Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Bosnolog

#101 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by Bosnolog »

Vasić očajan zbog poraza Srbije: Slovenci su "gnusni mješanci". Pižon i Vidić su glupi. Rješenje je Karadžić. Neće naći glupljeg za taj posao
Kad je već Srbija priznala Sloveniju nije trebala da se dovede u glupu situaciju, piše Vasić

Autor Redakcija | Objavljeno 12.10.2011. u 02:48

Image

Generalni sekretar SNSD-a, Rajko Vasić, stari bloger i ljubitelj internet novinarstva, nije želio sakriti srdžbu nakon sinoćnjeg poraza Srbije u Ljubljani. Reprezentaciju BiH Vasić nije ni spominjao pa pretpostavljamo da je "ostao bez riječi" na igru koja je prezentirana u Parizu.

"Promišljanje" Rajka Vasića prenosimo u cjelosti:

"Greška je bila što je Srbija priznala Sloveniju. Sad ne bi igrala protiv tih 'gnusnih mješanaca' svih mogućih prezimena kojima je glavni cilj bio da zajebu Proklete Južnjake na evropskom putu.
Image
Ali, kad je već priznala, nije trebala da se dovede u tako glupu situaciju da za selektora imenuje izuzetno glupog Pižona. Poznato je koliko je Petrović bio glup, još kao igrač. Takav selektor ne može smisliti inteligentnu postavu i igru za pobjedu.
Image
Da za golmana postavi onog glupaka kome jednako glupi protivnik da gol iz Virovitice, :lol: :lol: :lol: jer ne zna šta će sa loptom. Ne postoji ništa gluplje od srbijanskih golmana. Nije trebalo da se Pižonu dopusti da ne počne utakmicu sa Krasićem i Pantelićem.

Nema drugih napadača. A Pižon nije smio sebi da dopusti da mu penal puca glupi Vidić. Iz aviona se vidi da je Vidić glup za penale. Ni Vidić nije trebao sebi da dopusti tu glupost da nakon toliko pauze, on koji, i inače, ne puca penale, izvodi presudan penal u životu i životu cijele jedne generacije.

Glupi Pižon nije smio dopustiti sebi toliku glupost da bolje ne iskoristi Stankovića. SGL. Sad ga lomi, što rekao Milić Vukašinović, glupoj Šveđanki. Ali. Imam rješenje. Za selektora neka imenuju onog Karadžića. Teško će naći nekog glupljeg za taj posao", napisao je Vasić.

ImageImage
Vasicu obzirom da je onaj slobodan udarac izvedne iz grada Virovitice (To ti je onaj vas grad sa granice Velike Srbije) trazi od UEF-e ponistenje utakmice sa Janezima,...Evo imas podrsku i BH Fanatikosa,jer nas je onaj Platnijev sudija Skot pokrao kod sudenja a posebno bog nepostojeceg penala,pa da te imenujemo za predstavnika zalbene komijse iz Sumske,ali pod uslovom da prvo priznas da ces i ti navijati za nasu repku kao i tvoj sef Dodi oporavljeni,Ali prvo moras ici na detaljne pretrage,kod hecima za tupavoglavologiju,jer si nam nase drage i savezniscko prijeteljsko bratske Janeze izvrijedao znajuci da je tamo pola nasih Bosnohercegovaca u repki...

Vaske sve je vise ovih BH Fanatiziranih vehabija po evropskim gradovima,javi Galijasevicu da alarmira Evropu jer slijedi najezda istih a posebno ako se BiH kvalifikuje na EP skupa sa neoosmanlijama,.......
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#102 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by prljavi Hare »

Hipotetički postavimo situaciju da slijedeći selektor Srbije bude precednik Dodik.... :oops:
..i izgubi tekmu! :sad:
Da li bi se Rajkan usudio spucati sličan komentar? :D

P.S.I naravno da se treba žaliti UEFA-i,jedino što pogodak nije postignut iz Virovitice,čvrsto sam ubjeđen da
mjesto odakle je izveden udarac pripada Austriji,što dalje implicira da je došlo do povrede teritorijalnog
integriteta i suvereniteta Austrije...... :oops:

