Neudate djevojke i neoženjeni muškarci poslije tridesete godine..
- jedna tamo
#101 Re: Neudate djevojke i neoženjeni muškarci poslije tridesete godine..
ne kažem niko pa ima žena i muškaraca udatih pa ako i ne ide razvedu se, al govorim za ove što se ne žene ne udaju na njih mislim....al eto im tamo nek furaju svoj fazon to je njihov život i njihov izbor, a sami znaju najbolje kako im je, ja sam uvijek kukala za dijete samo dijete i hvala Bogu dobila sam ga i nravno da mi se udat sam kukala
, a imam i fax i radim al džaba sve a i auto sam imala sama svoje zaradila prije braka ma dzaba sve...et to je neko moje mišljenje....
- edo_79
#102 Re: Neudate djevojke i neoženjeni muškarci poslije tridesete godine..
Ja sam kupio sebi stan, imam i neki avtić, i posao stalan .... al džaba ... uđeš u stan i ubi tišina ....jedna tamo wrote:ne kažem niko pa ima žena i muškaraca udatih pa ako i ne ide razvedu se, al govorim za ove što se ne žene ne udaju na njih mislim....al eto im tamo nek furaju svoj fazon to je njihov život i njihov izbor, a sami znaju najbolje kako im je, ja sam uvijek kukala za dijete samo dijete i hvala Bogu dobila sam ga i nravno da mi se udat sam kukala, a imam i fax i radim al džaba sve a i auto sam imala sama svoje zaradila prije braka ma dzaba sve...et to je neko moje mišljenje....
Fax doduše nemam, jbg nemožemo svi biti akademski obrazovani ....
- jedna tamo
#103 Re: Neudate djevojke i neoženjeni muškarci poslije tridesete godine..
joj edo ode ti ko zna gdje, kao da je bitno imat fax, pa nije to mjerilo nikakvo mada iskreno danas fax svi imaju to ti je kao prije rata srednja škola...
edo doći će tvoja sreća i dijete ne gubi nadu pozdrav
edo doći će tvoja sreća i dijete ne gubi nadu pozdrav
-
Pirija
#104 Re: Neudate djevojke i neoženjeni muškarci poslije tridesete godine..
edo izadji malo malo napolje pusti se foruma...
-
bumerangss
#105 Re: Neudate djevojke poslije tridesete godine..
Ih jasta! U Barama je sve puno ko šipak i rezervisano!Chmoljo wrote:srčani i plac na BaramaHAVANA wrote:Otvoricu ja ozenjeni muskarci poslije cetrespete.Da vidim sta me ceka.
-
bumerangss
#106 Re: Neudate djevojke poslije tridesete godine..
Ne znam... ali je jos veca tuga kad ti ta ista djeca, kojima si posvetio najbolji dio svog zivota, okrenu ledja kad ti najvise trebaju...jedna tamo wrote:Chmoljo wrote:srčani i plac na BaramaHAVANA wrote:Otvoricu ja ozenjeni muskarci poslije cetrespete.Da vidim sta me ceka.![]()
edo nema neistine u mom postu to ti je to.....
samo djeca vjeruj su razlog za osmijeh život i borbu sve ostalo al baš sve je prolazno....
- JThomas
#107 Re: Neudate djevojke i neoženjeni muškarci poslije tridesete godine..
pa tako ustvari misli i većina ovih lafo zajebanih i nezavisnih. a udale bi se da se neko našali.jedna tamo wrote:ne kažem niko pa ima žena i muškaraca udatih pa ako i ne ide razvedu se, al govorim za ove što se ne žene ne udaju na njih mislim....al eto im tamo nek furaju svoj fazon to je njihov život i njihov izbor, a sami znaju najbolje kako im je, ja sam uvijek kukala za dijete samo dijete i hvala Bogu dobila sam ga i nravno da mi se udat sam kukala, a imam i fax i radim al džaba sve a i auto sam imala sama svoje zaradila prije braka ma dzaba sve...et to je neko moje mišljenje....
