Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Supica ce da razgrabe na sve strane,da nam se ne uobrazi nedaj boze pored ovako lijepih dama i da nam ne ofali
Nemanja Supic je pokupio simpatije BH raje i jedan je od najzasluznijih za posljednje rezultate BH repke.Ja mu od srca zelim da ga kupi neki jaci tim i da nastavi svoju karijeru i unovci svoj trud jer je to zaista zasluzio.Svako dobro Supicu u tvojoj golmanskoj karijeri.
Gerard wrote:
Evo, ovi su me najmrzi...napise tonu gluposti i kada mu se argumentovano odgovora, kaze "nemoj mi se obracati". Pa sta ti mislis jadan, da solis pamet i valjas gluposti, a da niko ne reaguje. Ti si izgleda otiso u to WC na pocetku utakmice i nisi vise ni izlazio. Cuj, ako ga je lopta pogodila...bla, bla, blaaaaa. U situacijam jedan na jedan nema toga golmana koji nece ici da ga lopta pogodi, nece valjda cekati da igrac opuca u rashlje sa tro metra, a on da se onda izvije ko lasta. Instiktivno se baci, rastegne se u sirinu i duzinu sto vise moze pa sta bude. Nemanja je tako odbranio cisti gol, u situaciji kada je Turcin iz sredine izasao sam na pet metara ispred njega. Odbranio je jos tri suta sa ivice sesnaesterca kada je lopta isla tri metra od njega, u sami ugao - dvaput desno i jednom lijevo. Malo li je, ili je covjek trebao i gol zabiti da bi vam valjao. Koja bagra!!!!!!!!
Avdo Z.,Ohrane,Ćiro Zmaju,Steven GerRarde - dosadan si i sa tobom je svaka rasprava besmislena...btw. Supić nijednom nije imao situaciju 1 na 1 sa turskim igračima,da nisi pomiješao golmane,Nemanja je bio onaj u žutom dresu...
Gerard wrote:
Evo, ovi su me najmrzi...napise tonu gluposti i kada mu se argumentovano odgovora, kaze "nemoj mi se obracati". Pa sta ti mislis jadan, da solis pamet i valjas gluposti, a da niko ne reaguje. Ti si izgleda otiso u to WC na pocetku utakmice i nisi vise ni izlazio. Cuj, ako ga je lopta pogodila...bla, bla, blaaaaa. U situacijam jedan na jedan nema toga golmana koji nece ici da ga lopta pogodi, nece valjda cekati da igrac opuca u rashlje sa tro metra, a on da se onda izvije ko lasta. Instiktivno se baci, rastegne se u sirinu i duzinu sto vise moze pa sta bude. Nemanja je tako odbranio cisti gol, u situaciji kada je Turcin iz sredine izasao sam na pet metara ispred njega. Odbranio je jos tri suta sa ivice sesnaesterca kada je lopta isla tri metra od njega, u sami ugao - dvaput desno i jednom lijevo. Malo li je, ili je covjek trebao i gol zabiti da bi vam valjao. Koja bagra!!!!!!!!
Avdo Z.,Ohrane,Ćiro Zmaju,Steven GerRarde - dosadan si i sa tobom je svaka rasprava besmislena...btw. Supić nijednom nije imao situaciju 1 na 1 sa turskim igračima,da nisi pomiješao golmane,Nemanja je bio onaj u žutom dresu...
P.S.Evo ispravljam se imao je situaciju 1na1 u kojoj ga je igrač pogodio loptom,i tu se i sve te "bravurozne" intervencije,o kojima pričaš...
Gerard wrote:
stvarno je steta da ti kao takav strucnjak prdis po forumu, umjesto da budes selektor (ili barem skaut) nase reprezentacije (u sakrivanju kuglica, naravno)...
Šibicar wrote:
stvarno je steta da ti kao takav strucnjak prdis po forumu, umjesto da budes selektor (ili barem skaut) nase reprezentacije (u sakrivanju kuglica, naravno)...
Nisam nikakav stručnjak,ali istini treba pogledati u oči,pa eto ti na ovom videu iznad sve te strašne intervencije koje je imao i??
