neredi u crnoj gori
-
koop
#51 Re: neredi u crnoj gori
Preuzeto sa CIA Wrold Factbook:
https://www.cia.gov/library/publication ... os/mj.html
Ethnic groups:
Montenegrin 43%, Serbian 32%, Bosniak 8%, Albanian 5%, other (Muslims, Croats, Roma (Gypsy)) 12% (2003 census)
Religions:
Orthodox 74.2%, Muslim 17.7%, Catholic 3.5%, other 0.6%, unspecified 3%, atheist 1% (2003 census)
Ethnic groups:
Montenegrin 43%, Serbian 32%, Bosniak 8%, Albanian 5%, other (Muslims, Croats, Roma (Gypsy)) 12% (2003 census)
Religions:
Orthodox 74.2%, Muslim 17.7%, Catholic 3.5%, other 0.6%, unspecified 3%, atheist 1% (2003 census)
-
KENJAC
#52 Re: neredi u crnoj gori
I meni rijec "multinacionalna" izaziva iste patnje!Atrus wrote:A kada cujem o "stradanju Srba" dobijem diareju.
- ljubav_aha
#53 Re: neredi u crnoj gori
koliko je tacno crno-goraca u srbiji 
-
pengpeng
#54 Re: neredi u crnoj gori
Crnogoraca u Srbiji ima oko 250-300 hiljada.
Vidi se da je Milo ddobar slobin ucenik, i Slobo je na slican nacin razbijao demontracije. Milosevic je imao oko 100 000 policijaca, Milo ima "samo" 30 000.
Sema je ubaciti par budala da naprave nerede, onda poslati policiju da "smiri" situaciju i razbiti demonstraciju, desavalo se cesto u Beogradu 90-ih.
Vidi se da je Milo ddobar slobin ucenik, i Slobo je na slican nacin razbijao demontracije. Milosevic je imao oko 100 000 policijaca, Milo ima "samo" 30 000.
Sema je ubaciti par budala da naprave nerede, onda poslati policiju da "smiri" situaciju i razbiti demonstraciju, desavalo se cesto u Beogradu 90-ih.
-
Zimzeleni
#55 Re: neredi u crnoj gori
Kako u kom esalonu drustva. U redovima politicara, popova jebivetara, direktora nelikvidnih firmi i vecitih studenata puno. Kao sljakera, taksista (postoji cak i vendeta na relaciji taksisti-Crnogorci, koja se zna manifestovati ako se zajebes, pa sednes pored tadzosa), univerzitetskih profesora i nezaposlenih ih je malo.ljubav_aha wrote:koliko je tacno crno-goraca u srbiji
-
dallton
#56 Re: neredi u crnoj gori
lajcak jes to ti? ili david owen?Judge_Dread wrote:Potrebno je naci odgovarajuce rjesenje u duhu miroljubive koegzistencije koje ce zadovoljiti sve zainteresirane strane.Lincoln-Burrows wrote:Nije ovo naš ratJudge_Dread wrote:U Svedskoj problemi
zdravoooooooo
pratio sam komentare na b92 i u beogradskoj politici, dosta ima ljutnje na crnu goru, ali mislim da su svi komentatori svjesni svoje nemoci (mislim nemoci srbije kao zemlje)...mozda jedna pouka da se ipak jos uvijek motre svi potezi srbije u svijetu, jer je priznanje doslo odmah poslije glasanja u skupstini UN - pravi brzi odgovor
- Mx
#57 Re: neredi u crnoj gori
ljubav_aha wrote:upravo tako,a sto je najinteresantnije,vise ima stanovnika crne gore u srbiji,nego u domovini CG,koja trenutno ima jako veliki procenat siptaraibrotuzla wrote:700.000??? Joj što srbi vole ovaj broj!!!StLouis wrote:Preko 700.000 demonstranata se skupilo u Podgorici
Pa čitava Crna Gora nema toliko stanovnika. Po popisu iz 2003 su imali 620,145 stanovnika!![]()
ko zna sto ce biti sa crnogorcima u srbiji
@ ljubav_ahakoop wrote:Preuzeto sa CIA Wrold Factbook:
Ethnic groups:
Religions:
Totalno stanovnika CG (Popis 2003) = 620,145
Crnogorci 43% = 266.600
Srbi 32% = 198.500
Bosnjaci 8% = 49.600
Albanci 5% = 31.000
Ostali 12% = 74.400
Dugi put pokusaj da ne siris lazi i dezinformacije po forumu kao sto si ovdje napisala u tvom tekstu boldiramo da Ima veliki broj Albanaca u CG. Pogledaj iznad procente i cifre raznih etnickih grupa. Znaci Albanci nisu mogli kao ni Bosnjaci uticati da CG prizna Kosovo.
