Pa fino ti čovjek kaže da su na "odmoru", samo se bojim da će tamo dugo ostatipOZz wrote:Vidjeli smo vas u subotuMobile_Disco wrote:Sve je to fino.. Dok ne dodje "ekipa" sa odmoraAko je ovo zadaca.. Citava BH navijacka scena je Diplomirala cistom 10.kom... Dok vi morate citavo ljeto uciti u raditi.. Pa na popravni u augustu.. Ako vam se "ekipa" ne predomisli.. Pa vas opet otjera sa svjevera
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ček, jbte, pa Fukara je bilo više
![]()
![]()
![]()
![]()
Navijačke skupine........
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
autoe
#351 Re: Navijačke skupine........
-
Fordas
#352 Re: Navijačke skupine........
Jarane moj, kako se Dialiba poceo slikati za Horde nedade vise nijednog gola za zeljeznicare pa ti vidiEpitop wrote:Kako Dialiba poče da reklamira Horde ljudi dolaze na utakmice?![]()
- fantom slobode
#353 Re: Navijačke skupine........
Nista bez navijaca Intera...
-
Mobile_Disco
#354 Re: Navijačke skupine........
A vas nema 27 kola.. i onda se pojavite.. i odjednom pada u vodu sve sto su ostale grupe radile 27 kola a vas nigdje nije bilo.. Fakat nema smisla..Fordas wrote:A zasto se barem jednom, onako reda radi, ne bi svi poceli vise brinuti za svoje navijacke grupe? Mislim komentirate Horde a navija vas 27 na 'najbitnijoj' utakmici sezone. fakat nema smisla.
-
Fordas
#355 Re: Navijačke skupine........
A gdje je to vas bilo u tih '27 kola' - ako ste i upola bolji od ovog sto ste demonstrirali na Kosevu bolje vam je da ne pricate previse. Sjecam se ja i proslih vasih gostovanja na Kosevu, svaki put-manje vise isto. Malo se ustane i nakon par minuta svi sjednu i gledaju 
-
Mobile_Disco
#356 Re: Navijačke skupine........
Uglavnom smo bili.. Navijali.. Otisli na sva gostovanja (osim Z.Mostara odakle nas je murija vratila) A vi?Fordas wrote:A gdje je to vas bilo u tih '27 kola' - ako ste i upola bolji od ovog sto ste demonstrirali na Kosevu bolje vam je da ne pricate previse. Sjecam se ja i proslih vasih gostovanja na Kosevu, svaki put-manje vise isto. Malo se ustane i nakon par minuta svi sjednu i gledaju
- Oi
-
Mobile_Disco
#358 Re: Navijačke skupine........
Samo da napomene da je ovo snimano ISPOD SJEVERA.. gdje su se nalazile HZ
-
Fordas
#359 Re: Navijačke skupine........
Pa pogledas malo prethodne stranice i vidis sta se uradilo, da ne trunimo bez vezeMobile_Disco wrote:Uglavnom smo bili.. Navijali.. Otisli na sva gostovanja (osim Z.Mostara odakle nas je murija vratila) A vi?Fordas wrote:A gdje je to vas bilo u tih '27 kola' - ako ste i upola bolji od ovog sto ste demonstrirali na Kosevu bolje vam je da ne pricate previse. Sjecam se ja i proslih vasih gostovanja na Kosevu, svaki put-manje vise isto. Malo se ustane i nakon par minuta svi sjednu i gledaju
P.S. video je strasan nemam rijeci, pogotovo vam je dobra ona tudja pjesma, bas je extra
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#360 Re: Navijačke skupine........
Molim vas Robijasi recite da ono u subotu je bila vasa agentura i simpatizeri.
Ako ste ono vi,nemate nikakve osnove se javljati bilo kome pa ni Skriparima,kamoli nekome drugome.
Kljucna utakmica za KUP UEFA i vas bude 100,i to poslije prvog primljenog gola 70%vas sejda i gleda utakmicu.
Vi niste navijaci vi ste klasicni simpatizeri,i to varijacija '80godina,i to prva polovina.
Odreagujete na sanse,korner,aut
tada navijate sve drugo statirate.....
Ono izdanje na Kosevu nije izdanje navijacke skupine,ono je simpatizerska podrska i to je jednostavno tako.
Ako ste ono vi,nemate nikakve osnove se javljati bilo kome pa ni Skriparima,kamoli nekome drugome.
