Nedzad Brankovic, misljenja i komentari o njemu...

revolutia

Post by revolutia »

jojjj Duska NAJBOLJA SI!!!

evo ga Duska uzivo na BHT1 mezeti.. :D :D

bas mu prigovara da dok je bio direktor u zeljeznicama i energoinvestu, nista nije uradio, i ptiala ga je gdje ce vlada sa njim na celu investirati novac, on govori da kod kaknja treba pravit autoput

hahahahah

pa u zadnjih nekoliko godina nisu par kilometra napravili (a on bio ministar komunikacija) a sad hoce lafo da nastave...

cuj kakanj...pa Kakanj (i Posusje) ti u glavi majmune blentavi!

a kod supruge Grude na straznijici i prsima :D :D
reG

Post by reG »

@revolutia

Doktori su oni ne brini, pogotovo kad treba guliti kozu. Nije mi jasno samo kad stigose da spreme doktorate i doktoriraju... Za ovog drugog ne znam, ali Brankovic je bio na stotinu funkcija, od direktorskih, ministarskih, na saobracajnom fakultetu... kako su to opaki igraci. Sve slutim da ce biti gori od Hadzipasica, a mislio sad da od Hadzipasica gore ne moze. Isto je u RS... ona seoska varalica ih je zapalila, zamazat ce im eventualno malo oci, a odradjuje posao za sebe i neke interesne krugove. Prodaju im suplju kako je Ronhil "dobar ekonomista" :lol: i sl. a samo rasprodaje, iako jos nigdje praa. Sve i da ih ima, kao da je mudrost rasprodati :lol: Treba pogledati druge zemlje, npr. Sloveniju, svi se trude da zadrze sto vise u drzavnom vlasnistvu, bar da imaju kontrolu, a ovi rasprodaju boga oca i to predstavljaju kao uspjeh. Istu ce retoriku kao i Dodik preuzeti i Brankovic, samo me brine sta ce biti kada (ali i ako) budu razotkriveni. Nije sala.
Hendrix

Post by Hendrix »

Nedžad vam je dip.ing. građevine , konstrukterski smjer , radio je i prije rata na tunelima , očigledno se u njih razumije. Supersoničnom brzinom je magistrirao na saobraćajnom faxu ne znam koja tema , ali je doktorirao na istom faxu na temu kao neki menadžment Željeznica Federacije.Toliko o menadžerstvu.
Mislim da je najveće poniženje Energoinvest doživio kada mu je ovaj poltron došao na čelo , jedna od najjačih firmi u svijetu prije rata u oblasti dalekovoda i dođe mu ovaj mudonja na čelo , aferim.
Nek nam je Bog na pomoći sada s njim na čelu , toliko lopovluka je uradio i planira ih da to nije normalno , zadnjeg kojeg se sjećam je lobiranje da neka firma koja će njemu tušnut lovu provuče optički kabal željezničkom prugom kada im je on direktor bio.
:x
Ali ljudi su glasali , pa eto im fina i pametna čojeka.
atmel

Post by atmel »

revolutia wrote:taj covjek je radio i u zeljeznicama i u energoinvestu, i za vrijeme svog rada nista pametno nije uradio,nikakvog napretka, samo je omogucio da se pokrade sve!!!

on na ovo sve kaze, kako se mladim ljudima poput njega ne da sansa da napreduju, a on je olicenje korumpirane SDA i pola bosne i cinjenica je da su ga izetbegovici gurali svo vrijeme...

mislim da je on samo marioneta mocnih ljudi kojima on omogucava da rade svoj posao...

dodje mi da placem od muke, kad znam da sljedece 4godine ce nam se njegov blentavi osmijeh razmazivati po TV ekranima...

i da na kraju mislim , da je brankovic, iz svega gore izlozenog jedno obicno HLAdNO GOVNO...
i poserem mu se u po usta svako jutro pred dorucak :zzzz:
A od mene za ručak i večeru. :D :D
belay_djecko

Post by belay_djecko »