Najbolje bi bilo da se FS Srbije žali Karlu Biltu,ako iko ima razumjevanja za njihove probleme to je ovaj
gospodin iz Švedske!!!!! :D
Bosnolog

#103 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by Bosnolog »

Vasić: U "reprezentaciji Zenice" vidljiv je inat. Ako ne prođu Portugal, raspast će se ko' Aprilski paket
Bićemo država. To je odsjaj iz njihove podsvjesti. To je kratkog daha, smatra "stručnjak" Vasić

Autor Redakcija | Objavljeno 20.10.2011. u 04:33
Image
Glasnogovornik SNSD-a, Rajko Vasić, nasekirao se nakon poraza reprezentacije Srbije od Slovenije. U trenutku "inspiracije" sve je proglasio glupanima. U novoj kolumni je otišao korak dalje i odrekao se Srbije!

"Nekidan sam se zevzečio kad sam pisao tekstuljak o srbijanskom fudbalskom glupilu. Nisam bio iznerviran kao što su to moji prijatelji sa Saraja ocijenili, pa, branili Pižona od mene, životinje, divljaka i genocidaša. Odavno sam prevazišao taj fudbalsko-nacionalni trans kao nadomjestak stvarnih sposobnosti. Time se sada bave Ljubitelji Zmajeva i Palitelji Vatrenih. Socijalni amateri. A i pravo akoćemo, zašto bi me nervirala igra reprezentacije Srbije. Ne navijam za Srbiju. Od fudbala se može navijati samo za Barselonu i za još ponekog ponekad. Nemam ni potrebu da dokazujem svoje srpstvo navijanjem za Srbiju. Gledam to kao i na svaki drugi fenomen.

Ali, danas sam se iznervirao. Dokle mogu da ga vade na Srbiju. Onaj Karadžić u svim novinama izjavio, intervjue dao, Izvinjavam se naciji. Jebla ga nacija koja ga trpi.
Izvinjava se naciji za sve što joj je ove godine „naš fudbal“ priredio. Njegov fudbal. I njegovih. Postoji opasnost da se i drugi počnu izvinjavati naciji. Novine će, onda, otići u 3 LPM.

Neshvatljivo je dokle se na ljestvici moći popeo naš fudbal u Srbiji. Taj Kuradžić je toliko moćan da može ne samo da otjera Antića, da dovede kretenoidnog Pižona nego može da komunicira direktno sa nacijom. To ne može ni Predsidetelj Boris. Ubijeđen sam da njegove riječi Izvinjavam se naciji, mogu komotno da se prevedu sa Ko vas, bre, jebe, livadići.

On može tako jer je ispod njega cijela piramida neregularnosti, ucjena, kriminala, namještanja, fiktivnog kvaliteta igrača i trenera, protežiranja bez pokrića i velika količina love u opticaju. Istina, on kaže da je on najodgovorniji, on je Predsjednik fudbalskog Saveza, STJ, ali i mirno samo što ne kaže: Šta se kofrčite, sljedeće godine su izbori. Ovo je demokratija, seljačine, ne pada mi na pamet da podnesem ostavku.

Dobro. Pola vode može da pije objašnjenje da je fudbal slika i prilika društva. Recimo Mamić. Mamić je nogomet. Njemu se pamet otvori tek u avionu. Dođe k sebi. Ne treba otjerati selektora. To je izjava istog tipa kao i izvinjavam se naciji. U srbijanskoj reprezentaciji prepoznatljiva je sva apatija društva fabrikovana pod kodom mi nikada, ali nikada, nećemo priznati Kosovo. Vidljiva je i sva nemoć takve nacionalne politike. Vidić je rekao, na penalu, Mi nikada, ali nikada, nećemo dati gol Slovencima. U reprezentaciji Hrvatske vidljiv je nacionalni elan, malo podjaren i prijemom u EU, ali je vidljivije da je u konstantnom padu i da će se istrošiti sa izlaskom Eduarda i te generacije. Biće i oni glupi kao i Pižon & co. Jer na istoj piramidi počivaju. U čemu je razlika između Mamića i Kuradžića. Samo u tome što ovaj drugi ne sere po dvorištu. U reprezentaciji Zenice je vidljiviji inat od nekog nacionalnog naboja. Ma bićemo mi država. To je odsjaj iz njihove podsvijesti. Ali i to je kratkog daha. Ako ne prođu Portugal, raspašće se sve, i smrditi, kao Apriliski paket.