- edo_79
#108 Re: Neudate djevojke i neoženjeni muškarci poslije tridesete godine..
edo ja napolju stalno druže ... samo govorim onako realnoPirija wrote:edo izadji malo malo napolje pusti se foruma...
JT to majstore .... sve nešto mega giga independent a vamo nebi stig'o reć ni Bil se t..... HOĆUUUU HOĆUUUU!!!!
- jedna tamo
#109 Re: Neudate djevojke poslije tridesete godine..
niđe veze, nek je ona meni živa i zdrava i nek ide svojoj sreći danas sutra, pa ne gojim je da mene čuva u starosti, vala nek me strpa u starački samo nek je živa zdrava i sretna, a do tad ja da uživam i da gledam kako raste i fore i fazone djece a bome poslije i pubertetske forebumerangss wrote:
Ne znam... ali je jos veca tuga kad ti ta ista djeca, kojima si posvetio najbolji dio svog zivota, okrenu ledja kad ti najvise trebaju...znam reci ces ma nece, moja su djeca odgojena itd itd... ali to je danas masovna pojava! Imao ili ne imao djecu velike su sanse da ces zavrsiti u starackom domu i to ako budes imao platiti i to.... tuga ali je tako!
- edo_79
#110 Re: Neudate djevojke poslije tridesete godine..
A tek ono kad joj kažeš.... ''eeeee sine nemoj mami te dječije fore prodavat''jedna tamo wrote:niđe veze, nek je ona meni živa i zdrava i nek ide svojoj sreći danas sutra, pa ne gojim je da mene čuva u starosti, vala nek me strpa u starački samo nek je živa zdrava i sretna, a do tad ja da uživam i da gledam kako raste i fore i fazone djece a bome poslije i pubertetske forebumerangss wrote:
Ne znam... ali je jos veca tuga kad ti ta ista djeca, kojima si posvetio najbolji dio svog zivota, okrenu ledja kad ti najvise trebaju...znam reci ces ma nece, moja su djeca odgojena itd itd... ali to je danas masovna pojava! Imao ili ne imao djecu velike su sanse da ces zavrsiti u starackom domu i to ako budes imao platiti i to.... tuga ali je tako!
- jedna tamo
#111 Re: Neudate djevojke i neoženjeni muškarci poslije tridesete godine..
- edo_79
#112 Re: Neudate djevojke i neoženjeni muškarci poslije tridesete godine..
Ajojjedna tamo wrote:jos radim u prosvjeti, nagledam se fora i fazona pa kad mi ona dodje al omudrala i ova djeca danas, puno mudrija već mi al to nije tema aj
-
oridjidji
#113 Re: Neudate djevojke i neoženjeni muškarci poslije tridesete godine..
Pustite se vi price o neudatim i neozenjenim muskarcima poslije tridesete godine. Svi bi zivjeli idealne scenarije da im se u zivotu moze i da svi ljudi imaju jednake startne pozicije. Ko pita mnoge kako im je u zivotu. Niti smo svi jednako lijepi, niti nam je suplja ista, niti smo svi jednake nafake, a bome nemamo ni jednake predispozicije da sve u isto vrijeme postizemo. To sto neko je u braku, nije cijena uspjeha u zivotu. Danas u braku, sutra razveden. Porodica raznesena. Uspio je onaj brak gdje jedan od supruznika drugog isprati na ahiret, a da oni ne zale ni za cim, djecu su izveli na selamet, skupa su podijelili i dobro i zlo i oskudicu i parali momente, nesto stvorili zajedno sto se s pravom moze dobrim nazvati i to dobro odzivjeli do kraja.
To je ono za sta se zivi. Ostalo moze biti truba, a i ne mora. Na kraju nije sramota ozeniti se i u cetrdesetim. Neki su je stvorili i tada, pa im nije mnogo bolje ili gore nego onima koji su to uradili ranije.
To je ono za sta se zivi. Ostalo moze biti truba, a i ne mora. Na kraju nije sramota ozeniti se i u cetrdesetim. Neki su je stvorili i tada, pa im nije mnogo bolje ili gore nego onima koji su to uradili ranije.
