Neki to vole....plavo...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

mr2

Post by mr2 »

car-x wrote:sto se mene tice, pored plavki se ne bih zapalio ni u sauni.. apsolutno me seksualno ne privlace.. ne izgledaju mi zenstveno, niti bilo sto drugo, sto bi bilo pozeljno u musko-zenskim relacijama..

plavuse, zdravo..
Image

:D :D :D dje ce ti bolan dusa :D :D
laradnaat

Post by laradnaat »

plavuse nisu stvorene za ljubav vec za jedan animalisticki sex

a ne volim nista sto kratko traje, vise preferiram duze relacije koje su nekako punije
remake

Post by remake »

Max.Cherry wrote:ja volim plave... :-D i smeđe... :-D i crne... :-D sve dok su inteligentne i dok je dragi Bog s njima bio darežljiv pa im podario sve moguće pozitivne ženske afinitete... :D
super, pun pogodak... imam plavo, smedje, crne pramenove i kazu da nisam glupa
kriticarka_nikova

Post by kriticarka_nikova »

Lijepe su plavuse....lijepe lijepe...Sheron Stoun je extra riba....ali i Salma Hayek je extra.............. :-)
Jednoj skupini od ove dvije i ja pripadam ... :-D
enigma svijeta

Post by enigma svijeta »

Ja definitivno vise volim vidjeti lijepu crnokosu djevojku... ne podcjenjujem moc plave kose (nevinost, ljupkost, sex simboli), ali nikad mi plavusa ne moze biti zgodnija od neke tamnopute djevojke, sa izrazajnim crnim- smedjim ocima, jer je jednostavno morate primjetiti.. izazovne su i nekako mocnije...naravno ne mislim na ove danasnje umjetne crnke, fuj, odvratne su, vec one prirodne (koliko ih malo ima?)

Npr prelijepa Yamila Diaz
[/img]http://www.kmmod.net/ydiaz/swimsuit/original/ydss42.jpg
anais_nin

Post by anais_nin »

car-x wrote:sto se mene tice, pored plavki se ne bih zapalio ni u sauni.. apsolutno me seksualno ne privlace.. ne izgledaju mi zenstveno, niti bilo sto drugo, sto bi bilo pozeljno u musko-zenskim relacijama..

plavuse, zdravo..
pa bilo bi praaaaaaaaaaaaaavo dosadno da su svi ljudi isti :D i da se loze na isto :D interesantno mi je da ima jako dosta muskaraca koji su ili ili :D ono bas u puno slucajeva preferiraju ILI tamnokose ili plavke :D

i nisu sve plavke izblajhane glupace :D

Image
vedderedi

Post by vedderedi »

Plavuse se brze primjete, ali sam se uglavnom u crnke zaljubljivo.
edu

Post by edu »

kriticarka_nikova wrote:Lijepe su plavuse....lijepe lijepe...Sheron Stoun je extra riba....ali i Salma Hayek je extra.............. :-)
bit ce najprije da ti pripadas porodici štuka.. :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

sana_t wrote:ovo sa plavusama je tacno - prosla sam kroz svoju blond fazu nedavno (razmisljam da se opet "blajham") - kad si plavusa niko te ne uzima zaozbiljno - i nema teske price - cak je i na poslu bilo lakse - plava kosa i osmjeh, malo dublji dekolte i voila sve se zavrsi... kad nesto bolje skontam mogla bih ja kod frizera ovaj vikend :)
ma pravo je interesantna muska reakcija na plavushe :D npr meni licno su tamnoputije zene ljepse :D talijanke, spankinje...onako crnokoso, zenstveno, egozoticno lijepo mi je uglavnom ljepse od stereotipnih plavki (ne mislim na pamet, nego onako one blijedolike plavushe tipa claudie shiffer)... :D

meni licno je najzabavnije bilo dok sam bila ridja :D i to vatreno crvena :D kao takva sam bila mozda malo previse hiperaktivna...

