Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
dallton
#251 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
ko hoce medjusobno vrijedjanje pdf politika je otvoren, molim da obratite paznju na naslov teme
-
zimomor
#252 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
Bez obzira na razlicita misljenja na forumu o ovom momku, mislim da je Bilino polje sinoc skandiranjem njegovog imena i prezimena reklo misljenje koje je vjerovatno i najzastupljenije medju navijacima ove reprezentacije.
Dole nacionalisti, zivjela BiH!.
Dole nacionalisti, zivjela BiH!.
- Šibicar
#253 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- svaka cast!
Mislio sam da si ti normalniji od ove dječurlije,ako ništa odrasliji,i nemaš razloga da pjeniš .Supić je za mene loš i nesiguran golman,ima refleks k'o stara baba,niti jednu jedinu loptu pa ni plasiranu on ne može uhvatiti nakon šuta,da si malo bolje pratio bar bi to upratio.Vidjeće se kakav je golman kad nam naleti kakva ozbiljnija reprezentacija od Turske,Armenije i Belgije.Ali eto ako vi kažete da je on najbolji golman na svijetu i najzaslužniji što smo gdje jesmo,onda je to ok.Halo ba,pa on je dobio nogu iz trećerazrednog kluba nakon samo nekoliko mjeseci,da je toliko pouzdan i dobar koliko tvrdiš,zar bi se to desilo????I zaboli me neka stvar koliku popularnost imam na forumu,ionako nisam forumski psihopata koji je na forumu 24 sata,pa dame to interesuje,ali ako je forum za razmjenu mišljenja ja onda imam pravo da kažem svoje pa svidjelo se to tebi ili ne.A nisam nigdje ni rekao da se za nekog našeg golmana otimalo pola Evrope.I jes' eto ja mu želim sve najgore,a samo ti i tebi slični mu žele najboljehrasno38 wrote:
Mi smo fala bogu i zivi i bili (sto na utakmici sto pored malih i veilih ekrana) i vidjeli pa nam zato i nije jasno o cemu ti pricas. Ja ko ono od srca ti mu zelis sve najbolje:) Cuj brzo cemo se uvjeriti???? Za koliko golova je kriv taj covjek od kada je poceo da brani za BiH. Niti za jedan. Koliko samo utakmica izgubili sa njim na golu??? Niti jednu. Od te cetiri utakmice u dvije je bio igrac utakmice!!! Pa sta jos treba covjek da uradi da bi zadovoljio tvoje vrhunske kriterijume vrhunskog poznavaoca sporta. kakve veze ima otima li se ko za njega ili ne kad covjek dobro brani. Otimat ce se polako nakon ove utakmice. Za kojim se to nasim golmanom otima pola Evrope?????????? Ajde da te sad cujem a ne mozes uloziti kviska. Samo ti i onaj ociti provokator iz "Gluhe i corave Bukovice" niste u stanju da kazete da je covjek zasluzio cestitke. Ajde za onog mi je jasno vjerovatno mu pantalone prekratke ali sta je sa tobom??? Da nisi slucajno brat blizanac od Nosferatua????? Ili ipak si jedan od onih koji jedva cekaju da kazu "jesam li vam ja rekao" radi podizanja popularnosti i koeficijenta intelegencije nasparam nas maloumnih kojih je 50x vise nego tvojih istomisljenika. I sad mi svi budale a ti pametan!!! Nesto je tu naopacke.
-
pOZz
#254 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
Mene samo interesuje kako se za 4 utakmice postane dobar golman?
Alaim je branio 6 utakmica u Evropi i imao je veoma finih intervencija, boljih nego Supić, pa bih sad i on trebao u reprezentaciju?
Supić gdje god bude išao na pregovore, mora se u potpunosti pobrinuti da ti ljudi sa kojima bude pregovarao ne saznaju za njegovu avanturu u Anorthosisu i utakmicu protiv Petrovca, pogotovo u Nikšiću.
Alaim je branio 6 utakmica u Evropi i imao je veoma finih intervencija, boljih nego Supić, pa bih sad i on trebao u reprezentaciju?
Supić gdje god bude išao na pregovore, mora se u potpunosti pobrinuti da ti ljudi sa kojima bude pregovarao ne saznaju za njegovu avanturu u Anorthosisu i utakmicu protiv Petrovca, pogotovo u Nikšiću.
