Nekad poznati i priznati a danas PROPALI

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

StupskaBitanga

#26 Re: Nekad poznati i priznati a danas PROPALI

Post by StupskaBitanga »

ja sam svoj kompjuter kupio u DNC-u i čuo sam da je ta firma propala tj maloprodaja ono malo što je bilo zdravo kupio ComTrade
strongwoman

#27 Re: Nekad poznati i priznati a danas PROPALI

Post by strongwoman »

sinus wrote:Whitefield nastao od imena Bijelo Polje. Stvarno mi nije jasno zašto su oni propali... :roll:
Ako mislis na Bijelo Polje u Sandzaku, onda nije to to... Porijeklo vlasnika je Bijelo Polje kod Kaknja
sinus

#28 Re: Nekad poznati i priznati a danas PROPALI

Post by sinus »

lejlatab wrote:
sinus wrote:Whitefield nastao od imena Bijelo Polje. Stvarno mi nije jasno zašto su oni propali... :roll:
Ako mislis na Bijelo Polje u Sandzaku, onda nije to to... Porijeklo vlasnika je Bijelo Polje kod Kaknja
Ako misliš da sam mislio na Sandzak nije to...Mislio sam na Kakanj :D

P.S.
Moja parola je nikada ne pretpostavljaj :wink:
strongwoman

#29 Re: Nekad poznati i priznati a danas PROPALI

Post by strongwoman »

sinus wrote:
lejlatab wrote:
Ako misliš da sam mislio na Sandzak nije to...Mislio sam na Kakanj :D

P.S.
Moja parola je nikada ne pretpostavljaj :wink:
Dobra ti parola,, pa zato i pitam jesi li mislio :-)
gurabija78

#30 Re: Nekad poznati i priznati a danas PROPALI

Post by gurabija78 »

narucili smo svojevremeno 8 PC racunara, cekali 14 dana, dobili 6 razlicitih konfiguracija! izmedju ostalog, zato!
Eborg

#31 Re: Nekad poznati i priznati a danas PROPALI

Post by Eborg »

mahalas505 wrote:
Eborg wrote:Whitefield Computers - Ime samo kaže, radili širom BiH prodaju kompjuterske opreme. Meni u to vrijeme vrlo draga firma sa super cijenama i odnosom prema klijenteli. :(
Ne bih vala preporucio ovu firmu bilo zbog dobrog odnosa prema klijentima ili podrsci kada kupis njhov proizvod. Na kraju je to i dovelo do njihovog uspjeha na trzistu, ili ti pak propasti.
Moja su iskustva uvijek bila pozitivna. :) A što se imena tiče, čini mi se da se vlasnik prezivao Bjelopoljak.
Post Reply