ultima_palabra wrote:Ja znam ovoga koji se razveo i oženio istu ženu drugi put... šta bi tad rekao?poostar wrote:Haj sve,ali ne razumijem one sto se zene/udaju po tri puta...zamislite biti mladozenja tri putakako cestitati insanu po treci put a da se ne uvrijedi ? Pitam jer mi se prijatelj zeni po treci put u subotu...ja nakon svoje svadbe ne mogu zamisliti da bi ponovo mogo kroz sve isto prolazit sa nekom drugom osobom...
Neudate djevojke i neoženjeni muškarci poslije tridesete godine..
-
poostar
#126 Re: Neudate djevojke i neoženjeni muškarci poslije tridesete godine..
- ultima_palabra
#127 Re: Neudate djevojke i neoženjeni muškarci poslije tridesete godine..
Ahapoostar wrote:ultima_palabra wrote:Ja znam ovoga koji se razveo i oženio istu ženu drugi put... šta bi tad rekao?poostar wrote:Haj sve,ali ne razumijem one sto se zene/udaju po tri puta...zamislite biti mladozenja tri putakako cestitati insanu po treci put a da se ne uvrijedi ? Pitam jer mi se prijatelj zeni po treci put u subotu...ja nakon svoje svadbe ne mogu zamisliti da bi ponovo mogo kroz sve isto prolazit sa nekom drugom osobom...
jel bila svadba i po drugi put ?
-
poostar
#128 Re: Neudate djevojke i neoženjeni muškarci poslije tridesete godine..
Sta se prica po mahali o njima ? Mogu mislitiultima_palabra wrote: Aha
- mire - ložač
#129 Re: Neudate djevojke i neoženjeni muškarci poslije tridesete godine..
Čuj sramota... Nema se tu čega stidjeti čovjek
Ugledajte se na našeg premijera oliti primeminister-a KS: Glista Genij !!!
Živi po devizi - ne vadio ga Dino pa makar iz vrele kahve.... Novinarka je mislim..mmm... koja ono po redu???
Ugledajte se na našeg premijera oliti primeminister-a KS: Glista Genij !!!
Živi po devizi - ne vadio ga Dino pa makar iz vrele kahve.... Novinarka je mislim..mmm... koja ono po redu???
-
Sociolog
#130 Re: Neudate djevojke i neoženjeni muškarci poslije tridesete godine..
da je Dino zaposlen u Konzumu, ili Hoše Marketu, ne bi ga ni pogledala... ccc..kazem 80% poslije 28 godine je interes i matematika...nažalost takav je vakat sve je manje hemije u različitim ljudskim odnosima i komunikacijama
- dobar osjecaj
#131 Re: Neudate djevojke i neoženjeni muškarci poslije tridesete godine..
Ja poznajem dva para koja su se tako vjencala po dva puta s tim razvodom izmedju. Prvi slucaj su danas stariji ljudi 50/60+ i nisu se zaustavili na toj bracno-razvodnoj varijaciji. On je u medjuvremenu ozenio neku curu, nekoliko zivota mladju od njega i u 'najboljim' godinama ponovo postao otac a ona, iako u pedesetim ima dugogodisnju vezu s 15 godina mladjim tipom koji uredno ima zenu i dvoje djece. Znaci ziva pantljicara.ultima_palabra wrote:Ja znam ovoga koji se razveo i oženio istu ženu drugi put... šta bi tad rekao?poostar wrote:Haj sve,ali ne razumijem one sto se zene/udaju po tri puta...zamislite biti mladozenja tri putakako cestitati insanu po treci put a da se ne uvrijedi ? Pitam jer mi se prijatelj zeni po treci put u subotu...ja nakon svoje svadbe ne mogu zamisliti da bi ponovo mogo kroz sve isto prolazit sa nekom drugom osobom...
Drugi primjer je kolegica iz bivse firme. Jedan dan sam je srela tokom pauze za rucak. U setnji do grada mrtva hladna rece da ide predati papire za razvod. Nisam bila ljubopitljiva a do tada sam vjerovala da ima skladan brak i porodicu. Nakon godinu dana sretnem je ponovo u gradu, zovne me na kafu i pocne odusevljeno pricati kako se pomirila s bivsim muzem, kako spremaju serijatsko i gradjansko vjencanje. Ne znadoh dotad ni da je religozna ali me potpuno ubijedila zakljucivsi pricu rijecima "ja nisam bila sva svoja kad sam se odlucila razvesti, u mene su bili usli dzini".
Suma sumarum, ne poznajem nijedan meni privlacan primjer tih duplih brakova. Uglavnom neka dzinska kategorija.