- and
#255 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- svaka cast!
stvarno pišete nebuloze.Šibicar wrote:Mislio sam da si ti normalniji od ove dječurlije,ako ništa odrasliji,i nemaš razloga da pjeniš .Supić je za mene loš i nesiguran golman,ima refleks k'o stara baba,niti jednu jedinu loptu pa ni plasiranu on ne može uhvatiti nakon šuta,da si malo bolje pratio bar bi to upratio.Vidjeće se kakav je golman kad nam naleti kakva ozbiljnija reprezentacija od Turske,Armenije i Belgije.Ali eto ako vi kažete da je on najbolji golman na svijetu i najzaslužniji što smo gdje jesmo,onda je to ok.Halo ba,pa on je dobio nogu iz trećerazrednog kluba nakon samo nekoliko mjeseci,da je toliko pouzdan i dobar koliko tvrdiš,zar bi se to desilo????I zaboli me neka stvar koliku popularnost imam na forumu,ionako nisam forumski psihopata koji je na forumu 24 sata,pa dame to interesuje,ali ako je forum za razmjenu mišljenja ja onda imam pravo da kažem svoje pa svidjelo se to tebi ili ne.A nisam nigdje ni rekao da se za nekog našeg golmana otimalo pola Evrope.I jes' eto ja mu želim sve najgore,a samo ti i tebi slični mu žele najboljehrasno38 wrote:
Mi smo fala bogu i zivi i bili (sto na utakmici sto pored malih i veilih ekrana) i vidjeli pa nam zato i nije jasno o cemu ti pricas. Ja ko ono od srca ti mu zelis sve najbolje:) Cuj brzo cemo se uvjeriti???? Za koliko golova je kriv taj covjek od kada je poceo da brani za BiH. Niti za jedan. Koliko samo utakmica izgubili sa njim na golu??? Niti jednu. Od te cetiri utakmice u dvije je bio igrac utakmice!!! Pa sta jos treba covjek da uradi da bi zadovoljio tvoje vrhunske kriterijume vrhunskog poznavaoca sporta. kakve veze ima otima li se ko za njega ili ne kad covjek dobro brani. Otimat ce se polako nakon ove utakmice. Za kojim se to nasim golmanom otima pola Evrope?????????? Ajde da te sad cujem a ne mozes uloziti kviska. Samo ti i onaj ociti provokator iz "Gluhe i corave Bukovice" niste u stanju da kazete da je covjek zasluzio cestitke. Ajde za onog mi je jasno vjerovatno mu pantalone prekratke ali sta je sa tobom??? Da nisi slucajno brat blizanac od Nosferatua????? Ili ipak si jedan od onih koji jedva cekaju da kazu "jesam li vam ja rekao" radi podizanja popularnosti i koeficijenta intelegencije nasparam nas maloumnih kojih je 50x vise nego tvojih istomisljenika. I sad mi svi budale a ti pametan!!! Nesto je tu naopacke.samo ti i tebi slični imate pravo da komentarišete golmane,igru,igrače i sve što se tiče reprezentacije,kao da je to vaša privatna reprezentacija,jer nedaj bože može se naći neko ko ne misli tako i odma belaj.
supić je iz anartozisa otjeran zajedno sa trenerom i još 4 pojačanja nakon ispadanja iz kvalifikacija za euro ligu .
supić je odlično branio na svakoj utakmici koju je branio.ne bih se složio da ima loš refleks.dopada mi se to što sve visoke lopte u 16 pokupi i to daje sigurnost i odbrani.
supić je sinoć odlično branio,a epitet igrača utakmice može podijeliti sa kolegom iz odbrane
- rota_laz
#256 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
Nedeljko Supić??????????
nek neko promijeni ono gore na anketi.
Nedeljko Nemanja Sup(er)ić
nek neko promijeni ono gore na anketi.
Nedeljko Nemanja Sup(er)ić
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#257 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- svaka cast!