Last edited by Mx on 14/10/2008 20:09, edited 1 time in total.
-
orchidis
#58 Re: neredi u crnoj gori
Samo je Vlada u Podgorici odlučivala o priznanju Kosova, a ne građani.
-
Šaner
#59 Re: neredi u crnoj gori
sta ako srbija prije BiH prizna Kosovo? 
-
orchidis
#60 Re: neredi u crnoj gori
Šta ako Kosovo prizna Republiku Srpsku i RS Kosovo?Šaner wrote:sta ako srbija prije BiH prizna Kosovo?
- and
#61 Re: neredi u crnoj gori
pa ne možeš baš tako porediti,srbija je ja mislim čak od 2000 i neke priznata u un,kosovo je na dobrom putu,a rs nije još ni hare priznaoorchidis wrote:Šta ako Kosovo prizna Republiku Srpsku i RS Kosovo?Šaner wrote:sta ako srbija prije BiH prizna Kosovo?
-
dallton
#62 Re: neredi u crnoj gori
sigurno ce se to desiti albanci su poznati po velikoj ljubavi prema svemu sto u nazivu ima srpsko, srpski, srpska....orchidis wrote:Šta ako Kosovo prizna Republiku Srpsku i RS Kosovo?Šaner wrote:sta ako srbija prije BiH prizna Kosovo?
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#63 Re: neredi u crnoj gori
Jah, .... a Vlada u Podgorici je organ i zastupnik Nailove matere, ...orchidis wrote:Samo je Vlada u Podgorici odlučivala o priznanju Kosova, a ne građani.
-
dallton
#64 Re: neredi u crnoj gori
pape wrote:Jah, .... a Vlada u Podgorici je organ i zastupnik Nailove matere, ...orchidis wrote:Samo je Vlada u Podgorici odlučivala o priznanju Kosova, a ne građani.
-
Umjetnik a
#65 Re: neredi u crnoj gori
izgleda da srbija još misli da može uticati na crnu goru i da crna gora ništa ne može bez njih
-
dallton
#66 Re: neredi u crnoj gori
valjda zadnji trzaji, zele da izazovu probleme po sistemu neka gori sve kad ja propadamUmjetnik a wrote:izgleda da srbija još misli da može uticati na crnu goru i da crna gora ništa ne može bez njih
- ljubav_aha
#67 Re: neredi u crnoj gori
moj cilje nije sirenje lazi i dezinfomracija,sto znaci,nema potrebe da me optuzujes da sam upravo napisala iz doticnog razlogaMx wrote: ljubav_aha
Dugi put pokusaj da ne siris lazi i dezinformacije po forumu kao sto si ovdje napisala u tvom tekstu boldiramo da Ima veliki broj Albanaca u CG. Pogledaj iznad procente i cifre raznih etnickih grupa. Znaci Albanci nisu mogli kao ni Bosnjaci uticati da CG prizna Kosovo.
lijepo obrazlozi argumentima,jer moj izvor inofrmacija su raja iz Beograda,koji jesu bijesni,zato sam postavila takodjer pitanja u vezi samog slucaja
molim te postedi me daljnih konverzacija prethodnog formata
lijep pozdrav
- Skyfox
#68 Re: neredi u crnoj gori
I onda kazu da su Crnogorci bolji od Srba, kao nisu htjeli, hello pa zajedno su ucestvovali u agresiji, bombardovali Dubrovnik...
Jesu se izvinuli ali izgleda da nisu mislili tako...
-
Marrinchen
#69 Re: neredi u crnoj gori
Je li u Srbiji održan ijedan antiratni miting za vrijeme rata? Je li iko spomenuo žrtve rata? Postoji li u Srbiji ijedna stranka kao što je Liberalni savez Crne Gore? Je li ijedan srpski političar uradio ono što je učinio Slavko Perović? Imaju li Srbi pisca poput Jevrema Brkovića?Skyfox wrote:I onda kazu da su Crnogorci bolji od Srba, kao nisu htjeli, hello pa zajedno su ucestvovali u agresiji, bombardovali Dubrovnik...
Sa Lovćena vila kliče oprosti nam Dubrovniče!
Dubrovniče, oprosti !
Dolaze rušitelji s istoka i juga,
Pod krvavom zvijezdom čizmaši,
Topništvo neko silo i posluga,
Gdje su se tako surovi pronašli ?
Nije iz Duklje taj sumračni svijet
Koliko mržnje, krvništva i zlosti !
