NBA-pratili iko??????????????
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Kareem Abdul-Jabbar
ne mislim da su nesto politicke prirode ti razgovori...JBT wrote:Moj komentar ima onoliko politickog u sebi koliko i Aristokratov razlog navijanja za Divca i stojakovica.
Mislis li da su dijalozi izmedju navijaca Sarajeva i Zelje takodje politicke prirode?
ali ne mislim da treba npr. kad bi ti rek'o da navijas za Salihamidzica da ti se odgovori- to nema veze sa fudbalom (ima veze i s jednim i s drugim-i to je apsolutno normalno...)....
mislim da tebe vise plavokrvi nervira - nego sto te nervira sto on navija za Divca ili vec koga drugog i da li navija za njih sto voli basket ili sto voli Divca-to je nebitno.......
- manijak1
.........volim sve što vole mudžahidići ............ali ovo fakat ne volim

- Kareem Abdul-Jabbar
pa,, i ja to,hananah babyhananah wrote:Joj, religiju ubacise i u sporthaj zic mudzahedini, zic
igrajte se kamena s ramena, nije kosa za vas
![]()
![]()
![]()
![]()
-
violentjack
Mora cini mi se da je ovo Divceva zadnja gddina igranjaJBT wrote:"ja navijam za Divca i stojakovica... "
-....iz velike ljubavi prema kosarci, garant.
Sacramento su tim losera
- Kareem Abdul-Jabbar
Pa, dosta je i od Divca....37 godina ima cojik....vrijeme mu je u penziju ici.....violentjack wrote:Mora cini mi se da je ovo Divceva zadnja gddina igranjaJBT wrote:"ja navijam za Divca i stojakovica... "
-....iz velike ljubavi prema kosarci, garant.
Sacramento su tim losera
Sacramento je svoje prokock'o prosle godine.....sad im se vraca.....
- Kareem Abdul-Jabbar
jes' jes' direktno i u glavu!!hananah wrote:Ti pokusavas objasniti sve nesto fino, izokola, treba njih(a) direktno uputiti, ne znaju ti oni to nesto fino kao tino, zato sam ja tu
drukcije ne ide
hvala ti i neka te!
- JBT
"ali ne mislim da treba npr. kad bi ti rek'o da navijas za Salihamidzica da ti se odgovori- to nema veze sa fudbalom (ima veze i s jednim i s drugim-i to je apsolutno normalno...)....
mislim da tebe vise plavokrvi nervira - nego sto te nervira sto on navija za Divca ili vec koga drugog i da li navija za njih sto voli basket ili sto voli Divca-to je nebitno......."
-Pod jedan,
ne navijam za Salihamidzica, tako da te ne kontam. Cak sta vise, mislim da je bezze nogometas.
-Pod dva,
Navijam za Liverpool.
-Pod tri,
budi uvjeren, da ljudi sa naseg podneblja, koji navijaju za Divca, Stojakovica i tako te pojedince, ne znaju bas puno o basketu. 90% razloga iz kojih to rade nema nikakve veze sa basketom.
Ako je nekome do takvog navijanja, ne treba mu to zabranit, a ni meni se ne treba zabranit da kazem ono sto mislim, a to je da ti ljudi ne navijaju iz sportskih razloga (dobro, i iz tih razloga, ali samo 10%, a to je premalo da bi se sama igra poznavala i da bi se taj odnos zasnivao na respektu prema toj magicnoj igri).
mislim da tebe vise plavokrvi nervira - nego sto te nervira sto on navija za Divca ili vec koga drugog i da li navija za njih sto voli basket ili sto voli Divca-to je nebitno......."
-Pod jedan,
ne navijam za Salihamidzica, tako da te ne kontam. Cak sta vise, mislim da je bezze nogometas.
-Pod dva,
Navijam za Liverpool.
-Pod tri,
budi uvjeren, da ljudi sa naseg podneblja, koji navijaju za Divca, Stojakovica i tako te pojedince, ne znaju bas puno o basketu. 90% razloga iz kojih to rade nema nikakve veze sa basketom.
Ako je nekome do takvog navijanja, ne treba mu to zabranit, a ni meni se ne treba zabranit da kazem ono sto mislim, a to je da ti ljudi ne navijaju iz sportskih razloga (dobro, i iz tih razloga, ali samo 10%, a to je premalo da bi se sama igra poznavala i da bi se taj odnos zasnivao na respektu prema toj magicnoj igri).
- Kareem Abdul-Jabbar
'ebes ga, nema veze kakko god
moram dodati da se ne mora poznavati igra da bi se bio navijac
nikom nista ne treba zabranit
Igra je stvarno magicna
Aristokrato-pobijedi i Stojakovic jednu napokon, a?
Corava koka ove sezone
-
Aristokrata
e ljudi moji....ba sste me razocarali,,,,Kareem Abdul-Jabbar wrote:ne mislim da su nesto politicke prirode ti razgovori...JBT wrote:Moj komentar ima onoliko politickog u sebi koliko i Aristokratov razlog navijanja za Divca i stojakovica.