Opet grijesis jer ja ne pjenim nego komuniciram sa tobom i sa ostalima na forumu. Da pjenim onda bih razgovarao sasvim drugacijim jezikom po cijenu bana mada to nije moj stil. Dakle ova tema nije posvecena Nemanji Supicu i njegovim odbranama iz pionira, pa onda iz srbijanske lige pa onda sa Kipra nego u utakmici BiH - Turska koju smo sinoc obojca gledali. Kad covjek napravi nesto dobro u bilo kojem poslu onda je ljudski mu cestitati i priznati da je to sto je napravio zaista dobro iz jednog prsotog razloga sto ljude pohvale i te kako motivisu da budu jos bolji. I stvarno ne znam kud ce ozbiljnija reprezentacija od Turske kad i ti i ja znamo da je ta reprezentacija iz gornjeg doma svjetske elite. Kakav refleks ima je jucer pokazao u situaciji koju sam ti ranije naveo ali ne moze ocekivati od golmana sa onolikom visinom da ima refleks macke kao sto je recimo imao Slobodan Janjus. Naravno niko ovdje ne smatra da je Nemanja svjetska klasa ali momak je jednostavno opravdao povjerenje i selektora i navijaca sto se moglo cuti na samom stadionu pred kraj utakmice. Eto da li je sad sreca ili nesreca ali protiv Estonije bi na golu vjerovatno mogli vidjeti i Asmira Begovica i nadam se da ce braniti jos bolje nego Nemanja i da ce njih dvojica uz Kenana Hasagica biti jedna zdrava konkurencija u nasoj reprezentaciji a Cirina slatka muka pred odlucujuce utakmice. Ja kako vidim situaciju mi sad imamo dva dobra golmana: Hasagica i Supica a nadam se da treci je isto tako dobar i da smo za duzi vrijeme rijesili to pitanje.Šibicar wrote:Mislio sam da si ti normalniji od ove dječurlije,ako ništa odrasliji,i nemaš razloga da pjeniš .Supić je za mene loš i nesiguran golman,ima refleks k'o stara baba,niti jednu jedinu loptu pa ni plasiranu on ne može uhvatiti nakon šuta,da si malo bolje pratio bar bi to upratio.Vidjeće se kakav je golman kad nam naleti kakva ozbiljnija reprezentacija od Turske,Armenije i Belgije.Ali eto ako vi kažete da je on najbolji golman na svijetu i najzaslužniji što smo gdje jesmo,onda je to ok.Halo ba,pa on je dobio nogu iz trećerazrednog kluba nakon samo nekoliko mjeseci,da je toliko pouzdan i dobar koliko tvrdiš,zar bi se to desilo????I zaboli me neka stvar koliku popularnost imam na forumu,ionako nisam forumski psihopata koji je na forumu 24 sata,pa dame to interesuje,ali ako je forum za razmjenu mišljenja ja onda imam pravo da kažem svoje pa svidjelo se to tebi ili ne.A nisam nigdje ni rekao da se za nekog našeg golmana otimalo pola Evrope.I jes' eto ja mu želim sve najgore,a samo ti i tebi slični mu žele najboljehrasno38 wrote:
Mi smo fala bogu i zivi i bili (sto na utakmici sto pored malih i veilih ekrana) i vidjeli pa nam zato i nije jasno o cemu ti pricas. Ja ko ono od srca ti mu zelis sve najbolje:) Cuj brzo cemo se uvjeriti???? Za koliko golova je kriv taj covjek od kada je poceo da brani za BiH. Niti za jedan. Koliko samo utakmica izgubili sa njim na golu??? Niti jednu. Od te cetiri utakmice u dvije je bio igrac utakmice!!! Pa sta jos treba covjek da uradi da bi zadovoljio tvoje vrhunske kriterijume vrhunskog poznavaoca sporta. kakve veze ima otima li se ko za njega ili ne kad covjek dobro brani. Otimat ce se polako nakon ove utakmice. Za kojim se to nasim golmanom otima pola Evrope?????????? Ajde da te sad cujem a ne mozes uloziti kviska. Samo ti i onaj ociti provokator iz "Gluhe i corave Bukovice" niste u stanju da kazete da je covjek zasluzio cestitke. Ajde za onog mi je jasno vjerovatno mu pantalone prekratke ali sta je sa tobom??? Da nisi slucajno brat blizanac od Nosferatua????? Ili ipak si jedan od onih koji jedva cekaju da kazu "jesam li vam ja rekao" radi podizanja popularnosti i koeficijenta intelegencije nasparam nas maloumnih kojih je 50x vise nego tvojih istomisljenika. I sad mi svi budale a ti pametan!!! Nesto je tu naopacke.samo ti i tebi slični imate pravo da komentarišete golmane,igru,igrače i sve što se tiče reprezentacije,kao da je to vaša privatna reprezentacija,jer nedaj bože može se naći neko ko ne misli tako i odma belaj.
Nije bit ko sta komentarise nego koliko iskreno komentarise jer ako ovdje 50 ljudi koji su sinoc gledali utakmicu zahvaljuje Supicu na fantasticnim odbranama, novine pisu o fantasticnim odbranama, na TV-u se hvale odlicne odbrane, a ovdje se nadju dvojica trojica koji tvrde totalno suprotno moras priznati da jednostavno nema logike i da svakome lici na najobicnije provociranje.
