lijepa je FRA
Nikada se manje nije išlo na more..
-
Googlerica
#351 Re: Nikada se manje nije išlo na more..
- Bluemore
#352 Re: Nikada se manje nije išlo na more..
meni je slicno se cinilo u Malibu, pri pokusajima da zaplivam sam se nagutala trske ko velika
-
dječak sa šibicama
#353 Re: Nikada se manje nije išlo na more..
Ajde priznaj da si se samo htjela pohvaliti boravkom u Malibuu

- insomnia78
#354 Re: Nikada se manje nije išlo na more..
A tek sto je 'ladnaaaaGooglerica wrote:ja sam hodala,kakvo kupanje,ima toliko stvari vidjeti,uzivati,ali voda i plaza su bezvezeSeawolf wrote:Dok smo bili tamo i kupali se (pored ostalog) u Sarajevu je svih tih dana padala kiša. Tako da ne treba prihvatati stereotipove, pa ni meteorološke.Googlerica wrote: Normandijatamo je vrijeme nula
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- zambaklija
#355 Re: Nikada se manje nije išlo na more..
neka meni drage Turske,hebo španiju a tek hrvatsku...a nedo bog otići u c.g. 
-
Googlerica
#356 Re: Nikada se manje nije išlo na more..
insomnia,FRA je lijepa drzava
zar nisi citala upozorenja na plazi 
tako se ne pliva na otovrenim vodamaBluemore wrote:meni je slicno se cinilo u Malibu, pri pokusajima da zaplivam sam se nagutala trske ko velika
-
StupskaBitanga
#357 Re: Nikada se manje nije išlo na more..
Kad smo kod fr
Marsej
Marsej
- insomnia78
#358 Re: Nikada se manje nije išlo na more..
Sama ciganijaStupskaBitanga wrote:Kad smo kod fr
Marsej
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
-
safran
#359 Re: Nikada se manje nije išlo na more..
Nisi, znam još jednog, mrzi more, ali ide, vole žena i djeca.dječak sa šibicama wrote:Uostalom, jebo more, hajdemo u planine jer tamo nema zime
Jesam li ja jedini bosanceros kojem puca ona stvar za morem, i koji voli planinu, frisak zrak, domacu hranu, setnju po livadama i sumarcima, i tako to.
-
preludezalude
#360 Re: Nikada se manje nije išlo na more..
Ovakva izjava se treba potkrijepiti nekim argumentima. Pogotovo ovaj zadnji dio. Do tada je ovo samo tvoje subjektivno misljenje i nema nikakve vrijednosti u raspravi.zambaklija wrote:neka meni drage Turske,hebo španiju a tek hrvatsku...a nedo bog otići u c.g.
- Bluemore
#361 Re: Nikada se manje nije išlo na more..
dječak sa šibicama wrote:Ajde priznaj da si se samo htjela pohvaliti boravkom u Malibuu![]()
- Bluemore
#362 Re: Nikada se manje nije išlo na more..
citala i ignorisala, znaci ne kupa se tako, vec kako?Googlerica wrote:insomnia,FRA je lijepa drzava![]()
![]()
tako se ne pliva na otovrenim vodamaBluemore wrote:meni je slicno se cinilo u Malibu, pri pokusajima da zaplivam sam se nagutala trske ko velikazar nisi citala upozorenja na plazi
-
dječak sa šibicama
#363 Re: Nikada se manje nije išlo na more..
U Malibuu se surfa na dasci, a kupa se u privatnom bazenu lociranom ispod viletine

- Bluemore
#364 Re: Nikada se manje nije išlo na more..
dječak sa šibicama wrote:U Malibuu se surfa na dasci, a kupa se u privatnom bazenu lociranom ispod viletine![]()
-
lasta2
#365 Re: Nikada se manje nije išlo na more..
imati para i vremena za to mimo godisnjeg odmora - mora da si nasla dobrog nekog konja da te finansira.kockica_kockica wrote:Djes' gradjanine nismo te prepoznali....lasta2 wrote:odlazak na more je ionako aman zaman dozivljaj jedino za titine seljake. normalni ljudi radje obilaze gradove i znamenitosti po svijetu dok se seljak przi na plazi i misli da nema dalje od toga. more je vise za otici preko vikenda nego provesti odmor na njemu.
Obilazim znamenitosti mimo godisnjeg odmora...
[quote="rekla-kazala"Kažem mojoj ženi: "Pogledaj ove ljude,... prže se, valjaju i žuljaju po prašini po čitav dan"
Malteretiranje, mazohizam koji se još skupo plaća ali kako djeci objasniti da je bolji kontinentalni turizam.[/quote]
kad ih pogresno naucis onda je tesko ispravljati greske.
e to nije seljakluk, to je mudrost. suncas se i kupas kad ti volja a gotovo nista ne placas.plain vanilla wrote:za nas ultra seljake dosta Panonika
planina, zrak, zdrava hrana, livade i to, to je to.dječak sa šibicama wrote:Jesam li ja jedini bosanceros kojem puca ona stvar za morem, i koji voli planinu, frisak zrak, domacu hranu, setnju po livadama i sumarcima, i tako to.
JThomas wrote:nisi, meni puca kurac ne samo za morem nego i za svim ostalim što si nabrojao, osim domaće hrane
- Šveđanin
#366 Re: Nikada se manje nije išlo na more..
Kaćemo se kupati? Ja se već iskupao za 2014 godinu.. Zamisli kažeš bio sam na ljetovanju u Švedskoj..

