Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bi dobro tekma...izgledalo je na trenutke da ce detroit uzeti ali ipak spurs na kraju pokazali da su za truncicu bolji. svaka costa detroit-u, supere su se borili.
MBA wrote:Detroit jeste moj lokalni tim (kao Bosna, u dobra, stara vremena), ali--mada jesam subjektivan--nikada u svom zivotu nisam vidio takvu grupu "reject-a," koji shvataju da je timski rad jedini put do uspjeha. Ne sjecam se kad sam sportske dogadjaje toliko uzimao k'srcu; moja djeca, zena, braca, roditelji, pa cak i punica--svi pomno prate utakmice Pistons-a i navijaju k'o nekad za Bosnu. Nadam se da ce i veceras da pobijede; inace, propade mi ovaj odmor.
Let's go Pistons!!!!
A šta kažeš onda za New England Patriotse nije l tu neka sličnost šta misliš?Pozdrav svoje fanove a ja ode sad spavati hebi ga usto jutros u pola pet da pogledam tekmu(centralno europsko vrijeme pa ubiše ove vremenske zone)
Dogodine opet Pistonsi PRVACI!