Naravno da ti imas pravo na svoje misljenje pa makar se ono i razlikovalo od svog svijeta, ono je tvoje i nikome ga ne daj.
-
Cafe Camargue
#258 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
Svi mi ovdje smo Supića gledali u tri-četri utakmice, i svi imamo isti uvid u njegove kvalitete. (čisto sumnjam da ga je iko pratio u Javoru)
To što su ga otpustili u Anorthosisu, nakon svega viđenog, mogu samo nazvat promašajem Kiprana. A stručnjaci, pogotovo Kiparski, znaju pogriješit
Šta je tu bilo, Bog dragi zna.
Elem, pričat o Supiću kao o nekom vrhunskom golmanu je besmisleno, iz prostog razloga što mu je 27 godina i što mu je vrhunac karijere klub iz Javora, a trenutno nema kluba.
Međutim, to što nije vrhunski ne znači da nije kvalitetan. Nije Casillas, Van Der Saar ni Ceh, ali bi mu sinoć čestitali i pobrojani.
Zato nema potrebe da se iko pravi pametan, da je stručniji išta od ostalih, živio bi od svojih mišljenja.
To što su ga otpustili u Anorthosisu, nakon svega viđenog, mogu samo nazvat promašajem Kiprana. A stručnjaci, pogotovo Kiparski, znaju pogriješit
Elem, pričat o Supiću kao o nekom vrhunskom golmanu je besmisleno, iz prostog razloga što mu je 27 godina i što mu je vrhunac karijere klub iz Javora, a trenutno nema kluba.
Međutim, to što nije vrhunski ne znači da nije kvalitetan. Nije Casillas, Van Der Saar ni Ceh, ali bi mu sinoć čestitali i pobrojani.
Zato nema potrebe da se iko pravi pametan, da je stručniji išta od ostalih, živio bi od svojih mišljenja.
-
O ye
#259 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
Ma momak je odlican! Bori se ko lav.
Evo i njega u jednoj reklami. EUFOR organizuje takmicenje u fudbalu za osnovce-
Evo i njega u jednoj reklami. EUFOR organizuje takmicenje u fudbalu za osnovce-
-
elSaik
#260 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
Hasagić i Begović su daleko kvalitetniji golmani. Realno gledajući, Supić nam je u repki treći golman, ali kao takav obavlja odličan posao, a to je jedino bitno.
-
klixober
#261 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
Skrivio je nekoliko golova protiv Crnogoraca zbog cega je Anothosis ispao iz Evrope.Cafe Camargue wrote:Svi mi ovdje smo Supića gledali u tri-četri utakmice, i svi imamo isti uvid u njegove kvalitete. (čisto sumnjam da ga je iko pratio u Javoru)
To što su ga otpustili u Anorthosisu, nakon svega viđenog, mogu samo nazvat promašajem Kiprana. A stručnjaci, pogotovo Kiparski, znaju pogriješit![]()
Nemanja je solidan golman.Kazu da ga trazi Mainz,iako mislim da je menadzerska suplja,ali nadam se da ce uskoro naci dobar klub i da ce nam napokon braniti i igrati oni koji su u formi,a ne oni koji se trebaju prodati.
- Deriguz
#262 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- svaka cast!
Zasto Supica??????????????????pOZz wrote:Koja?metar_drva wrote:da si gledao tekmu, vidio bi da je nemanja odbranio barem 3 cista gola
Supića je spasila stativa Arde Turana (da se o njemu ne pričaju hvalospjevi), te katastrofalna završnica Gokhana Gonula i Semiha Senturka.
ZASTO Supica?
Hajd malo bolje razmisli KOGA su spasili stativa i losa zavrsnica?
- PriNc_ba
#263 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
Ev ovako. glasao sam da nije igrac tekme jer ukoliko neko treba iz nase repke da bude to je salihovic. nije mu duznost da daje golove a zabio je! odigrao je dosta dobro u odbrani a jos bolje na protivnickoj polovini.
a sta je supic uradio ? radio je ono sto mu je posao a to je da brani i sprijeci da lopta prodje iza njega u gol
eh idemo ovak redom...