- Bluemore
#367 Re: Nikada se manje nije išlo na more..
divne ti ove slicice svedjaninu 
- strong69
#368 Re: Nikada se manje nije išlo na more..
Vid´ moreta tamo
-
Struja__
#369 Re: Nikada se manje nije išlo na more..
Dje li si ti jos bio da mi je samo znati... nema kurac, more zemalja ima 10 puta bolje od onog sto bosna ima... U tim nabrojanim rijekama samo nagrajisat mozesNomo wrote:pored ladne neretve i jos Hladnije une , ici bilo gdje je grijeh . samo da mi se docepati plive , vrbasa i ostalih zelenih rijeka . niko nema ono sto BBosanac ima . niko .
- kakotakonikako
#370 Re: Nikada se manje nije išlo na more..
koliko godina ima ta Andrea i je li cemu.obtravellers wrote:Pozdrav za sve na forumu....
Zelio bih prenijeti moje iskustvo u vezi agencije Golden Tours u vezi organizacije od pocetka odmora.
Carter let iz Tuzle je bio odlican, avion je bio nov i na vrijeme. Po dolasku u Antaliju, odmah su nas docekali predstavnici agencije i rasporedili po autobusima, tako da nije bilo problema nikakvih. Nas je vrlo profesionalno ispratila i o svemu informisala Andrea ( radnik agencije). Odsjeli smo u hotelu u Konakliju, 12 kilometara od Alanje ( Mali hotel, 4*, all inclusive, vrlo miran sa exstra domacinima). Ostali smo 15 dana. Usluga u hotelu je bila super, odrzavanje soba svakodnevno.
U slucaju potrebe Andrea je bila na raspolaganju 24 sata. Cak je bilo potreba za medicinskom pomoci jednu noc, gdje je uz pomoc nje organizovan prevoz vozilom hitne pomoci a sav racun bolnice u Alanji je bio pokriven putnim osiguranjem.
Izleti su bili super. Za naredni odmor, ponovo cu ici preko Golden Toursa.
Svaka cast na profesionalnosti radnika agencije u Alanji.
Pozdrav svima.
-
elcaliente
#371 Re: Nikada se manje nije išlo na more..
kakotakonikako wrote:koliko godina ima ta Andrea i je li cemu.obtravellers wrote:Pozdrav za sve na forumu....
Zelio bih prenijeti moje iskustvo u vezi agencije Golden Tours u vezi organizacije od pocetka odmora.
Carter let iz Tuzle je bio odlican, avion je bio nov i na vrijeme. Po dolasku u Antaliju, odmah su nas docekali predstavnici agencije i rasporedili po autobusima, tako da nije bilo problema nikakvih. Nas je vrlo profesionalno ispratila i o svemu informisala Andrea ( radnik agencije). Odsjeli smo u hotelu u Konakliju, 12 kilometara od Alanje ( Mali hotel, 4*, all inclusive, vrlo miran sa exstra domacinima). Ostali smo 15 dana. Usluga u hotelu je bila super, odrzavanje soba svakodnevno.
U slucaju potrebe Andrea je bila na raspolaganju 24 sata. Cak je bilo potreba za medicinskom pomoci jednu noc, gdje je uz pomoc nje organizovan prevoz vozilom hitne pomoci a sav racun bolnice u Alanji je bio pokriven putnim osiguranjem.
Izleti su bili super. Za naredni odmor, ponovo cu ici preko Golden Toursa.
Svaka cast na profesionalnosti radnika agencije u Alanji.
Pozdrav svima.
Andrea prava profesionalka izgleda, ubija pare dok je sezona
- kockica_kockica
#372 Re: Nikada se manje nije išlo na more..
imati para i vremena za to mimo godisnjeg odmora - mora da si nasla dobrog nekog konja da te finansira.lasta2 wrote:kockica_kockica wrote:Djes' gradjanine nismo te prepoznali....lasta2 wrote:odlazak na more je ionako aman zaman dozivljaj jedino za titine seljake. normalni ljudi radje obilaze gradove i znamenitosti po svijetu dok se seljak przi na plazi i misli da nema dalje od toga. more je vise za otici preko vikenda nego provesti odmor na njemu.
Obilazim znamenitosti mimo godisnjeg odmora...
Sve sto trosim sama zaradim... i ne nemam muza koji me finasira... (cuj muskarce uporedjuje sa konjima .. gradjanine iznenadjujes me svojim rijecnikom )
Samo sam ti htjela reci da se moze naci vremena za przenje na plazi i obilaske znamenitosti po svijetu...
-
isko-incognito
#373 Re: Nikada se manje nije išlo na more..
Da li je neko bio u Antalya po hotelima sa 3 i 4* Hotel Millenium Park - Hotel SULTAN SIPAHI RESORT
Hotel ANNABELLA PARK HOTEL
Hotel ANNABELLA PARK HOTEL
-
isko-incognito
#374 Re: Nikada se manje nije išlo na more..
Iskustva u Turskoj sa hotelima sa 3 ***
- seln
#375 Re: Nikada se manje nije išlo na more..
Ova godina je gora od svih prethodnih. Vrijeme katastrofa, oseka u dzepu, a cijene... ljudi za apartman traze 70-100 eura, zavisno od toga je li plaza udaljena 500 metara ili dva kilometra.
A jelo, pice, prevoz...
A jelo, pice, prevoz...