Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Nedeljko Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Da
157
86%
Ne
26
14%

Total votes: 183

Gerard

#326 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by Gerard »

Ovdje je tema Nemanja Supic - igrac utakmice protiv Turske, ali budale iskoriste svaku priliku za odbranu bolesne sujete i odma porede odnosno daju prednost nekom drugom golmanu tj. hoce reci da je on treba braniti kao sto su tvrdili prije utakmice. Ne vrijedi to njima (njemu) objasnjaviti, on uziva u tome da mu se pruza paznja, ko fol odgovara ga, ubjedjuje. Sta's ipak je jednom rekao istinu a to je da je ovo ipak samo forum inace bi ureal live takav fasung popio posle samo trece recenice da bi mahao zastavom BiH sa slikom Nemanje Supica na drugoj strani. Jeli Supic branio odlicno? Jeste? Jeli svi komentatori od Spahe do engleskih, spanskih, kineskih, turskih (you tube) o Supicu govere u superlativima? Pa cak i na onom video sto ga onaj postavi kao ko fol dokaz da Nemanja nije nista posebno. Sta hoces vise mamlaze? Sta uopste treba usporedba Supic i Begovica. Supic brani, i to vrlo dobro brani i branice dok tako brani pa taman da je dobio otkaz od Cekrcica a Begovic ili bilo ko da brani u Barceloni. Jeli Salihovic odigrao najbolju utakmicu u reprezentacije, zabio golcinu, trco, nabacivo, dodavo...otimao? Sta ima veze kako mu se zove pozicija gdje igra, ako je bio tako dobar, ako sam on kaze da mu to odlicno pase? Samo da je malo brzi, jebo ti Roberta Karlosa, Jarnija, Cigea...
On rekao prije utakmice da Salihovic ne treba igrati tu poziciju i jebo ti sve drugo, taman da je Salihovic spasio 6 sigurnih golova i 8 namjestio on bi rekao kako bi te cifre bile bar duple da je Sejo igrao ono sto je on predlagao. Zapis ili toljaga - nista drugo.
Pozdrav momci - "vidimo" se pred Estoniju.
black_and_red

#327 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by black_and_red »

Gerard wrote:Ovdje je tema Nemanja Supic - igrac utakmice protiv Turske, ali budale iskoriste svaku priliku za odbranu bolesne sujete i odma porede odnosno daju prednost nekom drugom golmanu tj. hoce reci da je on treba braniti kao sto su tvrdili prije utakmice. Ne vrijedi to njima (njemu) objasnjaviti, on uziva u tome da mu se pruza paznja, ko fol odgovara ga, ubjedjuje. Sta's ipak je jednom rekao istinu a to je da je ovo ipak samo forum inace bi ureal live takav fasung popio posle samo trece recenice da bi mahao zastavom BiH sa slikom Nemanje Supica na drugoj strani. Jeli Supic branio odlicno? Jeste? Jeli svi komentatori od Spahe do engleskih, spanskih, kineskih, turskih (you tube) o Supicu govere u superlativima? Pa cak i na onom video sto ga onaj postavi kao ko fol dokaz da Nemanja nije nista posebno. Sta hoces vise mamlaze? Sta uopste treba usporedba Supic i Begovica. Supic brani, i to vrlo dobro brani i branice dok tako brani pa taman da je dobio otkaz od Cekrcica a Begovic ili bilo ko da brani u Barceloni. Jeli Salihovic odigrao najbolju utakmicu u reprezentacije, zabio golcinu, trco, nabacivo, dodavo...otimao? Sta ima veze kako mu se zove pozicija gdje igra, ako je bio tako dobar, ako sam on kaze da mu to odlicno pase? Samo da je malo brzi, jebo ti Roberta Karlosa, Jarnija, Cigea...
On rekao prije utakmice da Salihovic ne treba igrati tu poziciju i jebo ti sve drugo, taman da je Salihovic spasio 6 sigurnih golova i 8 namjestio on bi rekao kako bi te cifre bile bar duple da je Sejo igrao ono sto je on predlagao. Zapis ili toljaga - nista drugo.
Ja jest jeben ovaj Gerard bez jednog r u imenu :D
klixober

#328 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by klixober »

