Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A ubiše s priredbom jbt...
I tokom prvog poluvremena, bar tri puta igra u toku, a oni prikazuju komplet rodbinu D Rosea ili stare snimke... Bio coach challenge, pojma nemamo kako je završio jer Rose...
Laertes wrote: ↑05/01/2025 03:30
A ubiše s priredbom jbt...
I tokom prvog poluvremena, bar tri puta igra u toku, a oni prikazuju komplet rodbinu D Rosea ili stare snimke... Bio coach challenge, pojma nemamo kako je završio jer Rose...
I ja isto kontam
Mogli su ovo sve ostaviti za prije utakmice... Valja sad ketit do pola 5 u najboljem slučaju.
A raspada jbt...
Čudo je da je i ovakav rezultat do sada u sezoni uz Thibodeaua kao trenera...
I jebote više Brunsonovo silovanje lopte i izmjena KAT - Achiuwa i OG u nekom svom svijetu...
I kao tačka na sve to, Thibs Achiuwu stavi na peticu protiv Vučevića. Nit mu šta može u odbrani, nit u skoku.
Kako nemaš ni trunku fleksibilnosti pa da zavisno od matchupa nekad odstupiš od svojih, u kamenu uklesanih, rotacija pa da ubaciš Simsa ili Hukportija umjesto KAT-a, a ne Vučevića.
Dobro je pa mi se prispalo sinoc. Ako nista barem znam da ne donosim neserecu. Mogli bi i vas dvojica probati . Jebo ga poraz, nije frka ako se nauci mesto iz njega. Međutim stara drtina thibs nece od svog odstupiti ni milimetar. Jedina nada je da igrace bas krene inače taktički qrcina.
Jesam li ja jedini koji misli da ovo penzionisanje brojeva postala sprdnja. Rose jeste igracina bio ali povrede su dio igre isto. 7 godina u Cikagu 1 mvp, i samo jednom igrao finale konferencije. Vince Carter u Torontu osim zakucavanja nista posebno, kao i Shaq u Orlandu. Haj da su igrali 15tak godina u timu pa i ne moraju osvojiti nista, ovako sta ja znam, po ovom onda i Jimmy Butler je zasluzio da mu Miami penzionise broj , naravno to se nece nikad desiti
kakavdanakneiskustvu wrote: ↑09/01/2025 08:28
u bullsima bob lpve ima penzionisan broj,vrlo dobar igrač bio, rose je bio mvp, jedini u bullsima koji je to bio, po meni dovljno za umiroviti dres
u bullsima bob lpve ima penzionisan broj,vrlo dobar igrač bio, rose je bio mvp, jedini u bullsima koji je to bio, po meni dovljno za umiroviti dres
Bio je, čini mi se, jedan MVP u Bullsima tokom 90-ih, ako me sjećanje ne vara
spree wrote: ↑10/01/2025 19:07
Zavisi ko bude igrao. Kat je gtd koliko ja znam. Ako bude puni sastav mora ici osveta. A zavidim ti. Valjda i mi docekamo
OG 0 poena, Bridges 0 poena, - 27 prvo poluvrijeme, logično.
Brunson postaje sve veći uteg ovoj ekipi, sa očajnom odbranom i zabijanjem u double team u napadu.
KAT je previše mekan. Jedino Josh je uobičajeni Josh.
Pokušavam da uživam u igri OKC-a