fakat wrote:Napasti porodicu je bas jadno, bruka. Kod latinosa nikakvog kodeksa, ovo neki teski seljoberi.
Grean wrote:Vala ne volim ih ali ovo je jadno, porodica otac, majka i sin a sedam ovih levata iz Brazila skocilo na njih. Prvo su ih provocirali cijelu utakmicu.
Drugi Srbi snimali telefonom umjesto da uskoce.
Drugi Srbi

Nista novo, zbog takvog sranja sam prestao ici na utakmice...Pitar sam, isao sam na mnogo utakmica, do prije jedno deset godina, kad je igralo Sarajevo-Zeljo, na Kosevu i sjedili smo u nasoj kafani ispred stadiona i dodju u kafanu otac i sin, covjek od nekih 60 godina, sa sinom mozda nekih 15-16 godina, vidjelo se da su zalutali, da nisu iz SA, njihov jedini grijeh je sto su imali zeljine salove i htjeli su malo vode ili sok, kad su ih poceli iz cista mira mlatiti stolicama, flasama, sakama, nogama, ja dusmana nebi onako zgazio, covjek se postavlja pred dijete da njega tuku, da zastiti dijete, a ne moze...nas malo normalne raje, pokusavamo zaustaviti, vicemo da stanu, da ih puste, ne mozes da prekines da stanu, razvalice te neko flasom...odvela ih je hitna i murija...da ne pomisli ko da su ih mlatili neki balavci, nisu, svi su bili stariji, jedna stara postava, papaka...od tog dogadjaja nikad nisam otisao ni na jednu utakmicu, osim par euro kup utakmica...Zgadili su mi domaci fudbal i navijanje i sve...