Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pozdrav svima,
Uskoro krecem u 4. razred srednje skole nakon cega planiram ABd upisati fakultet. Puno vremena provodim razmisljajuci o fakultetu i o...
Koja je razlika između visoke škole i fakulteta?
Postoje neke ustanove kao npr. fakultet zdravstvenih studija koji je kao fakultet ali većina smatra...
Pozdrav,
Nadam se da mi neko može pomoći da otklonim dileme koje imam vezano za to šta da upišem nakon srednje.Živim u Konjicu gdje baš i nema nekog...
Pozz svima.... Interesuje me da li znate da li je i pravo po Bolonji ono 3 godine ?
Ako je po bolonji kako ide bodovanje i to, da li je koliko tezak...
Eh ovako, potrebna mi je neka zanimljiva knjiga na engleskom jeziku, po mogućnosti da se može naći na internetu, negdje 100-150 str,može i 10ak više....
Lijep pozdrav. Volio bih studirati softverski inzinjering ili neki drugi informaticki smijer na TU Wien ili TU Graz. Zna li neko kakve su sanse naci...
Pozdrav, u Konkursu za prijavu u srednju školu u nekim kantonima, HNK, Posavski kanton, piše kao na slikama ispod.
Nisam mogao naći Konkurs za KS pa...
Zdravo, četvrti sam razred gimnazije i planiram upisati psihologiju ove godine u Sarajevo. Jer nema Bog zna konkretnih i novijih informacija o upisu,...
Pozdrav! Zelio bih upisati FIT. Trenutno radim u BiH u IT struci, tacnije kao agent tehnicke podrske za jednu IT firmu, tako da bih ovaj studij zelio...
Pozdrav imam namjeru da se prijavim na konkurs za oruzane snage pa me zanima procedura koja je, ima li neki poseban oko prosjeka ocjena u srednjoj i...
Malo se igram sa elektronikom i zapeo sam na jednom problemu za kojeg nisam siguran jel ja nesto grijesim il uslovi nisu dovoljno dobri. Da objasnim:...
Kakva je? Tema za one koji su zavrsili ili trenutno pohadjaju ovu skolu.
Interesuje me smjer informatike jer planiram tu ici ako imam dovoljno bodova...
Interesuje me, da li ovdje ima neko sa ličnim iskustvom sličnom mome (ili da poznaje nekoga ovakvog sa ovakvim slučajem), a da je upisao FZS, tj. da...
Kada se sabiraju relevantni predmeti na UNSA, da li se za godine u kojima kandidat nema neki od predmeta dodjeljuje 0, npr. matematiku ima samo prve...
Zanima me ako smo upali na RSF studente, na medicinskim fakultetima, a posebno u ZE, postoji li sansa da naredne godine pređemo na budžet... Postoji...
znam da je mozda glupo sto pitam ali zanima me sta to tacno rade inzenjeri elektrotehnike? gdje se sve mogu zaposliti, nakon 4godinsjeg studija i sve...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum