neredi u crnoj gori

koop

#51 Re: neredi u crnoj gori

Post by koop »

Preuzeto sa CIA Wrold Factbook:

https://www.cia.gov/library/publication ... os/mj.html

Ethnic groups:
Montenegrin 43%, Serbian 32%, Bosniak 8%, Albanian 5%, other (Muslims, Croats, Roma (Gypsy)) 12% (2003 census)

Religions:
Orthodox 74.2%, Muslim 17.7%, Catholic 3.5%, other 0.6%, unspecified 3%, atheist 1% (2003 census)
KENJAC

#52 Re: neredi u crnoj gori

Post by KENJAC »

Atrus wrote:A kada cujem o "stradanju Srba" dobijem diareju.
I meni rijec "multinacionalna" izaziva iste patnje!
ljubav_aha

#53 Re: neredi u crnoj gori

Post by ljubav_aha »

koliko je tacno crno-goraca u srbiji :?:
pengpeng

#54 Re: neredi u crnoj gori

Post by pengpeng »

Crnogoraca u Srbiji ima oko 250-300 hiljada.
Vidi se da je Milo ddobar slobin ucenik, i Slobo je na slican nacin razbijao demontracije. Milosevic je imao oko 100 000 policijaca, Milo ima "samo" 30 000.
Sema je ubaciti par budala da naprave nerede, onda poslati policiju da "smiri" situaciju i razbiti demonstraciju, desavalo se cesto u Beogradu 90-ih.
Zimzeleni

#55 Re: neredi u crnoj gori

Post by Zimzeleni »

ljubav_aha wrote:koliko je tacno crno-goraca u srbiji :?:
Kako u kom esalonu drustva. U redovima politicara, popova jebivetara, direktora nelikvidnih firmi i vecitih studenata puno. Kao sljakera, taksista (postoji cak i vendeta na relaciji taksisti-Crnogorci, koja se zna manifestovati ako se zajebes, pa sednes pored tadzosa), univerzitetskih profesora i nezaposlenih ih je malo.
dallton

#56 Re: neredi u crnoj gori

Post by dallton »

Judge_Dread wrote:
Lincoln-Burrows wrote:
Judge_Dread wrote:U Svedskoj problemi
zdravoooooooo :run:
Nije ovo naš rat :!:
Potrebno je naci odgovarajuce rjesenje u duhu miroljubive koegzistencije koje ce zadovoljiti sve zainteresirane strane.
lajcak jes to ti? ili david owen? :lol: :lol: tacno ovo uopste nije nas problem, al zanimljivo je posmatrati sa strane cisto socioloski razlaz 2 oka u jednoj glavi i svih ostalih lazi...
pratio sam komentare na b92 i u beogradskoj politici, dosta ima ljutnje na crnu goru, ali mislim da su svi komentatori svjesni svoje nemoci (mislim nemoci srbije kao zemlje)...mozda jedna pouka da se ipak jos uvijek motre svi potezi srbije u svijetu, jer je priznanje doslo odmah poslije glasanja u skupstini UN - pravi brzi odgovor
Mx

#57 Re: neredi u crnoj gori

Post by Mx »

ljubav_aha wrote:
ibrotuzla wrote:
StLouis wrote:Preko 700.000 demonstranata se skupilo u Podgorici :D
700.000??? Joj što srbi vole ovaj broj!!!

Pa čitava Crna Gora nema toliko stanovnika. Po popisu iz 2003 su imali 620,145 stanovnika!
upravo tako,a sto je najinteresantnije,vise ima stanovnika crne gore u srbiji,nego u domovini CG,koja trenutno ima jako veliki procenat siptara :!:

ko zna sto ce biti sa crnogorcima u srbiji :!:
koop wrote:Preuzeto sa CIA Wrold Factbook:

https://www.cia.gov/library/publication ... os/mj.html

Ethnic groups:
Montenegrin 43%, Serbian 32%, Bosniak 8%, Albanian 5%, other (Muslims, Croats, Roma (Gypsy)) 12% (2003 census)

Religions:
Orthodox 74.2%, Muslim 17.7%, Catholic 3.5%, other 0.6%, unspecified 3%, atheist 1% (2003 census)

