hajd ba sta si se stisnuo, to je cenericeman ze wrote:meni sinoc retrovizore sa Golfa otpuhali.......za hljeba im zatrebalo.....
Nestaju Renault znakovi
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
d2
#26 Re: Nestaju Renault znakovi
-
d2
#27 Re: Nestaju Renault znakovi
imam ja rezervnu sa dvice, donijela mi raja iz komsiluka, kazu ako zatreba dok sam jos imao dvojku_tulumba_ wrote:liku iz zgrade izvadili dasku, onu u prtljazniku naravno, golf 3, a uopce nije bilo zvucnika na njoj, valjda nekom zatrebalo pa narucio....treba li kome sta, neki znak ili daska?![]()
![]()
-
mukki
#28 Re: Nestaju Renault znakovi
malizeleni wrote:Ne znam bas sto od renoa. Ja znam da smo skidali sve, od Lade do MercedesaPa onda ih objesis na zid ko suvenir
e ja sam mislio da sam ja jedini kreten koji je to radio
- dadoka84
#29 Re: Nestaju Renault znakovi
ninja-san
I meni su na istom mjestu skinuli ratkape sa Brava ;D Garant ona ciganija.
I meni su na istom mjestu skinuli ratkape sa Brava ;D Garant ona ciganija.
-
aidaa_princess90
#30 Re: Nestaju Renault znakovi
e mene ne cudi sto nestaju,predpostavljam da na trzistu imaju posebnu vriejdnost.
Ne bi me cudilo da pocnu i druge stvari nestajati,lod nas je sve moguce,heheh,kad SAHTOVe kradu
BOZE MOJ heheh
Ne bi me cudilo da pocnu i druge stvari nestajati,lod nas je sve moguce,heheh,kad SAHTOVe kradu
- Fiore
#31 Re: Nestaju Renault znakovi
A jel mecka stradala.. peace brotherstrong69 wrote:Kad uzimate najlosije od Francuza![]()
Kako ne otpada Citroenu i Peugeotu?
Salu na stranu, sjecate li se furke prije rata kad je rap bio aktuelan, raja se nesto na to lozila i nosili se oni VW znakovi. Onda su Golfovi stradali. Raja skidala to k´o luda