Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Vitez Koja

#301 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by Vitez Koja »

ultima_palabra wrote:
Vitez Koja wrote:Dnevni Avaz pokrenu hajku na Dusku Jurisic...Na njenoj strani nikog nije bilo
Ne izmišljaj... ovo nije istina.
I to što je Tadić (ne toliko) prikriveni velikosrbin ne znači da nije izmislio politički PR i krizni menadžment za Malićku i SDP... neće situacija nestati ukoliko zakopamo glavu u pijesak :-)
Neko ko je pokrenuo hajku na Dusku!? Sveti Petar, mozda!?
PR je divnaaaa stvar, pogotovo kada mu vjerujemo. Hoce li PR uhvatiti Mladic genocidasa...i nije on toliki velkosrbin, samo ja ne vidim neka njegova djela kojim se to njegovo veliko umanjiti. Nece nestati ni podrska Milokradu, ni Ratko Mladic, sve dok vjerujemo PR, nego vlastitim ocima. PR je zakopavanje glave u pijesak u ovom slucaju...
ultima_palabra

#302 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by ultima_palabra »

Vitez Koja wrote:
ultima_palabra wrote:
Vitez Koja wrote:Dnevni Avaz pokrenu hajku na Dusku Jurisic...Na njenoj strani nikog nije bilo
Ne izmišljaj... ovo nije istina.
I to što je Tadić (ne toliko) prikriveni velikosrbin ne znači da nije izmislio politički PR i krizni menadžment za Malićku i SDP... neće situacija nestati ukoliko zakopamo glavu u pijesak :-)
PR je divnaaaa stvar, pogotovo kada mu vjerujemo. Hoce li PR uhvatiti Mladic genocidasa...i nije on toliki velkosrbin, samo ja ne vidim neka njegova djela kojim se to njegovo veliko umanjiti. Nece nestati ni podrska Milokradu, ni Ratko Mladic, sve dok vjerujemo PR, nego vlastitim ocima. PR je zakopavanje glave u pijesak u ovom slucaju...
Ne to, nego da na njenoj strani nikog nije bilo... nisu sve reakcije mogle stati u jedan broj Oslobođenja :)

Što se tiče PR, on je neophodan jednoj političkoj stranci. Ne moramo ja i ti vjerovati, ali ima ljudi koji površno prate politiku i kojima će takav detalj ostati u glavi.
Vitez Koja

#303 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by Vitez Koja »

Sve je to lijepo, ali je svejedno je drug moj. Nije to dovoljno. Treba nam izjava SADA.[/quote]

Eto, ti izjave za sva vremena. Zena je dala izjavu i to davno. Njezin stav po tom pitanju je jasan.Ona je zauzela svoj stav o Srebrenici i to sasvim jasan.
Ako, se uspije u ovome, da se otjera MM, pitanje je samo ko ce biti sljedeci. Vidjeces, kako ce se kopati po porodicnim stablima sve tamo do srednjeg vijeka.[/quote]
Nije to nikakav srenji vijek, to je njen sin... Ne znam za tebe ali ja ocekujem od predsjednice skupstine sarajevskog kantona u po noci u po dana da se glasno i jasno ogradi od svega sta njen sin propagira ... Pa rekla nekad .. nek kaze opet.. Sta je problem ?
nemojmo se pravit ludi da to sto je njen sin nema nikakve veze s njom... nebi me iznenadilo da se malo dublje zakopa da su njegovo skolovanje vani placale sarajlije ?[/quote]

Bas mi interesuje, da li ce od NM njegovi, traziti da se ogradi od svoje majke. Nece, jer njima je dovoljno ono sta on pise i misli.Bas me interesuje sta bi on rekao da prokomentarse rad svoje mame.
Vitez Koja

#304 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by Vitez Koja »

PR je divnaaaa stvar, pogotovo kada mu vjerujemo. Hoce li PR uhvatiti Mladic genocidasa...i nije on toliki velkosrbin, samo ja ne vidim neka njegova djela kojim se to njegovo veliko umanjiti. Nece nestati ni podrska Milokradu, ni Ratko Mladic, sve dok vjerujemo PR, nego vlastitim ocima. PR je zakopavanje glave u pijesak u ovom slucaju...[/quote]
Ne to, nego da na njenoj strani nikog nije bilo... nisu sve reakcije mogle stati u jedan broj Oslobođenja :)

