuce komentari. Ruku na srce, 10% komentara bi bilo normalno tipa svaka cast i sl, ostalo bi bilo podjebavanje i pokusaj lijecenja licnih kompleksa.
Inace svaka cast Nini, citajuci ovaj clanak naveo me da po ko zna koji put razmislim da sam mogao vise u zivotu, treba zapeti a ne se zajebavati i cekati da posao padne s neba.
Opet kazem, svaka mu cast.
mudrac2

#4 Re: Nino Fejzibegović - komentari zabranjeni, a nisu na člancima o zločinima i tragedijama

Post by mudrac2 »

nekad se iz komentara može saznati više nego iz članka, zato ih i ključaju kod naručenih članaka.
SpecialOffer

#5 Re: Nino Fejzibegović - komentari zabranjeni, a nisu na člancima o zločinima i tragedijama

Post by SpecialOffer »

Pa ovo mize svako. Napises clanak o sebi, platis, posaljes i eto te mozes reci da si dobitnik Nobelove :lol:
mudrac2

#6 Re: Nino Fejzibegović - komentari zabranjeni, a nisu na člancima o zločinima i tragedijama

Post by mudrac2 »

SpecialOffer wrote:Pa ovo mize svako. Napises clanak o sebi, platis, posaljes i eto te mozes reci da si dobitnik Nobelove :lol:
a komentare blokiraju, da nebi naletio neko ko ga poznaje.
ferratilis

#7 Re: Nino Fejzibegović - komentari zabranjeni, a nisu na člancima o zločinima i tragedijama

Post by ferratilis »

Fauja Singh wrote:Mozda je mladi doktor pristao da se o njemu napise clanak pod uslovom da se iskljuce komentari. Ruku na srce, 10% komentara bi bilo normalno tipa svaka cast i sl, ostalo bi bilo podjebavanje i pokusaj lijecenja licnih kompleksa.
Inace svaka cast Nini, citajuci ovaj clanak naveo me da po ko zna koji put razmislim da sam mogao vise u zivotu, treba zapeti a ne se zajebavati i cekati da posao padne s neba.
Opet kazem, svaka mu cast.
svaka njemu čast, ali opet je manja šteta kad o njemu pisu gluposti nego kad npr. porodica i prijatelji nekog ko je poginuo u saobraćajnoj vide komnetare tipa "jedna budala manja", "nikom neće falit" itd. itd.

serem se na demokratsko novinarstvo ako je to ovo, isto je kao i u komunizmu, samo što sad kontrolišu pojedinci a ne partija
wolfie

#9 Re: Nino Fejzibegović - komentari zabranjeni, a nisu na člancima o zločinima i tragedijama

Post by wolfie »

Deen, Vanja Lisac, Ana Marija Jurisic, sad i Nino...
SpecialOffer

#11 Re: Nino Fejzibegović - komentari zabranjeni, a nisu na člancima o zločinima i tragedijama

Post by SpecialOffer »

mudrac2 wrote:
SpecialOffer wrote:Pa ovo mize svako. Napises clanak o sebi, platis, posaljes i eto te mozes reci da si dobitnik Nobelove :lol:
Razmisljam platiti clanak da sam multimilioner. Kao firme neke imam van. Par dana ga vrtiti po klixu, rentati auto i zguziti pola Bosne. Jednostavno :oops: :lol:
mudrac2

#12 Re: Nino Fejzibegović - komentari zabranjeni, a nisu na člancima o zločinima i tragedijama

Post by mudrac2 »

SpecialOffer wrote:
mudrac2 wrote:[q
Razmisljam platiti clanak da sam multimilioner. Kao firme neke imam van. Par dana ga vrtiti po klixu, rentati auto i zguziti pola Bosne. Jednostavno :oops: :lol:
možeš komotno. Možda i nino igra na tu kartu.
ferratilis

#13 Re: Nino Fejzibegović - komentari zabranjeni, a nisu na člancima o zločinima i tragedijama

Post by ferratilis »

Doduše, nemam šta reći Klixu, svi portali u Europi se ugledaju na Bild.de, oni su prvi krenuli sa sponzorisanim člancima i šokantnim naslovima, Blic.rs čak kopira i njihov dizajn. index.hr ponekad izbaci dobru, politički korektnu i osviještenu kolumnu koju pročita 3 čovjeka, uključujući autora i urednika a inače se bave sadržajem gaća Zdravka Mamića i sličnih "selebritija"
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#14 Re: Nino Fejzibegović - komentari zabranjeni, a nisu na člancima o zločinima i tragedijama

Post by Truba »

svaka njemu cast ali kace kakav lijek za teske bolesti????
Do tad nisam impresioniran
SpecialOffer

#15 Re: Nino Fejzibegović - komentari zabranjeni, a nisu na člancima o zločinima i tragedijama

