Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Connaisseur Karlin

#151 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?

Post by Connaisseur Karlin »

Ramzess Veliki wrote: 04/05/2020 13:41
Connaisseur Karlin wrote: 04/05/2020 13:20
Ramzess Veliki wrote: 04/05/2020 12:44 Da, i ja kazem, moraju se zene vise potruditi sa tom predigrom ... :thumbup:

pa zar nisi nikad bio sa zenom koja j upravo takva, aktivna u seksu :-?
Rekoh da se moraju vise potruditi, ne da nisam bio. :-)
pa sto im nisi rekao na vrijeme :)
Ramzess Veliki

#152 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?

Post by Ramzess Veliki »

Connaisseur Karlin wrote: 04/05/2020 13:22 pa to i napisah, dozivite orgazam, sto ne znaci da se bili zadovoljni sa seksom :)

ja ne manipulisem sa muskracima, nemam potrebe, potpusno sam dovoljno zrela zena da znam kako adekvatno tretirati msukarca u krevetu :thumbup:

meni je zao , jer si razocaran sa zenama kao ljubavnicama, ali mogao si im to reci na vrijeme, da se poprave :thumbup:
Napisao sam ovo za sve buduce, da znaju sta ih ceka ... :oops:

Ovo u sredini necu komentarisati jer je to nesto u sta si ti ubijedjena a nemam dokaza da je to zaista tako ili nije.

Ovo trece ... nisam lud pa da ostanem bez izgovora da zbrisem. :lol:
Ramzess Veliki

#153 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?

Post by Ramzess Veliki »

Connaisseur Karlin wrote: 04/05/2020 13:42 nije nista cudno, vec mi tvoj komentar nije bio razumljiv :-?
ma navikao sam ja na to. :D
Veigar

#154 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?

Post by Veigar »

Connaisseur Karlin wrote: 04/05/2020 13:39
Veigar wrote: 04/05/2020 13:33
A ti pažljjivo pročitaj moje postove i nađi mi gdje tvrdim ali pazi TVRDIM da je frigidna i izbrisat ću se sa ovog foruma za sva vremena. Ti si se upalila na riječ frigidna ko prava karen. Samo je falilo da tražiš od moderacije da djeluje jer sam te uvrijedio. tako sam ja doživio tvoje postove. Ono napad bez ikakvog razloga.
nisam napisala da tvrdis, vec da si pretpostavio :D

pa sam te samo pitala, koliko si upoznao firignidh zena :D

trece, usao si na temu da nam podvuces , kako ,jel' zene mogu biti frigidne, oh, jao, ka vi ne mozete biti impotentni ili svrsite za minutu, imate problem sa samokntrlom, ali, ne ti si samo napisao da je tip supak, jer mu je svejedno za Bokicinim zadovoljenjem :D

haj'd ne cmizdri, sto bi tek bilo da sma te svojim ostrim jezikom ustinula jajca :D
Pa normalno samo šupak od muškarca može ne zadovoljit ženu prilikom seksa i smatrat to normalnim vrijedi i obrnuta situacija. Inače šupak je karakterna osobina, te se odnosi i na sve druge aspekte života. S obzirom da se u izvornom pitanju radilo o seksualnom odnosu koji je bio i prošao to znači da ti muškarci nisu imali problema sa erekcijjom, barem ne većih jer do samog seksa ne bi moglo doći da im se alatka nije uspravila što opet povlači moju pretpostavku da su eventualno ŠUPCI. S druge strane sasvim je moguće da je postavljačica izvornog pitanja frigidna a da to i ne zna tj. ne zna uzrok problema, što opravdava moju iznesenu PRETPOSTAVKU da je dotiča MOŽDA ipak frigidna, ali s obzirom da ne znamo detalje seksualnog odnosa, ne bih polemisao dalje.

Opet ponavljam KAREN se upalila na riječ frigidna jer te ista očigledno frustrira iz nekog razloga, čak si i rekla da ti se klitoris nešto nešto (mrsko mi se vraćat nazad da vidim šta si tačno napisala).

Helem, ohani malo KAREN i nemoj ba na prvu, znaš onu staru, ko igra za raju i zanemari taktiku završi karijeru....(dovrši niz) :D
Connaisseur Karlin

#155 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?

Ramzess Veliki wrote: 04/05/2020 13:44
Connaisseur Karlin wrote: 04/05/2020 13:22 pa to i napisah, dozivite orgazam, sto ne znaci da se bili zadovoljni sa seksom :)

ja ne manipulisem sa muskracima, nemam potrebe, potpusno sam dovoljno zrela zena da znam kako adekvatno tretirati msukarca u krevetu :thumbup:

meni je zao , jer si razocaran sa zenama kao ljubavnicama, ali mogao si im to reci na vrijeme, da se poprave :thumbup:
Napisao sam ovo za sve buduce, da znaju sta ih ceka ... :oops:

Ovo u sredini necu komentarisati jer je to nesto u sta si ti ubijedjena a nemam dokaza da je to zaista tako ili nije.