Što se tiče PR, on je neophodan jednoj političkoj stranci. Ne moramo ja i ti vjerovati, ali ima ljudi koji površno prate politiku i kojima će takav detalj ostati u glavi.[/quote]

Dobro, ja sam ovdje mislio na stranke. Nisam cuo tada ni SDP, ni jednu drugu stranku koja ce stati na stranu jednog dokazanog BH patriote.
VjecitiStudent

#305 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by VjecitiStudent »

Vitez Koja wrote:
jeza u ledja wrote:
Vitez Koja wrote: Zivi mi bili, pa vidjeli. Bice jos ovdje imena koja ce se spominjati.Hajka je ranije pocela, na kome ce se zavrsiti!? Ne znam, mozda ce nam i zatrebati ta solja i grah, jer izgleda samo tome i vjerujemo.
Hajka je uvijek postojala. Takve stavri u politici su normalne.
Samo je zalosno da ce predmet tih hajki biti ljudi ciji je stav o mnogim pitanjima konstantan. Dnevni Avaz pokrenu hajku na Dusku Jurisic...Na njenoj strani nikog nije bilo, ali zena imade pogresno ime, bez obzira sto se u ratu svojim djelovanjem pokazala sta misli i uz koga je. Ali, izjave izvinjenja su bitnije....
Skoro sve iste one kolege sa foruma koje ovdje prozivaju MM su branili i Duskino pravo na rad.
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... start=2050
S druge strane, stranka koja u ovom slucaju sramno cuti ni prstom maknula nije u Duskinu odbranu.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#306 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by KatarinaKosaca »

Banksy wrote:
plain vanilla wrote: Od Tadića dovoljno reci da se ne slaze s ocem i moze biti predsjednik drzave, a ona ne smije ni razmisljati o funkciji
:-)
dvostruka mjerila
Kakva dvostruka mjerila, pa tamo mu je plus što je očev sin, zato ga i vole :mrgreen:
Po meni, nije on daleko od oca, al druga je to tema ...
@banky, ona je pobrkala mene i tebe. Ja sam nešto u tom smislu napisala, a kako je navikla forumati kolektivno, a ne individualno, mislila je da ti obavezno dijeliš isto mišljenje.

Dakle, ja sam napisala i to mislim da je dovoljno od MM da kaže da ne dijeli isto mišljenje sa svojim sinom i tu sam kao primjer takvog čina navela primjer Borisa Tadića.
Ipak, ja sam isti odnos prema djeci nekoga zastupala i kada se pisalo o sinu Brankovića, o sinu S Silajdžića ili o bratancu H Silajdžića. Ostali koji sad zdušno brane principe da netko želi protjerati Srbe? :?
palermo

#307 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by palermo »

Bloger wrote:Pokusajte suditi o djelima doticnih.

Pa, zar nije Nebojša Malić "djelo" svoje majke Mirjane! Ona ga je odgajala, s njom je rastao, od nje je učio, na nju se ogledao! Naravno da majka ne moćže odgovarati za postupke svoga sina, ali ovdje se na radi o postupcima nego o vrijednosnim sudovima i stavovima koji se usvajaju godinama.
Kad pročitam ovakav komentar, postane me strah...........djelo svoje majke Mirjane.......podsjeća me na ono do koljena sedmog........
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#308 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by plain vanilla »

Naravno da forumam kolektivno, pa nemam ni protiv koga ista licno, pa da sad nekoga posebno prozivam za nesto, pricam o temi, i svemu napisanom na temi, a ne o forumasima individualno.