Ogorčen sam njegovim izborom na ovu funkciju. Pa jbt, taj čovjek je PREMIJER, hajd što je on nesposoban, to na jednu stranu... izabere savjetnike i eto svako može biti pametan, ali što je lopov, to je valjda u krvi...
Pasiflora

Post by Pasiflora »

Hendrix wrote:Nedžad vam je dip.ing. građevine , konstrukterski smjer , radio je i prije rata na tunelima , očigledno se u njih razumije. Supersoničnom brzinom je magistrirao na saobraćajnom faxu ne znam koja tema , ali je doktorirao na istom faxu na temu kao neki menadžment Željeznica Federacije.Toliko o menadžerstvu.

Na saobracajnom faxu moze doktorirati moja 80 godisnja potpuno nepismena komsinica Munevera, jedini je problem sto ne poznaje S. Cekica. :P
Jadni mi koji smo svesni sve bjede dicnog premijera, a blago onim (idiotima) koji su ga doveli - nikada nece shvatiti...
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Brankovic najveci zastitnik slovenackih interesa u BiH.

Covjek koji je slovencima prodao sve carinske terminale u FBiH i time je ucinio jedinom zemljom u svijetu gdje drzava renta prostor od strane firme za jednu od drzavnih sluzbi.

Inace Brankovic je posrednik kod svake transakcije gdje su slovenci super prosli a ova jadna drzava bila ostecena.

Najgore od svega je sto ce Brankovic nakon ovog mandata lagano u drzavni parlament pa ako Bog da za par godina i u Vijece Ministara, a mozda ga utrefi i da bude i drzavni premijer.

Gori od Brankovica su samo jos njegovi ministri.

:x :x :x :x
bil

#33 Pozdrav....

Post by bil »

Pozdrav!

Pa valjda vam je poznato kakve je probleme i nedoumice u BiH-u za vrijeme vladavine Gospodin Tihic uradio.Od ovog gospodina puno netrebate ocekivati.
Poznato je da svkoro u svim manje i srednje razvijenim drzvama politicari za vrijeme svoje vladavine pokusavaju do maxsimuma da uzmu sve ono sto im se pruza takao da ce i ovaj gospodin ako sto je Gospodin Tihic,Dodik i oni prije njih kao i oni posle njih da to urade.
Zao mi je samo sto su ljudi u BiH-u uspjeli da nasednu na politicko ispiranje mozga tj da nerazmisljaju i negledaju politicare kao ljude koji su se skolovali i usavrsavali kako u zemlji tako i u inostranstvu vec ih gledaju po imenu i prezimenu a po meni je to glupost.Od takvih osoba nikada nece zemlji doc nikakva fajda niti nafaka.
Koliko ja znam u Inostranstvu zivi puno mladih ljudi koji bi tu zemlju puno boljom za zivot napravili al na zalost kao da ih u BiH-u ne zele jer izgleda da imaju previse znanja i poznanstva te da nisu iskvareni kao oni.
Sve njaljepse..

Zalos za Politiku BiH-a
nineac

Post by nineac »

Kad pomislim na njega dobijem momentalno nagon za povracanjem. A kakva mu je vlada govori cinjenica da su u njoj Meliha Alic i Salko Obhodjas.
Jedino pozitivno sto ce se desiti jeste da situacija toliko ode u qrtz da ce mi amerika izdati papire, jer stvarno vise nema smisla nadati se dole necemu kada takav covjek dolazi na mjesto premijera!
Patron of Formello

Post by Patron of Formello »

Brankovic je samo dio bande lopovske koja ce nas oguliti u svom mandatu i gurnuti nas jos vise u propast i bijedu. :roll:
Ljigavac seoski.
mawerick

Post by mawerick »

jos da sanelu prasovic postavi za savjetnicu :-) :-) :-)
nineac

Post by nineac »

mawerick wrote:jos da sanelu prasovic postavi za savjetnicu :-) :-) :-)
:lol: :lol: :lol: :lol:
Corto Maltese