Kljucna utakmica za KUP UEFA i vas bude 100,i to poslije prvog primljenog gola 70%vas sejda i gleda utakmicu.
Vi niste navijaci vi ste klasicni simpatizeri,i to varijacija '80godina,i to prva polovina.
Odreagujete na sanse,korner,aut
Ono izdanje na Kosevu nije izdanje navijacke skupine,ono je simpatizerska podrska i to je jednostavno tako.
- Oi
#361 Re: Navijačke skupine........
niko od nas ne spori da smo u subotu imali katastrofalno izdanje!
- Epitop
#362 Re: Navijačke skupine........
Vas je 100 bilo na utakmicama na Koševu čitav ostatak sezone.-LIBERO- wrote:Molim vas Robijasi recite da ono u subotu je bila vasa agentura i simpatizeri.
Odreagujete na sanse,korner,auttada navijate sve drugo statirate.....
- kofi anan
#363 Re: Navijačke skupine........
I onda kažete da HZ-a nije bilo 27 kolaMobile_Disco wrote:Samo da napomene da je ovo snimano ISPOD SJEVERA.. gdje su se nalazile HZ
-
PITARKA_SA
#364 Re: Navijačke skupine........
prepisali smo mi sve u ovoj ligi.
onako iskreno receno
organizacijom,navijanjem,izgledom tribine..i svim ostalim
onako iskreno receno
-
shadow
#365 Re: Navijačke skupine........
mislis prepishali? 
-
PITARKA_SA
#366 Re: Navijačke skupine........
mislim uriniralishadow wrote:mislis prepishali?
- Epitop
#367 Re: Navijačke skupine........
Samo nemojte uz vjetar urinirati, nije to pametno.PITARKA_SA wrote:mislim uriniralishadow wrote:mislis prepishali?
-
PITARKA_SA
#368 Re: Navijačke skupine........
s vama smo zavrsili.Epitop wrote:Samo nemojte uz vjetar urinirati, nije to pametno.PITARKA_SA wrote:mislim uriniralishadow wrote:mislis prepishali?
alajhmanet do sljedeceg puta.
- Epitop
#369 Re: Navijačke skupine........
Pokazali ste Pitrako_Sa.
Posjeta na Bilinom Polju u prethodnoj sezoni 83.500, a na Koševu 40.500.
-
Mobile_Disco
#370 Re: Navijačke skupine........
Ma kakvi nije to istina.. Oni su bili samo se nisu htjeli pojavljivatiEpitop wrote:Pokazali ste Pitrako_Sa.
-
cunga lunga
#371 Re: Navijačke skupine........
kako je lijepo biti na vrhu....
klub sa najjacom tradicijom, sa najboljim navijacima, jednostavno u svemu najbolji...
a vas zalim sto nikad necete moci gledati sa naseg mjesta, gledati prema dole i znati da si najbolji....
znam, sad cete se javiti i reci da ste upravo vi najbolji, da ovo, da ono, ali to pricate jer jednostavno ne znate, niste na vrhu i cini vam se da ste naj u svemu......
i sad cete me kao nesto demantovati, ali mi mirno spavamo jer znamo ono sto vi nikad necete...
da smo najbolji i da smo na vrhu...
Sarajevo ljubavi moja!!!
klub sa najjacom tradicijom, sa najboljim navijacima, jednostavno u svemu najbolji...
a vas zalim sto nikad necete moci gledati sa naseg mjesta, gledati prema dole i znati da si najbolji....
znam, sad cete se javiti i reci da ste upravo vi najbolji, da ovo, da ono, ali to pricate jer jednostavno ne znate, niste na vrhu i cini vam se da ste naj u svemu......
i sad cete me kao nesto demantovati, ali mi mirno spavamo jer znamo ono sto vi nikad necete...
Sarajevo ljubavi moja!!!
-
aranzer
#372 Re: Navijačke skupine........
cunga lunga wrote:kako je lijepo biti na vrhu....
Sarajevo ljubavi moja!!!
-
Ripicipi
- zgembo_sa
#374 Re: Navijačke skupine........
Jos samo da to radite stojeciPITARKA_SA wrote:prepisali smo mi sve u ovoj ligi.
onako iskreno receno
-
bucaGo
#375 Re: Navijačke skupine........
opet decko poksava biti duhovitzgembo_sa wrote:Jos samo da to radite stojeciPITARKA_SA wrote:prepisali smo mi sve u ovoj ligi.
onako iskreno receno