Nikada se manje nije išlo na more..

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Googlerica

#351 Re: Nikada se manje nije išlo na more..

Post by Googlerica »

Nomo wrote:
Seawolf wrote:
madner wrote:Ko kaze da je skupo u Hr nije vidio pravo deranje: Francuska.

No ljudi imaju najvise turista, moze im se.
Jest' vala.

Ima l' većeg rahatluka od brčkanja u okeanu, dok te pokriva bunker sa Atlantskog bedema?

Image
ja ovdje ne bi usao ni sa cizmama ni u i skafanderu
lijepa je FRA :-D Nomo,da li si bio u FRA?
Bluemore

#352 Re: Nikada se manje nije išlo na more..

Post by Bluemore »

meni je slicno se cinilo u Malibu, pri pokusajima da zaplivam sam se nagutala trske ko velika
dječak sa šibicama

#353 Re: Nikada se manje nije išlo na more..

Post by dječak sa šibicama »

Ajde priznaj da si se samo htjela pohvaliti boravkom u Malibuu :oops: :D
insomnia78

#354 Re: Nikada se manje nije išlo na more..

Post by insomnia78 »

Googlerica wrote:
Seawolf wrote:
Googlerica wrote: Normandija :D tamo je vrijeme nula :skoljka:
Dok smo bili tamo i kupali se (pored ostalog) u Sarajevu je svih tih dana padala kiša. Tako da ne treba prihvatati stereotipove, pa ni meteorološke.
ja sam hodala,kakvo kupanje,ima toliko stvari vidjeti,uzivati,ali voda i plaza su bezveze :)
A tek sto je 'ladnaaaa

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
zambaklija

#355 Re: Nikada se manje nije išlo na more..

Post by zambaklija »

neka meni drage Turske,hebo španiju a tek hrvatsku...a nedo bog otići u c.g. :run:
Googlerica

#356 Re: Nikada se manje nije išlo na more..

Post by Googlerica »

insomnia,FRA je lijepa drzava :thumbup: :kiss:
Bluemore wrote:meni je slicno se cinilo u Malibu, pri pokusajima da zaplivam sam se nagutala trske ko velika
tako se ne pliva na otovrenim vodama :D zar nisi citala upozorenja na plazi :skoljka:
StupskaBitanga

#357 Re: Nikada se manje nije išlo na more..

Post by StupskaBitanga »

Kad smo kod fr
Marsej :thumbup:
insomnia78

#358 Re: Nikada se manje nije išlo na more..

Post by insomnia78 »

StupskaBitanga wrote:Kad smo kod fr
Marsej :thumbup:
Sama ciganija

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
safran

#359 Re: Nikada se manje nije išlo na more..

Post by safran »

dječak sa šibicama wrote:Uostalom, jebo more, hajdemo u planine jer tamo nema zime :D

Jesam li ja jedini bosanceros kojem puca ona stvar za morem, i koji voli planinu, frisak zrak, domacu hranu, setnju po livadama i sumarcima, i tako to.
Nisi, znam još jednog, mrzi more, ali ide, vole žena i djeca.
preludezalude

#360 Re: Nikada se manje nije išlo na more..

Post by preludezalude »

zambaklija wrote:neka meni drage Turske,hebo španiju a tek hrvatsku...a nedo bog otići u c.g. :run:
Ovakva izjava se treba potkrijepiti nekim argumentima. Pogotovo ovaj zadnji dio. Do tada je ovo samo tvoje subjektivno misljenje i nema nikakve vrijednosti u raspravi.
Bluemore

#361 Re: Nikada se manje nije išlo na more..

Post by Bluemore »

dječak sa šibicama wrote:Ajde priznaj da si se samo htjela pohvaliti boravkom u Malibuu :oops: :D
:lol: naravno :oops: i pokazati razocaranom , plivanje nula bodova
Bluemore

#362 Re: Nikada se manje nije išlo na more..

