Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Nedeljko Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Da
157
86%
Ne
26
14%

Total votes: 183

Gerard

#301 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- svaka cast!

Post by Gerard »

drmadzija wrote:
komeba wrote: Ovo ameba bih kao ja trebao biti
Gerard wrote: Ako sam ja ovaj Avdo
Sto se ljudi prepoznase, a sve se ne zna ko je ko.
Dobrodosli u emisiju "Genitiv - Koga cega"
Nikada, ali bas nikada...na istom forumu nisam ima dva nicka ISTOVREMENO, pa da onda pruzam sam sebi potporu.
A genitiv (koga cega) od Komeba je Komebu :D
stranac2

#302 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by stranac2 »

Ja samo znam da je do dolaska Supica svaka visoka lopta u nas kazneni prostor bila sansa za protivnika.
I kada nam nisu mogli dati go bilo je samo trpaj u 16 i kad tad Hasagic napravi gresku.
Njegovo nije da briljira nego da kupi ono sto jedan golman treba da kupi a to on radi. Uliva covjek sigurnost odbrani.

Dobro su to skuzili Turci pa zadnju tekmu i nije bilo puno pokusaja sa strane nego sve kroz sredinu.

Ne bih imao srca momka izbaciti iz prvih 11 nakon ovakvih utakmica mada sam siguran da je Begovic jos bolji golman od njega.

Uglavnom blago nama sto vise nismo ovisni o "krhkom" i nesigurnom Hasagicu.
jeza u ledja

#303 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by jeza u ledja »

Tacno tako, ono sto cijenim kod Supica, a sto nekako raniji golmani nisu imali je - sigurnost.

To je ono sto sam vidio u ovih 5 utakmica. Sad kakav je inace, sha ja znam. :D
Šibicar

#304 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by Šibicar »

Da ne bude da samo kudim Supića,reći ću da su visoke lopte jedino u čemu je dobar jer nema izlijetanja u prazno...
klixober

#305 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by klixober »

Ono zbog cega je Supic prosjecan golman je da boksuje loptu,iako je moze uhvatiti.Tako se stvara nova opasnost,sansa iz igre ili kornera.
stranac2

#306 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by stranac2 »

komeba wrote:Ono zbog cega je Supic prosjecan golman je da boksuje loptu,iako je moze uhvatiti.Tako se stvara nova opasnost,sansa iz igre ili kornera.
Care Hasagic ne moze da dodje do lopte a kamoli da je izboksuje .... Ili sam senilan il nisi u pravu jer ja se ne sjecam da je ijednu izboksovao od kada ga gledam nego ono bas je poklopi onim rucerdama i jos legne na nju kao da je Pamela Andersson :D :D ....
klixober

#307 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by klixober »

stranac2 wrote:
komeba wrote:Ono zbog cega je Supic prosjecan golman je da boksuje loptu,iako je moze uhvatiti.Tako se stvara nova opasnost,sansa iz igre ili kornera.
Care Hasagic ne moze da dodje do lopte a kamoli da je izboksuje .... Ili sam senilan il nisi u pravu jer ja se ne sjecam da je ijednu izboksovao od kada ga gledam nego ono bas je poklopi onim rucerdama i jos legne na nju kao da je Pamela Andersson :D :D ....
Nisam ni rekao da je Hasagic puno bolji.
Gledao sam Begovica i na treningu reprezentacije i nekoliko utakmica za Portsmouth...vidi se odmah razlika u kvaliteti,samo mu treba jos malo prakse igranja.
ja.neron

#308 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by ja.neron »

i vad der sar dok nije napunio trideset i kusur često je mahao rukicama ko krilima
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#309 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by hrasno38 »