Image

medjutim kao plavushi su mi uglavnom prilazili pravo normalni frajeri :D sto je velika prednost...ne znam kakva su iskustva drugih zena koje su mjenjale boje kose :D
micika

Post by micika »

edu wrote:
kriticarka_nikova wrote:Lijepe su plavuse....lijepe lijepe...Sheron Stoun je extra riba....ali i Salma Hayek je extra.............. :-)
bit ce najprije da ti pripadas porodici štuka.. :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

oplakah :lol: :lol:
micika

Post by micika »

anais_nin wrote:
sana_t wrote:ovo sa plavusama je tacno - prosla sam kroz svoju blond fazu nedavno (razmisljam da se opet "blajham") - kad si plavusa niko te ne uzima zaozbiljno - i nema teske price - cak je i na poslu bilo lakse - plava kosa i osmjeh, malo dublji dekolte i voila sve se zavrsi... kad nesto bolje skontam mogla bih ja kod frizera ovaj vikend :)
ma pravo je interesantna muska reakcija na plavushe :D npr meni licno su tamnoputije zene ljepse :D talijanke, spankinje...onako crnokoso, zenstveno, egozoticno lijepo mi je uglavnom ljepse od stereotipnih plavki (ne mislim na pamet, nego onako one blijedolike plavushe tipa claudie shiffer)... :D

meni licno je najzabavnije bilo dok sam bila ridja :D i to vatreno crvena :D kao takva sam bila mozda malo previse hiperaktivna...

Image

medjutim kao plavushi su mi uglavnom prilazili pravo normalni frajeri :D sto je velika prednost...ne znam kakva su iskustva drugih zena koje su mjenjale boje kose :D
Meni najbolje stoji izblajhano plava.....kazu tako sam najjebozovnija :lol: :lol: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

micika wrote: Meni najbolje stoji izblajhano plava.....kazu tako sam najjebozovnija :lol: :lol: :lol:
ma ja mislim da to kod tebe nije samo zbog izblajhano plave :D i ja sam vec dugo dugo plava :D prirodno sam dosta svijetla pa mi dojadilo bakcat se sa extremnim promjenama :D
micika

Post by micika »

anais_nin wrote:
micika wrote: Meni najbolje stoji izblajhano plava.....kazu tako sam najjebozovnija :lol: :lol: :lol:
ma ja mislim da to kod tebe nije samo zbog izblajhano plave :D i ja sam vec dugo dugo plava :D prirodno sam dosta svijetla pa mi dojadilo bakcat se sa extremnim promjenama :D
I sama sam ti takva :? Svijetla put :-? .....bila sam i tamno smedja....pa crvena...bas ona vatrena..sad mi je kosa boje meda.....salim se nikad nisam bila klasicna plavusa,ne stoji mi.Planiram se farbati u narandzasto :) ne onu drecavu,malo svjetliju varijantu.

Btw.ova zeMska....sa HM reklame......gori.Dobro joj stoji ova crvena :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

micika wrote: Btw.ova zeMska....sa HM reklame......gori.Dobro joj stoji ova crvena :D :D
ja sam imala istu ovu crvenu :D samo je pravo teska za odrzavat :roll: posebno kod osoba cija kosa lako svijetli :roll: ni ja nisam nikad bila izblajhano plava :D najljepse su mi prirodne nijanse (ili kad same od sunca posvijetle)...a njena mi je fenomenalna:

Image
slimmersex

#65 Re: Neki to vole....plavo...

Post by slimmersex »

anais_nin wrote:Svako malo neki clanak o tome kako za nekih 100 godina vise nece biti prirodnih plavusha na zemlji :roll: naravno mnogima to nije problem, sve dok je boje u tubi :D Navodno, muskarci vise vole plavushe :D sto je moguce, znam veliki broj muskaraca sa "plavka" fetishem :D s druge strane, gledam onu temu o "Mrkim" i nekako mi se cini da u svijetu poznatih trenutno vladaju tamnokose :D

imaju li plavke neku prednost u zavodjenju muskaraca? :D je li testosteron slabiji na plavushe? :D sindrom Marylin-ke? :D Plavushe = sexipil? ili nizi IQ? :D

Image
nije isto plava i ofarbana, i nije isto plava s plavim ocima i plava sa neplavim ocima. i nije isto skandinavsko plava i balkansko plava - to su dvije razlicite rase. svedjanke imaju konfiguraciju glave sasvim drugaciju od nasih cura koliko god plava ona hepend da bude.

ja volim ove skandinavsko plave upravo radi oblika glave i izgleda lica, a plava im kosa i oci najbolje leze na takav oblik lobanje i features lica. te su zene najljepse.