Mislis li da su dijalozi izmedju navijaca Sarajeva i Zelje takodje politicke prirode?
ali ne mislim da treba npr. kad bi ti rek'o da navijas za Salihamidzica da ti se odgovori- to nema veze sa fudbalom (ima veze i s jednim i s drugim-i to je apsolutno normalno...)....
mislim da tebe vise plavokrvi nervira - nego sto te nervira sto on navija za Divca ili vec koga drugog i da li navija za njih sto voli basket ili sto voli Divca-to je nebitno.......
pa ovo ko da je slovenija forum a ne sarajevo ni traga onog poznatog sarajevskog humora.. sve gledate kroz politiku...
pa ja kad sam reko da navijam za divca i stojakovica sam se salio..
al bogami vi za humoer izgleda vise niste sposobni...
pa volim ja i onog spanca kakose zove pol gasol valjda tako nekako a volim i bracu salihamidzica.. i zao mi je sto nije igrao protiv srbije i crne gore jer bi
utakmica bila bolja za klasu da je on igrao.
- Kareem Abdul-Jabbar
dinash wrote:NBA ne pratim i nemam pojma o njoj ... ali zato skijaski skokovi ... mnjam
-
BiHFLEX
U istoku najvecu sansu ima Miami mada bi i Detroit mogao iznenaditi ali ako Rona opet puste da igra za Indijanu i oni bi bili kandidat za prvaka u istoku. Ostale ekipe nisu vrijdne spomenuti.
Najaca ekipa su San Antonio Spurs i vjerovatno ce oni osvoiti ove godine prvenstvo ako svi budu zdravi. Dallas je sada poslije onog trejda jaka ekipa oni mogu iznenaditi Spurse. Mada ce Suns imati vjerovatno najbolji rekord nemaju sanse u plejofu jer nemaju iskustva a u plejofu se igra sasvim druga kosarka i nekako su mi previse mali da bi osvoili ove godine.but never say never.
Najaca ekipa su San Antonio Spurs i vjerovatno ce oni osvoiti ove godine prvenstvo ako svi budu zdravi. Dallas je sada poslije onog trejda jaka ekipa oni mogu iznenaditi Spurse. Mada ce Suns imati vjerovatno najbolji rekord nemaju sanse u plejofu jer nemaju iskustva a u plejofu se igra sasvim druga kosarka i nekako su mi previse mali da bi osvoili ove godine.but never say never.
-
Stitch__
dozvoli da se razidjemo u misljenju kod nekih stvari
indiana je isfurala, nece bit artest ni u playoffu 100% (neki dan je stern govorio o tome) a i vidis da se jedva bore i za playoff, jos sad o'neal povrijedjen
detroit i miami, licno bi volio da to bude detroit, al bice jako gusto. gledas li rankings na espn? pistonsi su zadnjih 20ak dana na vrhu. ne samo istoka, nego cijele lige.
zapad - sunsi ili spursi, mada tipujem na san antonio, eto neki dan ih phoenix jedva dobi iako nije igrao ni duncan ni ginobilli. dallasov trade? jel mislis na dampiera, ili sad na van horna? ma truba su. dirk sad igra sad ne igra. i njihovo je proslo.
haman moji lakersi nece ni u playoff
indiana je isfurala, nece bit artest ni u playoffu 100% (neki dan je stern govorio o tome) a i vidis da se jedva bore i za playoff, jos sad o'neal povrijedjen
zapad - sunsi ili spursi, mada tipujem na san antonio, eto neki dan ih phoenix jedva dobi iako nije igrao ni duncan ni ginobilli. dallasov trade? jel mislis na dampiera, ili sad na van horna? ma truba su. dirk sad igra sad ne igra. i njihovo je proslo.
haman moji lakersi nece ni u playoff
-
BiHFLEX
Mislim ovaj zanji Van Horn trade i plus su dobili nazad Hendersona. Ako svi budu zdravi u playoffu oni cak mogu i san antonio dobiti mada su od lakersa izgubli veceras zato sto nisu jos kompletni. Po igracima je Dallas najkavalitetni samo treba da se uigraju. Stta mislis Dirk ne igra svaku..... za mene nema boljeg igraca od njega.
Mada sam iz Michigana opet ne vidim sansu da Pistons moze Miami uzeti ako ovi drugi budu kompletni.
Mada sam iz Michigana opet ne vidim sansu da Pistons moze Miami uzeti ako ovi drugi budu kompletni.
-
Maminjo
Uprati li iko onaj Čikago? Napokon su zaboravili Jordana i sve su bliži vrhu. naravno, ništa od njih u play-offu, ali - polako. Slicno je i sa Vašingtonom. Na Zapadu su mi najzagonetniji Vukovi iz Minesote - ako se ipak dogovore sa Sprewellom bit će svašta.
-
Stitch__
ma kakav spree, 34 mu godine i odbio trogodisnji ugovor za 21mil? nije normalan :)minesotta je truba totalna, svi osim kg-a
dobar je dirk, ne poricem, al po igracima su imali bolju ekipu prethodnih sezona pa nista. zamisli na ovu ekipu jos jamison, walker i nash?
proslo je njihovo, ko sto je proslo od lakersa i kingsa.
dobar je dirk, ne poricem, al po igracima su imali bolju ekipu prethodnih sezona pa nista. zamisli na ovu ekipu jos jamison, walker i nash?
proslo je njihovo, ko sto je proslo od lakersa i kingsa.
- Kareem Abdul-Jabbar
vidjecemo veceras
- Kareem Abdul-Jabbar
JA DOBRE UTAKMICE!!!!!!!!!!!!
E, svaka im cast!!!
- Kareem Abdul-Jabbar