KraljuRidjobrki wrote:Ahhh... Od iskona je to pitanje mučilo više primate, još od doba kada je australopithecus jurišao na mamuta razmišljajući samo o tome da li po povratku iz lova on prvi treba baciti štap prema njoj ili čekati da ona to učini prva... Mnogi je Indijanac proveo sate nad hrpom lišća držeći kresivo u ruci dok je čeznutljivog pogleda gledao prema obližnjoj planini čekajući da ona prva pošalje dimni signal... Koliko je samo golubova pismonoša čekalo u niskom startu puštanje dok su njihovi vlasnici gubili duge sate u naduravanju i iščekivanju...
Očekivalo se da će se ljudski rod razvojem suvremenih komunikacijskih sredstava izdići iznad ovih i sličnih problema ali njihovo postojanje i dan danas potvrđuje kako tehnološki razvoj može promijeniti naš način života ali ne i nas same.
Što se tiče konkretnog odgovora na pitanje: piši Veseloj svesci.
Nemoj ga nazvatiiiiii
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Zoya
#26 Re: Nemoj ga nazvatiiiiii
- arzuhal
#27 Re: Nemoj ga nazvatiiiiii
Meni frka, ne mogu da spavam, a vi se zezate
...nisam vam trebao ni govorit ništa..Ako neko ima sličan problem volio bih da podjeli iskustvo sa mnom 
- madner
#28 Re: Nemoj ga nazvatiiiiii
Pa stas spavat 12 sati, sunce sija.
Joj problema.
Joj problema.
- Vitamin C
#29 Re: Nemoj ga nazvatiiiiii
Mene stalno zove neka rumpalija i pita za Džina (a možda i džina). ''Je li Džin?'', ''Daj mi Džina.'', ''Gdje je Džin?'' i slično. Ne stignem joj odgovoriti, ali čujem nekakvu 'ardkor brdo romantiku u glasu, pa stoga noćima ne spavam. Golemi su to problemi. 
-
*mima*
#30 Re: Nemoj ga nazvatiiiiii
arzuhal wrote:Meni frka, ne mogu da spavam, a vi se zezate![]()
...nisam vam trebao ni govorit ništa..Ako neko ima sličan problem volio bih da podjeli iskustvo sa mnom
Hos da te nazovem?
- lolita_xx
#32 Re: Nemoj ga nazvatiiiiii
ni kad trebaslavkoimamodilera wrote:Zar nije divno kad ti je 16 i kad si zaljubljena curicaanyy wrote:hm zanima me kako uspjevate odoliti da ne nazovete decka ili curu nakon svadje onak kad znate da nebiste trebali da morate cekati da on ili ona vas nazove,kako gledati u mob i ne nazvati a tako silno ga zelite cuti i pomiriti se grrrrrrr bas je teskooooDusa slatka!
![]()
Ni kad treba, a kamoli sta drugololita_xx wrote:ja svakako nikad ne zovemnemam problema s tim
![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#33 Re: Nemoj ga nazvatiiiiii
bog dao sms
- burek_in_space
#34 Re: Nemoj ga nazvatiiiiii
Ja ga nazv'o....
...lepi Djole.

