Otkud ti to da je tip iz Mostara?LSD wrote:Garant neki strašni mostarski huligan koji se nikad pomako iz Mostara.
Navijacki slogani
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
elSaik
#176 Re: Navijacki slogani
-
LSD
#177 Re: Navijacki slogani
Mostar ili negdje u hercegovini...vidiš li da piše UŠA...to su neke njihove lokalno-hercegovacke frazeelSaik wrote:Otkud ti to da je tip iz Mostara?LSD wrote:Garant neki strašni mostarski huligan koji se nikad pomako iz Mostara.
-
elSaik
#178 Re: Navijacki slogani
Ahaaa, nisam odmah skontao...LSD wrote:Mostar ili negdje u hercegovini...vidiš li da piše UŠA...to su neke njihove lokalno-hercegovacke frazeelSaik wrote:Otkud ti to da je tip iz Mostara?LSD wrote:Garant neki strašni mostarski huligan koji se nikad pomako iz Mostara.
-
Umjetnik a
#179 Re: Navijacki slogani
LSD wrote:Mostar ili negdje u hercegovini...vidiš li da piše UŠA...to su neke njihove lokalno-hercegovacke frazeelSaik wrote:Otkud ti to da je tip iz Mostara?LSD wrote:Garant neki strašni mostarski huligan koji se nikad pomako iz Mostara.
oprostite ali ne kontam baš najbolje ovo boldirano
- bato99
#180 Re: Navijacki slogani
SARAJEVO-ŽELJEZNIČAR derbi svih derbija aahahahahahaahahahahaahahahahahahaahaha
SARAJEVO-ŽELJEZNIČAR ma obična prijateljska utakmica bilo na terenu ili na tribinama, sramotite riječ "gradski derbi" . Pozdrav iz MOSTARA
SARAJEVO-ŽELJEZNIČAR ma obična prijateljska utakmica bilo na terenu ili na tribinama, sramotite riječ "gradski derbi" . Pozdrav iz MOSTARA
-
LSD
#181 Re: Navijacki slogani
Pita te covjek sta ti znaci UŠA??...ne znam ni ja...trebao bi nam to pojasniti.bato99 wrote:SARAJEVO-ŽELJEZNIČAR derbi svih derbija aahahahahahaahahahahaahahahahahahaahaha
-
Crvena Tifoza
#182 Re: Navijacki slogani
LSD wrote:Pita te covjek sta ti znaci UŠA??...ne znam ni ja...trebao bi nam to pojasniti.bato99 wrote:SARAJEVO-ŽELJEZNIČAR derbi svih derbija aahahahahahaahahahahaahahahahahahaahaha
Ja samo znam da se tako cobanima obraca po Hercegovini.
-
pudlica
#183 Re: Navijacki slogani
stvarno upravu je covjek,trebamo se sljedeci derbi svi naci uzet pistolje i poubijat,ko ostane ziv taj je lud i nek ide na derbi da navija
-
belissima
#184 Re: Navijacki slogani
MI NIKADA ODUSTATI NECEMO
HZSA
1987
HZSA
1987
-
LSD
#185 Re: Navijacki slogani
belissima wrote:MI NIKADA ODUSTATI NECEMO
HZSA
1987
-
Fordas
#186 Re: Navijacki slogani
A sta fali toj - Moj Grad - Moj Klub?
Bas dobra parola i vama 'šuk' veliki
-
LSD
#187 Re: Navijacki slogani
Heh...kako kome,jarane...meni nije šuk,vjeruj miFordas wrote:A sta fali toj - Moj Grad - Moj Klub?
-
elSaik
#188 Re: Navijacki slogani
Po čemu je to šuk?Fordas wrote:A sta fali toj - Moj Grad - Moj Klub?
Kada navijači najmlađeg gradskog kluba govore "moj grad, moj klub" to nije šuk, već ne poznavanje historije.
-
pudlica
#189 Re: Navijacki slogani
elSaik wrote:Po čemu je to šuk?Fordas wrote:A sta fali toj - Moj Grad - Moj Klub?
Bas dobra parola i vama 'šuk' veliki![]()
Kada navijači najmlađeg gradskog kluba govore "moj grad, moj klub" to nije šuk, već ne poznavanje historije.
Kada to pocnu govoriti navijaci mladjeg kluba to znaci da klub koji je nastao prije nije uspio napraviti nista vrijedno spomena u svojoj jadnoj historiji, dok ovaj drugi klub to jeste. Uvjek se znalo ko je no 1 u BIH u svim segmentima. Stariji ne znaci bolji i jaci.
-
The 51st State
#190 Re: Navijacki slogani
Mislis na Djerzelez?LSD wrote:Heh...kako kome,jarane...meni nije šuk,vjeruj miFordas wrote:A sta fali toj - Moj Grad - Moj Klub?
Bas dobra parola i vama 'šuk' veliki...ja znam koji je moj grad ali i moj klub (tj.najstariji Sarajevski klub)...nego mi smiješno,kad taj slogan plasiraju pojedinci koji uopšte nisu iz ovog grada (rat je ucionio svoje) a kod vas ih ima "mali milion"...ali,bojim se da ce se otvoriti diskusija i prepirka oko ovog, pa bolje je da šutim
![]()
-
LSD
#191 Re: Navijacki slogani
Ja koliko znam Djerzelez više ne postoji kao klub (nisam 100% siguran-ispravi me ako griješim)....ma mislim,slobodno vi ponavljajte taj slogan...ja nemam ništa protiv toga...ustvari,mogao bih i ja to svijetla obraza ponavljati i nebi ništa slagao u suštini.The 51st State wrote:Mislis na Djerzelez?LSD wrote:Heh...kako kome,jarane...meni nije šuk,vjeruj miFordas wrote:A sta fali toj - Moj Grad - Moj Klub?
