Lakat Jebić wrote:na grbavici je neprevazidjena, evo vec jedno 6-7 godina:
HADZIJA/SIMO/AMARE VADI JAMAKA![]()
![]()
Navijacka dobacivanja
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
vryzas
#201 Re: Navijacka dobacivanja
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#202 Re: Navijacka dobacivanja
sjeti sad kultne dok je Milak igro
Puc Miki!
nakon toga su obično protivničke napadače iz kanala vadili
Puc Miki!
- EmiRem
#203 Re: Navijacka dobacivanja
''Sudija, .ebem ti matere sipku na kojoj plese''
Sudija celav ''Dabogda ti curica s takvom frizurom na maturu isla''
- skenderija04
#204 Re: Navijacka dobacivanja
JoseMujica wrote:sjeti sad kultne dok je Milak igro
Puc Miki!
Na Grbavici se sjecam dvije koje cu pamtiti do kraja zivota. Dva reda ispod mene sjedio je tip, redovan na svakoj utakmici,volio je Zelju vise nego sebe ali nije volio Edina Curica. Najmanja Curiceva greska, ovaj ustane i dobacuje. Tako jednom Curic bezveze izgubi loptu a ovaj ce:" Curaaaaa, ostavi fudbal, prifati se ti knjige"
Drugi je bio na tekmi Zeljo-Dinamo. Nikic je kod korner zastavice predriblao Cupana, beka Dinama. Cupan je uklizao Nikoli ali je zavrsio u reklamama. Jedan odusevljeni navijac je zagalamio: "Ori konje"
- Logovan
#205 Re: Navijacka dobacivanja
EmiRem wrote:'
-
ambition
#206 Re: Navijacka dobacivanja
ne sjecam se tacno koja je tekma bila uglavnom bilo je mozda prije dvije godine na Grbavici.. rece spiker: minut sutnje za nekog marinka (niko ne zna ko je taj pokojni lik) i svi sute kad jedan lik sa jedne strane tribine na drugu nekom ja mislim Kemi "KEMO JESU MI KOD TEBE KLJUCEVI?"

-
crazyMADRFAKER
#207 Re: Navijacka dobacivanja
HAHAHHAHAHAAHAHHAHAHAAFair Life wrote:1. Dobacivanja igracima:
- Udri je glavom, neces na fakultet!
- Joooj, imas radijus kretanja k'o brisac od fice
- Halooo, trcis k'o da si zavaren
- Vruce, igraci oba tima se jedva vuku po terenu, kad neki djedica sa unukom se prodera: "De ba igrajte, zaspa mi dijete."
- Ulazi u igru Erceg (igrac visok metar i po...iliti kratak) i neki lik se dere s tribina: " Erceg, ne smije se ulazit' u trenerci " !!!
- Grafit u Mostaru: "Usanovicu, sve ti se kuci osusilo osim vesa!"
2. Dobacivanja sudijama:
- Sudija da-bog-da ti sin zeta kuci doveo!
- Linijskom sudiji koji je 'em celav, 'em ima bradu: "Di-vi ga majke ti, lakse mu kosu oprat neg' se umit!"
- Za pomocnog linijskog sudiju koji je digao zastavicu da signalizira ofsajd: "Dabogda ti se ukocila"
3. Razna ostala dobacivanja:
- Dobacivanje policajcu koji dok traje tekma stoji uz aut-liniju: "Hej murija, provodaj malo tog cuku, dobice hemoroide!!! "
- Igra reprezentacije, i kad je svirala BH. himna, neki lik se okrenuo prema raji i kaze: "Evo mu cenera ko je otpjeva!"
- Onome sto prodaje kospe i ostali asortiman: "...Majstore...ima l' sta na kasiku?"
-
salle_eh1986
#208 Re: Navijacka dobacivanja
hahah dobralester burnham wrote:ne znam na kojoj je utakmici bilo,
poslije ocajnog suta jednog od igraca u polju culo se sa tribine "probaj lijevom mozda si lijevak"...