prilika pola minute prije gola se na neki nacin i ne moze svrstati u korisno jer smo odmah nakon toga primili gol i tu odbranu je odmah pokvario onom (NE)intervencijom kod gola. jer ja kako sam ucio od malih nogu dok sam trenirao a trenirao sam i za golmana i za napadaca i veznog i odbrambenog bar me tako Salko Niksic ucio, u onakvoj situaciji se golman nikako ne baca gornjim dijelom tijela na zemlju prvo nego se rascereci na sve strane i rukama i nogama (sto Supa nije uradio vec je legao i lopta prosla ispod njega). al eto nije se moglo nesh puno kod gola i nije kriv koliko spaha i ostali koji su bili na boku kad ih je neki turcin mahno ko levate.
i to je to za prvo poluvrijeme.
u drugom je imao tacno 3 intervencije koje nisu bile ni lagane ni teske vec ono bas na granici i da je tu primio golove bila bi njegova greska jer se od profesionalnih golmana ocekuje da odbrane ono sto je on odbranio. i turci jesu imali jos prilika ali sve je ili bilo izblokirano ili je otislo preko/pored gola ili je otislo u stativu
znaci supic po svim normalnim nekim argumentima i realnim nije zasluzio da bude igrac tekme.
po meni uz salihovica sinoc je rahimic odigrao standardno dobro ali iritantno neprimjetno pa ce onda "znalci" reci MA KAKAV RAHIMIC STA SI TI GLEDAO
ostali su bili ispod prosjeka izuzev jahica koji je standardno isto dobro odigrao
i btw xD u vedu i edina ko da su kakvi sejtani usli sta je ono onako. ne mogu ljudi jednostavne stvari da realizuju fkt nesh nije uredu
i mislim da treba vedi predloziti onaj broj na dresu da promijeni
kod njega je izgleda to prokletsvo da daje svaku 14-tu tekmu gol
hahahaha
Ovo je moje vidjenje zasluga za igraca tekme po kojem supic nista nije radio ekstravagantno mimo svog standardnog posla, a salih jeste i prema tome ak nista glasam protiv supica
i ne kazem da je bio los ili nesto slicno nego jednostavno u nasoj repki je bio makar jedan bolji od njega a to je Sead Salihovic
a sta je supic uradio ? radio je ono sto mu je posao a to je da brani i sprijeci da lopta prodje iza njega u gol
eh idemo ovak redom...
prilika pola minute prije gola se na neki nacin i ne moze svrstati u korisno jer smo odmah nakon toga primili gol i tu odbranu je odmah pokvario onom (NE)intervencijom kod gola. jer ja kako sam ucio od malih nogu dok sam trenirao a trenirao sam i za golmana i za napadaca i veznog i odbrambenog bar me tako Salko Niksic ucio, u onakvoj situaciji se golman nikako ne baca gornjim dijelom tijela na zemlju prvo nego se rascereci na sve strane i rukama i nogama (sto Supa nije uradio vec je legao i lopta prosla ispod njega). al eto nije se moglo nesh puno kod gola i nije kriv koliko spaha i ostali koji su bili na boku kad ih je neki turcin mahno ko levate.
u drugom je imao tacno 3 intervencije koje nisu bile ni lagane ni teske vec ono bas na granici i da je tu primio golove bila bi njegova greska jer se od profesionalnih golmana ocekuje da odbrane ono sto je on odbranio. i turci jesu imali jos prilika ali sve je ili bilo izblokirano ili je otislo preko/pored gola ili je otislo u stativu
znaci supic po svim normalnim nekim argumentima i realnim nije zasluzio da bude igrac tekme.
po meni uz salihovica sinoc je rahimic odigrao standardno dobro ali iritantno neprimjetno pa ce onda "znalci" reci MA KAKAV RAHIMIC STA SI TI GLEDAO
ostali su bili ispod prosjeka izuzev jahica koji je standardno isto dobro odigrao
i btw xD u vedu i edina ko da su kakvi sejtani usli sta je ono onako. ne mogu ljudi jednostavne stvari da realizuju fkt nesh nije uredu
Ovo je moje vidjenje zasluga za igraca tekme po kojem supic nista nije radio ekstravagantno mimo svog standardnog posla, a salih jeste i prema tome ak nista glasam protiv supica
- sklopljenost
#264 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
lik je odbranio sve što je se moglo/trebalo odbraniti. that's it!
nisu to bile neke majstorske parade, no šta je tu - tu je, ne?
a ovo za igrača meča, e to je vala sejo kinže-konže šahe ovo-ono salihović!!! šo jes jes!!!!
nisu to bile neke majstorske parade, no šta je tu - tu je, ne?
a ovo za igrača meča, e to je vala sejo kinže-konže šahe ovo-ono salihović!!! šo jes jes!!!!
