ludnica u Phili
NFL all about
Moderators: _BataZiv_0809, Tomahawk11, Charuga
- drndalo
#6877 Re: NFL all about
Vala mi je Filadelfija ne bas draga inace... Medjutim, jako mi je drago da naguzise Sefove koje ove godine zaista previse gurase sudijske odluke.
Malo pravde na kraju.
-
#6878 Re: NFL all about
grozan superbowl, jedan od najgorih ikada, žali bože nespavanja
nek je neko namlatio chiefse i to momački, pa makar i eaglesi
muzika na poluvremenu bože sačuvaj
nek je neko namlatio chiefse i to momački, pa makar i eaglesi
muzika na poluvremenu bože sačuvaj
- dječak sa šibicama
#6879 Re: NFL all about
Poslije onog epskog preokreta Patsa protiv Falconsa, svaki je manje vise dosadan.
-
#6880 Re: NFL all about
Odbrana ubila brasno u KCC, Mahomes se nije sastavio sa lopotom.
Medjutim ne treba zaboraviti ni Eeagles offensive line, 5 igraca u prosjeku 6.6 ft (malo preko 2 metra) i 338 lbs ( preko 150kg), najveci su u NFL. Valja preci preko te planine da bi dosao do QB. Mada odbrana Chiefsa nije bila losa, u poredjenju sa napadom
Medjutim ne treba zaboraviti ni Eeagles offensive line, 5 igraca u prosjeku 6.6 ft (malo preko 2 metra) i 338 lbs ( preko 150kg), najveci su u NFL. Valja preci preko te planine da bi dosao do QB. Mada odbrana Chiefsa nije bila losa, u poredjenju sa napadom

-
#6881 Re: NFL all about
i bucsi su ih onda zgazili filmski, ni TD nisu uspjeli postici... doduse i ovo u drugom poluvremenu su bile garbage time jarde mahomesa
-
#6882 Re: NFL all about
velika je razlika u odnosu na taj SB protiv bucsa. tada je OL chiefsa bila totalno devastirana a sinoć su imali 4 startera, tada je mahomes uprkos svemu bacio jako puno dobrih, zapanjujućih lopti koje su dropovane a sinoć nije mogao apsolutno ništa. ovo je bilo gaženje u sva četiri aspekta igre, offense, defense, special teams i coaching! chiefsi se jednostavno nisu pojavili. ovo nije ama baš niko vidio unaprijed!
-
#6883 Re: NFL all about
tacno ali protiv bucsa im je odbrana jos i poprilicno dobro igrala, ipak ih je brady tek nekad u drugom poluvremenu slomio onim duzim dodavanjem za gronka, nije bilo lako ni bucsima trpati poene, u odnosu na ovo sinoc sto je eaglsima bila setnja po terenu
ona odbrana bucsa je bila impresivna protiv dosta boljeg napada chiefsa nego je bio sinoc, mislim po funkcionisanju akcija... gurali su po terenu ali su ih zaustavljali u kljucnim trenucima bucsi
sto se mene tice ovo sinoc je rezultat 40-6, jer ovaj garbage time eaglsi nisu uopste igrali odbranu
ona odbrana bucsa je bila impresivna protiv dosta boljeg napada chiefsa nego je bio sinoc, mislim po funkcionisanju akcija... gurali su po terenu ali su ih zaustavljali u kljucnim trenucima bucsi
sto se mene tice ovo sinoc je rezultat 40-6, jer ovaj garbage time eaglsi nisu uopste igrali odbranu