Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
...horry je ludjak,kako samo zakuca ...trice k'o s bismilom,svaka
6-ti prsten u 3 kluba(S.A.Hou,L.A,k'o seedorf u fudbalu)
...Big Ben je zakaz'o gdje ce mu dancan 26 koseva ubacit
serija je finito
SD-6 wrote:...horry je ludjak,kako samo zakuca ...trice k'o s bismilom,svaka
serija je finito
SD-6 wrote:...horry je ludjak,kako samo zakuca ...trice k'o s bismilom,svaka
serija je finito
Manu ce morat' da da igra k'o u prva dva susreta ako su Spursi iole ozbiljni...I Duncan mora popravit' bacanja...i treba Rasheeda iznervirat' sto ranije...
Detroit jeste moj lokalni tim (kao Bosna, u dobra, stara vremena), ali--mada jesam subjektivan--nikada u svom zivotu nisam vidio takvu grupu "reject-a," koji shvataju da je timski rad jedini put do uspjeha. Ne sjecam se kad sam sportske dogadjaje toliko uzimao k'srcu; moja djeca, zena, braca, roditelji, pa cak i punica--svi pomno prate utakmice Pistons-a i navijaju k'o nekad za Bosnu. Nadam se da ce i veceras da pobijede; inace, propade mi ovaj odmor.
Detroit jeste moj lokalni tim (kao Bosna, u dobra, stara vremena), ali--mada jesam subjektivan--nikada u svom zivotu nisam vidio takvu grupu "reject-a," koji shvataju da je timski rad jedini put do uspjeha. Ne sjecam se kad sam sportske dogadjaje toliko uzimao k'srcu; moja djeca, zena, braca, roditelji, pa cak i punica--svi pomno prate utakmice Pistons-a i navijaju k'o nekad za Bosnu. Nadam se da ce i veceras da pobijede; inace, propade mi ovaj odmor.