S tobom na duši svi će oni mrijet,
Oprosti im, Dubrovniče, oprosti !
Jevrem Brković napisao 10.11.1991.
-
orchidis
#70 Re: neredi u crnoj gori
Mnogo Nailovih matera na ulici zbog toga što misle da su ih zastupali ispravno...pape wrote:Jah, .... a Vlada u Podgorici je organ i zastupnik Nailove matere, ...orchidis wrote:Samo je Vlada u Podgorici odlučivala o priznanju Kosova, a ne građani.
-
orchidis
#71 Re: neredi u crnoj gori
ThunderbirD wrote:Srbija je već de facto priznala Kosovo i to prije C Gore i Makedonije .Šaner wrote:sta ako srbija prije BiH prizna Kosovo?
- pape
#72 Re: neredi u crnoj gori
Eeeeeeee, ... @orchidis, ... je l` u ... ne tako davnoj proslosti postojala neka crnogorska vlada, pa odlucila da podrzi balkanskog kasapina, a Boga mi, ... i trebinjskog shofercinu u "rekonstrukciji" patinom nagrizhenog Dubrovnika?orchidis wrote:Mnogo Nailovih matera na ulici zbog toga što misle da su ih zastupali ispravno...pape wrote:Jah, .... a Vlada u Podgorici je organ i zastupnik Nailove matere, ...orchidis wrote:Samo je Vlada u Podgorici odlučivala o priznanju Kosova, a ne građani.
Gdje bijeshe cojstvo i junashtvo, ....
Naja, .... puste vam ulice bijahu, ... ne bijese ni uzvika, ni vrsika, a ..... trebali ste, ... kriknuti iz sveg glasa.
Racuni pristizu, .... a `ko da ih plati nego vi, .... nece Nailova mater.
Inkasatori znaju adresu duznika.
-
orchidis
#73 Re: neredi u crnoj gori
yara yara..činjenica je da je Vlada u Podgorici samostalno odlučila o priznavanju Kosova, činjenicapape wrote:Eeeeeeee, ... @orchidis, ... je l` u ... ne tako davnoj proslosti postojala neka crnogorska vlada, pa odlucila da podrzi balkanskog kasapina, a Boga mi, ... i trebinjskog shofercinu u "rekonstrukciji" patinom nagrizhenog Dubrovnika?orchidis wrote:
Mnogo Nailovih matera na ulici zbog toga što misle da su ih zastupali ispravno...
Gdje bijeshe cojstvo i junashtvo, ....![]()
Naja, .... puste vam ulice bijahu, ... ne bijese ni uzvika, ni vrsika, a ..... trebali ste, ... kriknuti iz sveg glasa.
Racuni pristizu, .... a `ko da ih plati nego vi, .... nece Nailova mater.![]()
je da ima ustavno pravo na to. Znači kabinet, kao što vidiš nije konsultovao narod, očigledno
narod ima problem sa tim i to su činjenice i o tome smo pričali.Čini mi se.
O Markovim konacima i Nailovim materama se može na nekoj drugoj temi tipa:''Mali ima dugu kosu...''
- pape
#74 Re: neredi u crnoj gori
Vidi sta uradi prilikom citiranja pa ispade da sam ja, ... Boze mi oprosti, ... rek`o to sto ti rece.
Ostani miran, ... sve cu ja to tebi popraviti, ... caskom, ...
Eto, sredjeno je oko citiranja, ... slijedi odgovor.
- and
#75 Re: neredi u crnoj gori
to je jedino ispravno,a oni su tu zato što ih narod podržavaorchidis wrote:yara yara..činjenica je da je Vlada u Podgorici samostalno odlučila o priznavanju Kosova, činjenicapape wrote:Eeeeeeee, ... @orchidis, ... je l` u ... ne tako davnoj proslosti postojala neka crnogorska vlada, pa odlucila da podrzi balkanskog kasapina, a Boga mi, ... i trebinjskog shofercinu u "rekonstrukciji" patinom nagrizhenog Dubrovnika?orchidis wrote:
Mnogo Nailovih matera na ulici zbog toga što misle da su ih zastupali ispravno...
Gdje bijeshe cojstvo i junashtvo, ....![]()
Racuni pristizu, .... a `ko da ih plati nego vi, .... nece Nailova mater.![]()
je da ima ustavno pravo na to. Znači kabinet, kao što vidiš nije konsultovao narod, očigledno
narod ima problem sa tim i to su činjenice i o tome smo pričali.Čini mi se.
O Markovim konacima i Nailovim materama se može na nekoj drugoj temi tipa:''Mali ima dugu kosu...''