NBA-pratili iko??????????????

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

JBT

Post by JBT »

Moj komentar ima onoliko politickog u sebi koliko i Aristokratov razlog navijanja za Divca i stojakovica.
Mislis li da su dijalozi izmedju navijaca Sarajeva i Zelje takodje politicke prirode?
Kareem Abdul-Jabbar

Post by Kareem Abdul-Jabbar »

JBT wrote:Moj komentar ima onoliko politickog u sebi koliko i Aristokratov razlog navijanja za Divca i stojakovica.
Mislis li da su dijalozi izmedju navijaca Sarajeva i Zelje takodje politicke prirode?
ne mislim da su nesto politicke prirode ti razgovori...

ali ne mislim da treba npr. kad bi ti rek'o da navijas za Salihamidzica da ti se odgovori- to nema veze sa fudbalom (ima veze i s jednim i s drugim-i to je apsolutno normalno...)....
mislim da tebe vise plavokrvi nervira - nego sto te nervira sto on navija za Divca ili vec koga drugog i da li navija za njih sto voli basket ili sto voli Divca-to je nebitno.......
manijak1

Post by manijak1 »

.........volim sve što vole mudžahidići ............ali ovo fakat ne volim :D :D
hananah

Post by hananah »

Joj, religiju ubacise i u sport :x
haj zic mudzahedini, zic :x igrajte se kamena s ramena, nije kosa za vas :x :x :x :x :x
Kareem Abdul-Jabbar

hananah wrote:Joj, religiju ubacise i u sport :x haj zic mudzahedini, zic :x igrajte se kamena s ramena, nije kosa za vas :x :x :x :x :x
pa,, i ja to,hananah baby :D, pokusavam objasnit' :(:(
violentjack

Post by violentjack »

JBT wrote:"ja navijam za Divca i stojakovica... "

-....iz velike ljubavi prema kosarci, garant.
Mora cini mi se da je ovo Divceva zadnja gddina igranja

Sacramento su tim losera
pitt

Post by pitt »

Nisam nesto ljubitelj NBA. Vise volim college basketball :D Ona djeca se puno vise trude nego preplaceni profesionalci :D
hananah

Post by hananah »

Ti pokusavas objasniti sve nesto fino, izokola, treba njih(a) direktno uputiti, ne znaju ti oni to nesto fino kao ti :) no, zato sam ja tu :D
Kareem Abdul-Jabbar

violentjack wrote:
JBT wrote:"ja navijam za Divca i stojakovica... "
-....iz velike ljubavi prema kosarci, garant.
Mora cini mi se da je ovo Divceva zadnja gddina igranja
Sacramento su tim losera
Pa, dosta je i od Divca....37 godina ima cojik....vrijeme mu je u penziju ici.....
Sacramento je svoje prokock'o prosle godine.....sad im se vraca.....
Kareem Abdul-Jabbar

hananah wrote:Ti pokusavas objasniti sve nesto fino, izokola, treba njih(a) direktno uputiti, ne znaju ti oni to nesto fino kao ti :) no, zato sam ja tu :D
jes' jes' direktno i u glavu!! :D:D
drukcije ne ide :-)

hvala ti i neka te! :)
JBT

Post by JBT »

"ali ne mislim da treba npr. kad bi ti rek'o da navijas za Salihamidzica da ti se odgovori- to nema veze sa fudbalom (ima veze i s jednim i s drugim-i to je apsolutno normalno...)....
mislim da tebe vise plavokrvi nervira - nego sto te nervira sto on navija za Divca ili vec koga drugog i da li navija za njih sto voli basket ili sto voli Divca-to je nebitno......."

-Pod jedan,
ne navijam za Salihamidzica, tako da te ne kontam. Cak sta vise, mislim da je bezze nogometas.
-Pod dva,
Navijam za Liverpool.
-Pod tri,
budi uvjeren, da ljudi sa naseg podneblja, koji navijaju za Divca, Stojakovica i tako te pojedince, ne znaju bas puno o basketu. 90% razloga iz kojih to rade nema nikakve veze sa basketom.

Ako je nekome do takvog navijanja, ne treba mu to zabranit, a ni meni se ne treba zabranit da kazem ono sto mislim, a to je da ti ljudi ne navijaju iz sportskih razloga (dobro, i iz tih razloga, ali samo 10%, a to je premalo da bi se sama igra poznavala i da bi se taj odnos zasnivao na respektu prema toj magicnoj igri).
Kareem Abdul-Jabbar

:D:D

'ebes ga, nema veze kakko god :D
moram dodati da se ne mora poznavati igra da bi se bio navijac :)-to je jako rigorozno pravilo :D-prorijedili bi za 90% navijacke redove :D...no, nije ni bitno....

nikom nista ne treba zabranit :)-sve dok nije protivzakonito-eto slazemo se.... :D

Igra je stvarno magicna :D:D

Aristokrato-pobijedi i Stojakovic jednu napokon, a? :lol:
Corava koka ove sezone :lol:
dinash

Post by dinash »

NBA ne pratim i nemam pojma o njoj ... ali zato skijaski skokovi ... mnjam :)
SD-6

Post by SD-6 »

Meni Boston ima najljepse dresove :D ,a i gotivim Paul Pierca,al nemoze momak sam,nemaju nikog pod kosem i to im je glavni problem :(
Aristokrata

Post by Aristokrata »