Šibicar wrote:
Nisam nikakav stručnjak,ali istini treba pogledati u oči,pa eto ti na ovom videu iznad sve te strašne intervencije koje je imao i??
ti si fakat totalno izgubljen. ono je sazetak od 2 i po minute, a i u njemu imaju 2-3 nemanjine odbrane, od kojih je jedna 1 na 1 (1:38). sam sebi skaces u usta, ionako te nisam smatrao za ozbiljnog sagovornika, sad vidim da si pravi lakrdijas.
Šibicar wrote:
ti si fakat totalno izgubljen. ono je sazetak od 2 i po minute, a i u njemu imaju 2-3 nemanjine odbrane, od kojih je jedna 1 na 1 (1:38). sam sebi skaces u usta, ionako te nisam smatrao za ozbiljnog sagovornika, sad vidim da si pravi lakrdijas.
Jesam li se ispravio za tu 1 na 1,gdje ga je igrač pogodio,a ti si kao ozbiljan sagovornik pun papanskih provokacija.Koji si lik,ljudi stavili na video sve najbolje prilike ali tebi treba sažetak cijele tekme u kojoj se vidi svaki dodir Nemanje sa loptom,pa i oni šutevi Turaka koji su jedva dolazili do gola,koje je on panterskim intervencijama skidao.
Šibicar wrote:
Jesam li se ispravio za tu 1 na 1,gdje ga je igrač pogodio,a ti si kao ozbiljan sagovornik pun papanskih provokacija.Koji si lik,ljudi stavili na video sve najbolje prilike ali tebi treba sažetak cijele tekme u kojoj se vidi svaki dodir Nemanje sa loptom,pa i oni šutevi Turaka koji su jedva dolazili do gola,koje je on panterskim intervencijama skidao.
Šibicar wrote:
Šibicar wrote:
Supica ce da razgrabe na sve strane,da nam se ne uobrazi nedaj boze pored ovako lijepih dama i da nam ne ofali
Nemanja Supic je pokupio simpatije BH raje i jedan je od najzasluznijih za posljednje rezultate BH repke.Ja mu od srca zelim da ga kupi neki jaci tim i da nastavi svoju karijeru i unovci svoj trud jer je to zaista zasluzio.Svako dobro Supicu u tvojoj golmanskoj karijeri.
Jel ovo ona pjevacica, ona mala sisata.. ako jeste Nemanja moze i kuci trenirat hvatanje lopti.. zna li ko je u pregovorima s nekim klubom??
Nije los Nemanja, solidan golman i nista vise od toga. Dobar u reprezentaciji, odlican protiv Turske i mislim da nismo izgubili nijednu tekmu sa njim
na golu ali je covjek bez kluba. Potpisao za kiprane koji su ga ispalili nakon sto se nisu plasirali u LP. Pod hitno treba pronaci klub
i redovno igrati, pojacao bi sebi samopouzdanje, vratio bi se u takmicarsku formu a takav bi nam najvise bio od koristi.
I nije bas da nije kriv ni za jedan primljeni go, treba se sjetiti pacerskog gola koji je primio protiv ''novinara'' na onoj, doduse prijateljskoj, utakmici.
Mozda je taj go i razlog za moj odredjeni skepticizam prema Nemanji ali, eto, vidjecemo ga jos.
I sta ce sad Nemandza, zavrsise tekme s Armenijom i Turskom, svi reprezentativci se vracaju u klubove, treniraju. Vikend ide, prvenstvene utakmice.
A jablan kuci sjedi.
Gdje zivi uopce?
Sad ce Munib i Jasari da ga vodaju ko malo dijete, ne bi li ga gdje utopili i uzeli sebi 100milja
Kako tipicno
Gerard wrote:
P.S.Evo ispravljam se imao je situaciju 1na1 u kojoj ga je igrač pogodio loptom,i tu se i sve te "bravurozne" intervencije,o kojima pričaš...