Gerard wrote:Ovdje je tema Nemanja Supic - igrac utakmice protiv Turske, ali budale iskoriste svaku priliku za odbranu bolesne sujete i odma porede odnosno daju prednost nekom drugom golmanu tj. hoce reci da je on treba braniti kao sto su tvrdili prije utakmice. Ne vrijedi to njima (njemu) objasnjaviti, on uziva u tome da mu se pruza paznja, ko fol odgovara ga, ubjedjuje. Sta's ipak je jednom rekao istinu a to je da je ovo ipak samo forum inace bi ureal live takav fasung popio posle samo trece recenice da bi mahao zastavom BiH sa slikom Nemanje Supica na drugoj strani. Jeli Supic branio odlicno? Jeste? Jeli svi komentatori od Spahe do engleskih, spanskih, kineskih, turskih (you tube) o Supicu govere u superlativima? Pa cak i na onom video sto ga onaj postavi kao ko fol dokaz da Nemanja nije nista posebno. Sta hoces vise mamlaze? Sta uopste treba usporedba Supic i Begovica. Supic brani, i to vrlo dobro brani i branice dok tako brani pa taman da je dobio otkaz od Cekrcica a Begovic ili bilo ko da brani u Barceloni. Jeli Salihovic odigrao najbolju utakmicu u reprezentacije, zabio golcinu, trco, nabacivo, dodavo...otimao? Sta ima veze kako mu se zove pozicija gdje igra, ako je bio tako dobar, ako sam on kaze da mu to odlicno pase? Samo da je malo brzi, jebo ti Roberta Karlosa, Jarnija, Cigea...
:-)
Taman si sa ovim nickom dogurao koliko sam ti prognozirao.Ti jednostavno nisi u stanju normalno diskutovati.
Cafe Camargue

#329 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by Cafe Camargue »

ljudi poput komeba-e će uvijek biti na forumima, ljudi koje u stvarnom životu malo ko sluša
klixober

#330 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by klixober »

Cafe Camargue wrote:ljudi poput komeba-e će uvijek biti na forumima, ljudi koje u stvarnom životu malo ko sluša
Naravno,zato sto se u stvarnom zivotu slusaju Pasalic,Jashari,Dominkovic,menadzeri i ini kriminalci u svim sferama zivota.
vee-jay

#331 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by vee-jay »

komeba wrote: Smisao mog pisanja je da sam oduvijek zelio posjetiti Juznu Afriku,a nekako bih bah 2010. :wink:
ako nam se zelja ispuni vidimo se u JA :thumbup: :bih: :bih: :-D
Control panel

#332 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by Control panel »

BKrajina wrote:
Mahalac wrote:
Oi wrote:Nemanja, zasluzio si! :D
Image
Ovde joj Nemanja kaze:

..."je li dama za Lozu?"
:lol:

Opet ga lopta pogodila....Promijenice i prezime zbog nje i forumasa.....Sreckovic-Supic.......
ovu sam zensku vidio dan nakon tekme na aerodoromu. sama letjela za BG. glava joj je mogla biti i bolja, ali od glave pa dolje je stavrno dobra. jednio mi se ne svidja sto je stavila silikone svugdje gdje se moze staviti :D . grudi OK ali usne su joj ispale vrlo, vrlo lose. bila je u istoj ovoj jakni ITALIJA.
phillie

#333 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by phillie »

Zna Supic sta valja :)

Da smo pobjedili i da je Dzeko dao dva gola, sigurno bi bio junak susreta. Ovako, kada smo se u zadnjih 20 minuta branili da sacuvamo 1:1 i kada smo u tome uspjeli, naravno da ce za to najzasluzniji biti upravo Nemanja Supic!!! Odlicno je branio, nije bilo nekih nesuvislih izlijetanja, nije bilo da krene na loptu pa stane (kao sto Hasagic ima obicaj). Jedan sasvim solidan golman, koji je iskoristio svoju priliku i nametnuo se selektoru i nasim navijacima. Inace, status golmana je uvijek bio specifican, bilo u klubu bilo u reprezentaciji. Tu nema mnogo promjena, nema puno ni oscilacija, pa ni potreba za promjenom. Jedino situacije kao sto su povreda, parni kartoni ili 4-5 komada u mrezi mogu dovesti do promjene golmana i dati drugom priliku da se nametne.
Ja sam dosad Supiceve kvalitete samo jednom doveo u pitanje. To je bilo u prvoj utakmici protiv Belgije, kada je cini mi se u prvim minutama, kada su belgijanci bili u "opasnom napadu" (kako to sad smijesno zvuci) a Supic, valjda malo izgubljen stoji i "brani prostor izmedju lijeve stative i linije peterca. Rekoh, joj koga je ovo Ciro stavio na gol....Kasnije je Nemanja pokazao svoje kvalitete i razuvjerio me. Nemanja :thumbup: :bih:

