Navijači - SFRJ

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Point.

#26 Re: Navijači - SFRJ

Post by Point. »

O bato jel se to ljutis bato? Ak te bas interesuje evo navijam za Lazio, pa nije drzavna tajna 'bem mu patka. Do rata navijac Borca, al kad je jedna odredjena skupina ljudi dosla na vlast u Banjaluku, pa promjenila grb i naljepila cirilicu da se, jel, vidi, ciji je klub kobajagi, meni ljubav splahnula. Da nadovezem, isti mentalni sklop ljudi ukradose Bijeli Brijeg od Veleza, osnovase opet neki HNK, ciji se navijaci, nacionalisticka bagra utekla iz RA, sada "popularno" nazivaju Ultrasi :D .Sad se ti ko malo uobrazio pa se pitas sto vas nema nigdje ni na mapi?.....
Nista osobno bato, samo kazem da dok je nacionalista nasa navijacka scena nece daleko dogurati. Kad kazem nasa mislim na podrucje BiH, a ne Vinkovaca, Osijeka ili Rijeke. ;-)

A jesam profesor e...... :D

Pozdrav za mog hababa, romanista zajeban navijac. On koristi samo rijeci domace :thumbup: ...kako ono ide, mozarella, gorgonzola, pizza, Baggio, Dino i Roberto :-D
bato99

#27 Re: Navijači - SFRJ

Post by bato99 »

Point. wrote:O bato jel se to ljutis bato? Ak te bas interesuje evo navijam za Lazio, pa nije drzavna tajna 'bem mu patka. Do rata navijac Borca, al kad je jedna odredjena skupina ljudi dosla na vlast u Banjaluku, pa promjenila grb i naljepila cirilicu da se, jel, vidi, ciji je klub kobajagi, meni ljubav splahnula. Da nadovezem, isti mentalni sklop ljudi ukradose Bijeli Brijeg od Veleza, osnovase opet neki HNK, ciji se navijaci, nacionalisticka bagra utekla iz RA, sada "popularno" nazivaju Ultrasi :D .Sad se ti ko malo uobrazio pa se pitas sto vas nema nigdje ni na mapi?.....
Nista osobno bato, samo kazem da dok je nacionalista nasa navijacka scena nece daleko dogurati. Kad kazem nasa mislim na podrucje BiH, a ne Vinkovaca, Osijeka ili Rijeke. ;-)

A jesam profesor e...... :D

Pozdrav za mog hababa, romanista zajeban navijac. On koristi samo rijeci domace :thumbup: ...kako ono ide, mozarella, gorgonzola, pizza, Baggio, Dino i Roberto :-D
e pa bivši tifosu borca vidiš i sam da nisi mjerodavan davat nikakve komentare o domaćoj ligi drž se ti svog lazia.. a što se tiče zrinjskog kojeg ne možeš očima vidit to je tvoj problem..bolje se navikavaj jer ćeš koliko god ga mrzio ipak čuti za njega za vijeke vjekova amen
Point.

#28 Re: Navijači - SFRJ

Post by Point. »

bato99 wrote: e pa bivši tifosu borca vidiš i sam da nisi mjerodavan davat nikakve komentare o domaćoj ligi drž se ti svog lazia.. a što se tiče zrinjskog kojeg ne možeš očima vidit to je tvoj problem..bolje se navikavaj jer ćeš koliko god ga mrzio ipak čuti za njega za vijeke vjekova amen
Jel ti ovo dodje kao prijetnja? :D
fedayn-roma

#29 Re: Navijači - SFRJ

Post by fedayn-roma »

Profesore.... vidi ovo... nemogu ni da zamislim da imamo (ili bolje reci imali smo) nesto zajednicko....

da nisi banjalucanin? ako se moze pitati....
Point.

