Ma kome da se zalis, gdje ?
Svaki dan ista prica... cekam bar po 1h ( iako fino pise da autobus ide svakih 20minuta )...
Evo jedan od "ljepsih" primijera.... Prosle nedelje sam trebao otici na Ž.Stanicu da dignem jedan paket...i lagano pogledam red voznje,krenem 1h i 30minuta ranije !! Naravno nakon 1h cekanja...dosadilo mi je i platim taxi...
DAKLE ni rajlovackog a ni onoga iz reljeva...
E sad u povratku pravi spektakl... dodjem na stanicu, vidim autobus stize, putnici izlaze, reko super sad ce on krenuti, pogledam "RED" voznje kad ono pise da Rajlovacki krece za 5min.Pogledam na autobusu pise Reljevo...hajd dobro reko opet su se dogovorili jedan vozi a drugi odmara... sad ce on krenuti...
Kad izlazi onaj magarac iz one kucice i otrca da vozaca... nesto mu rece i vrati se... kaze "Ovaj vam nece ici pokvarene su mu kocnice skroz,ode on u garazu" a mene huja uhvati pocnem mu Bogarati nema sta nisam rekao, onaj narod sto je samnon cekao sute kao kakve pi*** a ovaj magarac meni kaze "Pa sta sad nema autobusa, hoces da te ja nosim?" Ja se onda "smirim" i kazem mu koji ku*** laze da mu kocnice ne rade kada je prije par minta dosao i izbacio putnike... Kaze on "Evo ti broj pa se zali nemam ja nista sa tim"... i tako jos sam mu koju lijepu rijec rekao...
On ode kad onaj narod na stanici "Jest' momak tako je upravu si ti 100%, uvijek oni preskacu" blabla.....
I sta cu na kraju opet platim taxi....
A inace je taj lik ljubazan ko' magarac... jednom prilikom jedna Žena ga je tako napala... kaze on "Sta cu ti je eno ti kamere idi se snimi"...
Pa ono... znam da lik samo radi svoj posao, ali zar mu nije u opisu posla i da komunicira sa MUŠTERIJAMA, a ne da se ponasa kao kakav klošar... fakat ga treba prebiti kao i one vozace... pa da vidimo onda kako ce preskati linije....
Ako hoces štrajk samo reci

ja cu prvi ležati nasred ceste...dosta je vise....
Da bar imamo vise izbora...nedaju centrotransu da vozi....