Post by Corto Maltese »

revolutia wrote:i jebem ti SDA koja omoguci ovakom krmku da nam bude premijer!!
SDA? To je ona stranka za koju je glasalo oko 600.000 Bosanaca i Hercegovaca na proteklim izborima?
Sarafcina

Post by Sarafcina »

pozitivan lik je taj Brankovic. Ne znam sto ga napadate. ;)
Ups... ja mislio vi pricate o Vuku. Sorry, na upadu.
Pasiflora

Post by Pasiflora »

nineac wrote:Kad pomislim na njega dobijem momentalno nagon za povracanjem. A kakva mu je vlada govori cinjenica da su u njoj Meliha Alic i Salko Obhodjas.
Jedino pozitivno sto ce se desiti jeste da situacija toliko ode u qrtz da ce mi amerika izdati papire, jer stvarno vise nema smisla nadati se dole necemu kada takav covjek dolazi na mjesto premijera!
Potpuno se slazem s tobom, ali nemoj bjezati, molim te. Ako svi odemo, ode zemlja u ... :(
Ipak mozda si u pravu: samo je jedan zivot, ko ima vremena traciti ga.
Corto Maltese

Post by Corto Maltese »

sitno wrote:
nineac wrote:Kad pomislim na njega dobijem momentalno nagon za povracanjem. A kakva mu je vlada govori cinjenica da su u njoj Meliha Alic i Salko Obhodjas.
Potpuno se slazem s tobom, ali nemoj bjezati, molim te. Ako svi odemo, ode zemlja u ... :(
Ipak mozda si u pravu: samo je jedan zivot, ko ima vremena traciti ga.
Jebeš zemlju u kojoj pameti nema!
kucuk

Post by kucuk »

E, narode u ovoj zemlji gdje ja zivim na tapetu je ovih dana PROGRAM VLADE, novine i novinari, forumi i televizija tabire sve stavku po stavku a predsjednika i ne spominju. A i kad o njemu pisu, pisu o njegovim ljubavnicama ili tako nesto. Program vlade je vazan.Ako je on dobar lahko ga je realizovati.
DUREX

Post by DUREX »

Tehnicki - jedna od najodvratnijih i najljigavijih i najpogubnijih kreatura u kratkoj samoubilackoj istoriji bosnjacke "politike". Istoriji, u kojoj se ta "politika" nije razvila dalje od stadija fetusa... i to fetusa s manom. (ili sto bi ovi SDA piljari rekli - "maHanom")

Onako, umjetnicki, u slobodnom stihu, na prvu - Zavrsna faza projekta zvanog sve-bosnjacka dzenaza.
(Zapocetog pustanjem Alije i mladomuslimana iz kaveza i osnivanjem SDA, a privedenog kraju dolaskom ovog ljigavog poluidiota)

Nedzad Brankovic... covjek sastavljen od niza NULA, dosao je kao tacka na I... (kao da hoce da nam kaze : IDIOTI!!)

Predlazem kolektivno samoubistvo... Uhvatimo se za ruke, pjevajmo(kurcu), i hop... Dalje, ja mislim, nema.
Last edited by DUREX on 05/04/2007 22:18, edited 2 times in total.
DONY

Post by DONY »

DUREX wrote:Tehnicki - jedna od najodvratnijih i najljigavijih i najpogubnijih kreatura u kratkoj samoubilackoj istoriji bosnjacke "politike". Istoriji u kojoj se ta "politika" nije razvila daljeod stadija fetusa... i to fetusa s manom. (ili sto bi ovi SDA piljari rekli "maHanom")

Onako, umjetnicki, u slobodnom stihu, na prvu - Zavrsna faza projekta zvanog sve-bosnjacka dzenaza.
(Zapocetog pustanjem Alije i mladomuslimana iz kaveza i osnivanjem SDA, a privedenog kraju dolaskom ovog ljigavog poluidiota)

Nedzad Brankovic... covjek sastavljen od niza NULA, dosao je kao tacka na I... (kao da hoce da nam kaze : IDIOTI!!)

