Nije moje ba...nije svega mi

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

uhljupce

Post by uhljupce »

Ma molim ? Kao dijete prezivio rat ... svasta predevero u zivotu ... sada zavrsavam fakultet .. i bas kada trebam poceti uzivati u zivotu i naplacivati ulozeni trud da se ubijem ?? ZBOG RADI CEGA BA ??? :D :D :D
b.boja

Post by b.boja »

uhljupce wrote:Ma molim ? Kao dijete prezivio rat ... svasta predevero u zivotu ... sada zavrsavam fakultet .. i bas kada trebam poceti uzivati u zivotu i naplacivati ulozeni trud da se ubijem ?? ZBOG RADI CEGA BA ??? :D :D :D

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=36402
uhljupce

Post by uhljupce »

Sefe ne radi se o meni ... Rekoh tusirao se prije dva tri sata i nadoslo mi to ... Sta bi bilo kad bi bilo ...
Stvar je u odgovornosti pojedinca. Al' ja sam postavio tezu da muskarac negira ocinstvo, da li postoji zakonska regulativa da mu se ono nametne ?

Sve ostalo je sala i zajebancija...
patrius

Post by patrius »

nema tu nametanja,samo ce se provjerit jesi li ili nisi...
b.boja

Post by b.boja »

uhljupce wrote:Sefe ne radi se o meni ... Rekoh tusirao se prije dva tri sata i nadoslo mi to ... Sta bi bilo kad bi bilo ...
Stvar je u odgovornosti pojedinca. Al' ja sam postavio tezu da muskarac negira ocinstvo, da li postoji zakonska regulativa da mu se ono nametne ?

Sve ostalo je sala i zajebancija...
nisam ja sef, ja sam mama.
Eshek

Post by Eshek »

Ma uradi test, šta fali. Ionako će najvjerovatnije ukazati na komšiju sa 3. sprata :D :D
Zhaba

Post by Zhaba »

uhljupce wrote:ne, fakat ljudi tusiram se sada i razmisljam o tome ... svako se od nas (muskih) moze naci u takvoj situaciji ... Sta neka ti presuti i nakon 9 mjeseci dodje sa bebom ... A toliko toga jos u zivotu trebas uraditi prije djeteta ...
koristi kondom i pod normalom neces u takvu situaciju doci :-)
mamica papucarka

#33 Re: Nije moje ba...nije svega mi

Post by mamica papucarka »

uhljupce wrote:Dakle radi se o sljedecem... Ja i ona spavamo jednom... ona ostane trudna .. nakon devet mjeseci kaze tvoje je ... ja kazem nije (iako jeste) ..

Sta u takvoj situaciji zakon kaze ? Moram li se po zakonu odazvati na test ocinstva ili takvo sto ?

Ne radi se o meni :D svega mi ... ja sam nevin i kao takav hocu da udjem u brak ... Nego et onako cisto informativno ...
Ako ona slucaj preda sudu, sud ce od tebe zahtjevati da se podvrgnest testu za dokazivanje ocinstva :oops:
Medjutim, meni je muka kad vidim kako dalje sve to funkcionise u BiH.
U mojoj okolini cura je ostala trduna sa svojim vjerenikom (trebali se vjencat za nekoliko mjeseci), da bi on prije vjencanja rekao da dijete nije njegovo.
Naravno, tu je doslo do raspada veze, a ona je predala tuzbu, te je on ubrzo morao doci na utvrdjivanje ocinstva. Pokazalo se da je on otac, ali on je i dalje negirao :x :x :x
Mozede mislit kako je djevojci bilo. Rodila je dijete i prosla kroz pakao, jer je zaboga vanbracno :x Naravno od njega nije dobijala alimentaciju za dijete.

Ma ja bih takve tipove za muda objesila :x
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

Zhaba wrote:
uhljupce wrote:ne, fakat ljudi tusiram se sada i razmisljam o tome ... svako se od nas (muskih) moze naci u takvoj situaciji ... Sta neka ti presuti i nakon 9 mjeseci dodje sa bebom ... A toliko toga jos u zivotu trebas uraditi prije djeteta ...
A, pod "nenormalom? Svako je normalan, moja Zhaba, dok ga ne upoznas.

Vise nego jedan haremlija je popusio tu foru. Kondom pa ostavi kod "drage". I draga - odradi samo-oplodnju. Onda za 3 mjeseca, vidis covjeka kao da ga vile nosa'ju. Kaze - ja i kondom i sve - a ona trudna.

Zato - dok joj ne stavis prsten na ruku, kondom na cunu, s cune u solju wc i povuci vodu, pa taman poplavilo sljedeci dan. Il' ako ti se ne gadi, sebi u dzep. I to ne radi nje, niti radi sebe, vec radi tog treceg clana - koji mozes kreirati.