Na ovome videu nema mnogo vaznih detalja izmedju ostalog i tri veoma opasna udarca Turaka koje je Supic fantasticno odbranio. Nema ovdje cak ni one sanse Dzeke kad ga izvanredno uposlio Vladavic, niti one Muslimovica kada mu je dodao Misimovic. Ti ocigledno lazes da si gledao utakmici (nije cak ni u WC isao...) ili imas pileci mozak. Prvo si tvrdio da Supic nikada nije imao 1:1, a ispravio se posto si vidio na You Tube
Vidi navijaca i ....a, treba mu you tube da se podsjeti tako vaznih detalja samo dan posle utakmice. Ma ja cu svaki minut i sansu (nasu i njihovu) prilicno dugo pamtiti i vracati u mislima posebno ako se sta nedao dragi Bog izokrene (pu, pu, pu, pu). Nego, da se ja pitam ne bi nikad dozvolio nikome da na jednom forumu ISTOVREMENO koristi dva i vise nickova...Ameba, Sibica, Omega....bolesno.
Sam sam bio skeptican pred ove utakmice sto se golmana tice, cak se dvoumio, davao blagu prednost Begovicu, ali nakon njih mislim stvarno koji idiot treba da budem da ne vidim ono sto je ogromna vecina normalnih vidjela. Svaka cast Ciri, jos jednom je pokazao da ima njuh...i da ne ferma sta ce neko misliti o njemu, jer pazi - najlaksa solucija mu je bila staviti Begovica kao sto je vecina ocekivala. Da smo zbog Supica npr. fasovali utakmice na kakvoj bi vatri samo bio.
Gerard wrote:[Nego, da se ja pitam ne bi nikad dozvolio nikome da na jednom forumu ISTOVREMENO koristi dva i vise nickova...Ameba, Sibica, Omega....bolesno.
Ovo ameba bih kao ja trebao biti,zmaju,ciro,avdo,ohrane...
Mislim da si ti covjek koji drzi rekord po broju nickova na sa-x.
leo karan wrote:I sta ce sad Nemandza, zavrsise tekme s Armenijom i Turskom, svi reprezentativci se vracaju u klubove, treniraju. Vikend ide, prvenstvene utakmice.
A jablan kuci sjedi.
Gdje zivi uopce?
Sad ce Munib i Jasari da ga vodaju ko malo dijete, ne bi li ga gdje utopili i uzeli sebi 100milja
Kako tipicno
neka se prijavi za nadolazece novogodisnje turnire na male. ima li kakav bajramski turnir
Last edited by Luke Perry on 11/09/2009 20:46, edited 1 time in total.
Šibicar wrote:Avdo dosadan si i ne vrijedjaj!Za tebe je Supić bolji od Čeha,a za mene je ispodprosječan golman,i gotova priča!
Ako sam ja ovaj Avdo, onda da i odgovorim. Nigdje nisam tvrdio da je Supic bolji od Ceha, nisam cak ni tvrdio da je Supic dobar golman, vec sam tvrdio da nas je Supic izvadio na ove dvije utakmice, da je ove dvije utakmice (kao i nekoliko ranijih) branio veoma dobro cak odlicno, da je momak sasvim u redu, simpatican, skroman... Sta podrazumjevas pod vrijedjanjem? Za mene je vrijedjanje kad nas ti dodjes ubjedjivati u nesto sto smo svoim ocima gledali, lazes, petljas, dovijas se, mjenjas nickove...samo da bi zodovoljio sujetu. Bolesnu.
Gerard wrote:[Nego, da se ja pitam ne bi nikad dozvolio nikome da na jednom forumu ISTOVREMENO koristi dva i vise nickova...Ameba, Sibica, Omega....bolesno.
Ovo ameba bih kao ja trebao biti,zmaju,ciro,avdo,ohrane...
Mislim da si ti covjek koji drzi rekord po broju nickova na sa-x.
Oooo struchnjak sta ima. Cuj, ti bi trebao biti ameba Dobro, samo da znas da to ja nisam rekao. Nego reci der nam opet kako si ti zasluzniji od Cire ako se kvalifikujemo u baraz .