Predlazem kolektivno samoubistvo... Uhvatimo se za ruke, pjevajmo(kurcu), i hop... Dalje, ja mislim, nema.

izvrsno. :thumbup:
haris ubleha

Post by haris ubleha »

DUREX wrote:Dalje, ja mislim, nema.
Ima, ima... u ovih 12 godina Bosnjaci stalno dokazuju da i od katastrofalnog uvijek moze... gore. 8) I onda se cudimo sto nam je polozaj, i kod nas i u svijetu, svakim danom sve losiji.
Pogledaj samo na ovom forumu koliko ima ovih koji bi "opet glasali za Harisa...", sto ce reci da bi sutra izabrali i nekog veceg Minhauzena od Lepog... samo ako bi lagao uvjerljivije i ljepse njihovom uhu... Ima ih jos koji zeljno cekaju da se okusaju u "izvrsnoj vlasti" - Mirnes, Osman Brka, Fatmir, Scepo Smradoncic, Sadik Bahtic, Zaim Backovic, ni ambicije Melihe Alic sigurno ne zadovoljava "pisljiva" ministarska fotelja u entitetskoj vladi...
Ima jedna lijepa stvar... niko sa strane nam nije kriv... sami pali, sami se ubili... :-D
nineac

Post by nineac »

haris ubleha wrote:
Ima, ima... u ovih 12 godina Bosnjaci stalno dokazuju da i od katastrofalnog uvijek moze... gore. 8) I onda se cudimo sto nam je polozaj, i kod nas i u svijetu, svakim danom sve losiji.
Pogledaj samo na ovom forumu koliko ima ovih koji bi "opet glasali za Harisa...", sto ce reci da bi sutra izabrali i nekog veceg Minhauzena od Lepog... samo ako bi lagao uvjerljivije i ljepse njihovom uhu... Ima ih jos koji zeljno cekaju da se okusaju u "izvrsnoj vlasti" - Mirnes, Osman Brka, Fatmir, Scepo Smradoncic, Sadik Bahtic, Zaim Backovic, ni ambicije Melihe Alic sigurno ne zadovoljava "pisljiva" ministarska fotelja u entitetskoj vladi...
Ima jedna lijepa stvar... niko sa strane nam nije kriv... sami pali, sami se ubili... :-D
Sta mislite bil ona bila gora od Brankovica!
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

nineac wrote:
haris ubleha wrote:
Sta mislite bil ona bila gora od Brankovica!
Bar ima sisu! :D
Kromvel

#48 Krivi su gradjani

Post by Kromvel »

Mozemo sada kritikovati Brankovica koliko hocemo al je jedna cinjenica da smo mi te ljudi birali,da smo njima dali svoj glas.Uvijek se nadam,pred izbore,da necemo napraviti iste greske ali se svaki puta isto desava.Uvijek isti ljudit,tj,iste stranke.Nama izgleda nije dobro 3 godine i 11 mjeseci,a onaj mjesec pred izbore nam bude dobro i opet glasamo za iste.Ogorcen sam bio poslije izbora jer se nije apsolutno nista promjenilo,jedini je izuzetak sto su gradjani nezadovoljni a mi smo te ljude birali,sada nek rade smo hoce MI SMO KRIVI.
sulesavic

Post by sulesavic »

Nismo mi njih birali. Biralo ih je onih 51% kojima je superfantastièno ovakvo stanje kakvo je. Onih preostalih 49%, kojima nimalo ne odgovara postojeæe stanje, glasa za neke druge. I ne uspijeva pobijediti.
rikardoreis

Post by rikardoreis »

revolutia wrote:i jebem ti SDA koja omoguci ovakom krmku da nam bude premijer!!

siva i bezlicna stranka, bez kompasa i ideja, koja izbacuje sve sivlje i bezlicnije kadrove...k tomu jos kriminalce, da prostis...

kakva politika, kakvi bakraci...obicna banda koja djeluje po svim mafijasim principima...ne samo SDA nego i vecina ostalih...cast rijetkim, postenim pojedincima...
Post Reply