Nije vazno odakle je, ali eto ako hoces da znas, Bosanka je bila.madner wrote:Pa jel strankinja?N Hasovic wrote:Hahaha, da ti iskreno kazem, nimalo me nije stid to sto nisam imao prilike da usavrsim Bosansku gramatiku, jer sam kao dijete od 11 godina odveden na zapad kao izbjeglica od rata, i cak da sam svom silom htio da odrastem na Balkanu, nisam mogao.Julianna wrote:To ti je sigurno zato što nisi odvoJIJO ne od valja... a fino sam ti rekla ...ccc
Dosao da nam places zbog strankinje, aaaaa jadno.
Nevalja se Zaljubiti!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
N Hasovic
#176 Re: Nevalja biti iskren
- black
#177 Re: Nevalja se Zaljubiti!
mozes josh dvije 
- madner
#178 Re: Nevalja biti iskren
Ma garant je skontala da si neki softi.N Hasovic wrote:Nije vazno odakle je, ali eto ako hoces da znas, Bosanka je bila.madner wrote:Pa jel strankinja?N Hasovic wrote:
Hahaha, da ti iskreno kazem, nimalo me nije stid to sto nisam imao prilike da usavrsim Bosansku gramatiku, jer sam kao dijete od 11 godina odveden na zapad kao izbjeglica od rata, i cak da sam svom silom htio da odrastem na Balkanu, nisam mogao.
Dosao da nam places zbog strankinje, aaaaa jadno.
Samo dva tri pedagoska kad se uzjuguni, da te postuj ko covjeka.
-
♥ Julianna ♥
#179 Re: Nevalja biti iskren
Pa kako te gramatiK onda nije naučila?N Hasovic wrote: Nije vazno odakle je, ali eto ako hoces da znas, Bosanka je bila.
-
N Hasovic
#180 Re: Nevalja se Zaljubiti!
Eh, lahko je sada znati, ali moram se jos dobro izmlatiti sto sam bio kreten. Nema vise fin, sada samo gluma/varanje ide, isto kao i svak drugi, 24/7. boli meblack wrote:mozes josh dvije
-
N Hasovic
#181 Re: Nevalja biti iskren
Ma ja se nebi se iznenadio kad bi upala u saktu i crkla od kolicine spretnosti i previse ponosa da zove upomoc.Julianna wrote:Pa kako te gramatiK onda nije naučila?N Hasovic wrote: Nije vazno odakle je, ali eto ako hoces da znas, Bosanka je bila.
- black
#182 Re: Nevalja se Zaljubiti!
pa sebe si izostaviozoom66 wrote:
wo, ovo je macho ma.svaka cast majstore
black, burek, chmoljo, madner, d2, layne, ja, mi vi ,oni, ugledajte se na muskarcinu.na zidu umjesto titine treba stajati hasina slka
-
N Hasovic
#183 Re: Nevalja se Zaljubiti!
Nije da nisam probo fino/posteno/blabla. Sada cemo ko svi ostali. Jos cu se malo mlatiti i idem primjenjivati.zoom66 wrote:wo, ovo je macho ma.N Hasovic wrote:
Nisam, niti je ona meni, osim sto mi ga je pusila.svaka cast majstore
black, burek, chmoljo, madner, d2, layne, ja, mi vi ,oni, ugledajte se na muskarcinu.na zidu umjesto titine treba stajati hasina slka
-
♥ Julianna ♥
#184 Re: Nevalja biti iskren
HA?N Hasovic wrote:Ma ja se nebi se iznenadio kad bi upala u saktu i crkla od kolicine spretnosti i previse ponosa da zove upomoc.Julianna wrote:Pa kako te gramatiK onda nije naučila?N Hasovic wrote: Nije vazno odakle je, ali eto ako hoces da znas, Bosanka je bila.
- black
#185 Re: Nevalja se Zaljubiti!
uj sad tek ugledah, do mene jezoom66 wrote: coro, pise li "ja"? pise
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#186 Re: Nevalja se Zaljubiti!
Za bolove se obrati cika doktoruN Hasovic wrote:Eh, lahko je sada znati, ali moram se jos dobro izmlatiti sto sam bio kreten. Nema vise fin, sada samo gluma/varanje ide, isto kao i svak drugi, 24/7. boli meblack wrote:mozes josh dvije
-
N Hasovic
#187 Re: Nevalja se Zaljubiti!
Kreten sam bio pravo. Uzelo me 15 dana umjesto 1 sat ko normalnim muskarcima da upoznam 4 zainteresovane Bosanke, i sad mi je tesko da ih mutim, jer nisam naviko, pa ponekad posaljem sms na pogresan broj.. Ali sada se sve vraca polahko na svoje. HEHEHEHEmIRCerka wrote:Za bolove se obrati cika doktoruN Hasovic wrote:Eh, lahko je sada znati, ali moram se jos dobro izmlatiti sto sam bio kreten. Nema vise fin, sada samo gluma/varanje ide, isto kao i svak drugi, 24/7. boli meblack wrote:mozes josh dvije
- tech10
#188 Re: Nevalja se Zaljubiti!