Napisati da se ona nije smjela ni kandidirati jer ima odmetnutog sina je presmijesno..Dok s jedne strane visoki duznosnik BiH Dodik negira genocid, njemu to vise niko i ne zamjera (neka ga, neka prica), zena se ne smije kandidirati jer ima sina koji negira genocid? Zasto je to Dodiku oprosteno?
KatarinaKosaca

#309 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by KatarinaKosaca »

plain vanilla wrote:Napisati da se ona nije smjela ni kandidirati jer ima odmetnutog sina je presmijesno..Dok s jedne strane visoki duznosnik BiH Dodik negira genocid, njemu to vise niko i ne zamjera (neka ga, neka prica), zena se ne smije kandidirati jer ima sina koji negira genocid? Zasto je to Dodiku oprosteno?
:-) :-) Zaista ti treba crtati. Stavila si @Banksy u tastaturu ono što nije napisala. Ona nije spominjala Borisa tadića, nego ja. A onda si nju optužila za duple standarde. :D . Ako ih već tražiš, možeš ih naći puno, nranvno (dvojnih kriterijuma). isti nikovi koji sad pišu da MM treba da uradi ništa, su pisali "isto" :D , o nečijim drugim sinovima.
plain vanilla

#310 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by plain vanilla »

KatarinaKosaca wrote:
plain vanilla wrote:Napisati da se ona nije smjela ni kandidirati jer ima odmetnutog sina je presmijesno..Dok s jedne strane visoki duznosnik BiH Dodik negira genocid, njemu to vise niko i ne zamjera (neka ga, neka prica), zena se ne smije kandidirati jer ima sina koji negira genocid? Zasto je to Dodiku oprosteno?
:-) :-) Zaista ti treba crtati. Stavila si @Banksy u tastaturu ono što nije napisala. Ona nije spominjala Borisa tadića, nego ja. A onda si nju optužila za duple standarde. :D . Ako ih već tražiš, možeš ih naći puno, nranvno (dvojnih kriterijuma). isti nikovi koji sad pišu da MM treba da uradi ništa, su pisali "isto" :D , o nečijim drugim sinovima.
ja ne mogu pohvatati sta je ko pisao na drugim temama, ja sam samo plavusa..i rekla sam 10 puta da se Malicka treba izjasniti, pojma nemam jesam li i sta pricala o "drugim" sinovima

nisam ju optuzila nego citirala
opusti se bona, Katarina, ovo je samo forum
KatarinaKosaca

#311 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by KatarinaKosaca »

plain vanilla wrote:nisam ju optuzila nego citirala
:?
plain vanilla wrote:
Banksy wrote:

To je suština. Izrečena laž i neograđivanje.

(S tim da je meni problematično što se osoba s takvom porodičnom pričom uopšte usudila razmišljati o funkciji na kojoj je ona sada. Niko ne spori članstvo u partiji, aktivizam i sl, ali ova funkcija baš u ovom gradu mi je malo previše, čisto s moralne strane. Da ne pričamo tek o njenim godinama, o stručnosti i kvalifikacijama da obavlja taj posao, jer gospođa je već u penziji. Kao i Behmen. Ali to je posebna tema.)
Od Tadića dovoljno reci da se ne slaze s ocem i moze biti predsjednik drzave, a ona ne smije ni razmisljati o funkciji
:-)
dvostruka mjerila
saibaba

#312 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by saibaba »

plain vanilla wrote:Naravno da forumam kolektivno, pa nemam ni protiv koga ista licno, pa da sad nekoga posebno prozivam za nesto, pricam o temi, i svemu napisanom na temi, a ne o forumasima individualno.

Napisati da se ona nije smjela ni kandidirati jer ima odmetnutog sina je presmijesno..Dok s jedne strane visoki duznosnik BiH Dodik negira genocid, njemu to vise niko i ne zamjera (neka ga, neka prica), zena se ne smije kandidirati jer ima sina koji negira genocid? Zasto je to Dodiku oprosteno?
A ako je njoj tesko ponoviti stavove da je u srebrenici bio genocid da je sarajevo bilo opkoljeno i da je na BiH izvrsena agresija pa ja ne znam sta radi u SDP-u uopste ? Postoji samo jedna politicka opcija koja se ne slaze s tim ...
plain vanilla

#313 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by plain vanilla »

saibaba wrote:
plain vanilla wrote:Naravno da forumam kolektivno, pa nemam ni protiv koga ista licno, pa da sad nekoga posebno prozivam za nesto, pricam o temi, i svemu napisanom na temi, a ne o forumasima individualno.