Drugi zon'fa je - nema potrebe - ja sam na piluli, patch-um, inekciji i slicno. Sto je najgore - i kad zatrudni moze reci, nisam popila pilulu 2 dana zaredom zaboravila i - zatrudnila. Patch - kod debljih djevojaka ne radi - optimalno. Desava se to. Onda znati - jel prvo ili je drugo, onda tek skontas s kim i s cim imas posla.

Zbog toga - nista nije 100%.

Osim vasektomije. Pa i sa njom - 2 hefte ne bez kondoma ili 15 drk-a-drka djonova.
Zhaba

Post by Zhaba »

Nosferatu wrote:
Zhaba wrote:

Vise nego jedan haremlija je popusio tu foru. Kondom pa ostavi kod "drage". I draga - odradi samo-oplodnju. Onda za 3 mjeseca, vidis covjeka kao da ga vile nosa'ju. Kaze - ja i kondom i sve - a ona trudna.

Zato - dok joj ne stavis prsten na ruku, kondom na cunu, s cune u solju wc i povuci vodu, pa taman poplavilo sljedeci dan. Il' ako ti se ne gadi, sebi u dzep. I to ne radi nje, niti radi sebe, vec radi tog treceg clana - koji mozes kreirati.

Drugi zon'fa je - nema potrebe - ja sam na piluli, patch-um, inekciji i slicno. Sto je najgore - i kad zatrudni moze reci, nisam popila pilulu 2 dana zaredom zaboravila i - zatrudnila. Patch - kod debljih djevojaka ne radi - optimalno. Desava se to. Onda znati - jel prvo ili je drugo, onda tek skontas s kim i s cim imas posla.

Osim vasektomije. Pa i sa njom - 2 hefte ne bez kondoma ili 15 drk-a-drka djonova.
Pod normalom znaci za mene da taj kondom nema gresku, ne pukne. Eh to o cemu pricas nije normalno! Cuj oploditi na taj nacin. Te zene su pukle. :-) Pa ako je do toga doslo nek' ga baci u solju ko sto ti rece.
mamica papucarka

Nosferatu wrote:
Zhaba wrote:

eh, ovo su veoma cesti slucajevi u zemljama koje su na strani zena :D
I masa je ovakvih slucajeva. Zena namjerno ostane trudna, rodi, a doticni mora placat ogremnu alimentaciju. U svakom slucaju odvratno.
I sto bi moj muz rekao, ako doticni nema veliku platu, more uzet sator i razapet pod mostom :D , jer nema od cega zivjet :-)
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

Ma ima tu svasta.

Ima zena - koje hoce dijete - mani pare. Hoce svoje dijete i to je to.

Ti naletis, sklepas. Jak socijalni sistem. Onda i alimentacija. Nije to problem, vec je to jedna emotivna ucijena, na neki nacin. Ali - kad popusis foru - sam si kriv. Nije te niko tjerao.

Onda se desi, npr. da zena skonta - da nece da se uda uopste. Sta ces joj ti koji klinac? Ima tvoj novcanik a i muda u svojoj ruci sljedecih 18 godina i ovako u dzepu, a s tobom joj je ljepo, dokle je god ljepo, kad nije - voz, ti moras i ovako naletiti - da dijete uzmes na par vikenda.

Onda naleti neki drugi lafac. A ti - sto si kre'co kre'co. Sad skupljaj za studije.

Onda nadjes pravu djevojku. Ali - kaze ti imas dijete. Ma ja. Pa sta je to - ma nista, saro malo "ta trane". Konta - koji si ti levat, dragi moj. Pa necu tebi jajnike sad dati, kad si nekoj donirao najbolji dio sebe, za ceif od 20 minuta, i moras ici vikende provoditi s tim malim/malom. Onda tu svakakvih mogucih scena ima - od tog da dijete nece da vidi nju, kod tebe, ti neces novog "hairliju" da vidis kako ti djete vozi u skolu...

Itd.

Naravno, ovo je scenario, ekstreman. Ali, put u pakao je poplocan dobrim namjerama.
_BosanaC

Post by _BosanaC »

uhljupce wrote:Ma molim ? Kao dijete prezivio rat ... svasta predevero u zivotu ... sada zavrsavam fakultet .. i bas kada trebam poceti uzivati u zivotu i naplacivati ulozeni trud da se ubijem ?? ZBOG RADI CEGA BA ??? :D :D :D
Zato sto jos nisi guzio :D
mamica papucarka

#39 Re: Nije moje ba...nije svega mi

uhljupce wrote:Dakle radi se o sljedecem... Ja i ona spavamo jednom... ona ostane trudna .. nakon devet mjeseci kaze tvoje je ... ja kazem nije (iako jeste) ..

