Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ramzess Veliki wrote:Nije, tip me je prvi put vidjeo. I brzo je bježao pa ga nisam stigao pitati za detalje.
A jedan me je upitao da se upoznamo, ali mislim da je u pitanju ipak bila nemoralna ponuda.
Ok:-D meni se čini da im je i pametnije što su brzo odustaliB-)
Ovaj drugi je bio drag ... bio je sa mamom.
Fino vaspitani dečkić ... bio sam sa nekom rajom, i sad oni crkoše od smijeha, a ja im kažem fino - "Šta se smijete, da valjate bario bi nekog od vas ..."
Ni meni nije jasno šta je ovdje nemoralna ponuda...
Mislim, neprihvatljiva ponuda svakako jeste... ali sad baš da je nemoralna... ... Još bio tako fin dečkić...
Ma nešto kontam... Prava nemoralna ponuda bi bila da cura zovne tipa da joj unese nov namještaj u stan i razmjesti ga, a ona mu obeća kontrauslugu na kraju posla. I on jadničak unosi i unosi... i na kraju dana sav krepan se svali na kauč, isplazi jezik do poda, diše na škrge, ne može ni malim prstom mrdnuti (a kamoli kakve složenije radnje raditi )... a ona se onda pojavi i kaže: Eto, do tebe je... ja htjela, a ti ne možeš...
palestinka wrote:
Ok:-D meni se čini da im je i pametnije što su brzo odustaliB-)
Ovaj drugi je bio drag ... bio je sa mamom.
Fino vaspitani dečkić ... bio sam sa nekom rajom, i sad oni crkoše od smijeha, a ja im kažem fino - "Šta se smijete, da valjate bario bi nekog od vas ..."
Ni meni nije jasno šta je ovdje nemoralna ponuda...
Mislim, neprihvatljiva ponuda svakako jeste... ali sad baš da je nemoralna... ... Još bio tako fin dečkić...
Da, bio je jako fin i galantan, visok, plave kose i plavih osječajnih očiju, lijepih ruku i lijepo građen, i po garderobi se vidjelo da vodi računa o ... ... u j... ti o čemu ja ovo ???
Euridika wrote:Ma nešto kontam... Prava nemoralna ponuda bi bila da cura zovne tipa da joj unese nov namještaj u stan i razmjesti ga, a ona mu obeća kontrauslugu na kraju posla. I on jadničak unosi i unosi... i na kraju dana sav krepan se svali na kauč, isplazi jezik do poda, diše na škrge, ne može ni malim prstom mrdnuti (a kamoli kakve složenije radnje raditi )... a ona se onda pojavi i kaže: Eto, do tebe je... ja htjela, a ti ne možeš...
To je vise lukavstvo, izrada, namazanost.
U tom slucaju on nije dio nemoralne ponude, nego izradjeni levat
Euridika wrote:Ni meni nije jasno šta je ovdje nemoralna ponuda...
Da, bio je jako fin i galantan, visok, plave kose i plavih osječajnih očiju, lijepih ruku i lijepo građen, i po garderobi se vidjelo da vodi računa o ... ... u j... ti o čemu ja ovo ???
Plav??
Ufff...
Plave, osjećajne oke bih još i prihvatila, ali plava kosa ... u kombinaciji sa mnom... ...
Euridika wrote:Ma nešto kontam... Prava nemoralna ponuda bi bila da cura zovne tipa da joj unese nov namještaj u stan i razmjesti ga, a ona mu obeća kontrauslugu na kraju posla. I on jadničak unosi i unosi... i na kraju dana sav krepan se svali na kauč, isplazi jezik do poda, diše na škrge, ne može ni malim prstom mrdnuti (a kamoli kakve složenije radnje raditi )... a ona se onda pojavi i kaže: Eto, do tebe je... ja htjela, a ti ne možeš...
To je vise lukavstvo, izrada, namazanost.
U tom slucaju on nije dio nemoralne ponude, nego izradjeni levat
Pa to i jesu sinonimi za nemoral...
A ponuda je valjda jasan termin...
A to je da je izrađeni levat je činjenično stanje...
Ja šetao predvece oko vistafona i istiklal dzamije i prigustilo mi da mokrim i ja gdje cu ja u ono grmlje i ja izvadio i uriniram kad u tom grmlju se stvorise dvojca tipova jedan mi namiguje a drugi se gladi po guzi i ja brže-bolje navucem trenerku i trci van iz grmlja
Bloo wrote:
jarane ti si isto hopoponopopopop samo sa govornom manom
ništa te ne kontam
Hoču reč daje glupo mislit dače zubarka reč nekom muškaru evo ti plomba za sex jerbo bi on nju guzijo nako đaba pamu može naplatit plombu i imat sex a muški zubar nemere jebiga takaje ponuda i potražnja naforeksu.
hophopnop jemoj idol naforumu.
nemrem si pomoć
odoh ovo copy paste u word i ispravljat, inače neću moći zaspati