A ako je njoj tesko ponoviti stavove da je u srebrenici bio genocid da je sarajevo bilo opkoljeno i da je na BiH izvrsena agresija pa ja ne znam sta radi u SDP-u uopste ? Postoji samo jedna politicka opcija koja se ne slaze s tim ...

Da, postoji Dodik, i pola RS koja je glasala za njega, i Covic koji podrzava Dodika, i Ljubic isto, i svi oni novinari koji podrzavaju Dodika i vide u njemu spasitelja BiH..a ne pozivaju ga da se izjasni..
Niko Dodika ne optuzuje niti ga poziva da se izjasni, nego ga plescu po ramenima, uz poklik-o kako drzavnicki

A Malicka se treba ograditi od izjava svog sina, to nije diskutabilno..ponovila sam to vise puta
samo sto ja, za razliku od nekih, ne oprostam ni Dodiku
Vitez Koja

#314 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by Vitez Koja »

saibaba wrote:

Izjave takvog tipa se moze traziti od onih koji pripadaju politickim opcijama koje se ne slazu sa istinom sta se desilo u Srebrenici, Sarajevu....a, ne od ljudi koji su svojim djelovanjem i ranijim izjavama do detalja rekli svoj stav o zlocinima koji su se desili u spoemenutim gradovima...
saibaba

#315 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by saibaba »

plain vanilla wrote:
saibaba wrote:

Da, postoji Dodik, i pola RS koja je glasala za njega, i Covic koji podrzava Dodika, i Ljubic isto, i svi oni novinari koji podrzavaju Dodika i vide u njemu spasitelja BiH..a ne pozivaju ga da se izjasni..
Niko Dodika ne optuzuje niti ga poziva da se izjasni, nego ga plescu po ramenima, uz poklik-o kako drzavnicki

A Malicka se treba ograditi od izjava svog sina, to nije diskutabilno..ponovila sam to vise puta
Pa ta ista malicka treba da se bori u nase ime sa Dodicima i Covicima .. a kako ce ? Ona javno ne smije da kaze svoj stav ?... Ja nemam sta oprastat ili ne oprastat Dodiku i Covicu ja sam protiv takvih ratovao ...
Vitez Koja

#316 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by Vitez Koja »

samo sto ja, za razliku od nekih, ne oprostam ni Dodiku[/quote]
Pa ta ista malicka treba da se bori u nase ime sa Dodicima i Covicima .. a kako ce ? Ona javno ne smije da kaze svoj stav ?... Ja nemam sta oprastat ili ne oprastat Dodiku i Covicu ja sam protiv takvih ratovao ...[/quote]

Rekla ga je ranije. Svojim rado u ranijim periodima jasno je rekla kakav je njen stav.
saibaba

#317 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by saibaba »

Vitez Koja wrote:Da, postoji Dodik, i pola RS koja je glasala za njega, i Covic koji podrzava Dodika, i Ljubic isto, i svi oni novinari koji podrzavaju Dodika i vide u njemu spasitelja BiH..a ne pozivaju ga da se izjasni..

Pa ta ista malicka treba da se bori u nase ime sa Dodicima i Covicima .. a kako ce ? Ona javno ne smije da kaze svoj stav ?... Ja nemam sta oprastat ili ne oprastat Dodiku i Covicu ja sam protiv takvih ratovao ...[/quote]

Rekla ga je ranije. Svojim rado u ranijim periodima jasno je rekla kakav je njen stav.[/quote]

Izvini.. ali ako njen sin glasno i jasno na svim medijima negira genocid.... Ona bi poznavajuci osjetljivost situacije i tematke trebala jos jednom da kaze svoje stavove ... Znaci niko ne ocekuje da ona nesto kritikuje ili demantuje sina nego cisto da ponovi svoj stav ... Bar nama koji nismo toliko upuceni u njeno djelovanje ... Mislim da je to duzna svojim glasacima a i stranci ciji je kandidat ...
Vitez Koja

#318 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by Vitez Koja »

saibaba wrote:
Vitez Koja wrote:Da, postoji Dodik, i pola RS koja je glasala za njega, i Covic koji podrzava Dodika, i Ljubic isto, i svi oni novinari koji podrzavaju Dodika i vide u njemu spasitelja BiH..a ne pozivaju ga da se izjasni..

Pa ta ista malicka treba da se bori u nase ime sa Dodicima i Covicima .. a kako ce ? Ona javno ne smije da kaze svoj stav ?... Ja nemam sta oprastat ili ne oprastat Dodiku i Covicu ja sam protiv takvih ratovao ...

Rekla ga je ranije. Svojim rado u ranijim periodima jasno je rekla kakav je njen stav.[/quote]

Izvini.. ali ako njen sin glasno i jasno na svim medijima negira genocid.... Ona bi poznavajuci osjetljivost situacije i tematke trebala jos jednom da kaze svoje stavove ... Znaci niko ne ocekuje da ona nesto kritikuje ili demantuje sina nego cisto da ponovi svoj stav ... Bar nama koji nismo toliko upuceni u njeno djelovanje ... Mislim da je to duzna svojim glasacima a i stranci ciji je kandidat ...[/quote]

U ovoj temi imas vec negdje moje pisanje, u kojem sam postavio i linkove na kojima se neke stvari mogu zakljuciti o djelovanju i radu MM. Ako, ti nije mrsko, potrazi to moje piskaranje. Meni je dovoljno sto je doticna MM imala jasne svoje stavove, bas o pitanju Srebrenice.
Banksy

#319 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by Banksy »

Nass wrote:
Banksy wrote:(S tim da je meni problematično što se osoba s takvom porodičnom pričom uopšte usudila razmišljati o funkciji na kojoj je ona sada. Niko ne spori članstvo u partiji, aktivizam i sl, ali ova funkcija baš u ovom gradu mi je malo previše, čisto s moralne strane. Da ne pričamo tek o njenim godinama, o stručnosti i kvalifikacijama da obavlja taj posao, jer gospođa je već u penziji. Kao i Behmen. Ali to je posebna tema.)
Nimalo se ne slazem s tobom.
To znaci da nas nasa porodicna situacija ogranicava kao osobe u obavljanju poslova u skladu sa nasom slobodnom voljom, uvjerenjem i sposobnostima.
To je klasicno krsenje ljudskih prava, i ne mogu vjerovati da o tome uopce trebamo raspravljati.
Ovo je izuzetno specifična porodična situacija - Neša je četnik par excellence, a Sarajevo grad gdje je ta njegova ideologija pobila 10000, a 50000 ranila. Ovo je daleko od obične situacije.

I dalje, niko ovdje ne govori da joj treba bilo šta zabraniti, niti se o tome uopšte raspravljalo, stoga je besmisleno pozivanje na ljudska prava, kad joj ih niko i ne krši.

Krši se dostojanstvo i čast Sarajeva i Sarajlija, a ja iznosim samo svoje mišljenje pa kažem da je sve skupa vrlo neukusno, amoralno, drsko, bahato, uz manjak obraza i ličnog dostojanstva, te uz pokoju namjernu laž.

Ko će od njenih skupštinskih kolega i građana Sarajeva nakon ovoga uopšte poštovati i uvažavati i njen položaj i nju samu? Malo ko. Normalan čovjek osjećaće prezir i čuđenje da je do ovakve situacije uopšte moglo i doći ...
zonbirile

#320 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by zonbirile »

ma MM može se i poslije svega poštovati,konačno nije do nje,ali SDP je izgubio mnogo.
VjecitiStudent

#321 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by VjecitiStudent »

