car-x wrote:sto se mene tice, pored plavki se ne bih zapalio ni u sauni.. apsolutno me seksualno ne privlace.. ne izgledaju mi zenstveno, niti bilo sto drugo, sto bi bilo pozeljno u musko-zenskim relacijama..
plavuse, zdravo..

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
car-x wrote:sto se mene tice, pored plavki se ne bih zapalio ni u sauni.. apsolutno me seksualno ne privlace.. ne izgledaju mi zenstveno, niti bilo sto drugo, sto bi bilo pozeljno u musko-zenskim relacijama..
plavuse, zdravo..

super, pun pogodak... imam plavo, smedje, crne pramenove i kazu da nisam glupaMax.Cherry wrote:ja volim plave...i smeđe...
i crne...
sve dok su inteligentne i dok je dragi Bog s njima bio darežljiv pa im podario sve moguće pozitivne ženske afinitete...
pa bilo bi praaaaaaaaaaaaaavo dosadno da su svi ljudi isticar-x wrote:sto se mene tice, pored plavki se ne bih zapalio ni u sauni.. apsolutno me seksualno ne privlace.. ne izgledaju mi zenstveno, niti bilo sto drugo, sto bi bilo pozeljno u musko-zenskim relacijama..
plavuse, zdravo..

ma pravo je interesantna muska reakcija na plavushesana_t wrote:ovo sa plavusama je tacno - prosla sam kroz svoju blond fazu nedavno (razmisljam da se opet "blajham") - kad si plavusa niko te ne uzima zaozbiljno - i nema teske price - cak je i na poslu bilo lakse - plava kosa i osmjeh, malo dublji dekolte i voila sve se zavrsi... kad nesto bolje skontam mogla bih ja kod frizera ovaj vikend

edu wrote:bit ce najprije da ti pripadas porodici štuka..kriticarka_nikova wrote:Lijepe su plavuse....lijepe lijepe...Sheron Stoun je extra riba....ali i Salma Hayek je extra..............![]()
Jednoj skupini od ove dvije i ja pripadam ...![]()
![]()
Meni najbolje stoji izblajhano plava.....kazu tako sam najjebozovnijaanais_nin wrote:ma pravo je interesantna muska reakcija na plavushesana_t wrote:ovo sa plavusama je tacno - prosla sam kroz svoju blond fazu nedavno (razmisljam da se opet "blajham") - kad si plavusa niko te ne uzima zaozbiljno - i nema teske price - cak je i na poslu bilo lakse - plava kosa i osmjeh, malo dublji dekolte i voila sve se zavrsi... kad nesto bolje skontam mogla bih ja kod frizera ovaj vikendnpr meni licno su tamnoputije zene ljepse
talijanke, spankinje...onako crnokoso, zenstveno, egozoticno lijepo mi je uglavnom ljepse od stereotipnih plavki (ne mislim na pamet, nego onako one blijedolike plavushe tipa claudie shiffer)...
![]()
meni licno je najzabavnije bilo dok sam bila ridjai to vatreno crvena
kao takva sam bila mozda malo previse hiperaktivna...
medjutim kao plavushi su mi uglavnom prilazili pravo normalni frajeristo je velika prednost...ne znam kakva su iskustva drugih zena koje su mjenjale boje kose
ma ja mislim da to kod tebe nije samo zbog izblajhano plavemicika wrote: Meni najbolje stoji izblajhano plava.....kazu tako sam najjebozovnija![]()
![]()
I sama sam ti takvaanais_nin wrote:ma ja mislim da to kod tebe nije samo zbog izblajhano plavemicika wrote: Meni najbolje stoji izblajhano plava.....kazu tako sam najjebozovnija![]()
![]()
i ja sam vec dugo dugo plava
prirodno sam dosta svijetla pa mi dojadilo bakcat se sa extremnim promjenama
ja sam imala istu ovu crvenumicika wrote: Btw.ova zeMska....sa HM reklame......gori.Dobro joj stoji ova crvena![]()

nije isto plava i ofarbana, i nije isto plava s plavim ocima i plava sa neplavim ocima. i nije isto skandinavsko plava i balkansko plava - to su dvije razlicite rase. svedjanke imaju konfiguraciju glave sasvim drugaciju od nasih cura koliko god plava ona hepend da bude.anais_nin wrote:Svako malo neki clanak o tome kako za nekih 100 godina vise nece biti prirodnih plavusha na zemljinaravno mnogima to nije problem, sve dok je boje u tubi
Navodno, muskarci vise vole plavushe
sto je moguce, znam veliki broj muskaraca sa "plavka" fetishem
s druge strane, gledam onu temu o "Mrkim" i nekako mi se cini da u svijetu poznatih trenutno vladaju tamnokose
![]()
imaju li plavke neku prednost u zavodjenju muskaraca?je li testosteron slabiji na plavushe?
sindrom Marylin-ke?
Plavushe = sexipil? ili nizi IQ?
![]()
finska nije prava skandinavija i oni nisu ta rasa. prvenstveno mislim na dansku, svedsku i norvesku a u sirem smislu i na island, te na druge germanske zemlje.micika wrote:Bujrum u skandinaviju![]()
![]()
![]()
vala finkinje su fuj.....neka su plave ali su glomazne tito dragi![]()
ni malo zenstvenosti...vecinom visoke,krupne kosti.....oni bubrezni jastucici.Nedo bog nikome
![]()
nase bosanke su 100 puta boljeMada su meni italijanke najljepse....a i italijani
![]()
![]()
imamo slican ukusmicika wrote: nase bosanke su 100 puta boljeMada su meni italijanke najljepse....a i italijani
![]()
![]()
iz muske perspektive hvalospjeve o italijankama mogu pricati samo oni koji su talijanke vidjeli na slici. naime, premda ih ima jako lijepih one se puno manje jebu od svedjanki sto ce reci da su dosadne i konzervativne. a to ih znatno poruznjava u mojim ocima, iako sam imao nekoliko cura talijanki.micika wrote:Bujrum u skandinaviju![]()
![]()
![]()
ni malo zenstvenosti...vecinom visoke,krupne kosti.....oni bubrezni jastucici.Nedo bog nikome
![]()
nase bosanke su 100 puta boljeMada su meni italijanke najljepse....a i italijani
![]()
![]()
eh anais sto nisi mladja da ti rodim jednog takvog pa da ti ga damanais_nin wrote:imamo slican ukusmicika wrote: nase bosanke su 100 puta boljeMada su meni italijanke najljepse....a i italijani
![]()
![]()
ni ja nisam bas puno zenstvenih skandinavkih srela
![]()
![]()
talijani nisu za bacitpreferiram tamnopute likove
Meshtar wrote:Izgleda da se moram početi izdavati po prihvatljivim cijenama![]()
U jebote jesi ti zajebanslimmersex wrote:iz muske perspektive hvalospjeve o italijankama mogu pricati samo oni koji su talijanke vidjeli na slici. naime, premda ih ima jako lijepih one se puno manje jebu od svedjanki sto ce reci da su dosadne i konzervativne. a to ih znatno poruznjava u mojim ocima, iako sam imao nekoliko cura talijanki.micika wrote:Bujrum u skandinaviju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ruzno je reci, ali ja ruznijih ljudi od finaca nisam vidjela.micika wrote:Bujrum u skandinaviju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()