Post by SpecialOffer »

Black swan wrote:svaka njemu cast ali kace kakav lijek za teske bolesti????
Do tad nisam impresioniran
Jah, eto sigurno se dobar doktor postaje tako sto svaki semestar promjenis zemlju i fax :-)
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#16 Re: Nino Fejzibegović - komentari zabranjeni, a nisu na člancima o zločinima i tragedijama

Post by hrasno38 »

Pa hajde ti napisi o sebi da si doktor medicine sa 24 godine, da govoris 5 jezika itd itd a naravno da je sve to istina!!!!!!!!
DaysleepeR

#17 Re: Nino Fejzibegović - komentari zabranjeni, a nisu na člancima o zločinima i tragedijama

Post by DaysleepeR »

postoji nešto što se zove plaćeni tekst i na njega se ukine komentarisanje jer služi u promociju nekoga - nečega

ne kopaju portalski novinari po Sarajevu ko je u čemu uspio, nego se ljudi puni ambicije jave sami, plate i onda postanu poznati i eminentni

zato je mnogo odličnih i sposobnih i talentovanih u anonimnosti a mnogo šuftova je poznato

tu ne mislim ništa ružno za doktora, ko god završi medicinu je majstor
mudrac2

#18 Re: Nino Fejzibegović - komentari zabranjeni, a nisu na člancima o zločinima i tragedijama

Post by mudrac2 »

hrasno38 wrote:
Pa hajde ti napisi o sebi da si doktor medicine sa 24 godine, da govoris 5 jezika itd itd a naravno da je sve to istina!!!!!!!!
a ti znaš da je istina?
SpecialOffer

#19 Re: Nino Fejzibegović - komentari zabranjeni, a nisu na člancima o zločinima i tragedijama

Post by SpecialOffer »

hrasno38 wrote:
Nisam sa 24 vec sa 25. A govorim 5 jezika: bosanski, hrvatski, srpski, crnogorski, engleski i njemacki u pokusaju :D Hvala na paznji :wink:
pedeset

#20 Re: Nino Fejzibegović - komentari zabranjeni, a nisu na člancima o zločinima i tragedijama

Post by pedeset »

ferratilis wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/nino-fej ... /150726010

Koja je to idiotska logika, kad se neko ubije ili strada u saobraćajnoj, idioti komentarišu sve i svašta, a o mladom doktoru se ne smije ništa reći

Valjda se neće niko uvrijediti što ću reći istinu. Nino je sponzorisao svoj članak, u svrhu samopromocije, dok neko ko strada u nesreći nije u mogućnosti platiti i tražiti da ga se ne komentira. I meni smeta što na takvim člancima nacionalisti bukvalno divljaju. Ne mogu ni zamisliti kako je članovima porodica nastradalih kad vide svakakve komentare pojedinih maloumnika. Eto to bi bilo moje mišljenje, nisam nikoga uvrijedio, samo sam rekao šta mislim. Pozdrav dobrim ljudima.
azurna_obala

#22 Re: Nino Fejzibegović - komentari zabranjeni, a nisu na člancima o zločinima i tragedijama

Post by azurna_obala »

pa evo našaO si način da kažeš nešto o mladom doktoru, pa hajde gukni...

naravno da će zabraniti komentarisanje, neka su....ionako bi ga popljuvali, kao i svakog ko je iole nešto više od svog života uradio, osim komentarisanja članaka i otvaranje tema o tim istim člancima.
:thumbup:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#23 Re: Nino Fejzibegović - komentari zabranjeni, a nisu na člancima o zločinima i tragedijama

Post by Truba »

Greske ljekara pokriva zelena trava :mrgreen:
JThomas

#24 Re: Nino Fejzibegović - komentari zabranjeni, a nisu na člancima o zločinima i tragedijama

Post by JThomas »

ni prvi ni zadnji oglas za udaju/ženidbu na portalu. i još šatro ima djevojku, al' u tokiju, k'o biva, požurite i potrudite se dobre mlade... :lol:
ferratilis

#25 Re: Nino Fejzibegović - komentari zabranjeni, a nisu na člancima o zločinima i tragedijama

Post by ferratilis »

azurna_obala wrote:

pa evo našaO si način da kažeš nešto o mladom doktoru, pa hajde gukni...

naravno da će zabraniti komentarisanje, neka su....ionako bi ga popljuvali, kao i svakog ko je iole nešto više od svog života uradio, osim komentarisanja članaka i otvaranje tema o tim istim člancima.
:thumbup:
uopšte ne govorim o njemu, već govorim o Klixu i njihovoj "politici" koja se tiče komentarisanja

forumi su čudo, šta znaš možda mi komentarisanje i jest najveći uspjeh u životu, a možda sam milioner, ti to nikad nećeš znati ;)
Post Reply