Ne mogu pronaći odgovarajuću veličinu kondoma

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

KIseljak12

#51 Re: Ne mogu pronaći odgovarajuću veličinu kondoma

Post by KIseljak12 »

Ni ja, ne proizvode tako mali. Koji god stavim, leta oko njega ko ona vreca-vjetrokaz. Moram ga selnom pritegnut da ne sleti.
sedma_7

#52 Re: Ne mogu pronaći odgovarajuću veličinu kondoma

Post by sedma_7 »

Laki_Strajk wrote:Raja, nisam očekivao podsmijeh zbog mog problema ali ako netko zna gdje nabaviti ili ako naiđe u nekoj prodavnici više veličina neka mi pošalje PM, mislim da ću se zadržati na ovom forumu. Zanimljiv mi je :thumbup:

Bosancima se najlakše šprdat.
RtrnOfSalisbury

#53 Re: Ne mogu pronaći odgovarajuću veličinu kondoma

Post by RtrnOfSalisbury »

a kako je regulisano to probavanje raznije velicina. jel imaju u tim prodavnicama neke ko kabine-garderobe dje se more probat velicina. i sta ako ne pase, jel se taj otvoreni racuna ko polovan il ti daju neki vec otvoren pa kad nadjes pravi onda kupujes nov? cudno bi bilo da odneses kondom kuci i sutra ga vratis, ko biva ne pase a prodavacica te ispitivacki gleda dok pita: jesil ga samo probo il si ga i noso malo ?
Sephora

#54 Re: Ne mogu pronaći odgovarajuću veličinu kondoma

Post by Sephora »

RtrnOfSalisbury wrote:a kako je regulisano to probavanje raznije velicina. jel imaju u tim prodavnicama neke ko kabine-garderobe dje se more probat velicina. i sta ako ne pase, jel se taj otvoreni racuna ko polovan il ti daju neki vec otvoren pa kad nadjes pravi onda kupujes nov? cudno bi bilo da odneses kondom kuci i sutra ga vratis, ko biva ne pase a prodavacica te ispitivacki gleda dok pita: jesil ga samo probo il si ga i noso malo ?
A da li bi ti kupuo vec proban kondom? :lol: :lol:

Mislim da ga neko prije tebe probao ? :D
RtrnOfSalisbury

#55 Re: Ne mogu pronaći odgovarajuću veličinu kondoma

Post by RtrnOfSalisbury »

Sephora wrote:
RtrnOfSalisbury wrote:a kako je regulisano to probavanje raznije velicina. jel imaju u tim prodavnicama neke ko kabine-garderobe dje se more probat velicina. i sta ako ne pase, jel se taj otvoreni racuna ko polovan il ti daju neki vec otvoren pa kad nadjes pravi onda kupujes nov? cudno bi bilo da odneses kondom kuci i sutra ga vratis, ko biva ne pase a prodavacica te ispitivacki gleda dok pita: jesil ga samo probo il si ga i noso malo ?
A da li bi ti kupuo vec proban kondom? :lol: :lol:

Mislim da ga neko prije tebe probao ? :D
pa zato i pitam kako je to regulisano :shock: cuj, probas kondom i ako ne valja ko biva vratis ga, pa propale bi kondomske radnje. a neki bi se sigurno
u cilju probavanja obratili prodavacici: gospodjo bil mogli sa mnom malo u kabinu da oprobam kondom, da vidim jel spada itd. necu ja dugo 8)
Post Reply