Ko da se on šta pita. Šalješ ga gdje ti odgovara. Ja se smijem kladiti da ce "jedan od najboljih šutera" imati manje trica od KATa sljedece sezone. Randle je užasan igrač ma kakve brojke on imao. + vraca se nakon povrede ramena. Ko zna da li ce i liciti na sebe. Mada i najbolja verzija randlea je uzas za ekipu.canvra888 wrote: ↑29/09/2024 01:04 Eksplicitno naznačeno da je to samo pretpostavka novinara. Da je to ikakav razlog, ne bi ga onda slali u Minnesotu gdje će isto ulaziti s klupe.
U svakom slučaju, tanak je ovo all in roster s obzirom koliko se uložilo. Skrhano 6 pickova prve runde i pick swap, all star igrač i jedan od najboljih šutera u ligi za samo KAT-a i Bridgesa. Bridges nije ni borderline all star, a s druge strane Randle je poprilično uporediv (ako ne i bolji) čisto po brojkama od KAT-a. U odbrani su obojica loši svakako. Randle je ujedno i puno manje odsustvovao sa terena od KAT-a.
Nisam siguran da li se mogla bolja ekipa napraviti za sve silne pickove, ali nekako realno moglo je i puno gore kako smo navikli prošle dvije + decenije. Ja imam osjećaj da ce ovo biti top ekipa i ozbiljno konkurisati za veliko finale. Posebno ako se izvuče neka vrijednost za konstantnu povredu Robinsona.