Vitez Koja wrote:
saibaba wrote: Izvini.. ali ako njen sin glasno i jasno na svim medijima negira genocid.... Ona bi poznavajuci osjetljivost situacije i tematke trebala jos jednom da kaze svoje stavove ... Znaci niko ne ocekuje da ona nesto kritikuje ili demantuje sina nego cisto da ponovi svoj stav ... Bar nama koji nismo toliko upuceni u njeno djelovanje ... Mislim da je to duzna svojim glasacima a i stranci ciji je kandidat ...
U ovoj temi imas vec negdje moje pisanje, u kojem sam postavio i linkove na kojima se neke stvari mogu zakljuciti o djelovanju i radu MM. Ako, ti nije mrsko, potrazi to moje piskaranje. Meni je dovoljno sto je doticna MM imala jasne svoje stavove, bas o pitanju Srebrenice.
Evo primjera kako je takav gest beskrajno jednostavno napraviti, tata je izvalio rasisticki komentar i sin se onda ogradio od njega:
REPORT: The AFL is facing a racist slur controversy after former League hard man Mal Brown described indigenous players as "cannibals".
http://www.3aw.com.au/blogs/3aw-generic ... -ygyp.html

His ''cannibal'' jibe, however, did reverberate through the Hawthorn Football Club - an institution once known for its failure to recruit indigenous footballers. Brown's son Campbell addressed his indigenous teammates and stressed the distance between his father's views and his own.
http://www.theage.com.au/opinion/societ ... -ynti.html
To je sve sto Mirjana Malic treba da uradi, da se obrati svojim sugradjanima i da objasni razliku izmedju svojih i sinovljevih pogleda.
Vitez Koja

#322 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by Vitez Koja »

VjecitiStudent wrote:
Vitez Koja wrote:
saibaba wrote: Izvini.. ali ako njen sin glasno i jasno na svim medijima negira genocid.... Ona bi poznavajuci osjetljivost situacije i tematke trebala jos jednom da kaze svoje stavove ... Znaci niko ne ocekuje da ona nesto kritikuje ili demantuje sina nego cisto da ponovi svoj stav ... Bar nama koji nismo toliko upuceni u njeno djelovanje ... Mislim da je to duzna svojim glasacima a i stranci ciji je kandidat ...
Evo primjera kako je takav gest beskrajno jednostavno napraviti, tata je izvalio rasisticki komentar i sin se onda ogradio od njega:
REPORT: The AFL is facing a racist slur controversy after former League hard man Mal Brown described indigenous players as "cannibals".
http://www.3aw.com.au/blogs/3aw-generic ... -ygyp.html

His ''cannibal'' jibe, however, did reverberate through the Hawthorn Football Club - an institution once known for its failure to recruit indigenous footballers. Brown's son Campbell addressed his indigenous teammates and stressed the distance between his father's views and his own.
http://www.theage.com.au/opinion/societ ... -ynti.html
To je sve sto Mirjana Malic treba da uradi, da se obrati svojim sugradjanima i da objasni razliku izmedju svojih i sinovljevih pogleda.

Kakve je sin imao u nekom ranijem periodu stavove i da li te stavove javno objavljivao!?
Bas me interesuje da li neko NM sada na njegovom blogu trazi da se distancira od MM i njezinih stavova. Sumnjam, jer oni obracaju paznju na onome sta on pise i laze na tom svom blogu.
suncica24

#323 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by suncica24 »

Ja samo ne razumijem zasto je toliki problem ponoviti svoj stav jos jednom, posebno ako si mu jasno dosljedan?
saibaba

#324 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by saibaba »

suncica24 wrote:Ja samo ne razumijem zasto je toliki problem ponoviti svoj stav jos jednom, posebno ako si mu jasno dosljedan?
To je i moje misljenje ...
palermo

#325 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by palermo »

suncica24 wrote:Ja samo ne razumijem zasto je toliki problem ponoviti svoj stav jos jednom, posebno ako si mu jasno dosljedan?

A što ako za pola godine se opet bude tražilo od Mirjane da se javno očituje zbog nečeg što je napisao njen sin. Gdje je kraj tome?.

Ja zapravo mislim da bi se SDP trebao odrediti prema tome, i ili zaštiti svoju članicu stajući iza nje, javno prezentirajući sva njena djela i izjave kojim se potvrđuje njena opredjeljenost, i zatraži da prestane sa necivilizacijskom praksom da si kriv zbog sina, oca, muža žene ili več koga, ili da se jednostavno odrekne nje.
Post Reply