-
krater
-
Bodkin
#133 Re: Neudate djevojke i neoženjeni muškarci poslije tridesete godine..
Recenica koja je odgovorna za 50% problema u drzavi-sta ce mahala reci
- ho oponopono
#134 Re: Neudate djevojke i neoženjeni muškarci poslije tridesete godine..
...kiti kiti kiti...kineski macak... 
- Mis mekinjas
#135 Re: Neudate djevojke i neoženjeni muškarci poslije tridesete godine..
Nenadjebiva dva idiota.ultima_palabra wrote:Ja znam ovoga koji se razveo i oženio istu ženu drugi put... šta bi tad rekao?poostar wrote:Haj sve,ali ne razumijem one sto se zene/udaju po tri puta...zamislite biti mladozenja tri putakako cestitati insanu po treci put a da se ne uvrijedi ? Pitam jer mi se prijatelj zeni po treci put u subotu...ja nakon svoje svadbe ne mogu zamisliti da bi ponovo mogo kroz sve isto prolazit sa nekom drugom osobom...
Tuga je samo ako se razmnoze u vise primjeraka svoje vrste.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#136 Re: Neudate djevojke i neoženjeni muškarci poslije tridesete godine..
pare samo jednom moze dobiti za jabuku pri vjencanju
a ako zeli castiti vecerom dva puta ili tri slobodno
-
utopijabih
#137 Re: Neudate djevojke i neoženjeni muškarci poslije tridesete godine..
Black swan wrote:pare samo jednom moze dobiti za jabuku pri vjencanju
tacno
- Saian
#138 Re: Neudate djevojke i neoženjeni muškarci poslije tridesete godine..
'nachi swingeraj neki presudio prvi put, haj nek se toga rijesila makardobar osjecaj wrote:"ja nisam bila sva svoja kad sam se odlucila razvesti, u mene su bili usli dzini".
- dobar osjecaj
#139 Re: Neudate djevojke i neoženjeni muškarci poslije tridesete godine..
Savremeni nacin da se nosis s muzevim kurvanjem. Mislim. Shvatis da je bilo do tebe i tih nekih malih vatrenih. I ides daljeSaian wrote:'nachi swingeraj neki presudio prvi put, haj nek se toga rijesila makar
-
TheMule
#140 Re: Neudate djevojke i neoženjeni muškarci poslije tridesete godine..
30 nije tako strasno kao sto je nekad bilo, po sto i zene rade, emancipovane su i te gluposti. Mozda je danas 37 ko prije 30, za muskarce mozda i 40.
- Saian
#141 Re: Neudate djevojke i neoženjeni muškarci poslije tridesete godine..
Znas sta meni ne ide u glavu, taj muz jel treba njoj to utuvit' u glavu, u jednom momentu je on odlucio odn. "oni" da je to pravi odgovor i rjesenje, meni je s pozicije muskarca neshvatljivije kako nekog s kim planiras dalje zivjeti i oslanjati se na njega uvjeriti u takvo sto, zapravo svjesno pravis od te osobe zombija s aspekta samopostovanja, a i emocionalno je sakatish u neku ruku, onda ta mama odgaja tvoju djecu i biva tebi jel zena, partner, i ti dakle zelis imati porodicu ciji si jedan stub napravio zombijem, uvjerio je da nema pravo da trazi od tebe neki minimum postovanja, kako ce ona nauciti tu djecu istom? I onda pored takvih konstelacija u onoj glavnoj drustvenoj celiji mi ocekujemo zdravu politicku, ekonomsku i moralnu dimenziju drustvadobar osjecaj wrote:Savremeni nacin da se nosis s muzevim kurvanjem. Mislim. Shvatis da je bilo do tebe i tih nekih malih vatrenih. I ides daljeSaian wrote:'nachi swingeraj neki presudio prvi put, haj nek se toga rijesila makar
- dobar osjecaj
#142 Re: Neudate djevojke i neoženjeni muškarci poslije tridesete godine..
ma ta ti je drustvena celija suplja ko trapist iz crtica mekanog djetinjstva. ne popunjava je ni sva ljepljiva masna gauda kojom smo preplavljeni.Saian wrote:Znas sta meni ne ide u glavu,
I onda pored takvih konstelacija u onoj glavnoj drustvenoj celiji mi ocekujemo zdravu politicku, ekonomsku i moralnu dimenziju drustva
da ona voli sireve, mozda bi rekla i da je obuzeo i neki sir. zena se razumije u male vatrene i stas ti sad da joj pricas o diobi celija.