-
MokeQc
#265 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
Pa mislim da je ovo postena analiza, u mnogome bih se slozio s tobom. Samo, koliko god njegov ucinak "standardno/banalno" izgleda, da je kiksao na samo jednoj odbrani otisli bismo k'o popisani iz Zenice. Salihovic je dao go iako mu to nije posao i svaka mu dala za to ! Ali ako ne da on, dace mozda Dzeko, mozda miske, ili neko drugi, ako jedan zakaze u napadu ne pusimo automatski. A golman ako kiksa, to je puno vaznije, on nam je zadnja nada.Po meni je velicina ne kiksati i jednostavne stvari, narcito na golu. Jer sta bismo imali od golmana koji brani nemoguce ako ce fasovat na obicnim intervencijama. Mozda treba spustit loptu i ne okivati ga u zvijezde, ali dosadasnji ucinak mu je prakticno bez greske i to treba postovati.PriNc_ba wrote:Ev ovako. glasao sam da nije igrac tekme jer ukoliko neko treba iz nase repke da bude to je salihovic. nije mu duznost da daje golove a zabio je! odigrao je dosta dobro u odbrani a jos bolje na protivnickoj polovini.
a sta je supic uradio ? radio je ono sto mu je posao a to je da brani i sprijeci da lopta prodje iza njega u gol![]()
eh idemo ovak redom...
u drugom je imao tacno 3 intervencije koje nisu bile ni lagane ni teske vec ono bas na granici i da je tu primio golove bila bi njegova greska jer se od profesionalnih golmana ocekuje da odbrane ono sto je on odbranio. i turci jesu imali jos prilika ali sve je ili bilo izblokirano ili je otislo preko/pored gola ili je otislo u stativu![]()
i btw xD u vedu i edina ko da su kakvi sejtani usli sta je ono onako. ne mogu ljudi jednostavne stvari da realizuju fkt nesh nije uredui mislim da treba vedi predloziti onaj broj na dresu da promijeni
kod njega je izgleda to prokletsvo da daje svaku 14-tu tekmu gol
hahahaha
Ovo je moje vidjenje zasluga za igraca tekme po kojem supic nista nije radio ekstravagantno mimo svog standardnog posla, a salih jeste i prema tome ak nista glasam protiv supicai ne kazem da je bio los ili nesto slicno nego jednostavno u nasoj repki je bio makar jedan bolji od njega a to je Sead Salihovic
Mislim da je tesko, narocito u BiH, u bilo kojoj sferi zivota, naci nekoga ko standardno obavlja ono sto mu je i posao, i iz tog razloga je takodje njegov ucinak vrijedan hvale. Na primjer, da nasa odbrana obavlja svoj standardni posao, u Zenici bismo uzeli sva tri boda.
Last edited by MokeQc on 10/09/2009 18:23, edited 1 time in total.
- Murat Sabanovic
#266 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
TESKO NEMANJI SAMO KADA NAPRAVI JEDNU GRESKU !!! do jucer na ovom forumu gotovo niko nije cuo za supica, a danas svi poznaju njegove golmanske nesposobnosti. naime, po vecini forumasa on ne posjeduje kvalitete jednog hasagica.zasto gospodo??? zato sto nema kluba ili zato sto ste navijaci zeljeznicara ili rudara iz kaknja?do sada ovaj momak je branio predobro i sa njim smo osvojili 10 bodova iz 4 utakmice,a kriv nije za nijedan gol. ne kazem da je supic bolji od hasagica,ali SIGURNO nije ni slabiji.
neki su vec poceli praviti za giljotinu za dzeku..navik'o bosnjo da gleda golove,pa kad dzeko ne zabije onda svi po njemu...
BICE U OVOJ REPREZENTACIJI JOS SALIHAMIDZICA....
ma nabijem ja nas navijace,nismo ni zasluzili bolji savez...treba nama jos usanovica,ija,colaka,pasa i ostalih smradova...
jos da dodam...nemanja je na dobrom putu da postane br.1, pa vi palamudite koliko hocete...a mozda i potpise dobar ugovor u BL.
neki su vec poceli praviti za giljotinu za dzeku..navik'o bosnjo da gleda golove,pa kad dzeko ne zabije onda svi po njemu...
ma nabijem ja nas navijace,nismo ni zasluzili bolji savez...treba nama jos usanovica,ija,colaka,pasa i ostalih smradova...
jos da dodam...nemanja je na dobrom putu da postane br.1, pa vi palamudite koliko hocete...a mozda i potpise dobar ugovor u BL.
