Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Daniel Pavlovic commented on ekskluziva.ba.
Nista jos ne znam izasla je u granap i rekla je da ce malo ostati vani sa djecom i od tada se ne javlja ne mogu da garantujem sta se desilo sve opcije su otvorene
Last edited by Nisrin on 05/02/2012 17:16, edited 1 time in total.
meni ovo ništa nije jasno, otac nestale djece demantuje "provokativni status na fb" putem portala ekskluziva.ba
nakon toga se pojavljuje vijest o nestanku njegove žene i djece
despina wrote:meni ovo ništa nije jasno, otac nestale djece demantuje "provokativni status na fb" putem portala ekskluziva.ba
Da, i to jučer. Dok mu nema žene i djece, a on ne zna gdje su. Taman bi neko u toj brizi mislio o facebooku i eksluzivi.
"DOBIO SAM INFORMACIJU ALDIJANA I DJECA SU DOBRO STO JE NAJBITNIJE.ALDIJANA JE NA SIGURNOM IZ NEKIH RAZLOGA NE ZELI DA ZIVI SAMNOM JAVLJENO MI JE IZ MUP-a PRIJAVLJEN SAM ZA NASILJE STO JE NIJE ISTINA IDEM U MUP DA DAM IZJAVU."
Daniel Pavlovic
DOBIO SAM INFORMACIJU ALDIJANA I DJECA SU DOBRO STO JE NAJBITNIJE.ALDIJANA JE NA SIGURNOM IZ NEKIH RAZLOGA NE ZELI DA ZIVI SAMNOM JAVLJENO MI JE IZ MUP-a PRIJAVLJEN SAM ZA NASILJE STO JE NIJE ISTINA IDEM U MUP DA DAM IZJAVU.
Like · · about a minute ago ·
despina wrote:meni ovo ništa nije jasno, otac nestale djece demantuje "provokativni status na fb" putem portala ekskluziva.ba
Da, i to jučer. Dok mu nema žene i djece, a on ne zna gdje su. Taman bi neko u toj brizi mislio o facebooku i eksluzivi.
upravo.... nadam se da se neko na bolestan način zajebava i da su žena i djeca ok.
da je zaista nestala, ne bi sigurno čekao 24 sata da uputi apel!
"DOBIO SAM INFORMACIJU ALDIJANA I DJECA SU DOBRO STO JE NAJBITNIJE.ALDIJANA JE NA SIGURNOM IZ NEKIH RAZLOGA NE ZELI DA ZIVI SAMNOM JAVLJENO MI JE IZ MUP-a PRIJAVLJEN SAM ZA NASILJE STO JE NIJE ISTINA IDEM U MUP DA DAM IZJAVU."
"Žena i djeca su smješteni u sigurnu kuću. Noć kad su se posvađali i suprugu i djecu je izbacio napolje na snijeg. Bili su promrzli i gladni kada su došli u PU moleći za pomoć. Nahranili smo ih, a nakon toga smjestili u sigurnu kuću", kazao je za Sarajevo-x.com izvor iz PU Novi Grad, dodavši da je policija i prije intervenisala u stanu Pavlović jer je Danijel maltretirao suprugu i djecu.