Post by Bluemore »

Googlerica wrote:insomnia,FRA je lijepa drzava :thumbup: :kiss:
Bluemore wrote:meni je slicno se cinilo u Malibu, pri pokusajima da zaplivam sam se nagutala trske ko velika
tako se ne pliva na otovrenim vodama :D zar nisi citala upozorenja na plazi :skoljka:
citala i ignorisala, znaci ne kupa se tako, vec kako?
dječak sa šibicama

#363 Re: Nikada se manje nije išlo na more..

Post by dječak sa šibicama »

U Malibuu se surfa na dasci, a kupa se u privatnom bazenu lociranom ispod viletine :oops: :D
Bluemore

#364 Re: Nikada se manje nije išlo na more..

Post by Bluemore »

dječak sa šibicama wrote:U Malibuu se surfa na dasci, a kupa se u privatnom bazenu lociranom ispod viletine :oops: :D
:thumbup:
lasta2

#365 Re: Nikada se manje nije išlo na more..

Post by lasta2 »

kockica_kockica wrote:
lasta2 wrote:odlazak na more je ionako aman zaman dozivljaj jedino za titine seljake. normalni ljudi radje obilaze gradove i znamenitosti po svijetu dok se seljak przi na plazi i misli da nema dalje od toga. more je vise za otici preko vikenda nego provesti odmor na njemu.
Djes' gradjanine nismo te prepoznali....
Obilazim znamenitosti mimo godisnjeg odmora...
imati para i vremena za to mimo godisnjeg odmora - mora da si nasla dobrog nekog konja da te finansira.
[quote="rekla-kazala"Kažem mojoj ženi: "Pogledaj ove ljude,... prže se, valjaju i žuljaju po prašini po čitav dan"
Malteretiranje, mazohizam koji se još skupo plaća ali kako djeci objasniti da je bolji kontinentalni turizam.[/quote]
kad ih pogresno naucis onda je tesko ispravljati greske. :D
plain vanilla wrote:za nas ultra seljake dosta Panonika :mrgreen:
e to nije seljakluk, to je mudrost. suncas se i kupas kad ti volja a gotovo nista ne placas. :D
dječak sa šibicama wrote:Jesam li ja jedini bosanceros kojem puca ona stvar za morem, i koji voli planinu, frisak zrak, domacu hranu, setnju po livadama i sumarcima, i tako to.
planina, zrak, zdrava hrana, livade i to, to je to.
JThomas wrote:nisi, meni puca kurac ne samo za morem nego i za svim ostalim što si nabrojao, osim domaće hrane :D
:serbo:
Šveđanin

#366 Re: Nikada se manje nije išlo na more..

Post by Šveđanin »

Kaćemo se kupati? Ja se već iskupao za 2014 godinu.. Zamisli kažeš bio sam na ljetovanju u Švedskoj.. :wink:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Bluemore

#367 Re: Nikada se manje nije išlo na more..

Post by Bluemore »

divne ti ove slicice svedjaninu :-D
strong69

#368 Re: Nikada se manje nije išlo na more..

Post by strong69 »

Vid´ moreta tamo :D

Struja__

#369 Re: Nikada se manje nije išlo na more..

Post by Struja__ »

Nomo wrote:pored ladne neretve i jos Hladnije une , ici bilo gdje je grijeh . samo da mi se docepati plive , vrbasa i ostalih zelenih rijeka . niko nema ono sto BBosanac ima . niko .
Dje li si ti jos bio da mi je samo znati... nema kurac, more zemalja ima 10 puta bolje od onog sto bosna ima... U tim nabrojanim rijekama samo nagrajisat mozes
kakotakonikako

#370 Re: Nikada se manje nije išlo na more..