Ne valja ni pisati nevalja zajedno. 
-
mIRCerka
#189 Re: Nevalja se Zaljubiti!
Jedno iskreno pitanje, Zasto mislis da to nekoga zanima?N Hasovic wrote:
Kreten sam bio pravo. Uzelo me 15 dana umjesto 1 sat ko normalnim muskarcima da upoznam 4 zainteresovane Bosanke, i sad mi je tesko da ih mutim, jer nisam naviko, pa ponekad posaljem sms na pogresan broj.. Ali sada se sve vraca polahko na svoje. HEHEHEHE
- Dioda
#190 Re: Nevalja se Zaljubiti!
Kreten sam bio pravo. Uzelo me 15 dana umjesto 1 sat ko normalnim muskarcima da upoznam 4 zainteresovane Bosanke, i sad mi je tesko da ih mutim, jer nisam naviko, pa ponekad posaljem sms na pogresan broj.. Ali sada se sve vraca polahko na svoje. HEHEHEHE[/quote]
Haso kralju,ja tebe nista ne kontam
De ti nama malo pojasni ko te je,i kako razocarao 
Haso kralju,ja tebe nista ne kontam
-
N Hasovic
#191 Re: Nevalja se Zaljubiti!
Reko da budem malo koristan i da neobilazim realnost zivota.mIRCerka wrote:Jedno iskreno pitanje, Zasto mislis da to nekoga zanima?N Hasovic wrote:
Kreten sam bio pravo. Uzelo me 15 dana umjesto 1 sat ko normalnim muskarcima da upoznam 4 zainteresovane Bosanke, i sad mi je tesko da ih mutim, jer nisam naviko, pa ponekad posaljem sms na pogresan broj.. Ali sada se sve vraca polahko na svoje. HEHEHEHE
- Layne
#192 Re: Nevalja se Zaljubiti!
Ja Titinu
sliku sa zida ne skidam
ĐŽaba hasi što je macho

ĐŽaba hasi što je macho
-
mIRCerka
#193 Re: Nevalja se Zaljubiti!
Legendarno!N Hasovic wrote:Reko da budem malo koristan i da neobilazim realnost zivota.mIRCerka wrote:Jedno iskreno pitanje, Zasto mislis da to nekoga zanima?N Hasovic wrote:
Ti si kandidat za forumasha 2009.godine!!!
-
N Hasovic
#194 Re: Nevalja se Zaljubiti!
Kad bi fino/njezno/posteno/iskreno radilo, svi bi muskarci bili to. Mislis da narod namjerno uzima tezi put do cilja?Layne wrote:Ja Titinusliku sa zida ne skidam
![]()
ĐŽaba hasi što je macho![]()
- lolita_xx
#195 Re: Nevalja se Zaljubiti!
nek si ti nama ozdravio 
nikad vise inemoj biti iskren, ni slucajno
moras shvatiti da nema iskrenih zena 
nikad vise inemoj biti iskren, ni slucajno
-
N Hasovic
#196 Re: Nevalja se Zaljubiti!
ma nemam ja sta tu, tako su svi muskarci, pa ti izmisljaj i sanjaj kolko god hoces, samo sto sam ti ja probo drugacije, ali nema veze, necu ni ja vise pa eto, to je to.lolita_xx wrote:nek si ti nama ozdravio
nikad vise iskren nemoj biti, ni slucajnomoras shvatiti da nema iskrenih zena
-
Zoya
#197 Re: Nevalja se Zaljubiti!
Dokle se ovdje stiglo? Valja ili ne valja se zaljubiti? Govorite dok se nisam zeznula 
- lolita_xx
#198 Re: Nevalja se Zaljubiti!
probAo, vidio da ne ide, vrati se na staro 
-
N Hasovic
#199 Re: Nevalja se Zaljubiti!
moj savijet: nikad, ito pravo nikad NIKAD NIKAD NIKAD! samo koristi i muti, kao sto cu i ja. <3Zoya wrote:Dokle se ovdje stiglo? Valja ili ne valja se zaljubiti? Govorite dok se nisam zeznula
-
Zoya
#200 Re: Nevalja se Zaljubiti!
A ovaj koliko e tebi ljeta sinko? Vidis, ja nemam vremena za zajebancije te vrste, bioloski sat otkucavaN Hasovic wrote:moj savijet: nikad, ito pravo nikad NIKAD NIKAD NIKAD! samo koristi i muti, kao sto cu i ja. <3Zoya wrote:Dokle se ovdje stiglo? Valja ili ne valja se zaljubiti? Govorite dok se nisam zeznula
Gdje si ti bio prije hmmm 6-7 godina?