Pusti nas da sanjamo, a mozes nam se i pridruziti.Zoya wrote:![]()
jaoj.
Oženite kakvu bogatu udovicu i možda se šta i ostvari.
Svijet je lijep kada sanjamo, kada sanjamo
hajde, zajedno da sanjamo, da sanjamo...

Moderator: Bloo
Pusti nas da sanjamo, a mozes nam se i pridruziti.Zoya wrote:![]()
jaoj.
Oženite kakvu bogatu udovicu i možda se šta i ostvari.
Pa nije NewYork na mjesecu, ako radis, malo se stisnes,u stedis koju kintu pa za NewYork. Nije toliki problem dobiti turistickuBlack swan wrote:ima neka tajna veza između mene i njujorka
moj me blog prikazuje kao da sam iz Bronxa
mora da je neki bug ili crvuljak
Jest kad se zoves Mustafadetroit-mercy wrote:Pa nije NewYork na mjesecu, ako radis, malo se stisnes,u stedis koju kintu pa za NewYork. Nije toliki problem dobiti turistickuBlack swan wrote:ima neka tajna veza između mene i njujorka
mora da je neki bug ili crvuljak.
Jesi probo pa te odbili sto se zoves Mustafa ili nako pricasBajramBarecula wrote:Jest kad se zoves Mustafadetroit-mercy wrote:Pa nije NewYork na mjesecu, ako radis, malo se stisnes,u stedis koju kintu pa za NewYork. Nije toliki problem dobiti turistickuBlack swan wrote:ima neka tajna veza između mene i njujorka
mora da je neki bug ili crvuljak.
![]()
Nazalost, jos nisam al veliku zelju imam da obidjem par gradova u SAD, medju njima i NY. Valjda ce se moc ustedit sta u sljedecih godinu dvije.detroit-mercy wrote: Jesi probo pa te odbili sto se zoves Mustafa ili nako pricas.
hrle1976 wrote:Ispade NYC naka vukojebina bogu za nogama za koju gotovo nikad niko cestito nije cio, pa internetom mozes naci brdo infomacija po zelji...