Gospoda Ministarka wrote:Mimo kraljice. Da kazem zbunjenoj 2010 da je takoder malo zakasnila,recimo da je zapocela posao prije 2 god sad bi milioncic brojala a ovako svaka curica u srednjoj skoli ima to sanduce sa opremom za nadogradanju koji kosta 200km i obraduje 8 jaranica. A sto se tice tvoje usluge namjenjene onima koji zele "kvalitetne nokte" da ti kazem da onaj ko zeli takve nece otici da ih nogradi vec ce imat prirodne lijepo uredene sto znaci prestani da sanjas da ces nekom prodat nesto po duploj cijeni samo zato jer je kvalitetnije trend,cijena, estetski utisak to se prodaje.*mima* wrote:Eto ti sad izmislila nadogradnju noktiju.
Prvo da primjetim da izgleda svaki forum pa i ovaj ima dezurnog ocajnika koji uglavnom daje komentare koji u svojim redovima imaju negativnu notu. Prvo ja se ovim poslom bavim vise od dvije godine. Drugo nemam namjeru se bogatiti jer ja sam duso vec bogata, imam ono osnovno zdravlje, porodicu i prijatelje, dakle to su moji milioni. Trece ja sam u svoj posao daleko vise ulozila od toga sto pominjes, kamo lijepe srece da je tako. Cetvrto, ja ne radim samo nadogradnju noktiju, nego bas uredjujem i prirodne nokte sto ti se BTW. zove klasicni manikir, a pored toga imam uslugu i spa manikir-a, kao i mnostvo drugih stvari za prirodne nokte. I nikome ja nista ne prodajem po duploj cijeni, jer ti moje cijene ne znas. Rekla sam o kojim se varijacijama u cijeni radi. I nisam u pitanju samo ja, u pitanju su i drugi zanati i usluge, gdje se za marku jeftinije stvari brze prodaju. Medjutim meni je bitno da ja imam ljude koji kada dodju jednom ponovo se vrate, ali ne bih voljela danas sutra da radim ovaj posao iskljucivo iz ljubavi jer ga zaista volim, nego bih voljela zaraditi i neku finu platu sto sada malo teze ide ali hvala Bogu opet nije lose, ako si u stanju da razumijes sto ti hocu reci. I to svakako zelim svakome ko se ovim poslom ili bilo kojim drugim poslom bavi.