ma mrsko mi bilo danas slikati prolazio sam mozda sutra ako budem prolazio sta iz pokreta uslikam, pa cu postaviti ako debili ne zakrpe preko noci...kEN0 wrote:ima li ko slike pomenutog dogadjaja?
NESRECA ...!?!?!
- Troll_Happens
#26 Re: NESRECA ...!?!?!
- madner
#27 Re: NESRECA ...!?!?!
Ne, svi divljamo.njeka wrote:Super!! Znači oni koji divljaju po gradu u autu koji su sami zaradili BITNO se razlikuju od onih koji su taj auto dobili pa divljaju ?!madner wrote:Ja divljam sa autom koje sam zaradio, dakle pustite se tih generalizacija.![]()
Mislim da je to drastična razlika za sve slučajne žrtve tih divljanja!!
![]()
Samo zašto se to naglašava da su tatini i mamini sinovi u pitanju?
Kakve to veze ima?
- Troll_Happens
- DoradO
#29 Re: NESRECA ...!?!?!
BSn wrote:I sad ce ona rupa u zidu ostati do............
Pa cuj, nema Kanton novca, valja sanirati onoliku stetu na zgradi koju je "Rulja" napravila.
A i kada dodje sanacija zidica na red, ocekujem da ce procjeniti stetu na nekih 50.000 KM.
-
dimu
#30 Re: NESRECA ...!?!?!
zgembo_sa wrote:Policiji treba dat ovlastenja da puca na ove gradske trkace!
i ti i ostali prvo provjeri ko je ucestvovao u udesu pa se onda javljaj ovdje sa nekakvim izjavama
sa audijem je u zid spucala cura jedna, manekenka ili tako nesto slicno, koja je usput dobila vozacku par dana prije udesa
doduse i ova se trkala pa izletila i opalila u zid ali manite se kompleksaske politike i generalisanja kad nemate pojma o uzrocima i ucesnicima nesrece a pisete ovdje na sav glas kojekakve gluposti
-
kEN0
#31 Re: NESRECA ...!?!?!
dimu wrote:zgembo_sa wrote:Policiji treba dat ovlastenja da puca na ove gradske trkace!
i ti i ostali prvo provjeri ko je ucestvovao u udesu pa se onda javljaj ovdje sa nekakvim izjavama
sa audijem je u zid spucala cura jedna, manekenka ili tako nesto slicno, koja je usput dobila vozacku par dana prije udesa
doduse i ova se trkala pa izletila i opalila u zid ali manite se kompleksaske politike i generalisanja kad nemate pojma o uzrocima i ucesnicima nesrece a pisete ovdje na sav glas kojekakve gluposti
-
nikad_izvini
- Skyfox
#33 Re: NESRECA ...!?!?!
I sta bi sa likom jel u komadu ostao???
- Chopper_Horrace
#34 Re: NESRECA ...!?!?!
ako je ostao neogreban onda je sada komad i po u rajiSkyfox wrote:I sta bi sa likom jel u komadu ostao???
- Šapat
#35 Re: NESRECA ...!?!?!
Steta.... sto ne zavrsi u Miljacki. Ako nista, bar bi se malo ohladio/la. A mozda i polomio/la stosta...bar 2-3 mjeseca jedan trkac/ica manje na cesti 
- Atrus
#36 Re: NESRECA ...!?!?!
Ne trebaju "sarajlijama" cetnici. Dovoljni su sebi sami. Razvalite sta stignete, ionako vam nije babovina.