Bas dobra parola i vama 'šuk' veliki...ja znam koji je moj grad ali i moj klub (tj.najstariji Sarajevski klub)...nego mi smiješno,kad taj slogan plasiraju pojedinci koji uopšte nisu iz ovog grada (rat je ucionio svoje) a kod vas ih ima "mali milion"...ali,bojim se da ce se otvoriti diskusija i prepirka oko ovog, pa bolje je da šutim
![]()
za @pudlicu....u pravu si samo za dio:"Uvjek se znalo ko je no 1 u BIH u svim segmentima"....zna se ko je No.1 u BiH po svim kriterijima...a to komotno mozeš provjeriti i na stranici UEFE.
-
elSaik
#192 Re: Navijacki slogani
Mora onda da su oni u UEFA-i pukli...pudlica wrote:elSaik wrote:Po čemu je to šuk?Fordas wrote:A sta fali toj - Moj Grad - Moj Klub?
Kada to pocnu govoriti navijaci mladjeg kluba to znaci da klub koji je nastao prije nije uspio napraviti nista vrijedno spomena u svojoj jadnoj historiji, dok ovaj drugi klub to jeste. Uvjek se znalo ko je no 1 u BIH u svim segmentima. Stariji ne znaci bolji i jaci.
-
The 51st State
#193 Re: Navijacki slogani
Ja koliko znam Djerzelez više ne postoji kao klub (nisam 100% siguran-ispravi me ako griješim)....ma mislim,slobodno vi ponavljajte taj slogan...ja nemam ništa protiv toga...ustvari,mogao bih i ja to svijetla obraza ponavljati i nebi ništa slagao u suštini.
za @pudlicu....u pravu si samo za dio:"Uvjek se znalo ko je no 1 u BIH u svim segmentima"....zna se ko je No.1 u BiH po svim kriterijima...a to komotno mozeš provjeriti i na stranici UEFE.
Ima sask, slavija, a i djerzelez makar na papiru postoji, mislim pravo je jadna prica o klubovima pozivajuci se na datum osnivanja kao neki parametar.
-
pudlica
#194 Re: Navijacki slogani
na staroj slavi se ne zivi 
-
elSaik
#195 Re: Navijacki slogani
pudlica wrote:na staroj slavi se ne zivi
-
emigracija
#196 Re: Navijacki slogani
burek pita, zelji kita... 
-
pudlica
#197 Re: Navijacki slogani
elSaik wrote:pudlica wrote:na staroj slavi se ne ziviok...
ovo sam samo citirao jednog vaseg momka i to upravo za zelju rekao
-
elSaik
#198 Re: Navijacki slogani
Ma nije to problem, nego mi smiješno koliko si sam sebi kontradiktoran iz posta u post. Jer, prvo si napisao...pudlica wrote:elSaik wrote:pudlica wrote:na staroj slavi se ne ziviok...
ovo sam samo citirao jednog vaseg momka i to upravo za zelju rekao
a odmah u narednom postu ovo...pudlica wrote:Kada to pocnu govoriti navijaci mladjeg kluba to znaci da klub koji je nastao prije nije uspio napraviti nista vrijedno spomena u svojoj jadnoj historiji, dok ovaj drugi klub to jeste. Uvjek se znalo ko je no 1 u BIH u svim segmentima. Stariji ne znaci bolji i jaci.
Vidiš, ukoliko jedan klub nije ostvario ništa u svojoj jadnoj historiji onda ne može ni imati staru slavu. S druge strane, ako ima staru slavu to znači da je nekada u svojoj historiji bio jedan više nego značajan faktor.pudlica wrote:na staroj slavi se ne zivi![]()
-
belissima
#199 Re: Navijacki slogani
Pa covjece kakve ima veze sto ste stariji od FK Sarajevo kad niste upisali niti jedan zvanicni nastup...da ste se makar takmicili,postigli pogodak,izveli kontru,ubacili korner i sl...skinuo bih vam kapu...a ovako...samo se ofirate bezze s tim...
Grmi sa sjeveraaaaaaaaa....ooooooo....
Grmi sa sjeveraaaaaaaaa....ooooooo....
-
Umjetnik a
#200 Re: Navijacki slogani
sviju ti je si li ti dobroelSaik wrote:Po čemu je to šuk?Fordas wrote:A sta fali toj - Moj Grad - Moj Klub?
to što je F.K.S. mlađi klub a meljo stariji, odmah znači po tvojoj logici da navijaču F.K.S. ne mogu pisati moj grad-moj klub
nek onda manijaci pišu MOJ GRAD-MOJ NAJSTARIJI KLUB
ŽALOSNO JE TO NA ŠTA SE VI IZVLAČITE, TO ŠTO SE STARIJI KLUB I ŠTA VAM TO ZNAČI, GDJE SU VAM TE TITULE, KOJE STE OSVOJILI DOK JOŠ F.K.S. NIJE OSNOVANO
U ENGLESKOJ NASJTARIJI KLUBOVI SU U NIŽIM LIGAMA I ŠTA IM TO SADA ZNAČI