- PriNc_ba
#267 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
aBd Dzeko i Vedo op dva gola uz odlicnu igru misketa i da onda malo splasne pritisak sa njih dvojice pogotovo s Vede.
Zao mi je momka pravo jer je na neki nacin rob ekipe. Al krenut ce ga aBd
a ak kiksamo protiv estonaca onda lagano misketa na giljotinu zbog sebicnosti sinoc
Zao mi je momka pravo jer je na neki nacin rob ekipe. Al krenut ce ga aBd
a ak kiksamo protiv estonaca onda lagano misketa na giljotinu zbog sebicnosti sinoc
-
BKrajina
#268 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
[quote="DelPiero"]Nemanja Supić je šupalj golman koji ima OGROMNU dozu sreće. Pa ljudi dragi, samo neko ko se ne razumije u fudbal će njegove dvije zadnje reprezentativne predstave okarakterisati kao odlične/fenomenalne/šta ste već pričali.. Pa kod svake (ali pazi - SVAKE) njegove odbrane u Armeniji i sinoć u Zenici njega je lopta bukvalno pogodila! ............
Nesto ga pocesto pogadja lopta
Nesto ga pocesto pogadja lopta
-
BKrajina
#269 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
Mahalac wrote:Ovde joj Nemanja kaze:Oi wrote:Nemanja, zasluzio si!![]()
..."je li dama za Lozu?"
Opet ga lopta pogodila....Promijenice i prezime zbog nje i forumasa.....Sreckovic-Supic.......
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#270 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
Nemanja, ... osuneti se Allaha ti, .... bit ces najbolji golman na dunjaluku, ....

- black_and_red
#271 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
Ja znam samo jedno a to je:
Dok smo imali Hasagica na golu pusili smo pacerske golove samo tako i gubili tekme! Sad kada je dosao Nemanja ja sam i zaboravio kad smo zadnji puta izgubili!
I jos nesto: Asmir Begovic je bolji golman i od Hasagica i od Supica i kada on stane na go, siguran sam da Ciro nece imati uopste potrebu da stavlja ovu dvojicu ni na klupu!
Bolesljivom i povredama sklonom golmanu Hasagicu dani u repki su odbrojani! Za njega nema vise mjesta u repki ni pod razno dok su ova dvojica tu!
Ako mu je ovo macka a ne neka photoshop zezancija onda ima u sta da udara kvalitetno
Dok smo imali Hasagica na golu pusili smo pacerske golove samo tako i gubili tekme! Sad kada je dosao Nemanja ja sam i zaboravio kad smo zadnji puta izgubili!
I jos nesto: Asmir Begovic je bolji golman i od Hasagica i od Supica i kada on stane na go, siguran sam da Ciro nece imati uopste potrebu da stavlja ovu dvojicu ni na klupu!
Bolesljivom i povredama sklonom golmanu Hasagicu dani u repki su odbrojani! Za njega nema vise mjesta u repki ni pod razno dok su ova dvojica tu!
Ako mu je ovo macka a ne neka photoshop zezancija onda ima u sta da udara kvalitetno
- Edin H.
#272 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
black_and_red wrote:Ja znam samo jedno a to je:
Mogao bi nam prodati utakmicu na SP protiv Italije
Nije ovoj vjerovati
-
mostarac
#273 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
Slazem se u potpunosti. Nemanja nije Kahn, ali je Nemanja dobar i spasio nas je i izvadio iz belaja vise puta.Murat Sabanovic wrote:TESKO NEMANJI SAMO KADA NAPRAVI JEDNU GRESKU !!! do jucer na ovom forumu gotovo niko nije cuo za supica, a danas svi poznaju njegove golmanske nesposobnosti. naime, po vecini forumasa on ne posjeduje kvalitete jednog hasagica.zasto gospodo??? zato sto nema kluba ili zato sto ste navijaci zeljeznicara ili rudara iz kaknja?do sada ovaj momak je branio predobro i sa njim smo osvojili 10 bodova iz 4 utakmice,a kriv nije za nijedan gol. ne kazem da je supic bolji od hasagica,ali SIGURNO nije ni slabiji.
