Razumio sam odlično ono što si napisao. E sad ako si želio napisati nešto drugo, zašto ne napisati korekturu jednostavnom rečenicom "greška, mislio sam reći da su narodi podjeljeni" i ja ti na takvo što nikada ne bih replicirao !?sith wrote:Zalosno je to sto ti opet nisi shvatio o cemu se uopste prica. Maksuz selam od ukucana, pozdravljaju.
Nezvanicni rezultati popisa!
-
emil_L
#576 Re: Nezvanicni rezultati popisa!
-
sith
#577 Re: Nezvanicni rezultati popisa!
Ako si razumuio odlicno ono sto sam napisao, zasto se pravis pametan (a ispadas glup) cijelo vrijeme? usput, nisam ja taj koji je uopste prvi rekao i sa kojim si se poceo raspravljati i pametovati. papak.emil_L wrote:Razumio sam odlično ono što si napisao. E sad ako si želio napisati nešto drugo, zašto ne napisati korekturu jednostavnom rečenicom "greška, mislio sam reći da su narodi podjeljeni" i ja ti na takvo što nikada ne bih replicirao !?sith wrote:Zalosno je to sto ti opet nisi shvatio o cemu se uopste prica. Maksuz selam od ukucana, pozdravljaju.
-
tipico2
#578 Re: Nezvanicni rezultati popisa!
Ako bude Bosnjaka 50%+ onda cemo dobiti problem da ce se Srbi dici i opet provocirati rat. Pocinje se sa krstom na Zlatistu do svakodnevnih izjava da ce u BiH doci pola miliona Arapa, Islamska deklaracija, da je RS drzava i da ima svoju autonomiju itd itd.
Srbi se nece s tim pomiriti da u RS ima 13% Bosnjaka pa ce popis proglasiti nevazecim (a bas oni vec godinama traze popis). Ovom dinamikom ce na sljedecem popisu 2021. Bosnjaka biti ca 60%.
Svi znamo sta je u Bosni bilo poslije proslog popisa na kojem su muslimani bili vecina, sjecam se da je Karadzic rekao da se muslimani moraju svesti na 3%. Na pitanje zasto bas 3%, on odgovara: ``Da nam ima neko praviti cevape``
Srbi se nece s tim pomiriti da u RS ima 13% Bosnjaka pa ce popis proglasiti nevazecim (a bas oni vec godinama traze popis). Ovom dinamikom ce na sljedecem popisu 2021. Bosnjaka biti ca 60%.
Svi znamo sta je u Bosni bilo poslije proslog popisa na kojem su muslimani bili vecina, sjecam se da je Karadzic rekao da se muslimani moraju svesti na 3%. Na pitanje zasto bas 3%, on odgovara: ``Da nam ima neko praviti cevape``
-
bospos
#579 Re: Nezvanicni rezultati popisa!
Da se vratimo na Distrikt Brcko, ovo je sigurno tocan rezultat popisa u slikama sto cu staviti. Oni koji su iz Brckog mogu lako prebrojiti po nacionalnostima jer su manje ili vise sela jednonacionalna. Grad Brcko je otprilike 60:40 u korist Srba, Hrvata je u gradu neznatno. Po mojoj racunici, Hrvata je oko 16 - 17% u opcini, sto je skroz drukcije od spomenutih 26.9%

-
Martinez_
#580 Re: Nezvanicni rezultati popisa!
Kakva dva puta?emil_L wrote: Pa kakva je podjela ako su granice ostale nepromjenjene? Recimo Srbija je podjeljena jer je mijenjala svoje granice već dva puta. Tako da fakat ne vidim o kakvoj podjeli pričaš?
E sad što bi želio da predstaviš unutrašnje uređenje države kao nekakvu podjelu mene u potpunosti ne dotiče.
Koristeći takvu logiku onda je svaka država na svijetu podjeljena...osim naravno Sjeverne Koreje i ostalih bastiona civilizacijskih vrijednosti
Takođe, Srbija nije podeljena već je jedan njen deo izvršio secesiju. Usput, Srbija pre toga nije bila federacija.
- exliberal-ex
#581 Re: Nezvanicni rezultati popisa!
nesto mi pade na pamet
pricate da su bosnjaci presli 50%...jel tu racunate I Babine krajisnjike ili su oni ostali?
Ako bi ikad doslo do zvanicne price o podjeli ja bih bio veoma oprezan kad bi njih pitao, pola krajine je na fikretovoj strani dok druga polovina nesto bas nevoli Sarajevo I njegovu politiku prema njima ( a iskreni da budemo ni Sarajevo nejebe bas krajisnike .....to je I Haris osjetio na glavi...bukvalno
)
Oni bi radije postali dio hrvatske nego ostali u bosni.
pricate da su bosnjaci presli 50%...jel tu racunate I Babine krajisnjike ili su oni ostali?