- AmiĐa_Idriz
#209 Re: Navijacka dobacivanja
Na zadnjem derbiju,kad je izašao Šoljanin da pjeva,jedan stariji navijač želje se dere iz ćoška :
"JEB* TE MU PUNICU !! "
a svi znamo ko je njegova punica
"JEB* TE MU PUNICU !! "
- bingov buraz
#210 Re: Navijacka dobacivanja
Primitivizam ne ide sa humorom nikako.AmiĐa_Idriz wrote:Na zadnjem derbiju,kad je izašao Šoljanin da pjeva,jedan stariji navijač želje se dere iz ćoška :
"JEB* TE MU PUNICU !! "
- simonese
#211 Re: Navijacka dobacivanja
to ti malo po plavom taboruAmiĐa_Idriz wrote:Na zadnjem derbiju,kad je izašao Šoljanin da pjeva,jedan stariji navijač želje se dere iz ćoška :
"JEB* TE MU PUNICU !! "
pa ako je stariji ciko mozda mu se djasvi punana
Last edited by simonese on 29/03/2013 07:52, edited 1 time in total.
- JoseMujica
#212 Re: Navijacka dobacivanja
ma one predratne su filozofija bile za ovo danas...kas se sjetim likova na istoku Koševa, prostru novine, meza se slozi i sisa izvadi...pa je tu obavezan tranzistor da se prate ostala dešavanja za sportske i kad odcepe s provalama
to je neopisivo bilo
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#213 Re: Navijacka dobacivanja
Jedno od najdavnijih sjećanja koje imam je kad me otac vodio na utakmice Želje da su oko nas prostirali novine i čopali glavušuJoseMujica wrote:ma one predratne su filozofija bile za ovo danas...kas se sjetim likova na istoku Koševa, prostru novine, meza se slozi i sisa izvadi...pa je tu obavezan tranzistor da se prate ostala dešavanja za sportske i kad odcepe s provalamato je neopisivo bilo
- JoseMujica
#214 Re: Navijacka dobacivanja
zamisli Kato na nekoj evropskoj tekmi dolaze likovi na ulaz s glavusom u cekeru

- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#215 Re: Navijacka dobacivanja
JoseMujica wrote:zamisli Kato na nekoj evropskoj tekmi dolaze likovi na ulaz s glavusom u cekeru![]()
-
Eborg
#216 Re: Navijacka dobacivanja
I jos otimacina za jezik, oci i mozak.

-
Zekoslav Mrkva
#217 Re: Navijacka dobacivanja
Jašta radisimonese wrote:to ti malo po plavom taboruAmiĐa_Idriz wrote:Na zadnjem derbiju,kad je izašao Šoljanin da pjeva,jedan stariji navijač želje se dere iz ćoška :
"JEB* TE MU PUNICU !! "
- AmiĐa_Idriz
#218 Re: Navijacka dobacivanja
Zekoslav Mrkva wrote:Jašta radisimonese wrote:to ti malo po plavom taboruAmiĐa_Idriz wrote:Na zadnjem derbiju,kad je izašao Šoljanin da pjeva,jedan stariji navijač želje se dere iz ćoška :
"JEB* TE MU PUNICU !! "
- Butmiran
#219 Re: Navijacka dobacivanja
E oplakah života mi. 
-
SaltCity
#220 Re:
Ovo je bilo u Mramoruirfan2 wrote:velezovi navijaci, kad su igrali u drugoj ligi ..u pripizdini nekoj pjevaju
jedva smo vas nasli...jedva smo vas nasli...:D
Prva liga FBiH:
Utakmica u Mramoru protiv Veleža, pun stadion. Došlo dosta navijača iz Mostara. Oni odvojeni ogradom od nas, kao da ne dođe do nereda. Na samoj granici naslonjen na pomenutu ogradu stoji jedan naš navijač, neobično miran, šutljiv, gleda tekmu, samo ponekad je*e mater sudiji i pije nešto. U jednom trenutku vadi neki lik iz Mostara svežanj eura, maše njima, okreće se prema nama i kaže: "Šta je pi**a vam materina seljačka, ne znate šta je ovo?" U tom trenutku ovaj naš navijač hladno odgovara: "Euri, mati ti zaradila na pi**i i poslala te u Mramor da ih trošiš". Nakon ovog odgovora navijač iz Mostara ostade zatečen, smije mu se čitav stadion i Mostarci i Mramorčani.