#30 Re: Navijači - SFRJ

Post by Point. »

Jesam, banjalucanin sam. :)
fedayn-roma

#31 Re: Navijači - SFRJ

Post by fedayn-roma »

Point. wrote:Jesam, banjalucanin sam. :)
vidi fakat sam bio u pravu da smo imali nesto zajednicko......

samo sto meni ljubav za taj klub (i grad) nije spahnula samo zbog grba i cirilice, nego, nazalost, zbog neki puno veci stvari :x , za koje ovo nije mjesto diskutovati, a pravo da ti i kazem, nemam (vise) ni volje...
Point.

#32 Re: Navijači - SFRJ

Post by Point. »

To i ti banjalukac? :D

Ma dobro i meni je zbog visih i vecih razloga al posto je tema o sportu onda da navedem sportske aspekte. Mislim, da budem jasan, ja jos uvijek volim Banjaluku i voljecu je dok sam ziv, al nevolim trenutnu populaciju grada. Seljacka bagra. Sta ces. Jesmol' ovim cinom i formalno zakopali ratne sjekire? :-D Do sljedeceg derbija? :D
fedayn-roma

#33 Re: Navijači - SFRJ

Post by fedayn-roma »

Point. wrote:To i ti banjalukac? :D

Ma dobro i meni je zbog visih i vecih razloga al posto je tema o sportu onda da navedem sportske aspekte. Mislim, da budem jasan, ja jos uvijek volim Banjaluku i voljecu je dok sam ziv, al nevolim trenutnu populaciju grada. Seljacka bagra. Sta ces. Jesmol' ovim cinom i formalno zakopali ratne sjekire? :-D Do sljedeceg derbija? :D
Slazem se profesore :) ona nasa stara Banjaluka se ne moze zaboraviti (nema sanse)!!!

a sto se tice ratne sjekire i Rome i lazija necemo je zakopati :D jel kad nebi bilo zajebancije (ili kako se kaze u Italiji "sfottò"), naravno do nekih granica, sve ostalo bi bilo tako dosadno (barem ja tako mislim).

Tako da se vidimo (cujemo) uskoro u onom nasem postu (serie A) :thumbup:

Profesore, dosta si bodova zaradio u zadnje vrijeme.... :-D
Point.

#34 Re: Navijači - SFRJ

Post by Point. »

Hiljadu mu bubnjeva Darkwood-a, pa da nema zajebancije i Serie A zivot nebi imao smisla...... :-D

Nego, ovaj, koliko sam to bodova zaradio? Plus 11 :D :P
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#35 Re: Navijači - SFRJ

Post by Dado dijasporitus »

ovo je danas receno pred utakmicu Slovenija-BiH
Prema riječima, naših kolega novinara iz Slovenije, «opsadno stanje» je zbog «Viola», nerijetko ratobornih navijača Maribora. Policija sa pojačanim snagama koje su u Maribor stigle i iz drugih slovenačkih mjesta unaprijed želi spriječiti i najmanji incident, tačnije napada na naše navijače!
Slovenska navijacko-gudacka organizacija :lol: :lol: :lol: :lol:
Edin H.

#36 Re: Navijači - SFRJ

Post by Edin H. »

Dado dijasporitus wrote:ovo je danas receno pred utakmicu Slovenija-BiH
Prema riječima, naših kolega novinara iz Slovenije, «opsadno stanje» je zbog «Viola», nerijetko ratobornih navijača Maribora. Policija sa pojačanim snagama koje su u Maribor stigle i iz drugih slovenačkih mjesta unaprijed želi spriječiti i najmanji incident, tačnije napada na naše navijače!
Slovenska navijacko-gudacka organizacija :lol: :lol: :lol: :lol:
Slabo ce se viole poceti fatati noge kada nasi pocnu pristizati :D
andrijaking016

#37 Re: Navijači - SFRJ

Post by andrijaking016 »

za navijace Zvezde,preporuka da pogledaju ovo:

http://rapidserbia.com/forum_posts.asp?TID=58812&PN=7
:thumbup:
Post Reply