Ako bi ikad doslo do zvanicne price o podjeli ja bih bio veoma oprezan kad bi njih pitao, pola krajine je na fikretovoj strani dok druga polovina nesto bas nevoli Sarajevo I njegovu politiku prema njima ( a iskreni da budemo ni Sarajevo nejebe bas krajisnike .....to je I Haris osjetio na glavi...bukvalno
Oni bi radije postali dio hrvatske nego ostali u bosni.
-
emil_L
#582 Re: Nezvanicni rezultati popisa!
Zato sinko dragi što si napisao ovo što činjenično veze sa mozgom nema:sith wrote:Ako si razumuio odlicno ono sto sam napisao, zasto se pravis pametan (a ispadas glup) cijelo vrijeme? usput, nisam ja taj koji je uopste prvi rekao i sa kojim si se poceo raspravljati i pametovati. papak.emil_L wrote:Razumio sam odlično ono što si napisao. E sad ako si želio napisati nešto drugo, zašto ne napisati korekturu jednostavnom rečenicom "greška, mislio sam reći da su narodi podjeljeni" i ja ti na takvo što nikada ne bih replicirao !?sith wrote:Zalosno je to sto ti opet nisi shvatio o cemu se uopste prica. Maksuz selam od ukucana, pozdravljaju.
Dakle, očigledno je da ni tebi samom nije jasno šta ustvari želiš reći. Pokušao si ispasti pametan, na žalost prosuo si ko riža iz humanitarne. Potom si se pokušao "pokupiti" ali si se okliznuo nesretno i upao u još veću nedorečenost svoje kontradiktornosti. Jedan savijet, arogancija ne može zamjeniti nedostatak argumenata niti može pokriti količinu izlajane gluposti..Re: Nezvanicni rezultati popisa!
Postby sith on 12/01/2014 22:25
Drzava je podjeljena dejtonskim sporazumom, prije toga je bila Republika BIH, sto ti je to cudno?
-
sith
#583 Re: Nezvanicni rezultati popisa!
Samo da se vratimo nazad na korisnika Emil_L i upitnost njegove inteligencije kao i stvarnih razloga komentara. Da to je privatna poruka, valjda je uznemiren do te mjere da me odlucio cak tako kontaktirati.

Papcic kojem sujeta ne dozvoljava da bude u krivu.

Last edited by sith on 13/01/2014 00:40, edited 1 time in total.
-
emil_L
#584 Re: Nezvanicni rezultati popisa!
P šta je bila prije već što je otišla Crna Gora ? Sigurno država Srba i CrnogoracaMartinez_ wrote:Kakva dva puta?emil_L wrote: Pa kakva je podjela ako su granice ostale nepromjenjene? Recimo Srbija je podjeljena jer je mijenjala svoje granice već dva puta. Tako da fakat ne vidim o kakvoj podjeli pričaš?
E sad što bi želio da predstaviš unutrašnje uređenje države kao nekakvu podjelu mene u potpunosti ne dotiče.
Koristeći takvu logiku onda je svaka država na svijetu podjeljena...osim naravno Sjeverne Koreje i ostalih bastiona civilizacijskih vrijednosti
Takođe, Srbija nije podeljena već je jedan njen deo izvršio secesiju. Usput, Srbija pre toga nije bila federacija.
Pa podjeljena je jer da nije podjeljena onda preko sto država ne bi priznalo Kosovsku nezavisnost. Dakle postojao je međunarodni koncenzus o nezavisnosti Kosova
-
emil_L
#585 Re: Nezvanicni rezultati popisa!
Ja momak zaista ne znam šta je tvoj problem ? Sad se koristiš i ovakvim izmišljotinama.sith wrote:Samo da se vratimo nazad na korisnika Emil_L i upitnost njegove inteligencije kao i stvarnih razloga komentara. Da to je privatna poruka, valjda je uznemiren do te mjere da me odlucio cak tako kontaktirati.
Izvini zaista ali nemam želje baivti se ovakvim glupostima.
Prijatno
-
sith
#586 Re: Nezvanicni rezultati popisa!
