NFL all about
Moderators: _BataZiv_0809, Tomahawk11, Charuga
- karanana
#6701 Re: NFL all about
pitt po svom iz godine u godinu, odbrana, odbrana, odbrana. ruzno ali uz stabilnost i kvalitetnog trenera efikasno. uvijek zajebani i ne bi me nista od njih iznenadilo.
ali eto u nfc, mozda phila koja bi mozda mogla nesto detroitu. sf su karine.
afc imas naravno kc, bufalo, pitt, baltimore, mozda i texanse.
ali eto u nfc, mozda phila koja bi mozda mogla nesto detroitu. sf su karine.
afc imas naravno kc, bufalo, pitt, baltimore, mozda i texanse.
-
#6702 Re: NFL all about
Nakon utakmice sa 5 interceptions, Goff juče perfect passer rating. Preko 400 yards passing. Nisam gledao utakmicu. Jesu bili Jaguars, ali opet, čovjek je beton ove sezone. Ne znam da li ga uzimaju u obzir za MVP. On ili Allen, za sad. I možda Barkley iz Philadelphije.
Ben Johnson bi lako mogao završiti u Dallasu kao HC. Ove godine je odbio barem dva tima, ne vjerujem da će opet.
Ben Johnson bi lako mogao završiti u Dallasu kao HC. Ove godine je odbio barem dva tima, ne vjerujem da će opet.
-
#6703 Re: NFL all about
Lamar Jackson trenutno ima najvise passing yards. 90% on.Osmi Socrates wrote: ↑18/11/2024 17:52 Nakon utakmice sa 5 interceptions, Goff juče perfect passer rating. Preko 400 yards passing. Nisam gledao utakmicu. Jesu bili Jaguars, ali opet, čovjek je beton ove sezone. Ne znam da li ga uzimaju u obzir za MVP. On ili Allen, za sad. I možda Barkley iz Philadelphije.
-
#6704 Re: NFL all about
Al' ima i četiri poraza. Protiv Pittsburgha nemoćan.
- GandalfSivi
#6705 Re: NFL all about
Danasnja utakmica izmedju Commandersa i Cowboysa se ne moze ni u knjigama napisati. Izgubio sam glas, sjetio se svima familije, stomak mi se okrenuo minimalno tri puta, u zivotu nisam ovako nista vidio…
- karanana
#6706 Re: NFL all about
solidan kraj i bears utakmice, ali rezultat ocekivan na kraju.
jesu ovi chiefsi ciganski klub.
jesu ovi chiefsi ciganski klub.
- studeni76
#6707 Re: NFL all about
Ma danas Siebert katastrofa, 3 promašaja lik imao. Al eto donio im je par pobjeda pa to ameri ne doživljavaju tragično.GandalfSivi wrote: ↑24/11/2024 22:40 Danasnja utakmica izmedju Commandersa i Cowboysa se ne moze ni u knjigama napisati. Izgubio sam glas, sjetio se svima familije, stomak mi se okrenuo minimalno tri puta, u zivotu nisam ovako nista vidio…
A sta tek Vikinzi sebi uradiše! Ono kada 20sec do kraja vodiš 10 razlike i onda se spašavas u produžetku.
-
#6708 Re: NFL all about
ovaj glupan iz kaubojsa je istrčao TD nakon onside kicka TD umjesto da klekne i to bi bilo to, ovako je DC-u dao priliku za hail mary, a jedan im je već profercerao ove godine protiv međeda
glup, gluplji, NFL igrač
glup, gluplji, NFL igrač
-
#6709 Re: NFL all about
Vikinzi već duže vrijeme dobijaju veliki broj tijesnih utakmica. To nije neobično za njih.
NFC North - tri tima u playoff. Philadelphia će uzeti diviziju, i sad su možda i favoriti da idu u Super Bowl. Beton.
Ostale dvije divizije u NFC, pobjednici se neće znati do kraja. Zadnji playoff tim će biti onaj koji ne osvoji diviziju a dogura do deset pobjeda. Washington je i dalje favorit po tom pitanju. Raspored im je povoljan. Ali, ako dopuste da se sve odlučuje u zadnjem kolu, Dallas u gostima bi mogao biti koban po njih.
Mislim da će deset pobjeda trebati i u AFC za playoff. Juče sam gledao Bo Nixa, za koga sam rekao da bih ga draftovao prije Williamsa, ali nisam očekivao da već u prvoj sezoni igra ovako. Mislim da će Sean Payton od njega napraviti vrhunskog igrača. Denver je trenutno u istoj situaciji kao i Washington.
NFC North - tri tima u playoff. Philadelphia će uzeti diviziju, i sad su možda i favoriti da idu u Super Bowl. Beton.