Totalno stanovnika CG (Popis 2003) = 620,145

Crnogorci 43% = 266.600

Srbi 32% = 198.500

Bosnjaci 8% = 49.600

Albanci 5% = 31.000

Ostali 12% = 74.400
@ ljubav_aha

Dugi put pokusaj da ne siris lazi i dezinformacije po forumu kao sto si ovdje napisala u tvom tekstu boldiramo da Ima veliki broj Albanaca u CG. Pogledaj iznad procente i cifre raznih etnickih grupa. Znaci Albanci nisu mogli kao ni Bosnjaci uticati da CG prizna Kosovo.
Last edited by Mx on 14/10/2008 20:09, edited 1 time in total.
orchidis

#58 Re: neredi u crnoj gori

Post by orchidis »

Samo je Vlada u Podgorici odlučivala o priznanju Kosova, a ne građani.
Šaner

#59 Re: neredi u crnoj gori

Post by Šaner »

sta ako srbija prije BiH prizna Kosovo? :D
orchidis

#60 Re: neredi u crnoj gori

Post by orchidis »

Šaner wrote:sta ako srbija prije BiH prizna Kosovo? :D
Šta ako Kosovo prizna Republiku Srpsku i RS Kosovo? :D
and

#61 Re: neredi u crnoj gori

Post by and »

orchidis wrote:
pa ne možeš baš tako porediti,srbija je ja mislim čak od 2000 i neke priznata u un,kosovo je na dobrom putu,a rs nije još ni hare priznao :mrgreen:
dallton

#62 Re: neredi u crnoj gori

Post by dallton »

orchidis wrote:
sigurno ce se to desiti albanci su poznati po velikoj ljubavi prema svemu sto u nazivu ima srpsko, srpski, srpska.... :D
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#63 Re: neredi u crnoj gori

Post by pape »

orchidis wrote:Samo je Vlada u Podgorici odlučivala o priznanju Kosova, a ne građani.
Jah, .... a Vlada u Podgorici je organ i zastupnik Nailove matere, ... :oops:
dallton

#64 Re: neredi u crnoj gori

Post by dallton »

pape wrote:
orchidis wrote:Samo je Vlada u Podgorici odlučivala o priznanju Kosova, a ne građani.
:lol: :lol: :thumbup:
Umjetnik a

#65 Re: neredi u crnoj gori

Post by Umjetnik a »

izgleda da srbija još misli da može uticati na crnu goru i da crna gora ništa ne može bez njih
dallton

#66 Re: neredi u crnoj gori

Post by dallton »

Umjetnik a wrote:izgleda da srbija još misli da može uticati na crnu goru i da crna gora ništa ne može bez njih
valjda zadnji trzaji, zele da izazovu probleme po sistemu neka gori sve kad ja propadam
ljubav_aha

#67 Re: neredi u crnoj gori

Post by ljubav_aha »

Mx wrote: ljubav_aha
Dugi put pokusaj da ne siris lazi i dezinformacije po forumu kao sto si ovdje napisala u tvom tekstu boldiramo da Ima veliki broj Albanaca u CG. Pogledaj iznad procente i cifre raznih etnickih grupa. Znaci Albanci nisu mogli kao ni Bosnjaci uticati da CG prizna Kosovo.
moj cilje nije sirenje lazi i dezinfomracija,sto znaci,nema potrebe da me optuzujes da sam upravo napisala iz doticnog razloga :mrgreen:

lijepo obrazlozi argumentima,jer moj izvor inofrmacija su raja iz Beograda,koji jesu bijesni,zato sam postavila takodjer pitanja u vezi samog slucaja

molim te postedi me daljnih konverzacija prethodnog formata

lijep pozdrav
Skyfox

#68 Re: neredi u crnoj gori

Post by Skyfox »

I onda kazu da su Crnogorci bolji od Srba, kao nisu htjeli, hello pa zajedno su ucestvovali u agresiji, bombardovali Dubrovnik...

Jesu se izvinuli ali izgleda da nisu mislili tako...
Marrinchen

#69 Re: neredi u crnoj gori

Post by Marrinchen »

Skyfox wrote:I onda kazu da su Crnogorci bolji od Srba, kao nisu htjeli, hello pa zajedno su ucestvovali u agresiji, bombardovali Dubrovnik...