Međutim, to je dio objašnjenja. To o slici i prilici društva. Kako onda to nije kod onih lijepih cura odbojkašica. Pa i kod košarkaša. Pa i kod vaterpolista. Pa i kod Noleta. Mada Nole nije Srbija. On ne jebe piramide.

Objašnjenje je u fudbalskoj piramidi i faraonu Karadžiću. To je nerazmrsiva Mađarska kocka u kojoj je svako zaključan sa sto drugih kockica i niko nikome ne može da kaže ništa. Taj sistem proizvodi jalove kretenoide i ubija svaki kvalitet, kod igrača, kod trenera, kod sudija, kod uprave. Čujem da se i jedan Piksi, igračka i japanska trenerska legenda, nudi za selektora. Tolika je moć Piramuda Kuradžića. Nudi se iako je jednom jedva spasio dupe bježeći u Japan.

Tragično je što nema jajca da kaže marš, bre, džukele, u PMF. Fudbalsku.

Dodikov guzni gasnogovornik je sve veci zabavnik,.... :lol: :lol: :lol:
prljavi Hare

#104 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by prljavi Hare »

utorak 25.10.2011 | 03:19
BiH leži na velikim zalihama nafte? :oops:
Izvor: Tanjug

Image
Beograd -- Naftna kompanija Šel će istraživati pet potencijalnih nalazišta nafte u Federaciji BiH, čiji je ukupan potencijal procenjen na 300 do 500 miliona barela nafte.

Federalna vlada BiH potpisala je prošle nedelje memorandum sa britansko-holandskom kompanijom Šel o geološkim istraživanjima nafte i gasa, a ugovor bi trebalo da bude potpisan 3. novembra.

"Naš zahtev Šelu je da se praktično svaki milimetar Federacije BiH istraži. Radi se o 26.000 kilometara teritorija koji će biti istraženi na temelju dokumentacije rađene od 1970. do 1990. godine", izjavio je ministar energetike, rudarstva i industrije FBiH Erdal Trhulj.

On je najavio da će stručnjaci istraživati pet potencijalnih nalazišta u Federaciji BIH-Odžak i Orašje u Posavini, tuzlanski i sarajevsko-zenički bazen i Dinaride, odnosno hercegovački bazen od Glamoča do Neuma.

“Šel bi sledeće dve godine trebalo da obavi istraživačke radove, a prvi bareli nafte mogli bi poteći iz bušotina u Federaciji BIH već 2015. godine“, rekao je Trhulj i dodao da će ta naftna kompanija u celosti finansirati istraživačke radove.

Nakon završetka istraživanja sa 90 odsto tačnosti će se znati gde, koliko i kakve nafte i prirodnog gasa ima u BIH.

Par komentara sa B92... :D
ova nafta ce napajati banjalucke formule
(indijanac, 25. oktobar 2011 08:17)
:lol: :lol: :lol:

Joj,vec sad gledam kako Tihic obukao arapsku haljinu,stavio suncane brille i mase dolarima na sve strane,haha(rocky, 25. oktobar 2011 07:35

E voleo bih da nadju naftu,vise nego ista.
Pa onda svi ovi sto su se doselili posle 45-te i 95-te da se vrate na svoju dedovinu i kupaju se u crnom zlatu,a mi ovde u Srbiji konacno pocnemo malo bolje da zivimo.
Ah da prema mnogim analizama ima i CG nekoliko biliona galona nafte,ali ispod planine Lovcen :-)
(Novosadista, 25. oktobar 2011 07:55)
:D

Ne bi me cudilo da Obama sutra izadje i kaze u BiH imaju nuklearno oruzije i posalje "kojeg" marinca!
(Bilja87, 25. oktobar 2011 09:35)
:run:

Ako se ovo procuje BiH prolazi kao Libija na zapadu gde se god spomene nafta odmah se oseti nedostatak "demokratije" !
(Bane Vrbas, 25. oktobar 2011 09:34)
:D
draganbl

#105 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by draganbl »

Врло духовити коментари.
И тачни.
StupskaBitanga

#106 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by StupskaBitanga »

draganbl wrote:Врло духовити коментари.
И тачни.
:thumbup: apsoolutno
prljavi Hare

#107 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by prljavi Hare »

StupskaBitanga wrote:
draganbl wrote:Врло духовити коментари.
И тачни.
:thumbup: apsoolutno
Slažem se! :thumbup:

Kad samo pomislim na nove naftne magnate:Milorad,Suljo,Alijin sin,Zlaja,Čova,Božo...... :lol: :lol: :lol:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#108 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by JoseMujica »

Rajko mi postaje No.1 društveni komentator :lol: :lol: :lol:
prljavi Hare

#109 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by prljavi Hare »

TITA MI,IMA NAFTE! :run:

Objavljeno 25.10.2011. u 12:35
Politika
Jopling: Vlada zabrinutost za dešavanja u BiH

Michael Jopling, šef delegacije Parlamentarne skupštine NATO-a, koja boravi u službenoj posjeti Bosni i Hercegovini, prenio je danas u Sarajevu novinarima da ta posjeta održava veliki interes za dešavanja u našoj zemlji koja se izjasnila da želi u evroatlantske integracije kroz NATO i Evropsku uniju.
Jopling je izjavio da je, međutim, zabrinut zbog zatečene situacije jer u današnjem prvom od najavljenih zvaničnih kontakata, sa članovima bosanskohercegovačke parlamentarne delegacije u Parlamentarnoj skupštini NATO-a, on i delegacija koju predvodi nisu vidjeli jedinstven politički stav; država još nema novu vladu iako je protekla godina od izbora niti su riješena pitanja budžeta i nepokretne vojne imovine.

Sve su to elementi koji Bosni i Hercegovini stoje na putu da bi aplicirala u evroatlantske strukture, istakao je lord Jopling, koji ne vidi puno prostora da zemlja postigne željene integracije ako ne smogne političku volju za pozitivne iskorake.

Svjestan je da mnogo toga što se dešava u našoj zemlji zavisi od njenog dejtonskog ustavnog uređenja i čuo je, kaže, da se zagovara promjena Dejtonskog sporazuma, ali promjene moraju odražavati sporazuman stav sviju strana, naglašava on.

Čan bh. parlamentarne delegacije u Parlamentarnoj skupštini NATO-a Asim Sarajlić, kao jedan od učesnika susreta s NATO-ovom parlamentarnom delegacijom, rekao je da najznačajnijim smatra da gosti odu s jasnom, realnom slikom o bh. političkim prilikama kako se ne bi desilo formiranje iskrivljene slika na osnovu ne baš pouzdanih elemenata.

Sarajlić je potvrdio da su domaćini demonstrirali gostima svoje (različite) stavove o prilikama u svojoj zemlji, ali nada se da će Bosna i Hercegovina ipak učiniti integracijski iskorak kao što se znalo desiti i dosad.

On misli da će i ovog puta bosanskohercegovačka politička raskrsnica biti riješena demokratskim sredstvima, a ne eventualnim ponovnim sukobima i na taj način je, na novinarsku molbu, prokomentirao izvještaje atlantske inicijative prema kojima Bosni i Hercegovini ponovno prijete sukobi.

I ministar odbrane BiH Selmo Cikotić, koji se nakon parlamentaraca susreo s gostujućom delegacijom i prije toga također obratio novinarima, smatra da ima dosta prostora da se situacija rješava racionalno a ne ratom.

