Nekad poznati i priznati a danas PROPALI
Moderator: anex
-
StupskaBitanga
#26 Re: Nekad poznati i priznati a danas PROPALI
ja sam svoj kompjuter kupio u DNC-u i čuo sam da je ta firma propala tj maloprodaja ono malo što je bilo zdravo kupio ComTrade
-
strongwoman
#27 Re: Nekad poznati i priznati a danas PROPALI
Ako mislis na Bijelo Polje u Sandzaku, onda nije to to... Porijeklo vlasnika je Bijelo Polje kod Kaknjasinus wrote:Whitefield nastao od imena Bijelo Polje. Stvarno mi nije jasno zašto su oni propali...
- sinus
#28 Re: Nekad poznati i priznati a danas PROPALI
Ako misliš da sam mislio na Sandzak nije to...Mislio sam na Kakanjlejlatab wrote:Ako mislis na Bijelo Polje u Sandzaku, onda nije to to... Porijeklo vlasnika je Bijelo Polje kod Kaknjasinus wrote:Whitefield nastao od imena Bijelo Polje. Stvarno mi nije jasno zašto su oni propali...
P.S.
Moja parola je nikada ne pretpostavljaj
-
strongwoman
#29 Re: Nekad poznati i priznati a danas PROPALI
Dobra ti parola,, pa zato i pitam jesi li misliosinus wrote:Ako misliš da sam mislio na Sandzak nije to...Mislio sam na Kakanjlejlatab wrote:Ako mislis na Bijelo Polje u Sandzaku, onda nije to to... Porijeklo vlasnika je Bijelo Polje kod Kaknjasinus wrote:Whitefield nastao od imena Bijelo Polje. Stvarno mi nije jasno zašto su oni propali...![]()
P.S.
Moja parola je nikada ne pretpostavljaj
-
gurabija78
#30 Re: Nekad poznati i priznati a danas PROPALI
narucili smo svojevremeno 8 PC racunara, cekali 14 dana, dobili 6 razlicitih konfiguracija! izmedju ostalog, zato!sinus wrote:Whitefield nastao od imena Bijelo Polje. Stvarno mi nije jasno zašto su oni propali...
-
Eborg
#31 Re: Nekad poznati i priznati a danas PROPALI
Moja su iskustva uvijek bila pozitivna.mahalas505 wrote:Ne bih vala preporucio ovu firmu bilo zbog dobrog odnosa prema klijentima ili podrsci kada kupis njhov proizvod. Na kraju je to i dovelo do njihovog uspjeha na trzistu, ili ti pak propasti.Eborg wrote:Whitefield Computers - Ime samo kaže, radili širom BiH prodaju kompjuterske opreme. Meni u to vrijeme vrlo draga firma sa super cijenama i odnosom prema klijenteli.