Sta u takvoj situaciji zakon kaze ? Moram li se po zakonu odazvati na test ocinstva ili takvo sto ?

Ne radi se o meni :D svega mi ... ja sam nevin i kao takav hocu da udjem u brak ... Nego et onako cisto informativno ...
evo malo, procackaj po ovoj stranici :D

http://www.narkomanija.ba/fileadmin/zak ... n_fbih.pdf
amalka

Post by amalka »

Ne zelim biti prosta, ali moram :D

Poslije jebanja nema kajanja!

Nije mi jasno da postoje osobe koje nemaju srca nikako. Zajebao si stvar, sad se nosi s posljedicama. Osim ako i ona ne zeli to dijete.

A da sam ja ta djevojka, ne bih ni htjela tvoje dijete :x

Uhljupe jedan :x
O.o

Post by O.o »

uhljupce wrote:aha... znaci ipak je zakon na njenoj strani ....

e pa necu se sexat do braka pa makar :D :D
Nije zakon na NJENOJ strani nego na strani DJETETA!!!
luciferino

#42 Re: Nije moje ba...nije svega mi

Post by luciferino »

Ih zakon, zakon je mila majka...mene bi u takvoj situaciji više bio strah njenog oca ili buraza, sa ili bez testa očinstva... :D

Babo babuka,
ne skidaj ga s oluka,
došao je da me zaprosiiiii
_BosanaC

#43 Re: Nije moje ba...nije svega mi

Post by _BosanaC »

luciferino wrote:

Ih zakon, zakon je mila majka...mene bi u takvoj situaciji više bio strah njenog oca ili buraza, sa ili bez testa očinstva... :D

Babo babuka,
ne skidaj ga s oluka,
Vidis ba da on pjeva onu "Ne dolazim pod tvoj pendzer, niti imam namjeruuuuuuu" :D
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Steta sto nije k'o prije 100 godina.....ako rodi vanbracno, zena je kriva, ako ne moze da rodi nikako, opet zena kriva.......a sad muskarci kukaju sto ima zena koje ih koriste...

Bas mi je zao sto vas koriste, ali mozda trebate da vidite kako to izgleda.....zene su koristene i iskoristene vec hiljadama godina, paaaaa...

A ovaj sto nece da prizna dijete i smatra da je zakon na strani zene....ti si konj.
borat

Post by borat »

Meni se ta situacija desila ali ja sam znao da nisam otac,NO way 100%,najgore od svega je to sto sam ja bio njezin joker, bila je u vezi tri godina a ja sam uletao jedno godinu i pol,jednom sedmicno.Jednog dana ona mi govori da je trudna....ja kontam zeza i ono samo odmahnem uz osmijeh,ali faca joj ne izgleda bas naj naj, vidim ja ona ozbiljna.Omg kontam kako?Vracam film unazad i pomisljam kad sam pijan bio,da nisam zakasnio? Ma nema sanse znam ja sebe,onda mi pade na pamet on....100% ga je blento zakovo!

Tada su se sve karte otvorile,ona mu je rekla za nas i da stvar bude jos gora rekla je da je dijete moje.Ohh majko mila u kakvim sam ja gvnima bio,jos ne vjerujem sebi i nisam siguran dal sam ja ili on,mislim znam da nisam ali ona trunka sumnje me unistava,sta ako jesam? On me sad najvjerovatnije trazi sa motorkom ili pajserom pomislim u sebi,sta da vam kazem uclo cam se :)
U paketu dobijam baby i batine,pomislim ja najbolje bi bilo da se nogiram i spasim guz na vrijeme ali gdje cu ostavit sve zbog ovog sranja,nema mi druge nego da se suocim i jebiga covjeku kazem sve ali valja objasnit starijem frajeru (izrazito misicavom) da mu jasem tigricu vec duze vrijeme.
Reakcija nevjerovatna,sastanemo se mi u jednom lokalu i lijepo uz kafu sve,ja gutam knedle,ruke mi se tresu da jedva pice popijem a on vidi se malo skrhan ali ipak ima dobru dozu hladnoce u sebi i sto je najvaznije miran je.Rezultat...za moj guz frendly,covjek je toliko volio da joj je oprostio sve i meni i njoj,mene je tek onda u glavu puklo,joj koji sam ja konj,bilo me je stid.....
Problem je bio najveci u bebi,cija je? Ako je moja on nece da cuje o odgoju a ja u tim godinama sa djetetom da funkcionisem nema sanse,nemam pojma o djeci.Uhhh.Savjetovao se sa roditeljima i oni su mi dali podrsku tako sto bi oni pazili to dijete,ali necu ja tooooooo. Tih mjeseci ja nisam bio dobar nikako.....
Rodila se curica bogu hvala ni slicna meni :) ama ni jedan detalj,original "true padre" kada sam cuo slavio sam tri dana.Zove se Jasmina, roditelji su joj ostali su zajedno i jos uvijek su u braku, imaju jos jedno dijete.Ja presretan,prosao sam predobro i naucio zivotnu lekciju.Use fcking condom!!! a ne da mozak kasnije razbijas.....
borat