Potencijalno, u geografskom regionu u kojem je i naša zemlja, ima više kriznih žarišta i BiH u tom smislu nije na prvom mjestu, izjavio je ministar odbrane.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#110 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by Chmoljo »

ovakve tekstove znaju pisati samo on, Boris i Viktor... i majkumu uvijek oplačem :D :D :D
popajic

#111 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by popajic »

Postao/la zagazaga dana 29 nov 2011, 18:33

Dodik na jezeru Como
Maherski napisano :D
prljavi Hare

#112 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by prljavi Hare »

Ko se sprda sa preCednikom mora računati na polaganu,bolnu i tešku smrt! :oops:
p206

#113 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by p206 »

.
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#114 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by Toto »

Chmoljo wrote:ovakve tekstove znaju pisati samo on, Boris i Viktor... i majkumu uvijek oplačem :D :D :D
kad EU ugasi ADZ po Croatiji: ima li ikakve sanse da se splitski Feral jopet upali
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#115 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by Chmoljo »

sumnjam... nekako bi to bilo nasilu sada...

imaju Perine e-novine. to je obris Ferala.
popajic

#116 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by popajic »

- sve efendije iz reis-slavije da okrenu glavu kad Džeko zabije gol,
Ne gine im problem sa ukocenim vratom :D
jasko_ba

#117 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by jasko_ba »

zagazaga wrote:
ova dvojica jos iz pastete samo da izlete :zzzz:
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#118 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by dr.gog »

draganbl wrote: A šta je drugo onaj post sa krečanom, ako nije ismijavanje fizičkog izgleda? Znači, čovjek bio "lijep" dok je bio mlad, a poslije je obolio i koža mu se deformisala, što za forumaša predstavlja temu za ismijavanje.
Nažalost, tema je smisleno i otvorena da se ismijava Vlajki (mada nemam ništa protiv da se ismijava to što je bio otkopčan šlic). Žalosno je što osobe koje bi na forumu trebale da smanjuju stepen nekulture, otvaranjem ovakvih tema upravo rade suprotno, omogućavajući da nekim forumašima lakše ispliva prostota i nekultura koju u sebi nose.
Dragane, stoji što kažeš i hvala Bogu da neko razmišlja k'o čovjek, nepristrasno.

Ima među javnim ličnostima osoba koje su to postale na paradoksalan način, kao što je Vlajki. Imao sam priliku iščitati neke njegove izjave koje objašnjavaju njegovu filozofiju. On je svjestan da je cjelokupna funkcija koju obavlja smijurija. Pretpostavljam da se tu, posebno ako si iz Banjaluke, slažemo, jer znaš kakvi su tu odnosi, jel..

Volio bih da mi neko ko dobro poznaje političke nauke napiše kako struka naziva takvu vrstu "političara".

Dakle, svjestan je gdje je i šta mu je uloga, savršeno svjestan da je u cirkusu, i u tome jako uživa jer je kao javna osoba, izrazito izvitoperena i neprirodna pojava kojoj je omogućeno da prosipa svoju privatnu zajebanciju kada nastupa kao javna ličnost. Usudio bih se reći da je Vlajki bolesnik, ne lud, već ekscentričan i bezobrazan čovjek koji se zabavlja mitovima i manipulacijama.

On u Republici Srpskoj nema apsolutno nikakvog utjecaja, ali za svoje provociranje i kretensko ponašanje dobija nekih 5-6.000 KM mjesečno, vozača, mobitel, kancelariju, policajca za pratnju, plaćenu reprezentaciju, dodatke za ovo i ono.

Kad sve sabereš, i još pride vidiš i da je fizička nakaza (pazi, ja sam "medicinar" i svjesno govorim "kontra struke"), onda je lako pomisliti da mu je duhovna i moralna nakaznost izbila na lice...

Vjernik bi možda rekao da ga je Bog dao da kuša ljude i njihovu zlobu,a da mu ništa ne mogu.

To đubre je najbolje ne pominjati, jer je prvi cilj njegovih gluposti da ga se primjeti. Osobno, ako budem imao priliku, a imat ću je nekad jer volim izvlačiti te pacove na površinu, reći ću šta mislim sasvim glasno.

Da prostiš Dragane, treba ga opalit' cipelom u njušku čim zine za mikrofonom kao i Predsjednika njegovog...Takvim kabadahijama je to jedino spuštanje na zemlju, samo što u ovoj zemlji svi imaju muda za rat koji košta milijarde i živote, a niko za "nike" patiku u nos koja košta 50 maraka a efikasno spušta seljačinu i silnika na zemlju.