Post by kakotakonikako »

obtravellers wrote:Pozdrav za sve na forumu....
Zelio bih prenijeti moje iskustvo u vezi agencije Golden Tours u vezi organizacije od pocetka odmora.
Carter let iz Tuzle je bio odlican, avion je bio nov i na vrijeme. Po dolasku u Antaliju, odmah su nas docekali predstavnici agencije i rasporedili po autobusima, tako da nije bilo problema nikakvih. Nas je vrlo profesionalno ispratila i o svemu informisala Andrea ( radnik agencije). Odsjeli smo u hotelu u Konakliju, 12 kilometara od Alanje ( Mali hotel, 4*, all inclusive, vrlo miran sa exstra domacinima). Ostali smo 15 dana. Usluga u hotelu je bila super, odrzavanje soba svakodnevno.
U slucaju potrebe Andrea je bila na raspolaganju 24 sata. Cak je bilo potreba za medicinskom pomoci jednu noc, gdje je uz pomoc nje organizovan prevoz vozilom hitne pomoci a sav racun bolnice u Alanji je bio pokriven putnim osiguranjem.
Izleti su bili super. Za naredni odmor, ponovo cu ici preko Golden Toursa.
Svaka cast na profesionalnosti radnika agencije u Alanji.
Pozdrav svima.
koliko godina ima ta Andrea i je li cemu.
elcaliente

#371 Re: Nikada se manje nije išlo na more..

Post by elcaliente »

kakotakonikako wrote:
obtravellers wrote:Pozdrav za sve na forumu....
Zelio bih prenijeti moje iskustvo u vezi agencije Golden Tours u vezi organizacije od pocetka odmora.
Carter let iz Tuzle je bio odlican, avion je bio nov i na vrijeme. Po dolasku u Antaliju, odmah su nas docekali predstavnici agencije i rasporedili po autobusima, tako da nije bilo problema nikakvih. Nas je vrlo profesionalno ispratila i o svemu informisala Andrea ( radnik agencije). Odsjeli smo u hotelu u Konakliju, 12 kilometara od Alanje ( Mali hotel, 4*, all inclusive, vrlo miran sa exstra domacinima). Ostali smo 15 dana. Usluga u hotelu je bila super, odrzavanje soba svakodnevno.
U slucaju potrebe Andrea je bila na raspolaganju 24 sata. Cak je bilo potreba za medicinskom pomoci jednu noc, gdje je uz pomoc nje organizovan prevoz vozilom hitne pomoci a sav racun bolnice u Alanji je bio pokriven putnim osiguranjem.
Izleti su bili super. Za naredni odmor, ponovo cu ici preko Golden Toursa.
Svaka cast na profesionalnosti radnika agencije u Alanji.
Pozdrav svima.
koliko godina ima ta Andrea i je li cemu.

Andrea prava profesionalka izgleda, ubija pare dok je sezona :D
kockica_kockica

#372 Re: Nikada se manje nije išlo na more..

Post by kockica_kockica »

lasta2 wrote:
kockica_kockica wrote:
lasta2 wrote:odlazak na more je ionako aman zaman dozivljaj jedino za titine seljake. normalni ljudi radje obilaze gradove i znamenitosti po svijetu dok se seljak przi na plazi i misli da nema dalje od toga. more je vise za otici preko vikenda nego provesti odmor na njemu.
Djes' gradjanine nismo te prepoznali....
Obilazim znamenitosti mimo godisnjeg odmora...
imati para i vremena za to mimo godisnjeg odmora - mora da si nasla dobrog nekog konja da te finansira.

Sve sto trosim sama zaradim... i ne nemam muza koji me finasira... (cuj muskarce uporedjuje sa konjima .. gradjanine iznenadjujes me svojim rijecnikom )
Samo sam ti htjela reci da se moze naci vremena za przenje na plazi i obilaske znamenitosti po svijetu... :roll:
isko-incognito

#373 Re: Nikada se manje nije išlo na more..

Post by isko-incognito »

Da li je neko bio u Antalya po hotelima sa 3 i 4* Hotel Millenium Park - Hotel SULTAN SIPAHI RESORT
Hotel ANNABELLA PARK HOTEL
isko-incognito

#374 Re: Nikada se manje nije išlo na more..

Post by isko-incognito »

Iskustva u Turskoj sa hotelima sa 3 ***
seln

#375 Re: Nikada se manje nije išlo na more..

Post by seln »

Ova godina je gora od svih prethodnih. Vrijeme katastrofa, oseka u dzepu, a cijene... ljudi za apartman traze 70-100 eura, zavisno od toga je li plaza udaljena 500 metara ili dva kilometra.
A jelo, pice, prevoz...
Post Reply