Navijacki slogani

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
elSaik

#176 Re: Navijacki slogani

Post by elSaik »

LSD wrote:Garant neki strašni mostarski huligan koji se nikad pomako iz Mostara.
Otkud ti to da je tip iz Mostara? :?
LSD

#177 Re: Navijacki slogani

Post by LSD »

elSaik wrote:
LSD wrote:Garant neki strašni mostarski huligan koji se nikad pomako iz Mostara.
Mostar ili negdje u hercegovini...vidiš li da piše UŠA...to su neke njihove lokalno-hercegovacke fraze 8-)
elSaik

#178 Re: Navijacki slogani

Post by elSaik »

LSD wrote:
elSaik wrote:
Mostar ili negdje u hercegovini...vidiš li da piše UŠA...to su neke njihove lokalno-hercegovacke fraze 8-)
Ahaaa, nisam odmah skontao... :)
Umjetnik a

#179 Re: Navijacki slogani

Post by Umjetnik a »

LSD wrote:
elSaik wrote:

oprostite ali ne kontam baš najbolje ovo boldirano
bato99

#180 Re: Navijacki slogani

Post by bato99 »

SARAJEVO-ŽELJEZNIČAR derbi svih derbija aahahahahahaahahahahaahahahahahahaahaha
SARAJEVO-ŽELJEZNIČAR ma obična prijateljska utakmica bilo na terenu ili na tribinama, sramotite riječ "gradski derbi" . Pozdrav iz MOSTARA
LSD

#181 Re: Navijacki slogani

Post by LSD »

bato99 wrote:SARAJEVO-ŽELJEZNIČAR derbi svih derbija aahahahahahaahahahahaahahahahahahaahaha
SARAJEVO-ŽELJEZNIČAR ma obična prijateljska utakmica bilo na terenu ili na tribinama, sramotite riječ "gradski derbi" . Pozdrav iz MOSTARA
Pita te covjek sta ti znaci UŠA??...ne znam ni ja...trebao bi nam to pojasniti.
Crvena Tifoza

#182 Re: Navijacki slogani

Post by Crvena Tifoza »

LSD wrote:
bato99 wrote:SARAJEVO-ŽELJEZNIČAR derbi svih derbija aahahahahahaahahahahaahahahahahahaahaha
Pita te covjek sta ti znaci UŠA??...ne znam ni ja...trebao bi nam to pojasniti.

Ja samo znam da se tako cobanima obraca po Hercegovini. :lol: :lol: :lol: :lol:
pudlica

#183 Re: Navijacki slogani

Post by pudlica »

stvarno upravu je covjek,trebamo se sljedeci derbi svi naci uzet pistolje i poubijat,ko ostane ziv taj je lud i nek ide na derbi da navija
belissima

#184 Re: Navijacki slogani

Post by belissima »

MI NIKADA ODUSTATI NECEMO
HZSA
1987
LSD

#185 Re: Navijacki slogani

Post by LSD »

belissima wrote:MI NIKADA ODUSTATI NECEMO
HZSA
1987
:mrgreen: :mrgreen: evo je nova u nizu :lol: :lol: ...Možda bi mogao dodati uz to "U inat svima" ili "Sami protiv svih" ili neke slicne epske poruke koje velicaju strašnu borbu izmedju dobra i zla :mrgreen: ...baš poeticno zvuci...ipak ostaje bez premca legendarna "moj grad-moj klub" :mrgreen:
Fordas

#186 Re: Navijacki slogani

Post by Fordas »

A sta fali toj - Moj Grad - Moj Klub?

Bas dobra parola i vama 'šuk' veliki ;-)
LSD

#187 Re: Navijacki slogani

Post by LSD »

Fordas wrote:A sta fali toj - Moj Grad - Moj Klub?

Heh...kako kome,jarane...meni nije šuk,vjeruj mi :wink: ...ja znam koji je moj grad ali i moj klub (tj.najstariji Sarajevski klub)...nego mi smiješno,kad taj slogan plasiraju pojedinci koji uopšte nisu iz ovog grada (rat je ucionio svoje) a kod vas ih ima "mali milion"...ali,bojim se da ce se otvoriti diskusija i prepirka oko ovog, pa bolje je da šutim :mrgreen: :run:
elSaik

#188 Re: Navijacki slogani

Post by elSaik »

Po čemu je to šuk? :?

Kada navijači najmlađeg gradskog kluba govore "moj grad, moj klub" to nije šuk, već ne poznavanje historije. ;)
pudlica

#189 Re: Navijacki slogani

Post by pudlica »

elSaik wrote:

Kada navijači najmlađeg gradskog kluba govore "moj grad, moj klub" to nije šuk, već ne poznavanje historije. ;)

Kada to pocnu govoriti navijaci mladjeg kluba to znaci da klub koji je nastao prije nije uspio napraviti nista vrijedno spomena u svojoj jadnoj historiji, dok ovaj drugi klub to jeste. Uvjek se znalo ko je no 1 u BIH u svim segmentima. Stariji ne znaci bolji i jaci.
The 51st State

#190 Re: Navijacki slogani

Post by The 51st State »

LSD wrote:

Heh...kako kome,jarane...meni nije šuk,vjeruj mi :wink: ...ja znam koji je moj grad ali i moj klub (tj.najstariji Sarajevski klub)...nego mi smiješno,kad taj slogan plasiraju pojedinci koji uopšte nisu iz ovog grada (rat je ucionio svoje) a kod vas ih ima "mali milion"...ali,bojim se da ce se otvoriti diskusija i prepirka oko ovog, pa bolje je da šutim :mrgreen: :run:
Mislis na Djerzelez?
LSD

#191 Re: Navijacki slogani

Post by LSD »

The 51st State wrote:
LSD wrote:

Mislis na Djerzelez?
Ja koliko znam Djerzelez više ne postoji kao klub (nisam 100% siguran-ispravi me ako griješim)....ma mislim,slobodno vi ponavljajte taj slogan...ja nemam ništa protiv toga...ustvari,mogao bih i ja to svijetla obraza ponavljati i nebi ništa slagao u suštini.

za @pudlicu....u pravu si samo za dio:"Uvjek se znalo ko je no 1 u BIH u svim segmentima"....zna se ko je No.1 u BiH po svim kriterijima...a to komotno mozeš provjeriti i na stranici UEFE.
elSaik

#192 Re: Navijacki slogani

Post by elSaik »

pudlica wrote:
elSaik wrote:

Kada to pocnu govoriti navijaci mladjeg kluba to znaci da klub koji je nastao prije nije uspio napraviti nista vrijedno spomena u svojoj jadnoj historiji, dok ovaj drugi klub to jeste. Uvjek se znalo ko je no 1 u BIH u svim segmentima. Stariji ne znaci bolji i jaci.
Mora onda da su oni u UEFA-i pukli... :zoka: ;-)
The 51st State

#193 Re: Navijacki slogani

Post by The 51st State »

Ja koliko znam Djerzelez više ne postoji kao klub (nisam 100% siguran-ispravi me ako griješim)....ma mislim,slobodno vi ponavljajte taj slogan...ja nemam ništa protiv toga...ustvari,mogao bih i ja to svijetla obraza ponavljati i nebi ništa slagao u suštini.

za @pudlicu....u pravu si samo za dio:"Uvjek se znalo ko je no 1 u BIH u svim segmentima"....zna se ko je No.1 u BiH po svim kriterijima...a to komotno mozeš provjeriti i na stranici UEFE.

Ima sask, slavija, a i djerzelez makar na papiru postoji, mislim pravo je jadna prica o klubovima pozivajuci se na datum osnivanja kao neki parametar.
pudlica

#194 Re: Navijacki slogani

Post by pudlica »

na staroj slavi se ne zivi ;-)
elSaik

#195 Re: Navijacki slogani

Post by elSaik »

pudlica wrote:na staroj slavi se ne zivi ;-)
:lol: ok...
emigracija

#196 Re: Navijacki slogani

Post by emigracija »

burek pita, zelji kita... :mrgreen:
pudlica

#197 Re: Navijacki slogani

Post by pudlica »

elSaik wrote:

ovo sam samo citirao jednog vaseg momka i to upravo za zelju rekao
elSaik

#198 Re: Navijacki slogani

Post by elSaik »

pudlica wrote:
elSaik wrote:

ovo sam samo citirao jednog vaseg momka i to upravo za zelju rekao
Ma nije to problem, nego mi smiješno koliko si sam sebi kontradiktoran iz posta u post. Jer, prvo si napisao...
pudlica wrote:Kada to pocnu govoriti navijaci mladjeg kluba to znaci da klub koji je nastao prije nije uspio napraviti nista vrijedno spomena u svojoj jadnoj historiji, dok ovaj drugi klub to jeste. Uvjek se znalo ko je no 1 u BIH u svim segmentima. Stariji ne znaci bolji i jaci.
a odmah u narednom postu ovo...
Vidiš, ukoliko jedan klub nije ostvario ništa u svojoj jadnoj historiji onda ne može ni imati staru slavu. S druge strane, ako ima staru slavu to znači da je nekada u svojoj historiji bio jedan više nego značajan faktor. :mrgreen: Zato te molim da se ubuduće fino skoncentrišeš prije nego bilo šta napišeš na forumu, jer ovo spontano pisanje ti ne ide od ruke... ;-)
belissima

#199 Re: Navijacki slogani

Post by belissima »

Pa covjece kakve ima veze sto ste stariji od FK Sarajevo kad niste upisali niti jedan zvanicni nastup...da ste se makar takmicili,postigli pogodak,izveli kontru,ubacili korner i sl...skinuo bih vam kapu...a ovako...samo se ofirate bezze s tim...
Grmi sa sjeveraaaaaaaaa....ooooooo.... :dance:
Umjetnik a

#200 Re: Navijacki slogani

Post by Umjetnik a »

elSaik wrote:

sviju ti je si li ti dobro

to što je F.K.S. mlađi klub a meljo stariji, odmah znači po tvojoj logici da navijaču F.K.S. ne mogu pisati moj grad-moj klub

nek onda manijaci pišu MOJ GRAD-MOJ NAJSTARIJI KLUB

ŽALOSNO JE TO NA ŠTA SE VI IZVLAČITE, TO ŠTO SE STARIJI KLUB I ŠTA VAM TO ZNAČI, GDJE SU VAM TE TITULE, KOJE STE OSVOJILI DOK JOŠ F.K.S. NIJE OSNOVANO

U ENGLESKOJ NASJTARIJI KLUBOVI SU U NIŽIM LIGAMA I ŠTA IM TO SADA ZNAČI
Post Reply