-
VCorp
#222 Re: Navijacka dobacivanja
Prije tri - četiri godine utakmica FK Krajina - NK Jedinstvo u Cazinu, baš u vrijeme Ramazana. Zna se da mi ovamo gore volimo ovako jedni drugima pozdraviti matere, širu i užu rodbinu pa i preminule. Pun stadion, psuju jedni drugima i dolazi neki stariji čiča pred Šejtane i ako nemojte momci psovati, Ramazan je, ljudi poste i onda neko razvuce sa tribina :
OV - DJE NIKO NEMA ABDESTAAAA !
Svi se prikljucise pjevanju, oni stariji se valjaju od smijeha, umjetni zubi im ispadaju iz usta a onaj što je dosao pametovati se sjebo ko Hrvatska protiv Turske.
Jednom iz zajebancije otisli da gledamo utakmicu Krajine i nekakve Gabele i kupimo sebi gajbu piva i na tribine nas četvorica sjeli i dođe nam policajac pametovati da ne smijemo piti, da izađemo. Ponudimo ga pivom, on sjede sa nama je tući. I dan danas imam sliku negdje gajba ispred nas, policajac sa našim šalovima a meni na glavi njegova kapa a drugu u ruci njegov pendrek

Svi se prikljucise pjevanju, oni stariji se valjaju od smijeha, umjetni zubi im ispadaju iz usta a onaj što je dosao pametovati se sjebo ko Hrvatska protiv Turske.
Jednom iz zajebancije otisli da gledamo utakmicu Krajine i nekakve Gabele i kupimo sebi gajbu piva i na tribine nas četvorica sjeli i dođe nam policajac pametovati da ne smijemo piti, da izađemo. Ponudimo ga pivom, on sjede sa nama je tući. I dan danas imam sliku negdje gajba ispred nas, policajac sa našim šalovima a meni na glavi njegova kapa a drugu u ruci njegov pendrek
- ultima_palabra
#223 Re: Navijacka dobacivanja
VCorp wrote:Prije tri - četiri godine utakmica FK Krajina - NK Jedinstvo u Cazinu, baš u vrijeme Ramazana. Zna se da mi ovamo gore volimo ovako jedni drugima pozdraviti matere, širu i užu rodbinu pa i preminule. Pun stadion, psuju jedni drugima i dolazi neki stariji čiča pred Šejtane i ako nemojte momci psovati, Ramazan je, ljudi poste i onda neko razvuce sa tribina :
-
VCorp
#224 Re: Navijacka dobacivanja
https://www.youtube.com/watch?v=ry-9XrsNiIQ
Sad se sjetio ove legende xD
Lika znači zovu Sura, toliko je stvari opsovao na stadionu kod nas da neće biti meleka na njemu ni za sto godina
Lik pretrči više od igrača trčeći za sudijom i jebavajući mu živo i neživo xD
Sjetio sam se i scene protiv onih autonomaša iz Kladuše. Igramo mi i lik neki njihov uklize našem a neki od naših navijača se dere da mu jebe mater. Ispod njega se okreće neki lik i viče halo majstore, to je moj brat kad ovaj njemu ma jebem i tebi mater xD To je čitava tribina pala od smijeha
Sad se sjetio ove legende xD
Lika znači zovu Sura, toliko je stvari opsovao na stadionu kod nas da neće biti meleka na njemu ni za sto godina
Sjetio sam se i scene protiv onih autonomaša iz Kladuše. Igramo mi i lik neki njihov uklize našem a neki od naših navijača se dere da mu jebe mater. Ispod njega se okreće neki lik i viče halo majstore, to je moj brat kad ovaj njemu ma jebem i tebi mater xD To je čitava tribina pala od smijeha
- shbc
#225 Re: Navijacka dobacivanja
Ne znam je li neko napis'o ali meni je bas upecatljiva scena ostala sa Koseva (Istok naravno) Sarajevo - Rudar. Marisu se Belosevic i Rovcanin (ko ne zna Belosevic je Zoran i igrao je za Sarajevo). I jedan napad Sarajeva ukliza mu Rovcanin pokupi ga ono momacki. Odma slijedeci napad ide Beli u osvetu i start u noge kad lik par redova ispod mene "Udri ga Beli, udri Baliju!"