- sunceKOtepsija
#114 Re: Neudate djevojke poslije tridesete godine..
bilo je u novinama oglasa preprodavala se mjesta rezervisana, moze se kupit kome je bas cejf da se pruzi gore, al bilo je i slucajeva da su parovi kupovali mjesta jedno do drugog, pa umre jedno a prije toga se razveli i onda ovaj preprodaje, pa se moze desit da se legne pored nekog nepoznatog, al razveden/a je pa je sve po ps-ubumerangss wrote:Ih jasta! U Barama je sve puno ko šipak i rezervisano!Chmoljo wrote:srčani i plac na BaramaHAVANA wrote:Otvoricu ja ozenjeni muskarci poslije cetrespete.Da vidim sta me ceka.
- HAVANA
#115 Re: Neudate djevojke poslije tridesete godine..
Chmoljo wrote:srčani i plac na BaramaHAVANA wrote:Otvoricu ja ozenjeni muskarci poslije cetrespete.Da vidim sta me ceka.
Tas ti meni pricat,30 minutu trcim na 140 otkucaja,placeve kupujem za kuce,stana,prostora...Dabogda ti sistem pao.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
-
Bodkin
#117 Re: Neudate djevojke i neoženjeni muškarci poslije tridesete godine..
Pa dijete je te mozda tebi razlog zivota. Meni je cekanje na remake Gospodara Prstenova nekad za 10-ak godina. Usput nabaciti koji dobar sat i povaliti poneku dobru starku od 35-40. Mogu i ove sto su opisane na temijedna tamo wrote:evo ja ću napisat nešto ozbiljno![]()
jedina istina je da danas ŽENE, DJEVOJKE kako želite a i MUŠKARCI,MOMCI NE ŽELE znači ponavljam NE ŽELE OBAVEZE il ti ga OBVEZE!
To je jedina istina, prije bilo da su ljudi bili siromašni ili bogati to se ženilo udavalo rađalo, jer se smatralo normalnim, danas nisi normalan ako se udaš kuhaš spremaš i brineš o nekome, pa nije mene moja majka rodila da ja budem sluga, tako 100% svi razmišljaju i onda naravno ganja se karijera izlasci šupljaci vako nako i mislim i na žensko i muško jedna te ista stvar, samo problem dođu godine i gotovo, sve već prošao, ništa te ne može fascinirati i naravno ne možeš se tako lako zaljubiti, svašta prošao i prošla i tako lunjaš sam i ne znaš šta je život! ŽIVOT I SREĆA I LJUBAV su djeca 100% za to se živi a ne za mačke cuke kuke izlaske auta i slične stvari, volim ja životinje da me ko krivo ne shvati, imala sam i mačku i psa al DIJETE JE razlog za život i sreća najveća
-
Pirija
#118 Re: Neudate djevojke i neoženjeni muškarci poslije tridesete godine..
ma dajte ba pusti te gluposti brak treba zenama
muskarcima ne
trebaju mu pare da moze platit spremacicu i kuharicu jer to je danas puno teze naci od picke...
muskarcima ne
trebaju mu pare da moze platit spremacicu i kuharicu jer to je danas puno teze naci od picke...
-
Amy82
#119 Re: Neudate djevojke i neoženjeni muškarci poslije tridesete godine..
.
Last edited by Amy82 on 18/02/2019 16:49, edited 2 times in total.
-
poostar
#120 Re: Neudate djevojke i neoženjeni muškarci poslije tridesete godine..
Haj sve,ali ne razumijem one sto se zene/udaju po tri puta...zamislite biti mladozenja tri puta
kako cestitati insanu po treci put a da se ne uvrijedi ? Pitam jer mi se prijatelj zeni po treci put u subotu...ja nakon svoje svadbe ne mogu zamisliti da bi ponovo mogo kroz sve isto prolazit sa nekom drugom osobom...
