NFL
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- manijak1
Ja sam navijao za duele
........ko ono izdrži
može u Irak
bez problema

-
shadow
Ne vjerujem da ce Denver moci imati jos jedan onako sretan dan (kao protiv Patriotsa), sve im je bilo servirano. Treb'o bi Pitsburgh uzeti to bez problema. S druge strane, trebali smo i mi pa nista. Ja kad sam vidio da trener Belichick psuje ko lud, da Adam Vinatieri fula field goal, da Troy Brown ispusta loptu ko iz mrtvih, znao sam da nece na dobro.danas wrote:
cojek mi je iz denvera, navija za "svoje", pa tako i ja malo sa njimtrebali su pats ici dalje, ali nema veze, lakse ce denveru biti satrati vas u denveru nego coltse na njihovom terenu
![]()
- danas
ma kakvi, steelersima je povrijedjen QB (samo nista ne govore), uzece ih broncos, koji su se sada bas ono motivisali... 
patsi su trebali ici dalje, ali valjda je na nekog drugog sada red da ide u superbowl...
a da ti pravo kazem, najdraze mi je sto su oni ogavni coltsi ispali, pa makar... 
patsi su trebali ici dalje, ali valjda je na nekog drugog sada red da ide u superbowl...
- pitt
nije povrjedjen da ne moze igrat....ne siri dezinformacijedanas wrote:ma kakvi, steelersima je povrijedjen QB (samo nista ne govore), uzece ih broncos, koji su se sada bas ono motivisali...
patsi su trebali ici dalje, ali valjda je na nekog drugog sada red da ide u superbowl...a da ti pravo kazem, najdraze mi je sto su oni ogavni coltsi ispali, pa makar...
Ne mogu njega sjebat sve i da hoce......onolika mrcina
-
shadow
Pusti strumfa i drzi se ti naseg Koseva i FKSaraj'va, jebo ovo.edu wrote:strumfe..da li je po tvom misljenju Adam Vinatieri bio u boljoj formi prosle sezone?![]()
![]()
- pitt
Jadna nam majka ako nam oni budu pomoc biliNesferatu wrote:Kakvo Kosevo....
Kazu da idemo samo internacionalno sada. Export import navijaca.
U Zenici se vec spremaju Robijasi za Denver, da dadnu podrsku Americkom Celiku.
Me ne traba nama niko,.....steelers navijaca ima svugdje
- pitt
AL fakat....momak je jedan od najtalentovanijih QB's u NFL.
niko se ne snadje (bolje i preciznije) nakon kontakta kao on. Gadget plays mislim da ne trebam ni spominjati ....vidjelo se protiv mrskih seljaka iz ohaja prosle hefte (direkt snap to Randel, throw to Big Ben, touchdovn pass to Cedric Wilson). Al koji jos QB moze i takle igraca kao Big Ben?

Pittsburgh Steelers quarterback Ben Roethlisberger (7) trips up Indianapolis Colts' Nick Harper on a fumble return late in an NFL football divisional playoff game Sunday, Jan. 15, 2006, in Indianapolis. Roethlisberger's tackle saved a probable touchdown and the Steelers held on to win 21-18. (AP Photo/Michael Conroy)
niko se ne snadje (bolje i preciznije) nakon kontakta kao on. Gadget plays mislim da ne trebam ni spominjati ....vidjelo se protiv mrskih seljaka iz ohaja prosle hefte (direkt snap to Randel, throw to Big Ben, touchdovn pass to Cedric Wilson). Al koji jos QB moze i takle igraca kao Big Ben?

Pittsburgh Steelers quarterback Ben Roethlisberger (7) trips up Indianapolis Colts' Nick Harper on a fumble return late in an NFL football divisional playoff game Sunday, Jan. 15, 2006, in Indianapolis. Roethlisberger's tackle saved a probable touchdown and the Steelers held on to win 21-18. (AP Photo/Michael Conroy)
-
Himera
pitt wrote:AL fakat....momak je jedan od najtalentovanijih QB's u NFL.
Pitticu ovaj tvoj
- pitt
ma nije busu nistra...ima snage on jos al jebiga, onaj majmun sto ga je zena zbola je odigrao momacki potez i izbio mu loptu. Ne desava se svaki put al eto....i bus ima losih dana
:D Al je nezaustavljiv......po trojicu sa sobom unese u end zone
:D
-
Himera
pitt wrote:ma nije busu nistra...ima snage on jos al jebiga, onaj majmun sto ga je zena zbola je odigrao momacki potez i izbio mu loptu. Ne desava se svaki put al eto....i bus ima losih dana:D Al je nezaustavljiv......po trojicu sa sobom unese u end zone
:D
Jes ali mi nešta opasno nabaci kile pa stvarno more da nosi trojicu sa sobom
-
water
pozdrav tebi i tvom cojeku; mrskim neprijateljima.danas wrote:cojek mi je iz denvera, navija za "svoje", pa tako i ja malo sa njimpitt wrote:TI bi se trebala poklopiti jer su tvoji Patriots ispali ko levati. A ti prodana dusho odmah nasla drugi masonski tim da navijas za njihdanas wrote:razbicemo vasko dijete zvecku
![]()
nece vam igrati vas qb iduce heftea i da hoce, propali ste
![]()
PS jel' bila guza ko meduza zadnjih 3 minutatrebali su pats ici dalje, ali nema veze, lakse ce denveru biti satrati vas u denveru nego coltse na njihovom terenu
![]()
joj, razbicemo vas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jedva cekam
Deranje guzova u nedjelju.