Ti si poceo takve gluposti pricati da ces postati pravi hit kvalifikacija i Svjetskog prvenstva u Africi. Svaki trener golmana ce ti preporuciti da ako nisi 100% siguran da ces uhvatiti loptu boksuj je ali sto dalje od svog gola. Ali nije problem u tome nego sti pricas nebuloze. Supic je u zadnjoj utakmici pohvatao podosta lopti u svom prostoru. Iz sata u sat, sa teme na temu ti skaces i pokusavas sta???? da nam pokazes da si ti zaboravljeni, nepravedno zapostavljeni ili ne znam ti sta... fudbalski strucnjak. Ides non-stop glavom kroz zid i protiv Cire i protiv reprezentacije i protiv vecine forumasa itd itd. Ja da imam takvo visoko misljenje o sebi i da smatram da sam toliki strucnjak u fudbalu budi siguran da bih nasao nacina da saopstim javnosti kako su svi budale a ja jedini pametan. Ponekad stvarno pomislim da si ti niko drugi nego Branimir Tulic, najbolji teoreticar i najgori trener sa ovih prostora.
Gerard

#310 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by Gerard »

Cini mi se da je boksovao samo jednu i to ono bas kad bi hvatanje bilo veliki rizik. Sto ljudi kazu naj bitnije je da se ne mora drhtati od pomisli ko ce nam braniti. Kad se samo sjetim Guse, Alaima, Nurkovica...pa i Hasagica. A kada covjek unaprijed odredi kako ce se prema nekome postaviti onda ne vrijedi nista, govori se protiv vlastith ociju. Sutra moze Supic primiti pacerske golove ali ce ostati upameceno da nas je on izvadio protiv Turske i vjerovatno donio baraz ili bar da se ne moramo vaditi protiv jedne Spanije.
NEMAAAAA-NJA SUPIC!!!!!!!!!!!!!!
Gerard

#311 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by Gerard »

hrasno38 wrote:
Ti si poceo takve gluposti pricati da ces postati pravi hit kvalifikacija i Svjetskog prvenstva u Africi. Svaki trener golmana ce ti preporuciti da ako nisi 100% siguran da ces uhvatiti loptu boksuj je ali sto dalje od svog gola. Ali nije problem u tome nego sti pricas nebuloze. Supic je u zadnjoj utakmici pohvatao podosta lopti u svom prostoru. Iz sata u sat, sa teme na temu ti skaces i pokusavas sta???? da nam pokazes da si ti zaboravljeni, nepravedno zapostavljeni ili ne znam ti sta... fudbalski strucnjak. Ides non-stop glavom kroz zid i protiv Cire i protiv reprezentacije i protiv vecine forumasa itd itd. Ja da imam takvo visoko misljenje o sebi i da smatram da sam toliki strucnjak u fudbalu budi siguran da bih nasao nacina da saopstim javnosti kako su svi budale a ja jedini pametan. Ponekad stvarno pomislim da si ti niko drugi nego Branimir Tulic, najbolji teoreticar i najgori trener sa ovih prostora.
Ja iskreno mislim da je on bolestan i da svi trebamo raditi na tome da mu se pomogne. Ja sam npr. kao mali djecak od 5-6 godina jurio za krpenjacom i zamisljao da sam Platini, Ziko, Maradona...cak sam cuo i huk tribina dok driblam Barezija, Peruzovica, Hatunica....Problem je kad se odrastao covjek ufura da je Murinjo, Hiddink, Chiro :)...pa cak i zasluzniji od njih sto je ovaj sasvim ozbiljno tvrdio ("za ovu reprezentaciju vise sam zasluzan ja nego Ciro" - to su njegove rijeci).
Dobro bi bilo prijatelju da ti obneses oko glave jedno 100 eura i da mi posaljes, ima ovdje kod mene neki hodza Jusuf, skida cini, odgoni sejtane...ma cuda covjek pravi. Zapis usijes na unutrasnju majicu i vjerujem da ce ti biti bolje do utakmice protiv Estonije pa ces na miru da pratis utakmicu i sa nama navijas za Bosnu - jednu jedinu.
Last edited by Gerard on 11/09/2009 23:46, edited 1 time in total.
klixober

#312 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by klixober »

hrasno38 wrote:
Sta se palis bezveze? Ovo je forum,svako ima pravo da iznese misljenje.Nema potrebe za licnim uvredama,posebno ne na fudbalskom forumu ako se ne slazemo oko taktike,postave,igraca.Ja se toliko,koliko si se ti nalozio na mene,ne nalozim ni na one dodikovce na politickom forumu,pa da ulazim u analize njihovih licnosti.
hrasno38