- dust in the wind
#121 Re: Neudate djevojke i neoženjeni muškarci poslije tridesete godine..
kazes mu nadam se da je treća sreća jaranepoostar wrote:Haj sve,ali ne razumijem one sto se zene/udaju po tri puta...zamislite biti mladozenja tri putakako cestitati insanu po treci put a da se ne uvrijedi ? Pitam jer mi se prijatelj zeni po treci put u subotu...ja nakon svoje svadbe ne mogu zamisliti da bi ponovo mogo kroz sve isto prolazit sa nekom drugom osobom...
- ultima_palabra
#122 Re: Neudate djevojke i neoženjeni muškarci poslije tridesete godine..
Ja znam ovoga koji se razveo i oženio istu ženu drugi put... šta bi tad rekao?poostar wrote:Haj sve,ali ne razumijem one sto se zene/udaju po tri puta...zamislite biti mladozenja tri putakako cestitati insanu po treci put a da se ne uvrijedi ? Pitam jer mi se prijatelj zeni po treci put u subotu...ja nakon svoje svadbe ne mogu zamisliti da bi ponovo mogo kroz sve isto prolazit sa nekom drugom osobom...
-
shandrprcSA
#123 Re: Neudate djevojke i neoženjeni muškarci poslije tridesete godine..
pa gdje si prije bila majka mu staraAmy82 wrote:Meni je 33 i po i single, am I dead yet?![]()
![]()
Ja ne znam do kad će se na ovom forumu raspravljat na istu temu...![]()
boring više fakattttt
Ne znam raja, ja nekako kako sam starija, shvatam da pravila nema...nekom se posreći, pa se kockice slože, nekom ne...nafaka šta li?
Ima tu svega, slučajnosti, sreće, naših odluka, faktora nad kojima nismo mogli imati uticaja...nije fol ni udat se/oženit, treba ostat u tom braku, treba djecu odgojit i napravit ljude od njih. Imam puno primjera oko sebe ljudi koji imaju divan brak, izgradili zajednički život, vole se i poštuju, a opet kad vidim neke koji i u braku žive svoj život, kao da se u prolazu nisu sreli, ali eto pika se, nisu single...ebo to. Nemoj ništa polovično, bolje nikako nego polovično. Bolje sam nego s nekim usamljen i nesretan. I nije nikakva furka single ladies, pravo sam jaka blabla, nego eto ispalo tako. Nismo svi iste sreće i mogućnosti, a malo je onih kojima se zaista posreći. Fazon je samo da se ne prepustiš (single or attached) i da ispuniš sebi život dragim ljudima i stvarima koje te usrećuju (koliko možeš). Pa kud te rijeka odnese....![]()
http://forum.klix.ba/vasi-atributi-vol- ... #p11802628
inace, nabaci koji atribut i siguran sam da ce se vec neko naci
-
poostar
#124 Re: Neudate djevojke i neoženjeni muškarci poslije tridesete godine..
Sto otvaras temu ako vec znas da je boring ?Amy82 wrote:Meni je 33 i po i single, am I dead yet?![]()
![]()
Ja ne znam do kad će se na ovom forumu raspravljat na istu temu...![]()
boring više fakattttt
Eto,u tom pitanju lezi odgovor za sve tvoje muke
-
poostar
#125 Re: Neudate djevojke i neoženjeni muškarci poslije tridesete godine..
Vjeruj mi da sam o tome dosta razmisljao ali bojim se da cu uvrijediti mladu..njoj je prvi put..ali..sto birati covjeka koji ima dva propala braka ?dust in the wind wrote:kazes mu nadam se da je treća sreća jaranepoostar wrote:Haj sve,ali ne razumijem one sto se zene/udaju po tri puta...zamislite biti mladozenja tri putakako cestitati insanu po treci put a da se ne uvrijedi ? Pitam jer mi se prijatelj zeni po treci put u subotu...ja nakon svoje svadbe ne mogu zamisliti da bi ponovo mogo kroz sve isto prolazit sa nekom drugom osobom...