Nemanjinca sa slike :thumbup: :thumbup: :thumbup: samo joj valja nabaviti legeinu trenerku, ova talijanska, ma ne ide brate :)
jazzer

#334 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by jazzer »

Helem, da zavrsimo diskusiju na ovu temu. Supic je potpisao za Timisoaru. Kako cujem
od vrsnih poznavalaca ove plemenite igre, put prema ovom klubu mu je trasira jos jedan sjajni BH golman koji
je ostavio dubok trag u Rumunskom fudbalu, Adnan Guso :-D . Rumunija, dakle, postaje omiljena destinacija za nase golmane :lol: .
Da ne duljim, i ovo je pokazatelj da je Supic jedan prosjecan golman koji je presretan transferom u Rumuniju.
Cafe Camargue

#335 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by Cafe Camargue »

jazzer wrote:Helem, da zavrsimo diskusiju na ovu temu. Supic je potpisao za Timisoaru. Kako cujem
od vrsnih poznavalaca ove plemenite igre, put prema ovom klubu mu je trasira jos jedan sjajni BH golman koji
je ostavio dubok trag u Rumunskom fudbalu, Adnan Guso :-D . Rumunija, dakle, postaje omiljena destinacija za nase golmane :lol: .
Da ne duljim, i ovo je pokazatelj da je Supic jedan prosjecan golman koji je presretan transferom u Rumuniju.
Presretan bi bio i ti, da znaš ko je Timisoara. Viceprvak Rumunije, jedne od najjačih liga Evrope (izuzimajući lige petice).

Supiću
jeza u ledja

#336 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by jeza u ledja »

Temisvar je dobar tim (sigurno bolji od Javora ili Anorthosisa, ili timova druge njemacke lige koji su se spominjali) samo je pitanje koliko ce stvarno braniti. Pretpostavljam da vec imaju dobre golmane za ovu sezonu, a i ne moze braniti u Evropi... :-?
A1fa

#337 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by A1fa »

Gerard wrote: Pozdrav momci - "vidimo" se pred Estoniju.
Posto se ko narucen javljas samo pred i poslije utakmica, da priupitam, Kolki ti je honorar za ovo piskaranje?? 8-) Mislim, pravi navijac je na ovakvim temam obicno motiviran strascu, dok se placenici vrlo lako sami otkrivaju. Cestitaj Munibu Bajram, napomeni mu da od sutra vise ne mora polovku krisom ispod kaputa potezat umotanu u jucerasnji Avaz :D
Inace, misija ,,Supic'' je za sve solidno zavrsena, nije kiksao u ovih par utakmica koje je odigrao, cak sta vise, uspio je da kao golman bude igrac utakmice na domacem terenu. Prodan je u Rumuniju, ali tesko da ce i tamo do statusa prvog golmana jer ispred ima reprezentativca Rumunije http://en.wikipedia.org/wiki/Costel_Pantilimon koji je naravno prvi izbor.
black_and_red

#338 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by black_and_red »

A jebo te qurac vidi ovo!

Hasagić spreman za Estoniju
Golman naše reprezentacije Kenan Hasagić oporavio se od ozlijede, te će biti spreman za predstojeće dvije utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, protiv Estonije i Španjolske.
Kenan Hasagić se potpuno oporavio i bit će spreman da brani protiv Estonije i Španjolske. To je odlična vijest. S druge strane, ne znam šta je sa Berberovićem. Moram ovih dana saznati hoće li moći biti sa nama u ove dvije utakmice, rekao je Blažević za Dnevni avaz.