Ima i u Sarajevu Vlajkija hrpa, od džamijskih minbera, do stranačkih kafana i novina koje su izdanja tih kafana...ista situacija..
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#119 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by dr.gog »

jasko_ba wrote: ova dvojica jos iz pastete samo da izlete :zzzz:
Dežulović: "Dr.Gože, foruma ti dž.š., zašto je kod vas najveća kletva- Dabogda te Sarajevo voljelo?"

Dr.Gog: "Znaćeš ako postaneš redovan gost"

Dežulović : "Ali ja i Lucić doživljavamo ovacije, cuga, klopa, čitav mladi SDP nam kliče, multikulti.."

Dr. Gog: "Ko te jebe , Sarajevo uzdužipoprijeko prošao, a na sarajevoiks forum se nisi učlanio, ispred granapa pivu nisi popio, još si pare za jeftina sranja uzeo.."

Dežulović: "Ni ti me više ne gotiviš?"

Prođe sat vremena.

Dr.Gog : "Jah!"
Dozer

#120 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by Dozer »

A.S. = AS = Atestirani Snishodljivac = Alkoholizirana Stoka = Atipicni Smrad :-D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#121 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by plain vanilla »

Image
ljubav_aha

#122 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by ljubav_aha »

:lol:
Bosnolog

#123 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by Bosnolog »

zagazaga wrote:
SARAJEVO - Kod lica čiji su inicijali A.S, koje je učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi u Alipašinoj ulici u Sarajevu, u kojoj je lakše je povrijeđena osoba B.M, utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu, saopšteno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

MUP Kantona Sarajevo saopštio je da su u sinoćnjem sudaru škode oktavije, kojom je upravljao A.S. i audija A-4, kojom je upravljala B.M, pričinjena i materijalna šteta na vozilima, a lakše povrijeđenoj B.M. u Kliničkom centru Koševo ukazana je ljekarska pomoć.

Izvršenim alkotestiranjem kod A.S. utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu, dok je alkotest kod B.M. bio negativan.

O ovom događaju obaviješten je tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a uviđaj su obavili službenici MUP-a Kantona Sarajevo i sudski vještak saobraćajne struke.
Image
Ovaj Ministar pjandura bi nakon sto je pijan vozio i nacinio udes u svakoj demokrartskoj i pravnoj drzavi zavrsio u zatvoru na trijeznjenju,izgubio vozacku dozvolu i podnio neopozivu ostavku te se nasao na udaru zakona i javnog tuzioca jer je bio ubica za volanom,.....Kada su ministri ovakvi kriminalci drugi kriminalci su mnogo morlaniji,...Fuj smece od covjeka i ministra,.Nije cudo sto je ova stranka otisla na smece kada je imala Bahta kabadahiju,krimose i ministra alko vozaca koji je potencijalni ubica u saobracaju,.....
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#124 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by plain vanilla »

Image
pupavac2011

#125 Re: Ne znam bil' se smijao/la il' plakao/la

Post by pupavac2011 »

Presudom Apelacionog vijeća Suda BiH navodno zbog nedostata „čvrstih dokaza“ pušten je na slobodu ratni zločinac Zoran Tomić, koji je učestvovao u masakru nad oko 1000 Bošnjaka u Srebrenici 2005. godine.
S druge strane, istog dana je po naređenju Tužilaštva istog suda, uhapšen Nusret Imamović, čovjek koji je četiri puta ranjen za vrijeme agresije na BiH, braneći Bošnjake i svoju zemlju. Čini se kao da je neko namjerno organizovao hapšenje Nusreta Imamovića istog dana kada je pušten na slobodu ratni zločinac kako bi se na najgnusniji način poigralo sa čašću muslimana i Bošnjaka BiH.

Zar misle vlasnici lažne ovosvjetske moći, nevjernici i licemjeri, koji kažu da vjeruju u Boga a zatim pomažu nevjernike i bore se protiv islama – zar misle da će umaći Allahu? Kaže Allah u časnom Kur'anu: “Zar misle oni koji zla djela rade da će Nama umaći? Loše prosuđuju!” (Al-Ankebut, 69)
Post Reply