Sto se tice Hasagica, mogu samo reci, da je u top 5 konkurenciji najvecih kloceva koji su igrali ikada za repku vise od 5 utakmica. Tu negdje sa Hrgovicem, Maleticem, Jakirevicem. Ne postoji neko kome Hasagic iza njegovih ledaj moze ulijevati sigurnost. On je jednostavno nestabilan golman. Odbranice nevjerovatne stvari, ali svaki korner sa Hasagicem je ko penal. Hasagic je covjek koji nikada nije znao izaci na centarsut tj. svaki centarsut je pola gola. Mislim da mu je veci procenat odbranjenih penala, nego procenat izvedenih kornera koji su isli na vrh peterca, a koji se nisu pretvorili u pogodak. Cak i unasoj ligi ima 4-5 golmana koji su bolji od Hasagica. Ljudi moji evo sto neko kudi Nemanju Supica, ali kuditi Nemanju, a iznad njega staviti Hasagica meni vrijedja zdrav razum. Najozbiljnije. Pa Hasagic je kloc nevidjeni i sasvim sigurno je zavrsio reprezentativnu karijeru. Ne znaci da nije igrao srcem, ali je kloc.
Jos nesto ovim genijima sto kude Supica da kazem. Pogledajte sta komsije pisu o Runji zadnje dvije tekme, a i njega je sve pogadjalo. Cak je i supic imao dvije parade u armeniji, a ona stativa turaka, bar koliko se moze viditi na TV, Supic je bio na toj lopti da je isla malo desno i po golu.
Jos jednom kazem Nemanja nije oliver kahn, al mi boljeg golmana nemamo i uzevsi u obzir kakvi su nam sve stajali na golu Nemanja je bolji od svih svojih prethodnika.
Nije golman ko odbrani nemoguce, pa ga primi iz kornera. Jebo takvog golmana, kad u toku utakmice imas 10 centarsuteva, a svaki ko penal.
p.s. ovaj kissinger je garant supicev komsija iz gacka, koji mu ne moze halalit sto brani za bih i sto mu nije jasno "zar mu ne znace nista srpstvo i sveti nikola"
- kreco hakija
#274 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?
kakav je hrvatski golman, valjal vam on išta, jel za petice? 
-
Gerard
#275 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- svaka cast!
Evo, ovi su me najmrzi...napise tonu gluposti i kada mu se argumentovano odgovora, kaze "nemoj mi se obracati". Pa sta ti mislis jadan, da solis pamet i valjas gluposti, a da niko ne reaguje. Ti si izgleda otiso u to WC na pocetku utakmice i nisi vise ni izlazio. Cuj, ako ga je lopta pogodila...bla, bla, blaaaaa. U situacijam jedan na jedan nema toga golmana koji nece ici da ga lopta pogodi, nece valjda cekati da igrac opuca u rashlje sa tro metra, a on da se onda izvije ko lasta. Instiktivno se baci, rastegne se u sirinu i duzinu sto vise moze pa sta bude. Nemanja je tako odbranio cisti gol, u situaciji kada je Turcin iz sredine izasao sam na pet metara ispred njega. Odbranio je jos tri suta sa ivice sesnaesterca kada je lopta isla tri metra od njega, u sami ugao - dvaput desno i jednom lijevo. Malo li je, ili je covjek trebao i gol zabiti da bi vam valjao. Koja bagra!!!!!!!!Šibicar wrote:Uredu je fgr,samo mi se nemoj više obraćati...metar_drva wrote:onda ti ne vidis dobro il nemas pojma o fudbalu.Šibicar wrote: Ja tekmu sagledao od početka do kraja bez da sam otišao u WC,ako ga je lopta koji put pogodila i ako su ga 10 puta spasili odbrambeni igrači koje je takodjer lopta pogadjala na putu ka golu,ne mora značiti da je odličan golman,ali eto ako ti i Spaho kažete drugačije ja vam vjerujem
Golman koji je klasa ne bi dobio nogu iz kluba za koji je tek potpisao nakon samo nekoliko mjeseci,posebno zato što je golman.
I da,očito da je pojam "komunikacija",za tebe i za mene "nebo i zemlja",jer ti očito smatraš da se svako treba složiti sa tvojim i Spahinim mišljenjem
ili odma ide ona "šta ti znaš,pojma ti nemaš,ne seri...itd"...
da si gledao tekmu, vidio bi da je nemanja odbranio barem 3 cista gola, al eto, ako ti kazes da ne valja, mora da si u pravu.
jos kazes da ne valja ciro i da s cirom nista dobrog nece bit? pa ti si klasican primjer osobe koja konstantno ima negativan stav i koja ce kad izgubi repka rec "e jesam vam reko da ne valja ciro?" (parafraziram osima starijeg).
nema sta, pravi si sarajevski papak koji sve omalovazava. i jedini dio u kojem se slazem s tobom je "šta ti znaš,pojma ti nemaš,ne seri...itd" sto ti opet mogu rec svijetla obraza.