Ovo trece ... nisam lud pa da ostanem bez izgovora da zbrisem. :lol:
1. pa vi cutite, da ne uvirjedite ljubavnicu , znaci, nemate jajca da im kazete , aistovremeno, savjetueje zenama da budu aktivnije ,, ali, na forumu :D

2. sorry, dokaze ne mogu dokazati :D

3. ma da si im reako, ostao bi ti suh :D

al' hajde da se upitamo zasto su muskraci supci, i svrse za 5 minuta , ovakvi poput Bokicinog :thumbup:
Connaisseur Karlin

#156 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?

Veigar wrote: 04/05/2020 13:50
Veigar wrote: 04/05/2020 13:33
A ti pažljjivo pročitaj moje postove i nađi mi gdje tvrdim ali pazi TVRDIM da je frigidna i izbrisat ću se sa ovog foruma za sva vremena. Ti si se upalila na riječ frigidna ko prava karen. Samo je falilo da tražiš od moderacije da djeluje jer sam te uvrijedio. tako sam ja doživio tvoje postove. Ono napad bez ikakvog razloga.

trece, usao si na temu da nam podvuces , kako ,jel' zene mogu biti frigidne, oh, jao, ka vi ne mozete biti impotentni ili svrsite za minutu, imate problem sa samokntrlom, ali, ne ti si samo napisao da je tip supak, jer mu je svejedno za Bokicinim zadovoljenjem :D

haj'd ne cmizdri, sto bi tek bilo da sma te svojim ostrim jezikom ustinula jajca :D
Pa normalno samo šupak od muškarca može ne zadovoljit ženu prilikom seksa i smatrat to normalnim vrijedi i obrnuta situacija. Inače šupak je karakterna osobina, te se odnosi i na sve druge aspekte života. S obzirom da se u izvornom pitanju radilo o seksualnom odnosu koji je bio i prošao to znači da ti muškarci nisu imali problema sa erekcijjom, barem ne većih jer do samog seksa ne bi moglo doći da im se alatka nije uspravila što opet povlači moju pretpostavku da su eventualno ŠUPCI. S druge strane sasvim je moguće da je postavljačica izvornog pitanja frigidna a da to i ne zna tj. ne zna uzrok problema, što opravdava moju iznesenu PRETPOSTAVKU da je dotiča MOŽDA ipak frigidna, ali s obzirom da ne znamo detalje seksualnog odnosa, ne bih polemisao dalje.

Opet ponavljam KAREN se upalila na riječ frigidna jer te ista očigledno frustrira iz nekog razloga, čak si i rekla da ti se klitoris nešto nešto (mrsko mi se vraćat nazad da vidim šta si tačno napisala).

Helem, ohani malo KAREN i nemoj ba na prvu, znaš onu staru, ko igra za raju i zanemari taktiku završi karijeru....(dovrši niz) :D
ma sta kaze, moje da je zadovlji, a gla, ima jos nesto, mozda upravo, ON NE ZNA da je zadovlji :D

sumnjam da osoba koja je firgidna nije svijesna tog stanja , zato sam napisala da lupeats :)
Veigar

#157 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?

Post by Veigar »

Connaisseur Karlin wrote: 04/05/2020 13:55
Veigar wrote: 04/05/2020 13:50

ma sta kaze, moje da je zadovlji, a gla, ima jos nesto, mozda upravo, ON NE ZNA da je zadovlji :D

sumnjam da osoba koja je firgidna nije svijesna tog stanja , zato sam napisala da lupeats :)
Znači svoje pretpostavke smatraš besprijekornim činjenicama a moje su lupetanja. Hmmmmm. Tačno se vidi da nisi na TI sa logikom i logičkim rasuđivanjem. al opet puno njih nije pa tako da nisi izuzetak.

P.S.
Ako nije znao da zadovolji, to se unekoliko i može opravdati i nije neki grijeh, jer jbg niko ne zna prvi, drugi puta, bitno je da nauči i primjenjuje naučeno, ako to ne urtadi onda je ŠUPAK jbg.
Veigar

#158 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?

Post by Veigar »

Nego de ti meni reci što tebi toliko smeta ova riječ FRIGIDNA? Mene interesuje zašto se pališ ko KAREN na pomen ove riječi?
:roll:
Connaisseur Karlin

#159 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?

Veigar wrote: 04/05/2020 14:03 Nego de ti meni reci što tebi toliko smeta ova riječ FRIGIDNA? Mene interesuje zašto se pališ ko KAREN na pomen ove riječi?
:roll:
smeta mi tvoje lupetanje i neznanje o frigidnosti, plus si pretpostavio da je Bokica firgidna, kao da je to nekakvo stanje kojeg zene nisu svijesne :-D

a njeni supci od ljubavnika , nisi pretposavio,moza imaju problema sa nemanjem kontorle vlastitog penisa :)
zposao

#160 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?