Jesu se izvinuli ali izgleda da nisu mislili tako...
Je li u Srbiji održan ijedan antiratni miting za vrijeme rata? Je li iko spomenuo žrtve rata? Postoji li u Srbiji ijedna stranka kao što je Liberalni savez Crne Gore? Je li ijedan srpski političar uradio ono što je učinio Slavko Perović? Imaju li Srbi pisca poput Jevrema Brkovića?

Sa Lovćena vila kliče oprosti nam Dubrovniče!

Dubrovniče, oprosti !

Dolaze rušitelji s istoka i juga,
Pod krvavom zvijezdom čizmaši,
Topništvo neko silo i posluga,
Gdje su se tako surovi pronašli ?

Nije iz Duklje taj sumračni svijet
Koliko mržnje, krvništva i zlosti !
S tobom na duši svi će oni mrijet,
Oprosti im, Dubrovniče, oprosti !

Jevrem Brković napisao 10.11.1991.
orchidis

#70 Re: neredi u crnoj gori

Post by orchidis »

pape wrote:
Mnogo Nailovih matera na ulici zbog toga što misle da su ih zastupali ispravno...
orchidis

#71 Re: neredi u crnoj gori

Post by orchidis »

ThunderbirD wrote:
Srbija je već de facto priznala Kosovo i to prije C Gore i Makedonije .
:lol: :lol: :lol:
pape

#72 Re: neredi u crnoj gori

Post by pape »

orchidis wrote:
pape wrote:
Mnogo Nailovih matera na ulici zbog toga što misle da su ih zastupali ispravno...
Eeeeeeee, ... @orchidis, ... je l` u ... ne tako davnoj proslosti postojala neka crnogorska vlada, pa odlucila da podrzi balkanskog kasapina, a Boga mi, ... i trebinjskog shofercinu u "rekonstrukciji" patinom nagrizhenog Dubrovnika?
Gdje bijeshe cojstvo i junashtvo, .... :roll:
Naja, .... puste vam ulice bijahu, ... ne bijese ni uzvika, ni vrsika, a ..... trebali ste, ... kriknuti iz sveg glasa.
Racuni pristizu, .... a `ko da ih plati nego vi, .... nece Nailova mater. :roll:
Inkasatori znaju adresu duznika.
orchidis

#73 Re: neredi u crnoj gori

Post by orchidis »

pape wrote:
orchidis wrote:
Eeeeeeee, ... @orchidis, ... je l` u ... ne tako davnoj proslosti postojala neka crnogorska vlada, pa odlucila da podrzi balkanskog kasapina, a Boga mi, ... i trebinjskog shofercinu u "rekonstrukciji" patinom nagrizhenog Dubrovnika?
Naja, .... puste vam ulice bijahu, ... ne bijese ni uzvika, ni vrsika, a ..... trebali ste, ... kriknuti iz sveg glasa.
Racuni pristizu, .... a `ko da ih plati nego vi, .... nece Nailova mater. :roll:
yara yara..činjenica je da je Vlada u Podgorici samostalno odlučila o priznavanju Kosova, činjenica
je da ima ustavno pravo na to. Znači kabinet, kao što vidiš nije konsultovao narod, očigledno
narod ima problem sa tim i to su činjenice i o tome smo pričali.Čini mi se.

O Markovim konacima i Nailovim materama se može na nekoj drugoj temi tipa:''Mali ima dugu kosu...''
pape

#74 Re: neredi u crnoj gori

Post by pape »

:roll: Polako, ... polako, ne uzbudjuj se i ne sekiraj se, ... :oops:
Vidi sta uradi prilikom citiranja pa ispade da sam ja, ... Boze mi oprosti, ... rek`o to sto ti rece.
Ostani miran, ... sve cu ja to tebi popraviti, ... caskom, ... :)
Eto, sredjeno je oko citiranja, ... slijedi odgovor.
and

#75 Re: neredi u crnoj gori

Post by and »

orchidis wrote:
pape wrote:
orchidis wrote:
yara yara..činjenica je da je Vlada u Podgorici samostalno odlučila o priznavanju Kosova, činjenica
je da ima ustavno pravo na to.
Znači kabinet, kao što vidiš nije konsultovao narod, očigledno
narod ima problem sa tim i to su činjenice i o tome smo pričali.Čini mi se.

O Markovim konacima i Nailovim materama se može na nekoj drugoj temi tipa:''Mali ima dugu kosu...''
to je jedino ispravno,a oni su tu zato što ih narod podržava
Post Reply