#313 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by hrasno38 »

Prvo ne palim se nego sam totalno cool jer sport je za mene kao sto sam nebrojeno puta nabrojao samo zabava. To ne znaci naravno da na nebuloze, ironiju i udaranje kontre protiv svega sto nema apsolutno nikakve podloge za takvo udaranje, treba citati i klimati glavom. Ja da se palim u ovom slucaju bi jedino stradao moj racunar a nisam lud da radi tebe razbijam svoju imovinu:) nije stvar ko se na koga lozi nego je stvar logike pisanja.Nije ovdje niko od nas fudbalski expert u to sam siguran ali citamo novine, gledamo TV, idemo na utakmice i sto je najvaznije vjerujem da nas velika vecina ima odlican vid a ti nas pokusavas zegati u taj vid. e vidis onda u tom slucaju gubi se normalna komunikacija i pocinje nesto sto se zove provokacija i koja izaziva srdzbu kod vecine forumasa. Covjece kad ce covjek cita jednostavno bude siguran da ti tu utakmicu nisi gledao nego da si je maksimalno slusao preko radija. skupi sve svoje postove na hrpu, skini negdje utakmicu, pogledaj je i vidjet ces koje nebuloze pises.
klixober

#314 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by klixober »

hrasno38 wrote:Prvo ne palim se nego sam totalno cool jer sport je za mene kao sto sam nebrojeno puta nabrojao samo zabava. To ne znaci naravno da na nebuloze, ironiju i udaranje kontre protiv svega sto nema apsolutno nikakve podloge za takvo udaranje, treba citati i klimati glavom. Ja da se palim u ovom slucaju bi jedino stradao moj racunar a nisam lud da radi tebe razbijam svoju imovinu:) nije stvar ko se na koga lozi nego je stvar logike pisanja.Nije ovdje niko od nas fudbalski expert u to sam siguran ali citamo novine, gledamo TV, idemo na utakmice i sto je najvaznije vjerujem da nas velika vecina ima odlican vid a ti nas pokusavas zegati u taj vid. e vidis onda u tom slucaju gubi se normalna komunikacija i pocinje nesto sto se zove provokacija i koja izaziva srdzbu kod vecine forumasa. Covjece kad ce covjek cita jednostavno bude siguran da ti tu utakmicu nisi gledao nego da si je maksimalno slusao preko radija. skupi sve svoje postove na hrpu, skini negdje utakmicu, pogledaj je i vidjet ces koje nebuloze pises.
Ne znam zasto se toliko palis ako kazem da je Supic prosjecan golman.Ti vjerovatno i ne znas zasto je dobio otkaz u Anorthozisu,nego se samo baziras na ove reprezentativne utakmice.Pretpostavljam da nisi ni posjecivao treninge reprezentacije da steknes malo bolji uvid.
I Guso je znao sjajno braniti za reprezentaciju,zahvaljujuci njemu smo skoro pobijedili protiv Spanije na njihovom terenu.Ali to ne znaci da je Guso ikada bio ista vise od prosjecnog golmana.
Na drugoj strani,Begovic ima potencijal da bude svjetska klasa.Sad da obrazlazem-nebitno,tema je o Supicu.Protiv Nemanje nemam nista,sve najbolje mu zelim,volio bih da me razuvjeri i da uskoro pocne braniti u nekom pravo dobrom klubu.
black_and_red

#315 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by black_and_red »

