Živjela Bosna, živjela bratska Turska. U inat dušmanima.japin_mutapi wrote:polako hejteri srce če vam stradati od prevelike brige i sikiracije
evo jedna muzička numera za opuštanje
link
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Živjela Bosna, živjela bratska Turska. U inat dušmanima.japin_mutapi wrote:polako hejteri srce če vam stradati od prevelike brige i sikiracije
evo jedna muzička numera za opuštanje
link
JoseMujica wrote:sad mi je jasnija lakoća s kojom je Izmetbegović RBiH sahranio
jastuk1 wrote:JoseMujica wrote:sad mi je jasnija lakoća s kojom je Izmetbegović RBiH sahranio
Tvoji postovi su puni kompleksa, jada i mržnje.
a tvoji elementarnog nepoznavanja historije i ideoloških baljezgarijajastuk1 wrote:JoseMujica wrote:sad mi je jasnija lakoća s kojom je Izmetbegović RBiH sahranio
ma kako nije zato i dan danas pjevamo Jedna si jedinaBHCluster wrote:Izvinjene kolega za lapsus, koliko se meni cini da po mirovnom sporazumu Republika Bosna i Hercegovina je samo promijenila ime u Bosnu i Hercegovinu.JoseMujica wrote:ne Armiju RBiH već državu RBiH
Code: Select all
1. Continuation. The Republic of Bosnia and Herzegovina, the official name of which shall henceforth be "Bosnia and Herzegovina," shall continue its legal existence under international law as a state, with its internal structure modified as provided herein and with its present internationally recognized borders. It shall remain a Member State of the United Nations and may as Bosnia and Herzegovina maintain or apply for membership in organizations within the United Nations system and other international organizations.
Poezija wrote:Imali smo hajra od Austrije koja nam je napravila pruge, bolnice, škole,, zasadila sjeme Bošnjačke nacionalne svijesti koju su Turci zatrli, i zaštitla Bošnjačke ekonomske intrese
jebena analiza. vjerovatno mislis da su i komunisti samo koristili bih da razvijaju srbiju i hrvatskusaxxxovac wrote:a nacionalna svijest se diže tako što se zabranjuje jezik ?Joe McCarthy wrote:Poezija wrote:Imali smo hajra od Austrije koja nam je napravila pruge, bolnice, škole,, zasadila sjeme Bošnjačke nacionalne svijesti koju su Turci zatrli, i zaštitla Bošnjačke ekonomske intrese
Popravio sam ti post
bošnjački ekonomski inetresi su zaštićeni tako što je izvezeno hiljade hiljada tona razne rude, šume i ostalih prirodnih bogastava ? misliš da izgradnja Vijećnice to može pokriti ?
A prije toga palila Sarajevo i jos kazu vise ostalo od AustrijePoezija wrote:Imali smo hajra od Austrije koja nam je napravila pruge da izvozi svo prirodno bogastvo BiH u svoju državu
Uvlacenje u austrjski supak je sekularnosaxxxovac wrote:kako okupator može biti koristan, ako ne valjaju Turci kao okupator, a ne valjaju, što bi valjali Austrijanci ? ili je uvlačenje u jedan šupak (turski) kvislinštvo a uvlačenje u drugi šupak (austrijski) normalno i patriotski ?Cyrax wrote:Pored onako korisnog okupatora kao sto je Austrija, od koje smo nekog hajra imali, ovaj narod supak daje onom abortusu od "svjetske sile" i Erdogovedu. Nevjerovatno.
Budi kvisling, budi inteligentan kvisling. Ne mrtvi sadakaši.![]()
Doduse "onaj sa Kovaca" ih je naucio tome
Ideološki baljezgaš ti. Šta je trebao ne sahranit je nego je rodit u velikoj srbiji ili hrvatskoj ili muslimaniji? Znaš dobro ko bi onda čiji "izmet" skupljo, nakon genocida. Izmet jeste, da iskoristim tvoju bljuvotinu.JoseMujica wrote:a tvoji elementarnog nepoznavanja historije i ideoloških baljezgarijajastuk1 wrote:JoseMujica wrote:sad mi je jasnija lakoća s kojom je Izmetbegović RBiH sahranio