Kareem Abdul-Jabbar wrote:
JBT wrote:Moj komentar ima onoliko politickog u sebi koliko i Aristokratov razlog navijanja za Divca i stojakovica.
ne mislim da su nesto politicke prirode ti razgovori...

ali ne mislim da treba npr. kad bi ti rek'o da navijas za Salihamidzica da ti se odgovori- to nema veze sa fudbalom (ima veze i s jednim i s drugim-i to je apsolutno normalno...)....
mislim da tebe vise plavokrvi nervira - nego sto te nervira sto on navija za Divca ili vec koga drugog i da li navija za njih sto voli basket ili sto voli Divca-to je nebitno.......
e ljudi moji....ba sste me razocarali,,,,
pa ovo ko da je slovenija forum a ne sarajevo ni traga onog poznatog sarajevskog humora.. sve gledate kroz politiku...
pa ja kad sam reko da navijam za divca i stojakovica sam se salio..
al bogami vi za humoer izgleda vise niste sposobni...
pa volim ja i onog spanca kakose zove pol gasol valjda tako nekako a volim i bracu salihamidzica.. i zao mi je sto nije igrao protiv srbije i crne gore jer bi
utakmica bila bolja za klasu da je on igrao.
Kareem Abdul-Jabbar

dinash wrote:NBA ne pratim i nemam pojma o njoj ... ali zato skijaski skokovi ... mnjam :)
:) pa otvori si temu! :D...mada, su i ti skokovi k'o formula 1 postali-od onog Finca (k'o Schumacher je :D) nemresh zivit :D:D...ubi momak, ubi :D
Stitch__

Post by Stitch__ »

pih, pobijedi istok :roll:

a i lakersi mi mute, drljaju mrljaju, kazu da bi se od sljedece sezone mogo PhilJax vratit.

bice interesantno pratit njega i kobea u drugom stintu :)
BiHFLEX

Post by BiHFLEX »

U istoku najvecu sansu ima Miami mada bi i Detroit mogao iznenaditi ali ako Rona opet puste da igra za Indijanu i oni bi bili kandidat za prvaka u istoku. Ostale ekipe nisu vrijdne spomenuti.

Najaca ekipa su San Antonio Spurs i vjerovatno ce oni osvoiti ove godine prvenstvo ako svi budu zdravi. Dallas je sada poslije onog trejda jaka ekipa oni mogu iznenaditi Spurse. Mada ce Suns imati vjerovatno najbolji rekord nemaju sanse u plejofu jer nemaju iskustva a u plejofu se igra sasvim druga kosarka i nekako su mi previse mali da bi osvoili ove godine.but never say never.
Stitch__

Post by Stitch__ »

dozvoli da se razidjemo u misljenju kod nekih stvari :razz:

indiana je isfurala, nece bit artest ni u playoffu 100% (neki dan je stern govorio o tome) a i vidis da se jedva bore i za playoff, jos sad o'neal povrijedjen :-? detroit i miami, licno bi volio da to bude detroit, al bice jako gusto. gledas li rankings na espn? pistonsi su zadnjih 20ak dana na vrhu. ne samo istoka, nego cijele lige.

zapad - sunsi ili spursi, mada tipujem na san antonio, eto neki dan ih phoenix jedva dobi iako nije igrao ni duncan ni ginobilli. dallasov trade? jel mislis na dampiera, ili sad na van horna? ma truba su. dirk sad igra sad ne igra. i njihovo je proslo.

haman moji lakersi nece ni u playoff :(
BiHFLEX

Post by BiHFLEX »

Mislim ovaj zanji Van Horn trade i plus su dobili nazad Hendersona. Ako svi budu zdravi u playoffu oni cak mogu i san antonio dobiti mada su od lakersa izgubli veceras zato sto nisu jos kompletni. Po igracima je Dallas najkavalitetni samo treba da se uigraju. Stta mislis Dirk ne igra svaku..... za mene nema boljeg igraca od njega.

Mada sam iz Michigana opet ne vidim sansu da Pistons moze Miami uzeti ako ovi drugi budu kompletni.
Maminjo

Post by Maminjo »

Uprati li iko onaj Čikago? Napokon su zaboravili Jordana i sve su bliži vrhu. naravno, ništa od njih u play-offu, ali - polako. Slicno je i sa Vašingtonom. Na Zapadu su mi najzagonetniji Vukovi iz Minesote - ako se ipak dogovore sa Sprewellom bit će svašta.
Stitch__

Post by Stitch__ »

ma kakav spree, 34 mu godine i odbio trogodisnji ugovor za 21mil? nije normalan :)minesotta je truba totalna, svi osim kg-a :-)

dobar je dirk, ne poricem, al po igracima su imali bolju ekipu prethodnih sezona pa nista. zamisli na ovu ekipu jos jamison, walker i nash?

proslo je njihovo, ko sto je proslo od lakersa i kingsa.
Kareem Abdul-Jabbar

:D :D Detroit-SA 3:2? :D:D

vidjecemo veceras :D:D
Kareem Abdul-Jabbar

:shock: :shock: :shock: :shock:

JA DOBRE UTAKMICE!!!!!!!!!!!!

E, svaka im cast!!! :-D :-D
Kareem Abdul-Jabbar

:-D a sto je ovaj "veteran" Horry odigrao utakmicu!!!! :shock::shock:
:D e, svaka mu cast!!! :):)

Image

:D bice mu ovo prsten sa trecim timom!! :D:D (ne znam ima li jos koji igrac da je tako nesto napravio?! :roll:)
Post Reply