Moderators: Tomahawk11, Charuga
Raigor Stonehoof wrote: ↑12/05/2022 14:42![]()
evo i ja cu davat 100% sebe, pravicu greske, ali mislim najbolje.... dajte mi kakvu nagradu u nba
![]()
Po tvojoj logici ne bi ni Jokic bio MVP, on odavno kući ne može ni biti u prilici napraviti grjeskeRaigor Stonehoof wrote: ↑12/05/2022 14:42![]()
evo i ja cu davat 100% sebe, pravicu greske, ali mislim najbolje.... dajte mi kakvu nagradu u nba
![]()
trash post
plus Jokic ima vise Turnovera, i to mu obojeno zutom bojom, kao prednost u toj kategorijiZyzzSar wrote: ↑12/05/2022 14:59trash post
statistika se gleda per game, a ne sumarno
argumenti za jokica su: efikasnost, utjecaj na igru (asistencije), sam nosio tim
argumenti protiv jokica su: 6ti na tabeli, od 1985 samo je westbrook dobio mvp sa timom van top4 - po meni niko ko je van top4 na tabeli na zasluzuje mvp nagradu, prosjecan u defanzivi
argumneti za embiida su: dominantnost u napadu, vodeci u poenima(30.6), dobra odbrana, utjecaj na igru-svojom gravitacijom otvara prostor za druge igrace
E jbg. Ti odmah pa trash post. Postavio sam tabelu samo da se vide brojevi i tu je kraj.ZyzzSar wrote: ↑12/05/2022 14:59trash post
statistika se gleda per game, a ne sumarno
argumenti za jokica su: efikasnost, utjecaj na igru (asistencije), sam nosio tim
argumenti protiv jokica su: 6ti na tabeli, od 1985 samo je westbrook dobio mvp sa timom van top4 - po meni niko ko je van top4 na tabeli na zasluzuje mvp nagradu, prosjecan u defanzivi
argumneti za embiida su: dominantnost u napadu, vodeci u poenima(30.6), dobra odbrana, utjecaj na igru-svojom gravitacijom otvara prostor za druge igrace
sve u redu, ali što mi knickse dirašn;hill wrote: ↑12/05/2022 14:14Mogu, da si gledao utakmicu umjesto skraćene snimke ne bi to rekao, Jrue je bio ocajan u prvom poluvremenu, i Smart je bio daleko bolji i defanzivno i ofanzivno, al eto slavu donosi zadnjih pet minuta, dpoy je nagrada regularne sezone, a sam jrue je priznao da mu ova godina nije najbolja bila, očigledno do playoffa...haypaj ti hodajuće leševe NY...nitko ti ne brani...Milwaukee je šampion s razlogom, a svim timovima nedostaju igrača, nije ni Brown igrao prošle godine, pa nitko nije rekao da su zbog toga ispali od Netsa
Smart daje 100% od sebe i svi prave grjeske...mislio je najbolje...
DWS-najrelevantnija statistika za individualnu defanzivnu igru
Uvijek je tako sa Smartom...srcem 100%...lik igra za 13 miliona...Jrue za 30, Jrue bi trebao biti superstar, Smart role player, a tu su negdje s učinkom..ultima_palabra wrote: ↑14/05/2022 04:18 Svaka cast Smartu, dobro se digao nakon onog debakla u srijedu.