Hahahaha. Majke ti, jel to hoces reci da mi nisi ovo poslao? Jao, kakav jad. Hahahahahahahahahaha.emil_L wrote:Ja momak zaista ne znam šta je tvoj problem ? Sad se koristiš i ovakvim izmišljotinama.sith wrote:Samo da se vratimo nazad na korisnika Emil_L i upitnost njegove inteligencije kao i stvarnih razloga komentara. Da to je privatna poruka, valjda je uznemiren do te mjere da me odlucio cak tako kontaktirati.
Prijatno
-
Martinez_
#587 Re: Nezvanicni rezultati popisa!
emil_L wrote:P šta je bila prije već što je otišla Crna Gora ? Sigurno država Srba i CrnogoracaMartinez_ wrote:Kakva dva puta?emil_L wrote: Pa kakva je podjela ako su granice ostale nepromjenjene? Recimo Srbija je podjeljena jer je mijenjala svoje granice već dva puta. Tako da fakat ne vidim o kakvoj podjeli pričaš?
Takođe, Srbija nije podeljena već je jedan njen deo izvršio secesiju. Usput, Srbija pre toga nije bila federacija.![]()
Pa podjeljena je jer da nije podjeljena onda preko sto država ne bi priznalo Kosovsku nezavisnost. Dakle postojao je međunarodni koncenzus o nezavisnosti Kosova
Ti koji si toliko pedantan trebao bi da znaš da su Srbija i Crna Gora bile u državnoj zajednici a ne unitarnoj državi imena Srbija. Ovo drugo je terminološka zajebancija ali izgleda da u tvom poimanju secesionizam stoji kao isključivo neka uvreda. A to je puko odvajanje od međunarodnog subjekta koji nastavlja svoje postojanje. Dakle Kosovo od Srbije ili sutra možda Katalonija od Španije. Podela mu više dođe kao disolucija.
-
emil_L
#588 Re: Nezvanicni rezultati popisa!
Ni u kom slučaju. Ne bavim se tako primitivnim stavarima. Vrijeđanje prepuštam ljudima nižeg intelekta. Ne priliči to meni.sith wrote:Hahahaha. Majke ti, jel to hoces reci da mi nisi ovo poslao? Jao, kakav jad. Hahahahahahahahahaha.emil_L wrote:Ja momak zaista ne znam šta je tvoj problem ? Sad se koristiš i ovakvim izmišljotinama.sith wrote:Samo da se vratimo nazad na korisnika Emil_L i upitnost njegove inteligencije kao i stvarnih razloga komentara. Da to je privatna poruka, valjda je uznemiren do te mjere da me odlucio cak tako kontaktirati.
Prijatno
A sada prijatno i razligu
-
emil_L
#589 Re: Nezvanicni rezultati popisa!
Ok upravu si. Teoretski svakako.Martinez_ wrote:emil_L wrote:P šta je bila prije već što je otišla Crna Gora ? Sigurno država Srba i CrnogoracaMartinez_ wrote:
Kakva dva puta?
Takođe, Srbija nije podeljena već je jedan njen deo izvršio secesiju. Usput, Srbija pre toga nije bila federacija.![]()
Ti koji si toliko pedantan trebao bi da znaš da su Srbija i Crna Gora bile u državnoj zajednici a ne unitarnoj državi imena Srbija. Ovo drugo je terminološka zajebancija ali izgleda da u tvom poimanju secesionizam stoji kao isključivo neka uvreda. A to je puko odvajanje od međunarodnog subjekta koji nastavlja svoje postojanje. Dakle Kosovo od Srbije ili sutra možda Katalonija od Španije. Podela mu više dođe kao disolucija.
Onda možemo zaključiti da je dobar primjer podjele države bivša Srbija i Crna Gora, bivša Srbija (koja je samo jednom podjeljena). Eto, sve za pet.
-
sith
#590 Re: Nezvanicni rezultati popisa!
onda se neces ljutiti kad jos jedan screenshot postavimo, koji definitivno ti jesi napisao samo si toliko jadan da to porices. Sto je najgore, toliko te sujeta hvata da mi jednostavno moras odgovoriti na PM. HAHAHAHAHAHA pravo si lud likemil_L wrote:Ni u kom slučaju. Ne bavim se tako primitivnim stavarima. Vrijeđanje prepuštam ljudima nižeg intelekta. Ne priliči to meni.sith wrote:Hahahaha. Majke ti, jel to hoces reci da mi nisi ovo poslao? Jao, kakav jad. Hahahahahahahahahaha.emil_L wrote: Ja momak zaista ne znam šta je tvoj problem ? Sad se koristiš i ovakvim izmišljotinama.
Prijatno

-
sith
#591 Re: Nezvanicni rezultati popisa!