Ostale dvije divizije u NFC, pobjednici se neće znati do kraja. Zadnji playoff tim će biti onaj koji ne osvoji diviziju a dogura do deset pobjeda. Washington je i dalje favorit po tom pitanju. Raspored im je povoljan. Ali, ako dopuste da se sve odlučuje u zadnjem kolu, Dallas u gostima bi mogao biti koban po njih.
Mislim da će deset pobjeda trebati i u AFC za playoff. Juče sam gledao Bo Nixa, za koga sam rekao da bih ga draftovao prije Williamsa, ali nisam očekivao da već u prvoj sezoni igra ovako. Mislim da će Sean Payton od njega napraviti vrhunskog igrača. Denver je trenutno u istoj situaciji kao i Washington.
-
#6710 Re: NFL all about
vikinzi i chiefsi, sa razlikom što chiefsi to nastave i u playoffu, mada mislim da ove godine neće do krajaOsmi Socrates wrote: ↑25/11/2024 13:27 Vikinzi već duže vrijeme dobijaju veliki broj tijesnih utakmica. To nije neobično za njih.
što se tiče NFC-a mislim da 10 pobjeda neće biti dovoljno
-
#6711 Re: NFL all about
Thanksgiving utakmice srednja žalost. Hajde, Detroit - Chicago je uvijek zanimljivo. Dallas - Giants, nebitna utakmica. Green Bay - Miami bi moglo biti vatreno. Miami hvata zadnji voz za playoff. Oni su se preporodili otkad se Tua vratio. Nezgodan tim.
-
#6712 Re: NFL all about
do prvog slijedećeg milovanja po glavi ... nažalost
- n;hill
#6713 Re: NFL all about
Šta kažete na kolaps meda sinoć, ja nisam ono do sad vidio, da 33 sekunde ništa ne izvedu, baš ludnica
-
#6714 Re: NFL all about
krajnja nesposobnost, ništa drugo
ali to su mede, taman kad pomisliš da se nešto pozitivno dešava oni te demantuju. ako postoji dokaz da ukletost postoji to su oni. uništiće i ovog QB-a ko što su uništili i sve ostale.
ali to su mede, taman kad pomisliš da se nešto pozitivno dešava oni te demantuju. ako postoji dokaz da ukletost postoji to su oni. uništiće i ovog QB-a ko što su uništili i sve ostale.
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
#6715 Re: NFL all about
Ja sam u nevjernici gledao... pa imaju još jedan time out i ne uzimaju ga, pa se dugo postavljaju i na kraju imaju još 6 sekundi za play. Minimalno su mogli postići field goal o otići u produžetke.
Ovo je trener zajebo 100%...
Kao ekipa nisu loši. Fino su se vratili u drugom poluvremenu... ali nemaju pobjednički mentalitet.
Tom Brady kao trener bi bio pun pogodak za njih
-
#6716 Re: NFL all about
brady je fanatik ali nije budala
- karanana
#6717 Re: NFL all about
flus ce da leti danas.
edit: potvrdjeno.
uz 11 mjeseci zakasnjenja i ponovo neprofesionalno i zbrda zdola. dakle, ne ocekujem neku veliku promjenu, organizacija je truhla na visocijem nivou.
edit: potvrdjeno.
uz 11 mjeseci zakasnjenja i ponovo neprofesionalno i zbrda zdola. dakle, ne ocekujem neku veliku promjenu, organizacija je truhla na visocijem nivou.
- karanana
#6718 Re: NFL all about
Chiefsi nastavljaju ciganchit iz tekme u tekmu
-
#6719 Re: NFL all about
Lionsi tuku Bearse vrlo dobro
Michigan fucked Ohio, priceless
Michigan fucked Ohio, priceless
-
#6721 Re: NFL all about
nije valjda da navijaš za pantherse .... misilo sam da van caroline tako nešto ne postoji
pokrale su ih sudije juče debelo, prvo su im uzele čist TD thielena a onda na TD irvinga nisu svirale više nego očit holding wirfsa ... ali ko ih je.be kad su glupi, sami su krivi, došli do 25yd i onda poklone loptu tampi
da mi je neko rekao da će sve utakmice kanzas cityja, tampe i caroline (OK, biće još jedna) otići u produžetak reko bi mu da je lud i da su to tri svijeta između kojih su svjetlosne godine
- studeni76
#6722 Re: NFL all about
Panthersi su moja prva NFL ljubav, preko 2 desetljeca stara
Cak sam odsjeo u hotelu u kojem su ranije Panthersi bili kada su igrali svoj prvi SB.
Jbg opet imaju krizne godine, ne ide ih
Cak sam odsjeo u hotelu u kojem su ranije Panthersi bili kada su igrali svoj prvi SB.
Jbg opet imaju krizne godine, ne ide ih