Post by borat »

Meni se ta situacija desila ali ja sam znao da nisam otac,NO way 100%,najgore od svega je to sto sam ja bio njezin joker, bila je u vezi tri godina a ja sam uletao jedno godinu i pol,jednom sedmicno.Jednog dana ona mi govori da je trudna....ja kontam zeza i ono samo odmahnem uz osmijeh,ali faca joj ne izgleda bas naj naj, vidim ja ona ozbiljna.Omg kontam kako?Vracam film unazad i pomisljam kad sam pijan bio,da nisam zakasnio? Ma nema sanse znam ja sebe,onda mi pade na pamet on....100% ga je blento zakovo!

Tada su se sve karte otvorile,ona mu je rekla za nas i da stvar bude jos gora rekla je da je dijete moje.Ohh majko mila u kakvim sam ja gvnima bio,jos ne vjerujem sebi i nisam siguran dal sam ja ili on,mislim znam da nisam ali ona trunka sumnje me unistava,sta ako jesam? On me sad najvjerovatnije trazi sa motorkom ili pajserom pomislim u sebi,sta da vam kazem uclo cam se :)
U paketu dobijam baby i batine,pomislim ja najbolje bi bilo da se nogiram i spasim guz na vrijeme ali gdje cu ostavit sve zbog ovog sranja,nema mi druge nego da se suocim i jebiga covjeku kazem sve ali valja objasnit starijem frajeru (izrazito misicavom) da mu jasem tigricu vec duze vrijeme.
Reakcija nevjerovatna,sastanemo se mi u jednom lokalu i lijepo uz kafu sve,ja gutam knedle,ruke mi se tresu da jedva pice popijem a on vidi se malo skrhan ali ipak ima dobru dozu hladnoce u sebi i sto je najvaznije miran je.Rezultat...za moj guz frendly,covjek je toliko volio da joj je oprostio sve i meni i njoj,mene je tek onda u glavu puklo,joj koji sam ja konj,bilo me je stid.....
Problem je bio najveci u bebi,cija je? Ako je moja on nece da cuje o odgoju a ja u tim godinama sa djetetom da funkcionisem nema sanse,nemam pojma o djeci.Uhhh.Savjetovao se sa roditeljima i oni su mi dali podrsku tako sto bi oni pazili to dijete,ali necu ja tooooooo. Tih mjeseci ja nisam bio dobar nikako.....
Rodila se curica bogu hvala ni slicna meni :) ama ni jedan detalj,original "true padre" kada sam cuo slavio sam tri dana.Zove se Jasmina, roditelji su joj ostali su zajedno i jos uvijek su u braku, imaju jos jedno dijete.Ja presretan,prosao sam predobro i naucio zivotnu lekciju.Use fcking condom!!! a ne da mozak kasnije razbijas.....
zolloo85

#47 Re: Nije moje ba...nije svega mi

Post by zolloo85 »

luciferino wrote:

Babo babuka,
ne skidaj ga s oluka,
došao je da me oplodi... :D
Loud

#48 Re: Nije moje ba...nije svega mi

Post by Loud »

Eshek wrote:
uhljupce wrote:Sta u takvoj situaciji zakon kaze ? Moram li se po zakonu odazvati na test ocinstva ili takvo sto ?
Moraš GA odrezati :D :D
Neka ga, sam ce otpasti :D
Loud

Post by Loud »

borat wrote:jebiga covjeku kazem sve ali valja objasnit starijem frajeru (izrazito misicavom) da mu jasem tigricu vec duze vrijeme.
.....

Bolje tigrica nego kobila :D
Eshek

#50 Re: Nije moje ba...nije svega mi

Post by Eshek »

Loud wrote:
Eshek wrote:
uhljupce wrote:Sta u takvoj situaciji zakon kaze ? Moram li se po zakonu odazvati na test ocinstva ili takvo sto ?
Moraš GA odrezati :D :D
Neka ga, sam ce otpasti :D
odrezaće ga njen BABO :D :D
Post Reply