hajde da osnujemo klub mrzitelja nove godine koji vole kisu i tmurno vrijemePooll wrote:cao
ne slavim inace... a mrzim to sto se svi uvijek zacude kada kazem da cu biti kuci... i sva ona organizovanja i feste.. guzva.. bljak... ove godine pogotovo ne slavim... jebiga
Ne slavim Novu Godinu zato sto...
-
St.Germain
- Pooll
Da sve bude jedna godina u kojoj ce kisa padati 23 od 24 sataSt.Germain wrote:hajde da osnujemo klub mrzitelja nove godine koji vole kisu i tmurno vrijemePooll wrote:cao
ne slavim inace... a mrzim to sto se svi uvijek zacude kada kazem da cu biti kuci... i sva ona organizovanja i feste.. guzva.. bljak... ove godine pogotovo ne slavim... jebiga
-
2STONED
Zaboravilo se, najvjerojatnije zbog uticaja THC-a (;-))) izjaviti da je ovo u biti hriscanska nova godina, i da je de facto slaviti za one koji se smatraju muslimanima isto kao da bi slavili bozic. Uticaj komunizma i dalje vlada na BiH prostorima.

A ko slavi, ha nek mu je sa srecom ba, ha yeah...

A ko slavi, ha nek mu je sa srecom ba, ha yeah...
-
St.Germain
nesto nejasnomissA wrote:St.Germain wrote:ostao sam duzan odgovor, ja sam sa jaranicom, dragom 2STONED watching tv and smoke some very good stuff--->
![]()
![]()
meni dan ko svaki drugi![]()
![]()
![]()
-
St.Germain
meni uvijek bude drago, kad neko vako dodje pametimissA wrote:Ne. Neke stvari (a tim i neki tvoji komentari) su mi jasniji nego prije.
-
mokica
Ma nemojte nista slaviti sto ima veze sa hriscanstvom savremenim svijetom neznam zasto koristite uopste savremenu tehnologiju haram je
dajmo se furati na talibancice do bola ko ga ebe kud puklo da puklo
pa jesmol ili nismo to sto jesmo a sta smo to ?????????
dajmo se furati na talibancice do bola ko ga ebe kud puklo da puklo
pa jesmol ili nismo to sto jesmo a sta smo to ?????????
-
dinash
ma dan ko i svaki drugi ... samo sto se malo vise popije. ili ne ...
ne volim blagdane zbog nepodnosljivih guzvi u trgovinama ... nevjerovatno ali istinito, 31og mi istovremeno crknu dvije sijalice i pukne ona plastika koja drzi lavabo (tako da zaista postane la-ba-vo!) ... 3 sata sam cekao na red da sam kupio te sitnice ...
ali zato nova godina ima jednu dobru stranu ... to je naravno:
Four Hills Tournament

ne volim blagdane zbog nepodnosljivih guzvi u trgovinama ... nevjerovatno ali istinito, 31og mi istovremeno crknu dvije sijalice i pukne ona plastika koja drzi lavabo (tako da zaista postane la-ba-vo!) ... 3 sata sam cekao na red da sam kupio te sitnice ...
ali zato nova godina ima jednu dobru stranu ... to je naravno:
Four Hills Tournament