Teoretski si ti samo pametan. A nek Martinez malo procita zadnjih par postova i skonta sa kakvim likom raspravlja.emil_L wrote:Martinez_ wrote:Ok upravu si. Teoretski svakako.emil_L wrote:
Onda možemo zaključiti da je dobar primjer podjele države bivša Srbija i Crna Gora, bivša Srbija (koja je samo jednom podjeljena). Eto, sve za pet.
-
emil_L
#592 Re: Nezvanicni rezultati popisa!
Momak zaista nemam namjeru da se bavim ovakvim glupostima. ovakve stvari se naprave u fotošopu za nekih 5-10 minuta.sith wrote:onda se neces ljutiti kad jos jedan screenshot postavimo, koji definitivno ti jesi napisao samo si toliko jadan da to porices. Sto je najgore, toliko te sujeta hvata da mi jednostavno moras odgovoriti na PM. HAHAHAHAHAHA pravo si lud likemil_L wrote:Ni u kom slučaju. Ne bavim se tako primitivnim stavarima. Vrijeđanje prepuštam ljudima nižeg intelekta. Ne priliči to meni.sith wrote:
Hahahaha. Majke ti, jel to hoces reci da mi nisi ovo poslao? Jao, kakav jad. Hahahahahahahahahaha.
Dakle, prijatno i prijateljski savjet. Traži pomoć, porazgovaraj sa svojim bližnjim, viid imaju li oni neki savjet. Šteta je da ti se ovako ružne stvari dešavaju. Život je pred tobom.
-
sith
#593 Re: Nezvanicni rezultati popisa!
Jel, onda te molim da napravis to za 5-10 minuta molim te, daj uvjeri me da je moguce! Kakav tokmak i sujeta. Hajde sto mene lazes, ali zasto sebe lazes pobogu? Nek svi misle da sam ja to nesto u "fotosopu" napravio (sto bi bilo glupo i krajniji gubitak vremena) sta me briga, bitno je da ti i ja znamo da si ti poslao PM i da sada kao najveci mis i papak pokusavas to poreci. Bas me briga sto ce iko drugi misliti, ja sam svoje postigao, to da se spustas na toliki nivo da PORICES nesto sto si uradio samo da bi "izgledao" pametan. Tebi je najteze samom sebi... to je zalosno.emil_L wrote:sith wrote:Momak zaista nemam namjeru da se bavim ovakvim glupostima. ovakve stvari se naprave u fotošopu za nekih 5-10 minuta.emil_L wrote:
onda se neces ljutiti kad jos jedan screenshot postavimo, koji definitivno ti jesi napisao samo si toliko jadan da to porices. Sto je najgore, toliko te sujeta hvata da mi jednostavno moras odgovoriti na PM. HAHAHAHAHAHA pravo si lud lik
Dakle, prijatno i prijateljski savjet. Traži pomoć, porazgovaraj sa svojim bližnjim, viid imaju li oni neki savjet. Šteta je da ti se ovako ružne stvari dešavaju. Život je pred tobom.
-
emil_L
#594 Re: Nezvanicni rezultati popisa!
Uz najdublje izvinjenje zaista nemam nikave volje a pogotovo želje baviti se glupostima nadobudih pubertetlija.sith wrote:
Jel, onda te molim da napravis to za 5-10 minuta molim te, daj uvjeri me da je moguce! Kakav tokmak i sujeta. Hajde sto mene lazes, ali zasto sebe lazes pobogu? Nek svi misle da sam ja to nesto u "fotosopu" napravio (sto bi bilo glupo i krajniji gubitak vremena) sta me briga, bitno je da ti i ja znamo da si ti poslao PM i da sada kao najveci mis i papak pokusavas to poreci. Bas me briga sto ce iko drugi misliti, ja sam svoje postigao, to da se spustas na toliki nivo da PORICES nesto sto si uradio samo da bi "izgledao" pametan. Tebi je najteze samom sebi... to je zalosno.
Prijatno i puno sreće.
I samo da dodam, svi postovi su ti prijavljeni zbog vrijeđanja
Last edited by emil_L on 13/01/2014 01:05, edited 1 time in total.
- Mister Yes
#595 Re: Nezvanicni rezultati popisa!
@vivaldi je jedan od rijetkih koji kontaju tu demografsku priču. Još jednom ponavljam, ako su avazovi podaci tačni, ništa od poklapanja. Uskoro će podaci o broju rođenih u 2013-toj. U kombinaciji sa rezultatima popisa to bi mogao biti oficijelni kraj snova o demografskom poklapanju od strane Bošnjaka i definitivni krah Bajićevih prognoza. Doduše, Bajiću ne treba zamjeriti. Kada je on prognozirao zaista je izgledalo tako.