komeba wrote:
hrasno38 wrote:Prvo ne palim se nego sam totalno cool jer sport je za mene kao sto sam nebrojeno puta nabrojao samo zabava. To ne znaci naravno da na nebuloze, ironiju i udaranje kontre protiv svega sto nema apsolutno nikakve podloge za takvo udaranje, treba citati i klimati glavom. Ja da se palim u ovom slucaju bi jedino stradao moj racunar a nisam lud da radi tebe razbijam svoju imovinu:) nije stvar ko se na koga lozi nego je stvar logike pisanja.Nije ovdje niko od nas fudbalski expert u to sam siguran ali citamo novine, gledamo TV, idemo na utakmice i sto je najvaznije vjerujem da nas velika vecina ima odlican vid a ti nas pokusavas zegati u taj vid. e vidis onda u tom slucaju gubi se normalna komunikacija i pocinje nesto sto se zove provokacija i koja izaziva srdzbu kod vecine forumasa. Covjece kad ce covjek cita jednostavno bude siguran da ti tu utakmicu nisi gledao nego da si je maksimalno slusao preko radija. skupi sve svoje postove na hrpu, skini negdje utakmicu, pogledaj je i vidjet ces koje nebuloze pises.
Ne znam zasto se toliko palis ako kazem da je Supic prosjecan golman.Ti vjerovatno i ne znas zasto je dobio otkaz u Anorthozisu,nego se samo baziras na ove reprezentativne utakmice.Pretpostavljam da nisi ni posjecivao treninge reprezentacije da steknes malo bolji uvid.
I Guso je znao sjajno braniti za reprezentaciju,zahvaljujuci njemu smo skoro pobijedili protiv Spanije na njihovom terenu.Ali to ne znaci da je Guso ikada bio ista vise od prosjecnog golmana.
Na drugoj strani,Begovic ima potencijal da bude svjetska klasa.Sad da obrazlazem-nebitno,tema je o Supicu.Protiv Nemanje nemam nista,sve najbolje mu zelim,volio bih da me razuvjeri i da uskoro pocne braniti u nekom pravo dobrom klubu.

Zasto Tulicu protiv svoga udaras oca ti? Sta ti on toliko smeta?
hrasno38

#316 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by hrasno38 »

komeba wrote:
Ama momcino ovdje niko i ne tvrdi da je Nemanja Supic svjetska klasa!!! Ovdje je kompletna prica bazirana na tome da je momak sjajno branio na zadnje cetiri utakmice i da se Ciro nije zajebao sto ga je ostavio medju stativama. Bas mene briga sto je on dobio otkaz u Anorthozisu ovdje pricamo o njegovim odbranama u drzavnom dresu. Znas kad ljudima jednostavno nestane argumenata onda pocnu da izvlace stvari iz naftalina. Ama ne interesuje me njegova proslost izuzev ako nije kriminalac i ratni zlocinac a nije ni jedno ni drugo nego jedan sjajan i pozitivan momak. Vas nekoliko po ovom fudbalskom forumu da kako mozete na silu bi ubacili i Begovica i Medunjanina i sta ti ja znam vec koga. ne ide to tako kako ti mislis jer moram ti reci da nemas pojma o trenerskom poslu, ali bas nemas pojma. Nemam ni ja sto se tice fudbala ali sam bio kosarkaski trener i igrao sam skoro 17 godina kosarku i drukcije gledam stvari od tebe. Konkretno trener nikada ne moze znati kako cemu golman braniti i to je samo stvar dobre procjene u slucaju da u ekipi imas dva nova golmana. Ciro je sto se tice Supica ubo za 10 i tu se sva prica zavrsava. Evo sad sljedecu utakmicu vjerovatno ce biti konkurencija Hasagic i Begovic i ja bih bez razmisljanja stavio Begovica. Hasagic vise nije golman za kojeg se moze reci da je puzdan mada iskreno bar sto se mene tice to nije nikada ni bio. Vise sam volio vidjeti Gusu na golu nego Hasagica jer ok slozit cemo se Guso ima traljava istrcavanja ali nema onaj momenat zajebancije na terenu. Nemanja Supic nema niti sekunde tog momenta i vrlo je ozbiljan u svome poslu. Nema kluba ali momak svaki dan trenira sto je i pokazao na samoj utakmici svojim odlicnim odbranama. Begovic nema nista veci potencijal od Supica jer to sto brani sad u Portsmuntu je sticaj okolnosti a inace je tamo drugi golman.
Za svakog relanog navijaca Nemanja Supic je za sada No1 jer je to jednostavano zaradio na terenu i krajnje je bezobrazno tvrditi suprotno. Povisicu na platu i zahvalnice dobijas na osnovu uradjenog posla a ne na osnovu predpostavki kako ces ga raditi ubuduce. Ti jarane poceo ko Azira pa eto znas da ce Nemanja zabrljati.Pa naravno da ce zabrljati nije masina ali do sada zabrljao nije i nemas uopste razloga da pises kao sto pises.
klixober