a ako nije germano-skandinavka onda boja kose ne igra nikakvu ulogu jer im je faca balkansko-istocnoevropska.
micika

Post by micika »

Bujrum u skandinaviju :D :D :D
vala finkinje su fuj.....neka su plave ali su glomazne tito dragi :D :D ni malo zenstvenosti...vecinom visoke,krupne kosti.....oni bubrezni jastucici.Nedo bog nikome :?
nase bosanke su 100 puta bolje :) Mada su meni italijanke najljepse....a i italijani :shock: :-) :-)
kriticarka_nikova

micika daj nemoj zezat.....pa kakve su svedjanke???kakve su estonke?Imal ista dobro gore il su sve debele?
slimmersex

Post by slimmersex »

micika wrote:Bujrum u skandinaviju :D :D :D
vala finkinje su fuj.....neka su plave ali su glomazne tito dragi :D :D ni malo zenstvenosti...vecinom visoke,krupne kosti.....oni bubrezni jastucici.Nedo bog nikome :?
nase bosanke su 100 puta bolje :) Mada su meni italijanke najljepse....a i italijani :shock: :-) :-)
finska nije prava skandinavija i oni nisu ta rasa. prvenstveno mislim na dansku, svedsku i norvesku a u sirem smislu i na island, te na druge germanske zemlje.
anais_nin

Post by anais_nin »

micika wrote: nase bosanke su 100 puta bolje :) Mada su meni italijanke najljepse....a i italijani :shock: :-) :-)
imamo slican ukus :D ni ja nisam bas puno zenstvenih skandinavkih srela :D :roll:

talijani nisu za bacit :D preferiram tamnopute likove :D
slimmersex

Post by slimmersex »

iz muske perspektive hvalospjeve o italijankama mogu pricati samo oni koji su talijanke vidjeli na slici. naime, premda ih ima jako lijepih one se puno manje jebu od svedjanki sto ce reci da su dosadne i konzervativne. a to ih znatno poruznjava u mojim ocima, iako sam imao nekoliko cura talijanki.
kriticarka_nikova

anais_nin wrote:
micika wrote: nase bosanke su 100 puta bolje :) Mada su meni italijanke najljepse....a i italijani :shock: :-) :-)
imamo slican ukus :D ni ja nisam bas puno zenstvenih skandinavkih srela :D :roll:

talijani nisu za bacit :D preferiram tamnopute likove :D
eh anais sto nisi mladja da ti rodim jednog takvog pa da ti ga dam :D
Meshtar

Post by Meshtar »

Izgleda da se moram početi izdavati po prihvatljivim cijenama :-D :-D
kriticarka_nikova

Meshtar wrote:Izgleda da se moram početi izdavati po prihvatljivim cijenama :-D :-D
:D
micika

Post by micika »

slimmersex wrote:
iz muske perspektive hvalospjeve o italijankama mogu pricati samo oni koji su talijanke vidjeli na slici. naime, premda ih ima jako lijepih one se puno manje jebu od svedjanki sto ce reci da su dosadne i konzervativne. a to ih znatno poruznjava u mojim ocima, iako sam imao nekoliko cura talijanki.
U jebote jesi ti zajeban :-) :D :D kakve veze sexovi imaju sa ljepotom i plavusama :?
Imao ti nekoliko talijanki :? pa mozda si ti njima bio dosadan.....pa im eto nije bilo do sexa :-? malo su zijevale :D :D :D
Misa mu,ovi muskarci sve svaljuju na zene....zene su krive za globalno zagrijavanje :D :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

Ruzno je reci, ali ja ruznijih ljudi od finaca nisam vidjela. :-? Fakat su sve zene isto da ih je odsjeklo od bukve i niko nije htio da ih doradjuje i smirgla. :lol: :lol:
Sto se tice italijanki nisu mi cure fine. Muskarci su puno ljepsi i puno vise gledaju do sebe. :-)

A sto se tice plavusa: ili su bas ruzne ili su prelijepe, tesko je naci nesto izmedju. :D U Norveskoj nisam vidjela veliki broj lijepih plavusa, vise ih je koje se farbaju 8-) ... Pjege, plava kosa, nikad ne mogu pocrniti pa sta god obuku ne stoji im pa da si pita. 8-)
Post Reply