Pa ovaj Ciro nije normalan ocam! :x

Hebo mu Hasagic sve.... pored Nemanje i Asmira on jos uvijek konta na ovu rupu od golmana koja nije branila vise od godinu dana i izjavljuje da je spreman :shock:

Nek mi neko kaze da Ciro ima pameti u glavi! :run:

Znam da Supa ne igra radi kartona ali dati Hasagicu ovakvom neutreniranom a kamoli bez tekmi u nogama prednost ispred Begovica je ravno samoubistvu!
Last edited by black_and_red on 25/09/2009 13:33, edited 1 time in total.
BarbaDue

#339 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by BarbaDue »

Hasagic je spreman za EST i ESP ko i moja nana Mujesira, nije ni sekunde vjeruj mi, neg' ga je hastra noge mu se tresu da ne izgubi mjesto u prvom timu. Vjerovatno se je razpekmezio Ciru.
A1fa

#340 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by A1fa »

BarbaDue wrote:Hasagic je spreman za EST i ESP ko i moja nana Mujesira, nije ni sekunde vjeruj mi, neg' ga je hastra noge mu se tresu da ne izgubi mjesto u prvom timu. Vjerovatno se je razpekmezio Ciru.
Ne znam sta se cudite, Ciro nam je svima do sad pokazao da ima neke u najmanju ruku cudne kriterije za prvih 11, ukljucujuci i golmane. ;) Ja samo znam jedno, Hasagic je dokazani kvalitet, ali nema tog golmana na svijetu koji moze nakon godinu dana pauze braniti isto kao da tu pauzu nije ni napravio! Uostalom, mislim da svi hocemo vise da vidimo i tog Begovica, Hasagic neka se lagano sprema za JAR, njegovo mjesto je najmanje upitno.
jeza u ledja

#341 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by jeza u ledja »

black_and_red wrote:A jebo te qurac vidi ovo!

Hasagić spreman za Estoniju
Golman naše reprezentacije Kenan Hasagić oporavio se od ozlijede, te će biti spreman za predstojeće dvije utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, protiv Estonije i Španjolske.
Kenan Hasagić se potpuno oporavio i bit će spreman da brani protiv Estonije i Španjolske. To je odlična vijest. S druge strane, ne znam šta je sa Berberovićem. Moram ovih dana saznati hoće li moći biti sa nama u ove dvije utakmice, rekao je Blažević za Dnevni avaz.

Pa ovaj Ciro nije normalan ocam! :x

Hebo mu Hasagic sve.... pored Nemanje i Asmira on jos uvijek konta na ovu rupu od golmana koja nije branila vise od godinu dana i izjavljuje da je spreman :shock:

Nek mi neko kaze da Ciro ima pameti u glavi! :run:

Znam da Supa ne igra radi kartona ali dati Hasagicu ovakvom neutreniranom a kamoli bez tekmi u nogama prednost ispred Begovica je ravno samoubistvu!
Pa ne pise da ce Hasagic sigurno igrati, vec samo da ce biti spreman da igra.
klixober

#342 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by klixober »

Hasagic je dobar golman,ali nije branio jako dugo,izgubio je mjesto u prvom timu i kad je bio zdrav,igra u prosjecnoj turskoj ekipi...nemam rijeci kojima bih izrazio ogorcenje ako bi on dobio prednost ispred Asmira.
Gerard

#343 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by Gerard »

komeba wrote:Hasagic je dobar golman,ali nije branio jako dugo,izgubio je mjesto u prvom timu i kad je bio zdrav,igra u prosjecnoj turskoj ekipi...nemam rijeci kojima bih izrazio ogorcenje ako bi on dobio prednost ispred Asmira.
Naj bolje je da djipis s'mosta, jer rijeci su tu suvisne. :lol:
Sto se tice dvojbe neoporavljeni Hasagic ili neiskusni Begovic, ne znam sta bi rekao. Kao ni pred utakmice sa Armenijom i Turskom, tako ni sada mi golmani ne ulijevaju povjerenje, daj Boze da pogrijesim kao sto sam onda pogrijesio u procjeni Supica. Mozda bi bilo dobro da pocne Begovic, iako nije pravo vrijeme za golmana - debitanta u utakmicu koja odlucuje o barazu. Ali kad se pogleda alternativa...sta je znam nemamo, nekog izbora.