#317 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by klixober »

hrasno38 wrote:[ Begovic nema nista veci potencijal od Supica jer to sto brani sad u Portsmuntu je sticaj okolnosti a inace je tamo drugi golman.
Begovic je mladi 6 godina,a vec brani u najjacoj ligi svijeta.Ok,rezervni je golman(standardnom golmanu engleske reprezentacije),ali Supic nema kluba uopste.
Moje misljenje je da je Begovic vec sada bolji golman od Supica,iz svih aspekata i tu diskusiju zavrsavam na tu temu jer mi je odavno vec ispod nivoa,umjesto argumentacije,licne uvrede i diskvalifikacije.

Nemanja Supic! :bih:
hrasno38

#318 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by hrasno38 »

komeba wrote:
hrasno38 wrote:[ Begovic nema nista veci potencijal od Supica jer to sto brani sad u Portsmuntu je sticaj okolnosti a inace je tamo drugi golman.
Begovic je mladi 6 godina,a vec brani u najjacoj ligi svijeta.Ok,rezervni je golman(standardnom golmanu engleske reprezentacije),ali Supic nema kluba uopste.
Moje misljenje je da je Begovic vec sada bolji golman od Supica,iz svih aspekata i tu diskusiju zavrsavam na tu temu jer mi je odavno vec ispod nivoa,umjesto argumentacije,licne uvrede i diskvalifikacije.

Nemanja Supic! :bih:
ja nisam nikada tvrdio da je Supic bolji od Begovica nego da je jednostavno iskoristio datu priliku i sve dok se ne pokaze i dokaze suprotno Supic je No1. Ako vec pratis toliko fudbal onda bi morao znati da put u jak klub vodi 50% zahvaljujuci tvojim dobrim odbranama a 50% dobrom menadzeru. Ali ok samo cu te napomenuti da je argumentacija uprao ono na cemu ti cijelo vrijeme padas i u konverzaciji sa mnom i u konverzaciji sa ostalim forumasima.
black_and_red

#319 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by black_and_red »

hrasno38 wrote:
komeba wrote:
hrasno38 wrote: Begovic nema nista veci potencijal od Supica jer to sto brani sad u Portsmuntu je sticaj okolnosti a inace je tamo drugi golman.
.
Ovo ne stoji al' nikako!

Tamo jeste drugi golman a u Portsmouthu biti drugi golman je sigurno bolje nego nemati klub nikako ili braniti u bilo kojoj slabijoj ligi u regiji! Tamo su samo treninzi jaci od utakmica u regiji! Na zagrijavanju kada je Begovic stao na gol vidjelo se da momak lezernije brani od Supica i ima kvalitet i jebeni potencijal naspram Supica! Frajeru ne mozes iz zajebancije dati gol, a zamisli da ga stavi na go a on zeljan dokazivanja!?

Bolji je Begovic za klasu od Nemanje to je sigurno! Samo dok stane medju stative i sve ce biti rijeseno oko toga ko je bolji od njih dvojice, u to sam siguran! A sto se Hasagica tice ja mu dok je ove dvojice ne bi dao prismrdit golu koliko je nepouzdan!
mostarac

#320 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by mostarac »

vazno je da se svi slazemo da je hasagic rupa :D

p.s. i ako se ne varam u spaniji nas nije vadio gusho nego tolja
jeza u ledja

#321 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by jeza u ledja »

i nemas uopste razloga da pises kao sto pises.
aaa, tu se varas. On ima razloga da tako pise. Zasto, zato sto je tvrdoglav i sujetan i zato sto uporno zeli dokazati da je bio u pravu u svojim predvidjanjima i idejama. On smatra da treba braniti Begovic, da treba igrati Stilic, da Salihovic ne moze na lijevom beku, da treba pozvati Medunjanina i Mujdzu, da Pjanic treba cijelo vrijeme igrati, a Muratovic ne treba nikako, da je Rahimic slab, te nadasve da Ibricic nema kvalitet za repku.

