Ma nisam imala vremena....za sad je ona s pipe, al' se ustajala. I to se racunazena21 wrote:nadam se da si barem pistolj napunila kakvom peKsinavom vodom![]()
![]()
Nevjerovatno!!!
- Dori
Ja prosla oko pola 5 i njije bilo "mog" malog klempe...Ustvari ovaj nije bas mali, ima ono jedno 13-14 godina.karanana wrote:Pa sinoc oko 7 su bili na onom semaforu.Dena wrote:Ma nisam imala vremena....za sad je ona s pipe, al' se ustajala. I to se racunazena21 wrote:nadam se da si barem pistolj napunila kakvom peKsinavom vodom![]()
![]()
Ima jedan skroz mali, ali njemu sam najljepsa i on ce da me zeni kad poraste
-
_BosanaC
I njemu si pustila da ti staklo opereDena wrote:Ja prosla oko pola 5 i njije bilo "mog" malog klempe...Ustvari ovaj nije bas mali, ima ono jedno 13-14 godina.karanana wrote:Pa sinoc oko 7 su bili na onom semaforu.Dena wrote: Ma nisam imala vremena....za sad je ona s pipe, al' se ustajala. I to se racuna
- karanana
Pa zalij tog malog, mozda od zalijevanja brze poraste pa te brze ozeni.Dena wrote:Ja prosla oko pola 5 i njije bilo "mog" malog klempe...Ustvari ovaj nije bas mali, ima ono jedno 13-14 godina.karanana wrote:Pa sinoc oko 7 su bili na onom semaforu.Dena wrote: Ma nisam imala vremena....za sad je ona s pipe, al' se ustajala. I to se racuna
-
KeepItSimplE
meni je uvijek problem na skenderiji,na semaforu..kad pridju da peru,
taman dam jednom da NE PERE,al onda ih se skupi jos bar troje-
daj i meni,daj i meni..i ne mozes krenut dok ne podmiris sviju.
Treba uvijek rasitnit unaprijed,da se ima za onih cigancica:).
Sjecal se iko one Sabine???
,ona je deff najpopularnija
taman dam jednom da NE PERE,al onda ih se skupi jos bar troje-
daj i meni,daj i meni..i ne mozes krenut dok ne podmiris sviju.
Treba uvijek rasitnit unaprijed,da se ima za onih cigancica:).
Sjecal se iko one Sabine???