A ti ces velis biti ogorcen, hehehe? Ease momak, ne obadaj se plaho, ti si da te podsjetim, samo navijac, a Ciro ima dovoljno kredita da odluku ipak prepustis njemu. Kako god odluci ti i ja cemo se moliti Bogu da to bude pravo rjesenje kao sto je do sada uglavnom bilo, jelte da hocemo :mrgreen:
lahor

#344 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by lahor »

komeba wrote:Hasagic je dobar golman,ali nije branio jako dugo,izgubio je mjesto u prvom timu i kad je bio zdrav,igra u prosjecnoj turskoj ekipi...nemam rijeci kojima bih izrazio ogorcenje ako bi on dobio prednost ispred Asmira.
Potpisujem.......Neznam zapravo sto se ova tema razvlaci po forumu...Nemanja je trenutno kralj..Begovic je drugi....a ovaj Hasagic isti kao i svi do sada uglavnom golmani iz Zelje i Sarajeva.Pun mi ih vise kufer, branili su samo zbog toga sto boljih nismo imali.....hvala ti Boze da su ta vremena prosla....sve kanta do kante...punili ih kako ko stigne...a svi brane po nekakvim turskim vukojebinama...bilo ne ponovilo se.... :bih: :bih: :bih: :bih:
Edin H.

#345 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by Edin H. »

Full Name Asmir Begovic
Birth Date June 20, 1987
Birth Place Serbia & Montenegro :D
Height 6' 6" (1.98m)
Weight 13.1 st (83 kg)
Age 22
Position Goalkeeper
Squad No 31

A onda sljedeca recenica

Bosnian-born Canadian footballer Asmir Begovic joined Portsmouth on a youth contract in 2003.

http://soccernet.espn.go.com/players/pr ... 85&cc=5739

Njima gore navedeno bas i nema razlike :-)
jeza u ledja

#346 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by jeza u ledja »

Protiv Estonije, posto nema Supica, Begovica bih na gol, Hasagica na klupu.
A1fa

#347 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by A1fa »

lahor wrote:
Potpisujem.......Neznam zapravo sto se ova tema razvlaci po forumu...Nemanja je trenutno kralj..Begovic je drugi....a ovaj Hasagic isti kao i svi do sada uglavnom golmani iz Zelje i Sarajeva.Pun mi ih vise kufer, branili su samo zbog toga sto boljih nismo imali.....hvala ti Boze da su ta vremena prosla....sve kanta do kante...punili ih kako ko stigne...a svi brane po nekakvim turskim vukojebinama...bilo ne ponovilo se.... :bih: :bih: :bih: :bih:
E jebi ga sad...Hasagic je do Zelje i Sarajeva dosao preko Kaknja i Visocke Bosne, on je odlican golman i u zapadnoj evropi ne brani samo iz jednog razloga-nije igrac iz EU. Nema tog kluba koji ce dovesti golmana iz BIH i time uzeti mjesto nekom napadacu kojeg mogu dovesti iz Brazila ;)
Ja se sjecam ,,milion'' utakmica gdje nas je Hasagic vadio i spasavao, Supic to uradi u jednoj i odmah se u njega kunete :roll:
vee-jay

#348 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by vee-jay »

nemere Hasagic braniti, nema sanse, pa covjek u medjuvremenu nezna ni kako lopta izgleda :-D :D
A1fa

#349 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by A1fa »

vee-jay wrote:nemere Hasagic braniti, nema sanse, pa covjek u medjuvremenu nezna ni kako lopta izgleda :-D :D
Da ne bude zabune, ne mislim ni ja da ga uopste treba pozivati za ove predstojece utakmice, jedino da bude ,,sa rajom'', ali i pljuvanje po njemu i neko likovanje zbog njegove povrede je takodjer van svake pameti. Ima vremena do JAR-a, neka udje u formu i neka pocne da brani za svoj klub, njegovi kvaliteti su provjereni i dokazani i on nije upitan.
vee-jay

#350 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by vee-jay »

A1fa wrote:
vee-jay wrote:nemere Hasagic braniti, nema sanse, pa covjek u medjuvremenu nezna ni kako lopta izgleda :-D :D
Da ne bude zabune, ne mislim ni ja da ga uopste treba pozivati za ove predstojece utakmice, jedino da bude ,,sa rajom'', ali i pljuvanje po njemu i neko likovanje zbog njegove povrede je takodjer van svake pameti. Ima vremena do JAR-a, neka udje u formu i neka pocne da brani za svoj klub, njegovi kvaliteti su provjereni i dokazani i on nije upitan.
nisam znao da sam ja pljuvao po njemu :-? covjek se ne moze vise ni nasalit' na ovom forumu :D 8-)
Post Reply