On to svoje misljenje nece promjeniti, makar cinjenice na terenu pokazivale nekad i potpuno suprotno od onog sto govori. Zato ce cekati prvi kiks (kao u 5 minuti nakon gola Emrea) da nam kaze kako je bio u pravu. To je i smisao svog njegovog pisanja.

Takodje, on tvrdi da su on, i slicni vise zasluzni za uspjehe repke nego Ciro(?!?) (i mada je dobio priliku da ispravi tu svoju glupost on ju je na sveopste ismijavanje ostalih ponovio). Sto je najsmjesnije, on taj svoj bizaran zakljucak zasniva na tvrdnjama koje u stvarnosti nemaju znacaja. Na primjer, kako on kaze, zahvaljujuci izmedju ostalog njemu, u repci danas igraju Stilic i Begovic. I to mu je argument za uspjeh repke, mada su zajedno njih dvojica odigrali 1 minutu. A na primjer za njega je Ciro nesposoban da bude selektor jer ne prati nase potencijalne reprezentativce. Pri tome zaboravlja koliko je ovoj repki upravo doprinjeo jedan totalni anonimus Nemanja Supic za kojeg dusebriznici poput njega nisu culi, a Ciro jeste.
black_and_red

#322 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by black_and_red »

mostarac wrote:vazno je da se svi slazemo da je hasagic rupa :D

Ma kak'a rupa, bunar :D
klixober

#323 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by klixober »

jeza u ledja wrote:
i nemas uopste razloga da pises kao sto pises.
aaa, tu se varas. On ima razloga da tako pise. Zasto, zato sto je tvrdoglav i sujetan i zato sto uporno zeli dokazati da je bio u pravu u svojim predvidjanjima i idejama. On smatra da treba braniti Begovic, da treba igrati Stilic, da Salihovic ne moze na lijevom beku, da treba pozvati Medunjanina i Mujdzu, da Pjanic treba cijelo vrijeme igrati, a Muratovic ne treba nikako, da je Rahimic slab, te nadasve da Ibricic nema kvalitet za repku.

On to svoje misljenje nece promjeniti, makar cinjenice na terenu pokazivale nekad i potpuno suprotno od onog sto govori. Zato ce cekati prvi kiks (kao u 5 minuti nakon gola Emrea) da nam kaze kako je bio u pravu. To je i smisao svog njegovog pisanja.

Takodje, on tvrdi da su on, i slicni vise zasluzni za uspjehe repke nego Ciro(?!?) (i mada je dobio priliku da ispravi tu svoju glupost on ju je na sveopste ismijavanje ostalih ponovio). Sto je najsmjesnije, on taj svoj bizaran zakljucak zasniva na tvrdnjama koje u stvarnosti nemaju znacaja. Na primjer, kako on kaze, zahvaljujuci izmedju ostalog njemu, u repci danas igraju Stilic i Begovic. I to mu je argument za uspjeh repke, mada su zajedno njih dvojica odigrali 1 minutu. A na primjer za njega je Ciro nesposoban da bude selektor jer ne prati nase potencijalne reprezentativce. Pri tome zaboravlja koliko je ovoj repki upravo doprinjeo jedan totalni anonimus Nemanja Supic za kojeg dusebriznici poput njega nisu culi, a Ciro jeste.
ovo je forum,halo,forum! :D Sta ste se iznervirali,kao da ce nesto uticati na igru sto bilo ko od nas napise :-)
Lako li je vama kad upijate sve sto ja napisem i toliko mi replicirate.

Smisao mog pisanja je da sam oduvijek zelio posjetiti Juznu Afriku,a nekako bih bah 2010. :wink:
klixober

#324 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by klixober »

mostarac wrote:vazno je da se svi slazemo da je hasagic rupa :D

moguce... :D
samo znam da je tu noc fantasticno branio(sto sigurno ne znaci da je ikada bio odlican golman).
elixiaboy

#325 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by elixiaboy »

pipi je ipak najjaci kojeg smo imali :D
http://www.youtube.com/watch?v=szq6Kkx1QQg
Post Reply