...lepi Djole.
- slavkoimamodilera
#35 Re: Nemoj ga nazvatiiiiii
Vidis da je u pravu onaj sto tvrdi da vi mozete duze istrpit' neg' milolita_xx wrote:ni kad trebaradije se strpim
-
Zoya
#36 Re: Nemoj ga nazvatiiiiii
Nazovi, raspravi sa njim, pomiri se ako mislis da se trebate pomiriti, ako ne mislite idi dalje i vozdra. Sve ce ti se kazati iz razgovora.
Ja bih ga nazvala da sam na tvom mjestu, jednostavno ne bih mogla da izrdzim a da ne raspravimo ono oko cega smo se zakacili.
Ja bih ga nazvala da sam na tvom mjestu, jednostavno ne bih mogla da izrdzim a da ne raspravimo ono oko cega smo se zakacili.
- sheilak
#37 Re: Nemoj ga nazvatiiiiii
Čuj nazvat'! I pogaziti ponos i dostojanstvo, pokazati mu da je nadmocniji!
NIkad!
NIkad!
-
Kwaheri
#38 Re: Nemoj ga nazvatiiiiii
arzuhal wrote:Meni frka, ne mogu da spavam, a vi se zezate![]()
...ako te tjesi...
ja neko jutro 10 propustenih poziva 037xxxxxx ...kontam "meazallah... gdje gori?"
..kad domalo opet...halohalo, jel Ruža? ...kazem yok ya, kad on kako nije ja iz Petrovca zovem...zubar mi treba
....zvao jos nekoliko puta al se meni vise ne da objasnjavat
-
Zoya
#39 Re: Nemoj ga nazvatiiiiii
Ama time ce mu samo dokazati da je zrela osoba i da se moze nositi sa tom svadjom. Ne vidim nista ruzno o tome.
-
pOZz
#40 Re: Nemoj ga nazvatiiiiii
Ako sam kriv, zovem prvi sigurno. Ako nisam, nikad prvi. 
- Ridjobrki
#41 Re: Nemoj ga nazvatiiiiii
Kwaheri wrote:arzuhal wrote:Meni frka, ne mogu da spavam, a vi se zezate![]()
...ako te tjesi...
ja neko jutro 10 propustenih poziva 037xxxxxx ...kontam "meazallah... gdje gori?"
..kad domalo opet...halohalo, jel Ruža? ...kazem yok ya, kad on kako nije ja iz Petrovca zovem...zubar mi treba(dedo neki)... kazem treba i meni, al zubarka Ruza nije na ovom broju... kazem, nemojte zvati ovaj broj ....kaze on pa ja nemam drugog...
![]()
....zvao jos nekoliko puta al se meni vise ne da objasnjavat
Nemoj se zajebavat' sa mojim zemljakom i ako te drugi put nazove neko iz Petrovca i kaže "skoči" a ti samo pitaj "koliko visoko?". Ne pitaj me ništa već uradi tako, ne znaš ti taj narod...
- slavkoimamodilera
#42 Re: Nemoj ga nazvatiiiiii
Vas glas iz Petrovca je mek, ali je zato batina tvrda!!Ridjobrki wrote:Nemoj se zajebavat' sa mojim zemljakom i ako te drugi put nazove neko iz Petrovca i kaže "skoči" a ti samo pitaj "koliko visoko?". Ne pitaj me ništa već uradi tako, ne znaš ti taj narod...
![]()
![]()
-
radiostar
#43 Re: Nemoj ga nazvatiiiiii
slavkoimamodilera wrote:Vas glas iz Petrovca je mek, ali je zato batina tvrda!!Ridjobrki wrote:Nemoj se zajebavat' sa mojim zemljakom i ako te drugi put nazove neko iz Petrovca i kaže "skoči" a ti samo pitaj "koliko visoko?". Ne pitaj me ništa već uradi tako, ne znaš ti taj narod...
![]()
![]()
- Ridjobrki
#44 Re: Nemoj ga nazvatiiiiii

P.S. Kako bih volio ovaj gif na avataru...
- Edukator
#45 Re: Nemoj ga nazvatiiiiii
kralju, sahu, idolu mojRidjobrki wrote:Ahhh... Od iskona je to pitanje mučilo više primate, još od doba kada je australopithecus jurišao na mamuta razmišljajući samo o tome da li po povratku iz lova on prvi treba baciti štap prema njoj ili čekati da ona to učini prva... Mnogi je Indijanac proveo sate nad hrpom lišća držeći kresivo u ruci dok je čeznutljivog pogleda gledao prema obližnjoj planini čekajući da ona prva pošalje dimni signal... Koliko je samo golubova pismonoša čekalo u niskom startu puštanje dok su njihovi vlasnici gubili duge sate u naduravanju i iščekivanju...
Očekivalo se da će se ljudski rod razvojem suvremenih komunikacijskih sredstava izdići iznad ovih i sličnih problema ali njihovo postojanje i dan danas potvrđuje kako tehnološki razvoj može promijeniti naš način života ali ne i nas same.
Što se tiče konkretnog odgovora na pitanje: piši Veseloj svesci.
popravi mi dan
ahahahahahah
- seljak_cojek
#46 Re: Nemoj ga nazvatiiiiii
Halo! O'Đe Ramiz. Jel' me ko tražio.arzuhal wrote:Neki dan, kasno popodne, srčem kahvu, rahatlook...Zvoni mobitel...
-Đe si!
-Molim?
-Ramize?
-Nije Ramiz, pog..
-tu-tu-tu
10 minuta later:
-Ramize?
-Nije Ram..
-tu-tutu
Poslije me VIŠE NIKAD nije nazvao!![]()
Sram ga bilo
Jel do mene, ne znam...
-
staza
#48 Smijeh kao lijek...
Havana, odličan prilog, al' ovo je mala maca kroz kakav smo smijeh mi prolazili ovih dana: kroz različite situacije...
Nek' nam se Milan Tarot vratio.
Uskoro počinje i 6-mjesečni Mjesečev Tranzit: pa, bit će već nešto.

Nek' nam se Milan Tarot vratio.
Uskoro počinje i 6-mjesečni Mjesečev Tranzit: pa, bit će već nešto.
- illuminated
#49 Re: Nemoj ga nazvatiiiiii
odgovor na postavljeno pitanje objavljujemo u nedjelju u emisiji "Muzicki Blatobran"....pardon...Tobogan.
- anais_nin
#50 Re: Nemoj ga nazvatiiiiii
arzuhal wrote:Neki dan, kasno popodne, srčem kahvu, rahatlook...Zvoni mobitel...
-Đe si!
-Molim?
-Ramize?
-Nije Ramiz, pog..
-tu-tu-tu
10 minuta later:
-Ramize?
-Nije Ram..
-tu-tutu
Poslije me VIŠE NIKAD nije nazvao!![]()
Sram ga bilo
Jel do mene, ne znam...