- Havatar
#596 Re: Nezvanicni rezultati popisa!
emil_L wrote:Netačno. Unutrašnje uređenje države je promijenjeno Daytonskim sporazumom. Nikakva podjela države se nije dogodila. Granice su tačno na istom mjestu gdje su bile i 85-te i 92-ge i 95-te bš kao i danas.sith wrote:Drzava je podjeljena dejtonskim sporazumom, prije toga je bila Republika BIH, sto ti je to cudno? Tad su tri predsjednika potpisali komad papira na kojem prihvataju omjer - odnos granica, stvaranje RS-a, primirje itd. Interesantno da se dan danas ne zna gdje je original dejtonskog sporazuma, kladim se da pise svasta jos o cemu se ne prica iako je ocito (herceg-bosna)emil_L wrote: Netačno. Daytonski sporazum je promijenio unutrašnje uređenje zemlje. O kakvim ti podjelama pričaš?
Dakle, nikakav podjela se nije dogodila. Ne znam odakle crpite takve ideje?
O tome da se u izgubljenoj verziji Dejtonskog sporazuma nalazi i to da treba nastati i herceg bosna da ne pricamo
-
sith
#597 Re: Nezvanicni rezultati popisa!
O tome ja i govorim, ali naravno emil ne konta.Havatar wrote:emil_L wrote:sith wrote: Netačno. Unutrašnje uređenje države je promijenjeno Daytonskim sporazumom. Nikakva podjela države se nije dogodila. Granice su tačno na istom mjestu gdje su bile i 85-te i 92-ge i 95-te bš kao i danas.
Dakle, nikakav podjela se nije dogodila. Ne znam odakle crpite takve ideje?![]()
O tome da se u izgubljenoj verziji Dejtonskog sporazuma nalazi i to da treba nastati i herceg bosna da ne pricamo![]()
-
sith
#598 Re: Nezvanicni rezultati popisa!
Odlicno, pozivam moderatore da provjere moj inbox ili da mi se jave kako da im dokazem koji si ti papak. Molim te prijavi i ovaj post jer si urnebesan. Hvala na druzenju i zabavi, fakat si me nasmijao i zabavio dobrih sat vremena!emil_L wrote:Uz najdublje izvinjenje zaista nemam nikave volje a pogotovo želje baviti se glupostima nadobudih pubertetlija.sith wrote:
Jel, onda te molim da napravis to za 5-10 minuta molim te, daj uvjeri me da je moguce! Kakav tokmak i sujeta. Hajde sto mene lazes, ali zasto sebe lazes pobogu? Nek svi misle da sam ja to nesto u "fotosopu" napravio (sto bi bilo glupo i krajniji gubitak vremena) sta me briga, bitno je da ti i ja znamo da si ti poslao PM i da sada kao najveci mis i papak pokusavas to poreci. Bas me briga sto ce iko drugi misliti, ja sam svoje postigao, to da se spustas na toliki nivo da PORICES nesto sto si uradio samo da bi "izgledao" pametan. Tebi je najteze samom sebi... to je zalosno.
Prijatno i puno sreće.
I samo da dodam, svi postovi su ti prijavljeni zbog vrijeđanja
dodatak: pravo mi je drago sto sam takvog papcica poput tebe naucio pameti. Valjda ces i druge prestati spamovati. Ko visoko leti nisko pada! Zalosno
- Havatar
#599 Re: Nezvanicni rezultati popisa!
Avazovi podaci su netacni i ne postoji nijuedan razlog zbog kojeg bi vjerovali ovoj a ne stotinu drugih procjena a koliko je netacan cete se uvjeriti nakon sto se objave pravi preliminarni rezultati koje nije narucila AnkaraMister Yes wrote:@vivaldi je jedan od rijetkih koji kontaju tu demografsku priču. Još jednom ponavljam, ako su avazovi podaci tačni, ništa od poklapanja. Uskoro će podaci o broju rođenih u 2013-toj. U kombinaciji sa rezultatima popisa to bi mogao biti oficijelni kraj snova o demografskom poklapanju od strane Bošnjaka i definitivni krah Bajićevih prognoza. Doduše, Bajiću ne treba zamjeriti. Kada je on prognozirao zaista je izgledalo tako.
Last edited by Havatar on 13/01/2014 01:32, edited 1 time in total.
- Havatar
#600 Re: Nezvanicni rezultati popisa!
Ti stvarno mislis da u Dejtonskom sporazumu postoji i treci entitet ali da to krijuO tome ja i govorim, ali naravno emil ne konta.
sith