Post by zposao »

Veigar wrote: 04/05/2020 09:10
Bokisa wrote: 02/05/2020 14:54 Bila sam sa jednim momkom imali smo par puta odnos,on dozivi orgazam,a ja ne..Nasla sam drugog momka al je ista situacija..Sta predlazete?
Moraš nam malo detalja dati, ne znamo mi kakv je to sex bio, jel bilo predigre, kakva predigra je u pitanju, samo se ljubite, on te samo miluje, šta kako, tek onda ti možemo nešto reći ovako, samo se zezaju s tobom. :)
Slažem se uvaženi kolega. I slike ako može da postavi pa da uvaženi forumski konzilij utvrdi šta se tačno dešava.
zposao

#161 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?

Post by zposao »

Connaisseur Karlin wrote: 04/05/2020 13:39 ...
:vozdra:

ako može javljam se za ovo nešto tvoj jezik i jajca. Bit cu volonter
Boemica

#162 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?

Post by Boemica »

Cura otvorila temu da izrazi svoj problem, a ne da se imate gdje hvalit kolko dugo možete.
Bokisa

#163 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?

Post by Bokisa »

Boemica wrote: 04/05/2020 16:57 Cura otvorila temu da izrazi svoj problem, a ne da se imate gdje hvalit kolko dugo možete.
Slazem se 😂😂😂
snijeg_led

#164 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?

Post by snijeg_led »

Ako zena ne dozivi orgazam, to je izkljucivo greska muskarca
znaci mijenjati dok ne nadjes pravog :thumbup:
moonca

#165 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?

Post by moonca »

Na preporuku dr.. :lol:
Dinostula

#166 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?

Post by Dinostula »

Boemica wrote: 04/05/2020 16:57 Cura otvorila temu da izrazi svoj problem, a ne da se imate gdje hvalit kolko dugo možete.
Pa nude se ljudi da joj pomognu. :D
L u c i f e r

#167 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?

Post by L u c i f e r »

Connaisseur Karlin wrote: 04/05/2020 08:56
L u c i f e r wrote: 03/05/2020 21:24 Lijek:
Analno krhanje.
volis lizati anus i stavljati jzik u njega, svaka cast :thumbup:
Lost in translation.
Krhati, glagol, Bosanski jezik: zegati, rasturati, havarisati, nabijati, opaljivati, prciti.
L u c i f e r

#168 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?

Post by L u c i f e r »

Cijelu noc, dok ne dodje tetka iz Bosanske krupe.
spreca

#169 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?

Post by spreca »

Kad citam postove od Carlinke ,tek onda vidim sta sam ja sve u zivotu :izet: :shock: :lol: i kakvih je bilo,lezi kao da sam je probio skroz i zabio za pod :lol: toliko se znoja prolilo ni u sta :cry: :lol:
Connaisseur Karlin

#170 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?

spreca wrote: 04/05/2020 18:47 Kad citam postove od Carlinke ,tek onda vidim sta sam ja sve u zivotu :izet: :shock: :lol: i kakvih je bilo,lezi kao da sam je probio skroz i zabio za pod :lol: toliko se znoja prolilo ni u sta :cry: :lol:
seksulani jadi na temi :D :kiss:

ma dobro, nece nitko da pise o losim iskustvima :D

pardon, losa isksutva ne postoje :oops:
Connaisseur Karlin

#171 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?

Bokisa wrote: 04/05/2020 17:01
Slazem se 😂😂😂
ma nisi se ni ti bas nesto portudila ne temi, izgleda da te problem ne muci bas toliko :D
Connaisseur Karlin

#172 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?

zposao wrote: 04/05/2020 14:36
Connaisseur Karlin wrote: 04/05/2020 13:39 ...
:vozdra:

ako može javljam se za ovo nešto tvoj jezik i jajca. Bit cu volonter
mljac liz mljac liz :D
Connaisseur Karlin

#173 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?

L u c i f e r wrote: 04/05/2020 17:58
L u c i f e r wrote: 03/05/2020 21:24 Lijek:
Analno krhanje.
Lost in translation.
Krhati, glagol, Bosanski jezik: zegati, rasturati, havarisati, nabijati, opaljivati, prciti.
nisi probaoo sa jezikom :roll: :sad: steta :cry: to zene vole :P
L u c i f e r

#174 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?

Post by L u c i f e r »

Connaisseur Karlin wrote: 04/05/2020 18:56

Lost in translation.
Da mi je do govana, mogu i svoja jesti.
Connaisseur Karlin

#175 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?

L u c i f e r wrote: 04/05/2020 19:09
Connaisseur Karlin wrote: 04/05/2020 18:56

Lost in translation.
Da mi je do govana, mogu i svoja jesti.
pa izgleda da tebi jeste tebi do dreka, ne moras ga papati :D

Image
Post Reply